E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
kız utandırma beni.sağ ol iltifatın için.bence dediğin gibi sonuçta hpsi bitki denemekle kayb ediceğimiz hiç bi şey yok..allahtan ümid kesilmez arnavutgüzeli aslında çocuğu olmayan aileler için çocuklarının olması için çok güzel dualar var ben buldum bence bu yoluda demek çok güzel sonuçta istediğimiz kişi en kudretli varlık.onun için imkansız yoktur.o diyenlerede bakma sen.bırak günahlarını alsınlar hatta sende götür bi kilo baklava ver onlara günahını alıyolar süper bi şey:teselli: o duları isterseniz onlarıda buraya yazarım..ben denemek istedim eşim dedi biraz bekleyelim daha biz yeni evliyiz belki allahın bi bildiği vardır vakti zamanı vardır.6 ay geçince sende bende daha fazlasını yaparız elimizden geleni.çünkü inan bende boş bi strese girdim hiç gereksiz yere.tabii etraftan soruyolar ama ben takmıyorum şimdilik düşünmüyoruz allah ne zaman nasib ederse diyoruz çıkıyoruz işin içinden.arkadaşım üzülme eğer kadere inanıyorusak ki inanıyoruz hamdolsun elbetteki bizim için en iyi olanı hesaplayan yüce bi allahta var.o diyenlere benim dil çıkardığımı söylenaniknanik:jeyyar:
senağlamaSAĞOL CANIM ARKADAŞIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN..hamdolsunki yüce rabbim var bende kendi vijdanımdan sorumluyum onlarda rahat uyuyolarsa o dediklerinden ne mutu onlara ne diyeyim ki..banada soruyolar ee hadi 2 yıl oldu bebek düşünmüyormusunuz diye??hele bi bebek alayım kucağıma tamam başlıyolar bu kız çocuk hasretiyle kavruluyo ne diye elalemin bebeğini seviyo yapsın bitane kendinkini sevsin diyolar.:sm_confused:İŞTE BÖYLE LAYD_PACİNO ALLAH SENİNDE HEPİNİZİNDE GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN AMA HAYIRLISINI VERSİN BİZLEREDE YAŞLILIĞIMIZDA TAPICAK EVLAT VERSİN..zaten dünyanın çivisi çıkmış aslında bu acımasız dünyaya bebek getirmek ve yetiştirmek çook zor inanın bana..onu gözünden sakınırken gün geliyo seni dövüyo .yaşlılar yurduna götürüyo falan filan neysee biz kürlerimizee devam edeliim bakalım bu ay müjdeli haber alıcazmı??İYİKİ VARSINIZ:1hug: