• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben dün aktara gittim elma yağı ve adaçayı yağı ayrı ayrı satılıyordu bende adaçayı yağı aldım umarım doğru almışımdır adet biter bitmez kullamaya başlıyacağım çok teşekkür ederim arnavutgüzeli ve burdaki herkese umarım işe yarar

inanmıyorumm..benim 16ya yakın degerim ama sadece tüp bebek olur dedi dr.lar..öyle çok üzüldüm öyle çok agladım ki sorma..siz bu yaglarımı kullandınız inşallah benimde şifam bu yağlar olurda bende hamile kalır bebeişimi kucagıma alırım..daha yağ almadım ama en yakın zamanda muhakkak alacagım..yazarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler..a.s.

canım bu fsh ları,sadece tüp bebek olur laflarını çokta kaale almayın..gördüğünüz gibi ben canlı örnek yani karşınızda..ben polen+bal+tarçın+çörek otu ve adaçayağı kullandım..o da sadece 1 ay kadar...

canım bu fsh ları,sadece tüp bebek olur laflarını çokta kaale almayın..gördüğünüz gibi ben canlı örnek yani karşınızda..ben polen+bal+tarçın+çörek otu ve adaçayağı kullandım..o da sadece 1 ay kadar...

inanki içimi öyle rahatlattın ki Allah senden razı olsun...neler yaptın bunu açıkca anlatırmısın lütfen..neyi ne zman kullandın kaç gün kullandın ne miktarda kullandın çok rica ediyorum inanki 3-4 aydır çok zor günler geçirdim şimdi içim nasıl huzurla doldu bir bilsen..benim sağlık sorunlarım oğlumun sağlık sorunları bir türlü bitmedi..şimiden teşekkürler arkadaşıma.s.

ben dün aktara gittim elma yağı ve adaçayı yağı ayrı ayrı satılıyordu bende adaçayı yağı aldım umarım doğru almışımdır adet biter bitmez kullamaya başlıyacağım çok teşekkür ederim arnavutgüzeli ve burdaki herkese umarım işe yarar

:1hug:evet canım doğrusunu almışsın(nanemsi keskin acımsı kokusu vardır)ona dikkatte yeter çünkü şişenin üzerinde ADAÇAYI (ELMA) YAĞI YAZAR AMA O ASIL adaçayıdır eskiler elma yağı diye bildikleri için silinmemiş kolay bulunsun diyee.hadi bakalıım evel allah sonra bu kür sana yardımcı olsun gönlünü ferah tut göreceksiiiin inşallah bir aya kalmaz hamile kalırsııınkaydirigubbakcemile5sağlıcakla kaal...SEVGİLEER:1hug:

:1hug:evet canım doğrusunu almışsın(nanemsi keskin acımsı kokusu vardır)ona dikkatte yeter çünkü şişenin üzerinde ADAÇAYI (ELMA) YAĞI YAZAR AMA O ASIL adaçayıdır eskiler elma yağı diye bildikleri için silinmemiş kolay bulunsun diyee.hadi bakalıım evel allah sonra bu kür sana yardımcı olsun gönlünü ferah tut göreceksiiiin inşallah bir aya kalmaz hamile kalırsııınkaydirigubbakcemile5sağlıcakla kaal...SEVGİLEER:1hug:

saol canım ya eğer bir gelişme olursa hemen buraya yazar sizinle paylaşırım

üf ya mahrumiyet bölgesinde yaşıyorum sanki yakında aktar bile yok..oğlanlada bir yere çıkamıyorum şuanda adetliyim bitmaasinede az kaldı keşke çıkabilsemde alsam öf yaa..daisy84 keşke banada 1tane alsaydın ne iyi olurdu yaaa:D

gülücük sana bir umut olabildi isem ne mutlu..bir gülümsemen herşeye değer..bende sen gibi yüksek fsh la hamile kalanları okudum ve dedimki,bu işin olmaması için hiç bi neden yok..ve kafama takmadım inan..

canım ben her sabah aç karına 1 er çay kaşığı polen+bal+çörek otu+tarçın yedim..birde olaki yumurtalıklarımda iltihap vardır diye adaçayağını bir pamuğa damlatıp vajina ortalarına yerlekştirip akşam koyulan pamuğu sabah çıkardım...3. günümde bir iltihap akma durumu oldu..bunu 1 hafta kadar klullandım ben..diğerlerini ise 1 aya yakın yedim..şişeler tamamen bitmedense hamile kaldım...

a.s.a.s.

roka canım saolasın..inşallah bende alacagım yagı ve poleni deneyecegim en yakın zamanda..aslaında evde polen var ama bayadır evde yüzüne bakan yok..yaklaşık 5 senelik felan..bayatlamıştır sanırım aktardan tazesini almak gerek..ankaradayız ama burası mahrumiyet bölgesi gibi ancak dolmuşla felan aktara gitmem gerekecek..oğlanda var çıkamadım daha.neyse yarın hastahaneye gidecm zaten inşallah bulurum oralardada alırım..

arkadaşlar merhaba.. ya ben uzun zamandır üyeyim ama bir türlü yazmak için fırsat bulamıyordum.. bende iki buçuk yıllık evliyim ve bebek istiyorum.. olmuyorr olmuyorrr... arnavutgüzeli canım çok sağolasın çok çaba sarfetmişsin mücadelen için teşekkürler.. inan hersayfayı merakla okudum hatta şu verdiğin kürden hamile kalanlar bile varmış.. inşallah rabbim herkesin yüzünü güldürürde kucaklarımızı bebişlerle doldurur..:)))

ha bu arada bende adaçayını kullandım ama bende bu ay çok kuruluk oldu ya olan akıntımda kesildi sanki... hatta artık yumurtlamıyorum zannetim.. olabilirmi..

arkadaşlar taa ilk sayfadan beri okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve doğru zamanlarda gelsin inşlh bebeklerimiz
bizde 6 aydır korunmuyoruz ama henüz bişi yok
dra gittim iltihab var dedi fitil verdi
eşim de kasımda asker:a015: o burdayken doğum yapmak istiyorum kısmetse ama bu plana göre önümüzdeki ay hamile olmalıyım:CüvCüv:
arkadaşlarım acaba en kestirme yol nedir bu konuda
tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim:1hug:
acaba soğan kürü mü adaçayı yağımı veya başka kür mü:sm_confused:
off kafam karıştı:uhm:
keşke oluruna bırakabilsem :kahve:

ha bu arada bende adaçayını kullandım ama bende bu ay çok kuruluk oldu ya olan akıntımda kesildi sanki... hatta artık yumurtlamıyorum zannetim.. olabilirmi..

adaçayı yağını(elma yağı ) diye düzeltiyorum..

en sonunda aldım adaçayı yağını ve poleni..adetimin bitmesine birkaç gün var başlarım bende..dr. yeni geldik kızlar..değişmedi oda tüp bebek dedi..ve bütün masraflar bizdenmiş çocuğum olduğu için hiçbir masrafı karşılamıyormuş..tüp bebekte 6000tlymiş..eşimle detaylı konuşmadık ama zor gibi..evin borcu daha bitmedi ne yapacagız bilmiyorum..Allah öncelikle oğluma sağlık hayırlı uzun ömürler versin..inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan şifamı bu yagda bulurumda bişeye gerek kalmaz..hepinizi öptüm kızlar...kaynanamlar geliyorlarmış 1hafta kalacaklar..bu sırada pek giremem sağlıcakla kalın hepiniz..

arkadaşlar merhaba.. ya ben uzun zamandır üyeyim ama bir türlü yazmak için fırsat bulamıyordum.. bende iki buçuk yıllık evliyim ve bebek istiyorum.. olmuyorr olmuyorrr... arnavutgüzeli canım çok sağolasın çok çaba sarfetmişsin mücadelen için teşekkürler.. inan hersayfayı merakla okudum hatta şu verdiğin kürden hamile kalanlar bile varmış.. inşallah rabbim herkesin yüzünü güldürürde kucaklarımızı bebişlerle doldurur..:)))

:1hug:CANIIIM ÇOK SAĞOOOL ..inşallaah sizdee emeğinizin karşılığını alırsınız benim gibiii çünkü ben bu kürü sizinle paylaşmaya başladığımdaa en azından sonucu kendime değil belki birilerine yardımcı olurum diyerekten başlamıştımm ve inan sanki bende hamile kalmışçasına sevindiiim ,demeki benim daha hamile kalma zamanım gelmemiiiiş..senin akıntın olmaması normal her ay olucak diye birşey yok ,belkide yumurtalığın geç çatlamıştıır..bunu yağ ile ilgili yorumlama aydan aya fark edebiliiir..sağlıcakla kaal yardımcı olduysam ne mutlu banaa:1hug:a.s.

eşim de kasımda asker:a015: o burdayken doğum yapmak istiyorum kısmetse ama bu plana göre önümüzdeki ay hamile olmalıyım:CüvCüv:

duaların için önceliklee kocaaa biiiiir amiiiiiiiiiin canııım allah senin de dualarını geri çevirmesin tez zamanda bebişine kavuştursuuun..canım öncelikle sana tavsiyeem sabahları aç karnına POLENLE BALI ayrıca İNCİR KÜRÜNÜDE UYGULA DAHA ÇABUK SONUÇ ALIRSIIN İNŞALAAH VEDEE GECELERİ ADAÇAYI YAĞINI YAP MUTLAKA BUNLARI AKSATMAA..BAK GÖRÜRSÜÜÜN BU AY BANA TEŞEKKÜR EDECEKSİİİİNkaydirigubbakcemile5yeterki sen küre inaan :1hug:

hayırlı CUMALAAAR kızlaaar..nasılsınııız,keyfler nasııl?

hayırlı cumalar canımm...kimseler yok sanırım

hayırlı CUMALAAAR kızlaaar..nasılsınııız,keyfler nasııl?

hayırlı cumalar...ya ben 5 şubatta hasta olacam ama sanki daha erken gelecek.. acayip göğüslerim şiş asabiyim yanii.. o yüzden pek iyi sayılmam..sende ne var ne yok canımm.

inşallah herkes iyidir..

canım benim benimde aynı prblem eşim kasımda asker o gitmeden doğurmak istedim ama kismet işte olmadı artık şimdi hamie kalsak bile askere denk geliyor bu seferde üzüntüden süt kesilir allah korusun demekki planlı hiç bir iş yapmıyacaksın

Back
X