• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben galiba hamileyim , daha 29 ekimde başlamıştım polen arı sütü , bal karışımına bugün test yaptım çift çizgiyi gördümmm :)

inanmıyoruuuum ciddimisiiin seeen AMMAAAN HADİ HAYIRLISII İNŞALLAAH ÇOK SEVİNDİİM VALLAA EE ARTIK İSMİNİ ARNAVUT GÜZELİ KOYARSIN HII??YADA BALLIPOLENhihoyyyt:dance:BİZİ HABERDAR ET TAMAM KENDİNE DİKKATTET ..:nazar:

senağlama ben icemıyorum polen tozunu ne denedıysem olmuyor oldugu gıbı geri cıkıyor cok bunaldım

CANIM SEN NEYAP BİLİYOMUSUN!!ILIK SUYUN İÇİNE Bİ ONADN BİDE ONDAN BİRER KAŞIK KOY KARILTIR İÇ TAMAM AMA BARDAĞI ÇOK DOLDURMA ..Bİ DİKİŞTE İÇ.HADİ KOLAY GELSİİN BAK BUSEFER YAPICAKSINcokacimcoook:1hug:

kızlar ben bu ay ballı polene başlıycaktım ama sağ overde 6.5 cm kist var .oyüzden başlıyamıycam.doğum kontrol hapı verdi dr.ameliyatlık olmuşum ama bebek istediğim için ameliyatı uygun görmedi.şu an stresten okuduklarımı anlayamıyorum bana tavsiyelerde bulunun yapamayacağım şey yok zehir olsa içecem artık .bu günü bi atlatıyım yarın bakacam artık

valla 3 gün yaptım elma yağını hatta gündüz gezerken bile koydum dışarı çıktım akşam geldimki pamuk nasıl ıslanmış.bakalım adetim bitti bugün kocişimi bi sevindirim belki tutar.

inanmıyoruuuum ciddimisiiin seeen AMMAAAN HADİ HAYIRLISII İNŞALLAAH ÇOK SEVİNDİİM VALLAA EE ARTIK İSMİNİ ARNAVUT GÜZELİ KOYARSIN HII??YADA BALLIPOLENhihoyyyt:dance:BİZİ HABERDAR ET TAMAM KENDİNE DİKKATTET ..:nazar:

:sm_cool::sm_cool:koyarım canım neden olmasınnn ,inş cumartesi doktora gidicem o zaman kesin haberdr ederim canımm ,:dance:

SELAM TİNY ..benimde tek tüpümde aşırı ilthablaşma var. rahim filminde verilen mavi sıvı çok zor geçmiş dr.dediğne göre.seninkide yapışıksa eğer açar yani içindeki ilthabı akıtır ama yok YAPIŞIKSA EĞER ONU ANCAK LAPAROSKOPİ AMELYATI OLMAN LAZIM.ama bişey söyliycem beni kızarkadaşımın yengesi tek tüpü resmen yapışıkmış ve bana cuma günü haber geldi hamile diyee onada laparskopi demişler ama o olmamış bu sana kalmış ama baktın olmuyo bende tavsiye ederim banada dediler ama ben istemiyorum gerekirse bir yıl daha beklerim..inşallah yardımcı olmuşumdur allaha emanet ol geçmiş olsun:1hug:a.s.

arnavutgüzeli teşşekür ederim canım cevabın için. benim tüpümde hiç sıvı geçişi olmamıştı. biraz daha düşüneyim belki denerim.
sağol canım

::)))))))) arnavut güzeli çok sağol

Son düzenleme:
merhaba yazdıklarınızı okudum hemen not aldım elma yağını bende deneyeceğim 1.5 yıllık evliyim ve korunmamaza rağmen bizim de çocuğumuz olmuyor ama ilk işim elma yaüı ve polen tozunu hemen deneyeceğim verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim

Herkese merhaba yazdıklarınız çok güzel kızlar hepsını tek tek okudum ve hemen uygulamaya koyucagım inş hepimiz faydasını görürüz.Sogan kürüne bugün başlıcam ama ben çalıştıgım için sabahtan yapıp yanıma aldım acaba bi sorun olurmu bıde ögleden önce ve sonra içiliyo galiba bu kür her seferinde yarı bir kür yapmak mı lazım yanı ögleden önce 2.5 bardagın hepsını içmek mı lazım bana yardımcı olursanız sevinirim kızlar.

SELAM KIZLAAR .Nasılsınız görüşmeyeli??umarım hepiniz umutlu ve heycanlısınızdıır..benim son 7 günüm kaldı bakalım hasta olucammı yoksa kürlerimin sonucunu mu görücem bakıcaz çok korkuyorum aslında ama peşini bırakmiycam ..belkide piskolojik ama benim göğüslerim biraz hasas bide geceleri hiç uyyamıyorum ayrıca geceleri midem bulanıyo:((diyorumya belkide piskolojik ...KIZLAR HEPİNİZ SAĞLICAKLA KALIN HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN ..

a.s. arnavutgüzeli.hamdolsun iyiyiz.seni sormalı.valla mide bulantısından bende şikayetçiyim kesin bu kürler yüzünden oldu içimde ağaç çıkıcak yakında bu bitki kürleri yüzünden :D:D ama kürler işe yara canım ya zaten bi kereliğine yapılmıyo,olana kadar devam,çünkü yapıp 7 gün ara veriyomuşssun.bu sefer olmadı bi dahakine inş.

SELAM KIZLAAR .Nasılsınız görüşmeyeli??umarım hepiniz umutlu ve heycanlısınızdıır..benim son 7 günüm kaldı bakalım hasta olucammı yoksa kürlerimin sonucunu mu görücem bakıcaz çok korkuyorum aslında ama peşini bırakmiycam ..belkide piskolojik ama benim göğüslerim biraz hasas bide geceleri hiç uyyamıyorum ayrıca geceleri midem bulanıyo:((diyorumya belkide piskolojik ...KIZLAR HEPİNİZ SAĞLICAKLA KALIN HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN ..

HADİ BAKALIM İNŞ SENİN DE GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CANIM, UMARIM HERKES EMEĞİNİN KARŞILIĞINI EN KISA ZSAMANDA ALIRR kaydirigubbakcemile5:1hug:

merhabalar kızlar,bastan sona okudum bütün yazdıklarınızı.arnavutgüzeli seni kutlarım canım.iyi bi kür olmalı bu yağ.bende deniycem en kısa zamanda.buay tedaviyeyim ilaç tedavim var bebek için.sonuç ne olcak bilmiyorum.herşeyin hayırlısı bakalım.10 kasımda ilaca başladım.adetin 4. günüydü.bugün 7. günü. acaba bende pede damlatarakmı kullansam.karar veremedim.bi aksilik olurmu tedavi aşamasında.doktor ağrı kesici dahi alma dedi.kasım ayı uğurlu ayımız olsun kızlarrrrrrrhihoyyyt şansımız bol olsun.sonucu paylaşırım sizlerle.

çok teşekkürederim BSKK amin inşallah hep birlikte..ama heralde buseferde hasta olucam gibi sancılarım başladı son 4 günüm kaldı ..çok korkuyoruum hayal kırıklığına uğramaktan keşke allah bana bir sürpriz yapsaaa...:((

bende elma yagını deniyecegim bilgiler için teşekkürler hepinize allahım herkesin gönlüne göre versin hepimize bebişler:emir_bebek: nasip etsin tedirgin olmayın biz bunu başaracagız :lepi:öptüm hepinizi yerimseniben

olur inş. arnavutgüzeli dua et.ben olmaz diye tedirgin oluyodum ya artık olmuyorum..sanki çocuk yapmaya karar vermemişiz gibi davranıyoruz eşpimle beraber..olması gerekenleri yapıyoruz.eşim diyoki sanki çocuk yapmaya karar vermemişiz gibi bakalım keyfimize dedi mantıklı buldum bende artık öyle düşünüyorum..belki bi sürpriz olur allah büyüktür canım.

EVET haklısın LAYD-PACİNO ama elimde değil artık kendimi sürekli dinliyorum özelikle kulağım karnımda aceba bişey kıpırdadı aha sancı yok akıntı eşim ağır kaldıma der eyilme der e malum beraber olunca bile programlandık resmen yok ayakları kaldır yok yastık koy oooofff sıkıldıım her saniye aklımda mümkün değil kafamdan atamam...diyorumya hayırlı olur inşallah hepimiz için..ama ben bunu kafamdan çıkarmadığım sürecee zannetmiyoruum:((neyse kızlar siz bana bakmayın kürlerinize devam benim başka dertlerim var o yüzden tabi piskolojim de etkileniyo ee malum adımız kısıra çıktı bikere ..tüp bebeği düşünsek buseferde insanlar cahil olduklarından dolayı A SAKIN DİYOLAR BAŞKASININ SPERMİNİ KULLANIYOLARMIŞ!!!böyle bi mantık varmı sizce türkiyede SPERM BANKASI BİLE YOK..hastanelerimiz bile tam teşekkürlü o konuda ama malesef toplumumuz bu konuda bilgisizler..SEVGİLER ANNE ADAYLARI:))

haklısın valla arkadaşım.yokmu bu elalelmin aptal aptal lafları...ne derler blirsin elin ağzı torba değilki büzesin..eğer eşin sana destekse rahat olmaya çalış.sevgiler.

inşallah hepimiz hamile kalırız hep takip ediyorum sizi ben de şu enfeksiyondan kurtulabilsem

maydonoz buğusu yapıyorum bıktımm fitilden antibiyotikten dün başladım ama az oturdum bugün daha fazla oturacağım

Back
X