Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ANEMONE selam canım ..üzgünüm ama benim hiç haberim yok o konuda umarım bilgisi olan vardır aramızda onlar sana yardımcı olurlar ama sen bence HAYITLA İLGİLİ TOPİĞE BAKARSAN DAHA İYİ OLUR HEM ORDAKİLER BİREBİR KULANAN VAAR..GEÇMİŞ OLSUUN..NAZLANMAZ canıım tamam hepisini yapta önce adaçayı yağından önce GLİSERİN YAĞINI,BADEM YAĞINI VE HAS ZEYTİN YAĞINI HEPİSİ AYNI ÖLÇÜDE OLMASI ŞARTIYLA PAMUĞA BATIRIP TAMPON ŞEKLİNDE YAPIP KULLANMAYA BAŞLA AMA GERÇEK TAMPON KULLANIRSAN İYİ OLUR ÇÜNKÜ TAM İÇERİDE OLMASI LAZIMMIŞ..GEÇEN BUNU BEN AÇIKLADIM OKURSAN SEVİNİRİM BEN ŞİMDİ ONUDA DENİYECEĞİM...SAĞLICAKLA KALIN
inşallah canım.bende polen tozuna başlıycam dün aldım.eşimede keçibooynuzu kürü içiriyorum.adet olmayı bekliyorum.bittikten sonra elma yağına başlıycam.ayrıca benim sağ tüpüm enfeksiyon nedeni ile kapalı.birde maydonoz süt buharı oturma banyosu yapıcam.e artık olur inşallah.olmassada takmıycam kafaya artık sadece tevekkül edicem.çünkü bebek sahibi olmak için denemediğim yapmadığım şey kalmadı.gerisi allaha kalmış bişey.sabırla bebeği beklicez hayırlısıyla.allah hepimize bebk verir inşallahhhh.
teşekkür ederim arnavut güzeli bir sorum daha olacak polen tozu ve bal karışımından ne kadar yenecek , istediğimiz zaman başlayabilirmiyiz en kısa zamanda sağlıkla bebişine kavuşman dileklerimle:CüvCüv:
ben anlamıyorum zaten bu büyükler niye karışırlarki..bişey söyliyeyimmi NAZLANMAZ sen hiç kafana takma eşin seni seviyor ,saygı gösteriyor ve sana değer veriyosaa herşey ve herkez boş..kimseyi ilgilendirmez sen kocana bak yeter o sana destek çıkarsaa ne alaa..benim eşimin ailesi kayınvalidemler hariiiç herkez kısır lafını çıkardıı,,eşimdee herkeze benim için küstü çünkü o doğruyu biliyo herşey artık allahın elinde kimseye bişey anlatma ihtiyacı da duymuyoruz.o yüzden sen sen ol kafana takma benim gibi yapma oturup üzülmee onlar için busefer olan bize oluyo ben başaramıyorum bari sen yap..onlara en güzeel cevabı yüce rabbim vericek zaten napalım CANIMIZ SAĞOLSUN..
herkese merhaba özellikle de arnavutgüzeline :)..ben de birçok arkadaş gibi üşenmeden 40 sayfayı okudum o kadra akıcı ki :)..kadınlar kulübüne de bu forum sayfasını okuduktan sonra üye olmaya karar verdim..velhasıl oldum...ve ilk size yazıyorum. öncelikle bu konuyu açana arnavutgüzeline teşekkür etmek istiyorum. çok güzel bir konu ve çok hoş paylaşımlar olmuş..ben de koşup polen ve bal alanlardanım. ama adaçayı yağını gözüm ısırmıyo :)..hep bebekler mi nazlanacak geleceğin anneleri olarak (inşallah) bizim de nazımız olacak en azından ben cesaret edemedim şimdilik ama polen ve bal çok iyi fikir.hem gün içerisinde kendimi daha enerjik hissediyorum..of lafı çok uzattım. arnavutgüzeli sana bir şey söylemek istiyorum. hani adaçayı yağını ilişki sonrası vajen ağzına koyduğundan bahsetmişsin ya...ama spermeler zaten yol almış gidiyoooor oluyorlar..dediğini duydum :)..ama ben onu demeyeceğim..spermler sıcağı sever diye yazmışsın bir yerde ben tam tersi olduğunu okumuştum. yani evet kadın her zman kendini sıcak tutmalı özellikle ayağını..ama erkek spermi tam tersi serini seviyor..hata internette rastladığım bir yazıda yaz mevsiminde sıcaklığa bağlı olarak erkeklerin sperm sayısının azalabildiğini okumuştum..hatta boşalmadan sonra hamile kalmak isteyenler için hemen duş alınmaması hatta alındıında da ılık duş önerilir. sıcak banyo yapmamız bile sakıncalı bu süreçte demek istiyorum. İstersen sen de bir araştır ben paylaşmak istedim..elbette hepimiz çok istiyoruz Allah'ın ziniyle bebklerimizi kucağımıza almayı ama senin bunun ötesinde hoş bir gayretin tatlı bir samimiyetin var..forum sayfalarında samimiyetin ortada..bence bu ay senin tabirinle spermelri yine içine hapset :)..ama onları serin tut :)...selametle..