• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben geçen ay başladım incir kürüne 2,5 bardağa 6-7 tane incir atıyorum.7 gün ara verdim şimdi tekrar başladım.ama havucu yeni öğrendim bugün atmaya başladım incirin içine.umarım işe yarar.yumurtayı çatlatmak için bide hayıt kullanılıyomuş galiba bi araştırın isterseniz.

incirin tadı berbat ben denedim yarısında bıraktım ayrıca lekelnme yapıyor adet öncesi kimine fayda etti kimine etmedi mesela eslem diye arkadaşım kendisi açmıştı konuuyu o hamile ama bazıları kalamadı

bende içemedim berbat bi tadı var...kullanan arkadaşlardan hamile kalanınıda görmedim

suyunu içemiyorsak da inciri günde bir iki tane tüketebiliriz bence arkadaşlar..hem biz hem eşlerimiz..çok faydalı bir nimet..Allah'ın yarattığı bütün nimetler gibi elbette...hatta meyve sebzelerdeki şekillerin insanların neresine faydalı geliyorsa ona benzediğine dair bir mail dolaıyprdu bir ara...mesela cevizin şekli beyne benziyor ve biz de biliyoruz ki ceviz beyin için çok faydalı..gibi..incir de vardı orda..incirin küçük çekirdeklerini erkek spermine benzetiyordu...ve erkekler için bu anlamda tüketilmesinin faydalı olduğu vurgulanıyordu..kadının da yumurtasına benzetilebilir aynı şekilde..işte neyse lafı uzattım ama bence suyunu içemiyorsak da arada yemeyi ve yedirmeyi :) ihmal etmeyelim....dua ile..

kızlaar paylaşımlarınız için teşekkür ederiiim..ben dün şu incir kürü ile ilgili bütün konuları okudum o kür sayesinde 4-5 kişi hamile kalmış galibaa..ne biliim belkide piskolojik bilmiyorum ama bende başlayacağım kalmazsamda denemekte fayda var sonuçta 21 gün kullanıp ara verip tekrar 21 gün kullanıyomuşsun okadar..adet bi olayımda hemen incir alıp allahın izniyle başlayacağım bakalım..SAĞLIĞINIZ DAİM OLSUN SEVGİLERİMLEEE..

slm kızlar bu ay ben bu dediğiniz adaçayı yağını yaptım ve benden açayıp bir akıntı geldi şimdide 3 gün günüm geçiyor inşallah gebeyimdir hepinize burdan duyururum 11 ay dır olmuyor bebek inşallah bu ay gelecek umut ediyorum

hadi inaşşaaallaah canıım yaaa..Dualarım seninle..bizi merakta bırakmaa ok sağlıcakla kaal canım..

slm kızlar bu ay ben bu dediğiniz adaçayı yağını yaptım ve benden açayıp bir akıntı geldi şimdide 3 gün günüm geçiyor inşallah gebeyimdir hepinize burdan duyururum 11 ay dır olmuyor bebek inşallah bu ay gelecek umut ediyorum

inşallah hayırlısıyla canım haber ver mutlaka

kızlaar hayırlı olsuuun ben hasta olduuum:(((hastalığımın 3. ünü incir kürüne başlıyorum oda olmazsa laparoskopiye gidicem ben acayip sıkıldım artıııık..bana kür mür yaramıyoo ortada sorunda yok zaten demekki halaa zamanı gelmemiiş..:((((((((((((((

arnavutgüzeli hayrlısı...sabır..zor imtahan...zamanı vardır mutlaka....dua ile...

slm kızlar ben kırmızıları gördüm anlayacağınız olmadı yinede devam edecem ben buna hadi hepinize kolay gelsin

asell sağol canım napalım sabır sabır ama nereye kadaaar..çok üzülüyoruum

sağolun hepinizden allah razı olsuun güzel dua ve dilekleriniz için..biliyorum tek değilim ammaa napim elimde değil..dün okudum tüp bebekte tutmuyomuş bazeen çok üzücü bir durum allah sabır versiin vardır bi hayır elbet..Dün gece ben BOŞ BEŞİK filmini seyrettim kızlaar ağlamaktan yastığım sırıl sıklam oldu :((çok küçükken seyrederdiim ama bu sefer farklı duygularla seyredincee çok kötü olduuum..ayrıca ben yarın incir kürünede başlıyorumm bakalım hyırlısıı artıııık...sevgiler sağlıcakla kalıın

ay kıyamam sana ARNAVUT GÜZELİ ne olur negatif düşünmeyin bende sizlerden biriyim aynı dertten muzdaribim n eyapalım nasip ne olur üzülmeyin üzecek konulara yer vermeyin hayatınızda pozitifliğe davet ediyorum hepinizi kızlar yılmak yok yola devam

teşekkür ederim canım çok sağol..allah dert vermiş inşallah dermanını da en kısa zamanda veriiirr..kucaklıyorum seni nazlanmaz

arnavut güzeli canım ben daha önce okuduğum kadarıyla yanlış da hatırlıyo olabilirim ama sanırım senin kanallarda sorun vardı dimi? merak ettim neden ameliyat olmuyosun? yanlış anlama olur mu, daha önce sorcaktım çekindim :((

arnavut güzeli canım ben daha önce okuduğum kadarıyla yanlış da hatırlıyo olabilirim ama sanırım senin kanallarda sorun vardı dimi? merak ettim neden ameliyat olmuyosun? yanlış anlama olur mu, daha önce sorcaktım çekindim :((

selam zeynomh..yok canım belki karıştırmışsındır ama benim tüplerimde çok şükür hiç bir problemim yok..rahim filmi çekilmeden önce ufak bir kistim vardı rahim filminden sonrada zaten patlamıştı..sadece sol tüpümde hafif bir ilthablaşma vardı oda verilen sıvı ile birlikte açılmış (zor ilerlemiş sadece ama açık )ben laparoskopi olucam dememin sebebi;rahim de perde oluyomuş onuda burda kadınlar kulübünde okumuştum sonra doktoruma sorduğumda,için rahat etmesini istiyosan laparoskopi yapalım demişti çünkü o tüp bebek için beklememi istiyo hem yaşım dan dolayı hemde evliliğimin daha yeni olması..panik yaptığmıdan dolayı ben biran önce tüp bebek yapmak istiyorum oda beni oyalıyoo o yüzden canııım...yok bitanem ben niye yanlış anlayayım kiiyerimseniben..istediğini sorabilirsiiin kucaklıyorum senii sağlıcakla kal..:1hug:

yaa canım yanlış hatırlamışım demekki ama sevindim bişe olmadığına. bence de bekle. allah vereceği zamanı biliyodur.
yaa bence stres yapıyoruz hepimiz. ben çok pişmanım planlı gebelik isteyip birsürü araştırma yaptığıma. nerdeyse jinekolog kadar bilgim var. millet habersiz bi şekilde zırt diye hamile kalıyo bide üstüne vahlanıyolar zamanı değildi diye... neyse ya ben yine dolmuşum:(( bugün regl oldum da :((

Back
X