• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yeni aldım bende yagı ama 1kez kullandım..adetimin son günü kullandım sadece..ama poleni hala kullanıyorum bir sakıncası olur muki..ya ama ben 9 tl ye aldım adacayı yagını..karden diye bir marka..neden fiyatı sizinkinin 3 liraki..şaşırdım acaba aynı şeymiki..neden benimki 9liraki..

yeni aldım bende yagı ama 1kez kullandım..adetimin son günü kullandım sadece..ama poleni hala kullanıyorum bir sakıncası olur muki..ya ama ben 9 tl ye aldım adacayı yagını..karden diye bir marka..neden fiyatı sizinkinin 3 liraki..şaşırdım acaba aynı şeymiki..neden benimki 9liraki..

nasıl yaniii 9 tl miiii??sen büyük şişesini mi aldın aceba:uhm: ??en fazla 5tl satılıyo..resim koymaya başarabilirseem KOYCAM BURAYA GÖRÜN ŞEKLİ ŞEMASINI..AYRICA CANIM adaçayı yağını tek kullanabilirsin ama polende aynı zamanda vucudundaki eksik vitamin ve minerallerini tamamlıyacak.o yüzden daha hızlı sonuç alırsın hamile kalanlarda genelde ikisini kullanarak hamile kalmışlar ..

......................
neden devam etmedin adaçayı yagını?...
9tl çok fazla ya nerden aldın*

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım bende aynı dertden müzdaribim canım çok sıkılıyo hamile kalamıyorum üstelik bir kerede tüp bebek denemem oldu ama oda negatif sonuçlandı napıcamı bilmiyorum çok kötü durumdayım

yesilimmm hoşgeldin aramıza.. :teselli: öncelikle stres yapma canım.. bak benimde bu ay gitti.. kırmızıları gördüm.. dün çok üzülmüştüm ama demekki şimdilik hayırlı değilmiş diye kendime teselli veriyorum.. sen hele bir kürleri dene allah büyük.. bak uzun zaman olmayıpta burda hamile kalanlar çok oldu.. inanmak önemli..a.s.a.s.

kızlar oturduğum yer ankaranın en pahalı semti maalesefki..kızılaya inemedim bende aldım yakından bir güzelde kazık yedim..yok minicik bir şişe arnavutcum..sizler dediniz ya ilişkide sonra koymayın diye yagı oyüzden koymuyorum bende..keşke adetimin bitmesine 3-4 gün kala başlasaydım..şimdi koymadım bende sizler öyle dediğiniz için..ama poleni yiyorum hergün bal tarçın çörekotuyla..çok fazla akıntı yaptı bende karnımda ara ara agrılar luyor..özelikle rahim bölgesinde...sizlerde varmı böyle bişey..

merhaba kıslar.....2 aydır uyeyım amabu bolumu ılk defa okudum....ve gozlerım bırden acıldı....suan okadar mutsuzdum kı.....kısaca kendımden bahsedeyım....4 yasında oglum var....8 aydır bebek ıstıyoruz...ben spıralle koruyordum...8 ay once cıkarttırdım...cıkartmak bıraz zor oldu..hatta anestezı ıle aldılar....cok ugrastılar...doktora gıttım gecen ay herseyım temız.hormonlarım falan...ama bebeıs olmuyo işte....dun yıne gıttım...bana 3 ay daha bekle dedı..3 ayın sonunda sanırım rahım fılmı cekecek...ama ben beklemek ıstemıyorum...kesın benım tupler spralı cıkartırken iltıhaplandı....kurü okudum ....adetımde 2 gun falan oldu bıtelı...hemen bugun aslıp denemek ıstıyorum....beklemek ıstemıyorum 3 ayyyyyyyyyyyyyyy...ayrıca tesekkurleeeerrr....insallah faydasını gorurum

kızlar herşey sabırla gerçekleşiyo 1 yıl olmayıp ta adaçayı yağıyla hamile kalan arkadaşlarımız var onlar bize umut oluyorlar adaçayı yağı iltihabı söküyor bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey sadece ilşkiden sonra koymayın doktoruma danıstım ve gun ıcerısınde bırkac saat durmasının bır sakıncası olmadıgını soyledı sonucta ucucu bır madde kımyasal bır kalıntı bırakmıyor ama sperm oldurebılırmıs bu yuzden gunduzlerı kullanın derim ben ılıskıye gırmeden saatler önce ayrıca ben de 5 tl ye aldım adacayı yagını,ve tamponun her defasında kirli çıktı yani iltihap (ki var sa eğer)söktürdüğünden eminim kızlar:)))

günaydın, ben de forumun yenilerindenim, dün adaçayı yağı ve polen aldım. bugün de bal almaya gideceğim ama bal konusunda çok düşünceliyim hangi marka daha iyidir? saf bal bulmak çok zor biliyorsunuz siz hangisini kullanıyorsunuz? bir de polen bal çörekotu ve tarçını nasıl kullanacağız? süresi ne kadar olacak?

slm.. arkadaşlar bişey soracam.. bir arkadaşım daha var hamile kalamıyo.. doktora gitmiş sorun yokmuş.. fakat eşi doktora gitmiş hareketsiz sperm %30 muş.. acaba ondan dolayımı hamile kalamıyor.. lütfen yardımcı olun.. aranızda bu gibi durum varsa ne bileyim veya sizinde tanıdıklarınızda böyle bir durum varsa ne yapılması gerekiyo.. ben bunla ilgili bişey bilmediğim için yardımcı olamadım.. sizden gelen yorumları aynen iletecem.. şimdiden teşekkürler..

günaydın, ben de forumun yenilerindenim, dün adaçayı yağı ve polen aldım. bugün de bal almaya gideceğim ama bal konusunda çok düşünceliyim hangi marka daha iyidir? saf bal bulmak çok zor biliyorsunuz siz hangisini kullanıyorsunuz? bir de polen bal çörekotu ve tarçını nasıl kullanacağız? süresi ne kadar olacak?

canım tabiki balın hasını bulmak zor oluyo ama sen yıne de seker oranı en az olan çam balından bulmaya calıs hatta pazara çık ve bal satan koylulerden satın almaya çalış onlar saf bal oluyo cogunlukla hatta tatlı bıle olmuyo bal... tarcın ve corekotuna gelınce de bır cay kasıgı bal bır cay kasıgı polen bır cay kasıgı tarcın ve bır cay kasıgı corek otunun hepsını bır tasta karıstır ve oyle yee daha az ezıyet oluyo:))))):emir_bebek:kaydirigubbakcemile2

slm.. arkadaşlar bişey soracam.. bir arkadaşım daha var hamile kalamıyo.. doktora gitmiş sorun yokmuş.. fakat eşi doktora gitmiş hareketsiz sperm %30 muş.. acaba ondan dolayımı hamile kalamıyor.. lütfen yardımcı olun.. aranızda bu gibi durum varsa ne bileyim veya sizinde tanıdıklarınızda böyle bir durum varsa ne yapılması gerekiyo.. ben bunla ilgili bişey bilmediğim için yardımcı olamadım.. sizden gelen yorumları aynen iletecem.. şimdiden teşekkürler..

Erkek sperm sayısını ve hareketliliğini etkiliyen ahmet maranki'nin kitabında okudum günde 1 tatlı kaşığı tozzencefil

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.önceden sadece bilgi için okuyordum ama artık bende paylaşmak istedim.2.5 yıllık evliyim geçen sene buzamanlar korunmayı bıraktım haziranda hamile kaldım ama malesef düşük yaptım.şimdi ise önümüzdeki aya kadar hamile kalmaya şartladım kendimi çünkü eşim askere gtcek ve o gitmeden olsun istiyorum reglim 17sinde.daha önce okusaydım bahsettiğiniz karışımdan kullanırdım ama bu ay bende deneyeceğim inşallah gerek kalmaz hepimize.

canım tabiki balın hasını bulmak zor oluyo ama sen yıne de seker oranı en az olan çam balından bulmaya calıs hatta pazara çık ve bal satan koylulerden satın almaya çalış onlar saf bal oluyo cogunlukla hatta tatlı bıle olmuyo bal... tarcın ve corekotuna gelınce de bır cay kasıgı bal bır cay kasıgı polen bır cay kasıgı tarcın ve bır cay kasıgı corek otunun hepsını bır tasta karıstır ve oyle yee daha az ezıyet oluyo:))))):emir_bebek:kaydirigubbakcemile2

cevap için teşekkür ederim canım, peki bunu ne kadar kullanıyoruz? yani kaç gün?

cevap için teşekkür ederim canım, peki bunu ne kadar kullanıyoruz? yani kaç gün?

canım adetının basladıgı gun baslayabılırsın hergun kullanman gerekmıyor 15 gun kullanman yeterlı yanı yumurtlama zamanına kadar vucut alması gerekenı alır zaten bu kür vücuttaki eksik olan vitamin, mineral, aminoasit ve enzimlerin yerine gelmesi için,unutmayalım arkadaşlar kürleri sürekli değil vücudumuzu dinlendirerek uygulayalım:lepi:

canım adetının basladıgı gun baslayabılırsın hergun kullanman gerekmıyor 15 gun kullanman yeterlı yanı yumurtlama zamanına kadar vucut alması gerekenı alır zaten bu kür vücuttaki eksik olan vitamin, mineral, aminoasit ve enzimlerin yerine gelmesi için,unutmayalım arkadaşlar kürleri sürekli değil vücudumuzu dinlendirerek uygulayalım:lepi:

.................................
canım sen bunları uygulandın mı?(adaçayı yağı ve poleni)

adaçayı yağını ilk defa bu ay kullandım şu an beklemedeyim,polenli karışı mı da iki aydır kullanıyorum vücuduma ne gibi yararı oluyor,eksiklikler tamamlanıyor mu bilmiyorum ama acayip zindelik ve enerji veriyor

teşekkürler canım, kullanmaya başladım inşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberler alırız.

selam kızlar cumanız mubarek olsun..kaynanmlar az önce gittiler..birazdan ehliyete yazılmaya gidecegim..3 gündür evrak hazırlamaktan ahanada böyle oldum..laelaelaelaelae
neyseki gittiler özgürlük gibisi yokmuş..açtım pcmi yaktım cigaramı oh beeee:teytey:

kaydirigubbakcemile3iyi sevindim senin adınaa canıım..kursun da şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah en güzel arabalara binersin kazasız belasız..SİZEDE HAYIRLI CUMALAR ..kürler nasıl gidiyoo ben gene gene genee HASTA OLDUUUUM -tatlicadiarzu-noluyo allahım anlamıyoruum sorunlu olanlar bile hamile kalabiliyoken kafamçokkarıştıen son bana büyü mü yapıldı diye düşünüyoruuum hacıya hocaya mı gitsem hıı?bi fikir verin noluuur senağlamaallah hepimizin yardımcısı olsuun ..son bir ay verdim kendime ondan sonraa herşeyi bırakıyorum artık hiiç birşey kullanmıycaam..kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın:a015:

Back
X