E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
yaa canım yanlış hatırlamışım demekki ama sevindim bişe olmadığına. bence de bekle. allah vereceği zamanı biliyodur.
yaa bence stres yapıyoruz hepimiz. ben çok pişmanım planlı gebelik isteyip birsürü araştırma yaptığıma. nerdeyse jinekolog kadar bilgim var. millet habersiz bi şekilde zırt diye hamile kalıyo bide üstüne vahlanıyolar zamanı değildi diye... neyse ya ben yine dolmuşum( bugün regl oldum da
(
sağol canıım olsun önemli değil dediğin gibi belkide karıştırdıın..aslında beklemek istiyorumdaa dediğin çok doğruu herşey stresten ibaret..ne geldiyse başıma hep meraktan geldi..sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebeğim olsun istedim o yüzden erkenden tedbirimi almak istedim kan tahlili yumurta takibi yok almam geeken vitaminler derkeen nerelere geldiiik..belkide oluruna bıraksaydıık böyle olmazdıı eminiiim..aynen bendee doktoruma öyle şeyler sorardımkii hemde latince ,şaşırır kalırdı neysee vardır bi hayır bundadaa..ben şuna inanıyorum artık nezamanki hamileliği düşüniycez başka şeyle oyalancaz ozaman ALLAH bize süpriz yapıcak..amaa nerdeee aklım fikrim hep ordaa karnıma odaklandım resmeen heryerimi dinliyoruum :))kafayı yemessem iyidiiiirdelikafadulden