Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canim yalniz soyle de bir durum var. eger yumurtlaman normal ise, yani duzenli belli bir gunde yumurtluyorsan hic kullanmani tavsiye etmem. cunku, yumurtan gereginden fazla buyuyup kistlesebilir. yani arada yenebilir ama ben duzenli ve surekli yedigim ay LH yukseldi, yumurtayi catlatmak icin ama yumurtlamadim. belki de ksitlesti yumurta cok buyudugu icin. yumurtlamadigimi da sicakligimin yukselmediginden anladim.
2. bir sebep de ostrojen ve progesteron hormonlari ters calisir. yani ostrojen yukseldiginde progesteron duser. bu yediklerimiz tarcin ve corekotu progesteron uzerinde olumsuz etki yapiyor. yani progesteron yumurtladiktan sonra salinan hormon. eger yetersiz salinirsa rahim bebek tutunmasi icin olgunlasamiyor ve bebek dusuyor. GuneyDogu da kadinlar hamile kaldiklarini dusunduklerinde corekotu yiyerek bebegin tutubnmasini engellerlermis. ya da dusmesini saglarlarmis. bilmeden yememek lazim. ikincici de yumurtlama olduktan sonra kesinlikle yememek lazim.
adaçayıyağını deneyen arkadaşlar birşey sorcam.ilişkiden hemen sonra bu yağı tekrar hemen rahime yerleştiriyormusunuz?bu şekilde yapmanın bir faydası olurmu?:1rolleyes:
kibele çok teşekkürler aydınlattığın için
benim yumurtalarım zaten kistleşiyordu bide bunu yaparsam nolur hemen bırakıyorum zaten tadınıda sevmemiştimsengözlerimebaksanab
peki balla polen konusunda ne düşünüyosun ona başlayımmı:uhm:
tavsiye edermisin?
ya kızlar bende bu gün doktora gittim uzun bir aletle baktı canım çok yandı bende bir sorun yok ama adetlerim düzensiz 3 aydır hamile kalamıyorum yardım banada
kibele çok teşekkürler aydınlattığın için
benim yumurtalarım zaten kistleşiyordu bide bunu yaparsam nolur hemen bırakıyorum zaten tadınıda sevmemiştimsengözlerimebaksanab
peki balla polen konusunda ne düşünüyosun ona başlayımmı:uhm:
tavsiye edermisin?
canim inan onu hic bilmiyorum ama herseyin fazlasi zarar. simdi mesela ben aklima geldiginde 1 kasik bal yiyorum. sonra canim sekerli bir sey isterse 2-3 incir. yani o kadar cektim ki bu otlardan korkuyorum artik. canim kistlesme sebebin ne acaba? yani bir sebebi olmali, yeterince buyumuyor ise bunlarla buyur, yok fazla buyuyor ise yeterince uyarilmiyor ve catlamiyordur. bitkiler de aynen ilaclar gibi. bilmeden kullanmak yanlis.
mesela bende progesteron eksik. ama ben bunu bilmiyordum. ve ha bire adacayina yuklendim. e adacayi ostrojeni yukseltiyor. ne oldu? hormonlarin dengesi bozuldu, progesteron iyice azaldi, ostrojen artti ve o ay yumurtlayamadim bile.
yani sebebini daha acik yazarsan belki ona uygun kurler duymus olabiliriz.
benim sadece süt hormonum yüksek dr onun için yumurtalarımın kistleştiğini söyledi beyin emarı falan çektirdim hiçbir problem yok diğer bütün hormonlarım normal seviyede
işin ilginç tarafı süt hormonları yüksekken yumurtlama olmaz ama bende oluyor ne iş anlamadım
adaçayıyağını deneyen arkadaşlar birşey sorcam.ilişkiden hemen sonra bu yağı tekrar hemen rahime yerleştiriyormusunuz?bu şekilde yapmanın bir faydası olurmu?:1rolleyes:
selam serap evet ben bizzat denedim.ilişkiden sonra tekrar pamuk koyup yatıyorum hem içimdeki spermleri hapsediyorum hemde o bölgeyi sıcak tutuyorum .Yağın keskin kokusuda spermlerle beraber yolculuk yapmış oluyolarsositososito..bence sende yap..SENDE DİĞERLERİ GİBİ SPERMLERİ TÜKÜRÜK BİLE ÖLDÜRÜYO E BU YAĞ DA ETKİLEMESİN DİYE BİR SORU SORARSAAN,HEMEN CEVAP VEREYYİM..İLİŞKİDEN SONRA ZATEN SPERMLER RAHMİNE DOĞRU ULAŞTIĞINDAN DOLAYI ,SEN PAMUĞUDA VAJİNA GİRİŞİNE KOYDUĞUN İÇİN HİÇ BİR TEMASTA BULUNULMUYO:enbuyukkk: O YÜZDEN RAHAT OLABİLİRSİN..
SELAM ARKADAŞLAR BENDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLERDENİM bu karışım tam olarak nasol oluyor bana yazarmıısnız kısaltılmış kelimelr kullanıldığı için anlamadım tekrar bana yazarmısınız.
SELAM BİNBİRGECE;bizde senin gibi hamile kalmak için uğraşıyoruz güzelim hayırlısı inşallah bu kürler sayesinde :CüvCüv:kalıcaz.ŞİMDİ SEN HASTALIĞIN 5.GÜNÜNDEN İTİBAREN ADAÇAYI YAĞINI BİR PAMUĞA DÖKÜP VAJİNANIN AĞIZ KISMINA YERLEŞTİRİYOSUN BUNU MÜMKÜNSE GECELERİ YATIĞINDA YAPve YAKLAŞIK 7 GÜN BOYUNCA KULLAN ZATEN SONRA YUMUTRANIN OVALASYONU BAŞLIYO AMA İSTERSEN İLİŞKİDEN SONRADA KULLANABİLİRSİN SANA KAMLIŞ BİR ŞEY diğer sayfalarda bunun daha açıklamalı şekli var.SONRA 1 ÇAY K.POLEN TOZU(tane tane oluyo küçük yuvarlaklar)VE 1 ÇAY K.BAL SABAHLAR AÇ KARNINA YİĞOSUN BİRAZ TADI ACIMSI AMA YUTAMASAN SU İÇ ÜSTÜNE.bunu kullanarak bi bayan 7 yıl sonra daha kavanozun yarısına gelmeden hamile kalmış.ayrıca adaçayı yağ ile babaanem hamile kalmış(tüplerinde tıkanıklık yani ilthab varmış bu yağ onları söküyo resmen bana inan çünkü ben bunu kullandıktan sonra acayip şekilde akıntım vardı )İŞTE BÖYLE UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR EN KISA ZAMANDA HAMİŞ KALMAN DİLEĞİLEE SEVGİLERa.s.
canim prolaktin hormonun kac ki? beyin emari cektirdigine gore bayagi yuksek olmali. benim 32 idi bir zamanlar ama simdi bilmiyorum. burada mahrumiyet bolgesinde hicbirsey yapamiyorum. hormon testi falan. goguslerimin ucunda beyaz bir seyler oluyor ve reglden cok cok once hassaslasiyorlar. 10-15 gun once basliyor nredeyse.
arnavutgüzeli84
cvpların için teşekkür ederim,sende yağı denedikten sonra akıntımı oldu? sol kasığımda ağrı olduğu için doktara gitmiştim.kist olabilir diye.dr olmadığını söyledi.bende belki iltihaplanma varsa diye deniyorum.ayaklarımı çok üşütüyorum.nerdeyse ayaklarımıda süreceğim.bu yağın sıcak tuttuğu kesin.:teytey:
GÜNAYDIN KIZLAR..NASILSINIZ KÜRLER NASIL GİDİYOO??Ben bu sabah kalktım hemen test yaptım ve herzamanki gibi TEK ÇİZGİ ÇIKTI moraliim çook ama çok bozuk şimdide hasta oldum..tualetten çıkar çıkmaz eşimi görmeniz lazımdı garibim gözümün içine bakıyo ve ben bu sefer suçlu hisediyorum kendimi ve yine herZAmanki şebeklik yaparaaak HASTA OLDUUUM dedim..napim kendimi öyle kandırıyorum((Olsun vardır ALLAHIMIN bi bildiği canım sağolsun diyorum AMA PEŞİNİ BIRAKMIYCAM BU AY OLMADI ÖTEKİ AY MUTLAKA OLUR.. öncünüz olarak sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem kesinlikle zaten ilk sizler geldiniz aklıma ben şimdi kızlara ne diycem diyee ama bana olmadı inşallah siz en kısa zamanda sonucunu alırsınız..sakın lütfen siz vazgeçmeyin BU BİZİM İLK DENEMEMİZ VUCUDUMUZ HEMEN TEPKİ VERMEYEBİLİR..sağlıcakla kalın SEVGİLER
canim prolaktin hormonun kac ki? beyin emari cektirdigine gore bayagi yuksek olmali. benim 32 idi bir zamanlar ama simdi bilmiyorum. burada mahrumiyet bolgesinde hicbirsey yapamiyorum. hormon testi falan. goguslerimin ucunda beyaz bir seyler oluyor ve reglden cok cok once hassaslasiyorlar. 10-15 gun once basliyor nredeyse.
slm kibele
benim prolaktin değerlerim 31.64 32.58 16.52 36.89 57.29 44.59 ve 1.41
dostinex kullandığım zaman düştü parlodel kullandığım zaman yükseldi bir ara düşmediği için dr hipofiz bezinde bi problem olabilir dedi genel cerraha gönderdi emar ve tsh normal çıktı
göğüslerimin ucunda benimde beyaz bişeyler var sürekli hassaslar ama regl döneminde el değmiyo
aşırı sinir varmı sende ? stres yükseltiyormuş valla prolaktini. bende sinir çoktu eskiden artık sinir minir kalmadı
polen aldım onada önümüzdeki ay başlıycam bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum gerek yok nasıl olsa hamiş kalamam
günaydın kızlar sizi baştan beri takip ediyorum.benide aranıza alırmısınız.arnavut güzeli merhaba sana bir sorum olacak dr.um bana klomen ilaç verdi.cumarteside adaçayı yağını aldım yarın ilaca başlıyacam.adaçayı yağı ile beraber yapsam iyi olurmu.benim birde sancılı adet oluyorum.yağı yaptım biraz hafifletti.içimi ısıttı.bizimle bu bilgileri paylaştığın için teşekkür ederim.
arnavut güzeli arkadaşım ben dün markette adaçayı-elma yağı dedim kız bana ayrı ayrı verdi:uhm:
bileşimimi olacak ikisinin veya adaçayı ile elma yağı ikiside ayrı ayrı aynı vazifeyimi görüyo anlamadım
yani elma yağıda aynı işe yararmı .. kafa karıştırıcı bi soruydu ama benimde dün markette kafam karıştı:sm_confused:
sen hangisini tavsiye edersin ?hangisini kullanıyım?son sorum bende vajinit çıkmıştı vajinal fitil kullanıyorum fitilden sonra başlayım demiii
vildangel;4305995]arnavut güzeli arkadaşım ben dün markette adaçayı-elma yağı dedim kız bana ayrı ayrı verdi:uhm:
bileşimimi olacak ikisinin veya adaçayı ile elma yağı ikiside ayrı ayrı aynı vazifeyimi görüyo anlamadım
yani elma yağıda aynı işe yararmı .. kafa karıştırıcı bi soruydu ama benimde dün markette kafam karıştı:sm_confused:
sen hangisini tavsiye edersin ?hangisini kullanıyım?son sorum bende vajinit çıkmıştı vajinal fitil kullanıyorum fitilden sonra başlayım demiii[/QUOTE]
CANIIIM ELMA YAĞ BİLDİĞİMİZ MEYVE ELMANIN YAĞI SEN KOKLA. o hiç bir işine yaramaz.ASIL ADAÇAYI YAĞI DA KESKİN NANEMSİ ACIMSI KOKUSU VAR ..ELİNE SÜR BAK VİKİS GİBİDİR..TABİKİDE ADAÇAYI YAĞINI KULLAN..BU ARA GEÇMİŞ OLSUN FİTİLDEN SONRADA KULLANABİLİRSİN HİÇ BİR YAN ETKİSİ YOK ONUN CANIM..sevgileeera.s.
arnavut güzeli arkadaşım ben dün markette adaçayı-elma yağı dedim kız bana ayrı ayrı verdi:uhm:
sen hangisini tavsiye edersin ?hangisini kullanıyım?son sorum bende vajinit çıkmıştı vajinal fitil kullanıyorum fitilden sonra başlayım demiii
canım sana cvp vereyim adaçayı yağı acı elma yağı diye de biliniyor alman gereken arnavut güzelinin bahsettiği yağ bu bende aldım ama daha başlamadım elma yağı dediğin daha farklı kullanacağın adaçayı yağı olan üzerinde acı elma yağı da yazar zaten umarım işe yarar
günaydın kızlar sizi baştan beri takip ediyorum.benide aranıza alırmısınız.arnavut güzeli merhaba sana bir sorum olacak dr.um bana klomen ilaç verdi.cumarteside adaçayı yağını aldım yarın ilaca başlıyacam.adaçayı yağı ile beraber yapsam iyi olurmu.benim birde sancılı adet oluyorum.yağı yaptım biraz hafifletti.içimi ısıttı.bizimle bu bilgileri paylaştığın için teşekkür ederim.
SELAM ARZU38..HOŞGELDİN ARAMIZA:1hug:evet bildiğim kadarıyla klomenle birsürü kadın hamile kalmış sen içini ferah tut ..aynı zamandada ADAÇAYI YAĞINIDA SÜR GÖRECEKSİN BAK ALLAHIN İZNİYLE BİZE MÜJDENİ VERİCEKSİN YETERKİ İNAN..sancılı adet içinde hastalığına yakın mümkünse geceleri yatmadan önce bir bardak nane çayı iç öyle yat. ozaman adet günlerin sancılı geçmez..nedemek büyük bir zevkle hemde yeterki hepbirlikte sonuç alalım ALLAH BU UĞRAŞIMIZI GÖRSÜN..sevgilera.s.:enbuyukkk:
ben bu adaçağı yağına çok inanıyorum .çünkü dün bir kereliğine denedim.karnımın kasıklarımın ısındığını hissettim.arnavutgüzeli tekrar teşekkür ederim. ALLAHIM inşallah hepimizin duasını ve uğraşını kabul eder.senin ve bu sitedeki herkesin nur topu gibi çocukları olur.{AMİN}