• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar merhaba.bende aranızda yeni sayılırım.2,5 senelik evliyim hıcbır korunma yontemı yapmadık ılk gunden ıtıbaren bebk ıstıyorduk ama nafıle olmadı bir turlu.4-5 ay önce dr gittim.hormon testi rahim filmi yaptırdım hersey normaldi eşimde sperm testi yaptırdı oda normal çıktı.dr um 1 ay bekle yıne hamıle kalmazsan gel dedi ve ben yıne hamıle kalamadım.bende yazdıklarınız okudumda acaba bende bu adayagını ve dıerlerını kullansammı.yada baska bir önerisi fikri olan varsa bana yardımcı olabilirmi....

Kızlar merhaba.Ben de bu haftasonu adet olup sonra da bebek çalışmalarına başlayacağım.Adaçayı yağı ile arısütü polen balı kullanmayı düşünüyorum.Ama adaçayı yağını kaç gün kullanmam gerekiyor adet bitiminde? Pamuğa kaç damla damlatmam gerek ve ya pamuk bölünüp kalırsa içerdee? Kafam takıldı bunlara.Çok sağolun şimdiden.Hepimiz en kısa zamanda bebeklermize kavuşuruz inşallah:Saruboceq::1rolleyes:

hoşgeldiniz arkadaşlar aramıza nehir67 canım adaçayı yağını adetinin son günü kullanmaya başlıyosun pamuk sıkıntı yaratır diye düşünürsen tampon kullan çok daha sağlıklı ve kullanımı kolay adetinin son günü başla ve 6,7 gün kullan 4_5 saat tutman yeterli oluyomuş ilk kullnadığında biraz yanma oluyo ama sonraki günlerde hissetmiyorsun bile tamponu olabildiğince içeri itersen yanma hissi olmuyo böyle canım ayrıca yan etkisi de yok kullanıp ta hamile kalan arkadaşlarımız var burda hihoyyyt

kızlar bugün doktora gidicektik ama ben simavda oturuyorum. malum biliyosunuz çok şiddetli bi deprem yaşadık bugün malesef sevincimizi bile doğru dürüst yaşayamadık. psikolojimiz alt üst oldu nolur dua edin daha büyüğü olmasın. evlere giremiyoruz zaten şu anda internet cafeden yazıyorum. ama bu arada hamilelik gerçekten harika bi duygu eşimi yıllar sonra ilk defa ağlarken gördüm. gerçekten hepiniz için dua ediyorum allah en kısa zamanda bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın. insan inanamıyo reflekslerine hakim olamıyo bi saat falan kendimi tutamadan ağladım. ama şunuda eklemek istiyorum bizim mutluluğumuzu bizden daha iyi hiç kimse anlayamaz. insanlar o kadar normal karşılıyoki sinir oldum valla :) neyse şimdilik hoşçakalın

canııım geçim olsuun öncelikleee ,,çok üzüldüm inan dilerim birdaha gerçekleşmez..sen sakın kafana takma allah senide meleğinde korur:teselli: ne güzel anlatmışsıın duygularınıı ,inşallah bizde en yakın zamanda seni daha iyi anlarııız duygularını paylaşırııız..MUTLULUK GÖZYAŞLARI DEMEKKİ BÖYLE BİRŞEEY..:nazar: ayrıca normal karşılayanlara sen bakmaa,sana tavsiyem herkezle paylaşma nazar deydirmesinler gülüm..KENDİNE ÇOK İYİ BAK GELİŞMELERİ MUTLAKA YAZZ..sağlıcakla kala.s.:nazar:

arkadaşlar hepiniz hoşgelmişsiniiiiz aramızaaa..AÇELYA85 CANIM HİÇ DURMA KULLANMAYA BAŞLA,SONUÇTA DENEMİŞ OLURSUN BİLEMEZSİNKİİİ.ben de bunu paylaştığımda herzaman dedim eğer ben sonuç almasamda (ki nitekim öyle olduu),en azından birileriyle paylaşıp vesile olmuş oluruum ki çok şükür rabbimee öyle olduu bende beklemedeyim doğru zamanı..sanada allah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasib etsin..NEHİR67..CANIIIM SENDE HOŞ GELDİN ARAMIZAA..HADİ BAKALIM KULLANMAYA BAŞLAA SANADA HAYIRLI UĞURLU OLSUUN HEPİNİZE GERÇİ ALLAH DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRMESİN ,,YETERKİ İNANIN OLUCAĞINAA POZİTİF OLUN..CEMRE822 CANIM ARKADAŞIM BEN YOKKEN ARKADAŞLARI BİLGİLENDİRDİİN İÇİN SANA AYRI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM..HEPİNİZİ KUCAKLIYORUUM HERŞEY GÖNLÜNZCE OLSUUUUN..sağlıcakla kalıın

arkadaşlar hepiniz hoşgelmişsiniiiiz aramızaaa..AÇELYA85 CANIM HİÇ DURMA KULLANMAYA BAŞLA,SONUÇTA DENEMİŞ OLURSUN BİLEMEZSİNKİİİ.ben de bunu paylaştığımda herzaman dedim eğer ben sonuç almasamda (ki nitekim öyle olduu),en azından birileriyle paylaşıp vesile olmuş oluruum ki çok şükür rabbimee öyle olduu bende beklemedeyim doğru zamanı..sanada allah hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat nasib etsin..NEHİR67..CANIIIM SENDE HOŞ GELDİN ARAMIZAA..HADİ BAKALIM KULLANMAYA BAŞLAA SANADA HAYIRLI UĞURLU OLSUUN HEPİNİZE GERÇİ ALLAH DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRMESİN ,,YETERKİ İNANIN OLUCAĞINAA POZİTİF OLUN..CEMRE822 CANIM ARKADAŞIM BEN YOKKEN ARKADAŞLARI BİLGİLENDİRDİİN İÇİN SANA AYRI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM..HEPİNİZİ KUCAKLIYORUUM HERŞEY GÖNLÜNZCE OLSUUUUN..sağlıcakla kalıın
canım çok teşekkür ederim ama umarım bana kızmıyorsundur ama ne yapayım dayanamıyorum arkadaslar soru sorunca hemen dertlerıne çözüm bulmak ıstıyorum tıpkı senin gibi kaydirigubbakcemile5 herşey bir an önce olsun ki ailemiz çabuk çabuk genişlesin istıyorum :dance:

hoşgeldiniz arkadaşlar aramıza nehir67 canım adaçayı yağını adetinin son günü kullanmaya başlıyosun pamuk sıkıntı yaratır diye düşünürsen tampon kullan çok daha sağlıklı ve kullanımı kolay adetinin son günü başla ve 6,7 gün kullan 4_5 saat tutman yeterli oluyomuş ilk kullnadığında biraz yanma oluyo ama sonraki günlerde hissetmiyorsun bile tamponu olabildiğince içeri itersen yanma hissi olmuyo böyle canım ayrıca yan etkisi de yok kullanıp ta hamile kalan arkadaşlarımız var burda hihoyyyt
Çok sağol canım deneyecem ama ben hiç tampon kullanmadım ama denerim.Ben de kist ameliyatı olmuş ve ilk kez bebek denemesi yapacak birisi olarak çok heyecanlıyım.Her şeyi denemek istiyorum.Umarım hepimiz sonuç alırız bunlardan.Kendinize iyi bakın görüşürüzzkaydirigubbakcemile5

Sen de çok sağol canım kullanıcam bakalım inş.hepimiz faydasını görür buraya yazarız.Çok hevesli ve umutluyum aynı zamanda da korkuyorum.Umarım Allah yüzümüzü güldürüryerimseniben

kızlar bugün doktora gidicektik ama ben simavda oturuyorum. malum biliyosunuz çok şiddetli bi deprem yaşadık bugün malesef sevincimizi bile doğru dürüst yaşayamadık. psikolojimiz alt üst oldu nolur dua edin daha büyüğü olmasın. evlere giremiyoruz zaten şu anda internet cafeden yazıyorum. ama bu arada hamilelik gerçekten harika bi duygu eşimi yıllar sonra ilk defa ağlarken gördüm. gerçekten hepiniz için dua ediyorum allah en kısa zamanda bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın. insan inanamıyo reflekslerine hakim olamıyo bi saat falan kendimi tutamadan ağladım. ama şunuda eklemek istiyorum bizim mutluluğumuzu bizden daha iyi hiç kimse anlayamaz. insanlar o kadar normal karşılıyoki sinir oldum valla :) neyse şimdilik hoşçakalın

canım geçmiş olsun allah ikinci kez yaşatmasın istanbuldada olacakmış deprem allah hepimizi korusun.hayatım sizin tepkiniz aynı bizim gibi olmuş bizde eşimle birbirimize sarılıp ağlamıştık.çok güzel bir duygu.boş ver sen o normal karşılayan insanları canım ama insan mutluluğumu paylaşsın istiyo.bende sinir oluyorum hiç tepki vermeyenlere.düşünsene babama bile söyleyemedim torunun gelcek 9 ay sonra diye ayıplıycağını biliyorum neden böle ya ben bu sevincimi herkezle paylaşmak istiyorum.seninde dediğin gibi arkadaşım bizi bizden daha iyi kimse anlayamıyo.:1hug:tekrar tebrikler canım allahım bebeğini :ecrin_bebek::nazar: ve seni :nazar: korusun :Saruboceq:

canım çok teşekkür ederim ama umarım bana kızmıyorsundur ama ne yapayım dayanamıyorum arkadaslar soru sorunca hemen dertlerıne çözüm bulmak ıstıyorum tıpkı senin gibi kaydirigubbakcemile5 herşey bir an önce olsun ki ailemiz çabuk çabuk genişlesin istıyorum :dance:

canııım arkadaşıııım,nasıl kızarım beeen aşk olsuun ben seviniyorum gururlanıyorum inan sizin böyle cavep yazdığınızı görünce ne muutlu bana gerçekteen cana can katmaaak olan üstü bir duyguu..ben hiç bıkmadan defalrca yazdım gene yazarım ..80-90 sayfalık şeyi kolay mıı devirdiim ,herşey sayenizde olduu ilk başta bana inanmanııız çok güzel..sonuçta k.k hiç adaçayı ile ilgili birşey yoktu yani alta koyma ilee, ben bunu yazarken bile çok çekindiiim ve ilk aylarda kimse sonuç almadan ben kapatmayı bile düşünmüştüüm ama okadar talep geldikii daha çok umutlandıım kii zaten sonucunu da aldıım rabbime şükürler olsuun..amaa iyikide yazmışıım sayemdee kaç kişi anne olucaak ..umarım tez zamndaa sizde bana müjdenizi verirsiniiiz tek dileğim buu..:Saruboceq:iyiki varsınııız bebişimin teyzeleriii :1hug:a.s.:enbuyukkk::nazar:

canııım arkadaşıııım,nasıl kızarım beeen aşk olsuun ben seviniyorum gururlanıyorum inan sizin böyle cavep yazdığınızı görünce ne muutlu bana gerçekteen cana can katmaaak olan üstü bir duyguu..ben hiç bıkmadan defalrca yazdım gene yazarım ..80-90 sayfalık şeyi kolay mıı devirdiim ,herşey sayenizde olduu ilk başta bana inanmanııız çok güzel..sonuçta k.k hiç adaçayı ile ilgili birşey yoktu yani alta koyma ilee, ben bunu yazarken bile çok çekindiiim ve ilk aylarda kimse sonuç almadan ben kapatmayı bile düşünmüştüüm ama okadar talep geldikii daha çok umutlandıım kii zaten sonucunu da aldıım rabbime şükürler olsuun..amaa iyikide yazmışıım sayemdee kaç kişi anne olucaak ..umarım tez zamndaa sizde bana müjdenizi verirsiniiiz tek dileğim buu..:Saruboceq:iyiki varsınııız bebişimin teyzeleriii :1hug:a.s.:enbuyukkk::nazar:
canım benim sen bizim iyilik meleğimizsin ben inanıyorum allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmıycak kaydirigubbakcemile5

canım ovülasyon testi bir gün pozitif çıkar zaten o gün de yumurtlamanın gerçekleşmesini sağlayan hormonun arttığı gündür ve
24-36 saat içersinde
yumurtlama olacaktır. Hamile kalmak isteyenler pozitif test sonucunu takip eden 2 gün üst üste cinsel ilişkide bulunmalıdır diğer günler testi yapmana gerek yok zaten bir kere pozitif çıkması yeterli diğer arkadaş yapmış ve diğer günlerde silik ikinci çizgi olduğunu söylemiş,sen de bir daha ki gün yaptığında çıkmadığını söylemişsin demekki pozitif cıktığı gün yumurtlaman gerçekleşmiş sositososito boşuna harcama derim diğerlerini inşallah ki lazım olmaz ama yine de her ihtimale karşı kenarda dursunlar yerimseniben

cemrecim teşekkür ediyorum cnm.bu ayda almayı düşünüyorum inşallah bu ay hamile çıkar aramızdan yani boş geçirmeyelim bu ayıda :emir_bebek:dimi ama hadi kızlar haaaa gayretttttt.:lepi:

adacayi yagini kullanan arkadaslar bi sorum var. yurtdisinda oldugumdan siparis verdim bi arkadasa, burda öyle seyler pek bulamiyorum:(
bana tatli elma yagi ve yesil elma yagi diye iki yag geldi:S bunlardan hangisi dogru olani? yesil elma yaginin üstünde aci ve adayagi diye de yaziyor. biri bana yardim etsin noooolur. adetime bir hafta var bunu simdiden kullansam dogru olurmu?
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi cvp

canım kokusundan anlarsın kekik kokusu var mentollü gibi

adacayi yagini kullanan arkadaslar bi sorum var. yurtdisinda oldugumdan siparis verdim bi arkadasa, burda öyle seyler pek bulamiyorum:(
bana tatli elma yagi ve yesil elma yagi diye iki yag geldi:S bunlardan hangisi dogru olani? yesil elma yaginin üstünde aci ve adayagi diye de yaziyor. biri bana yardim etsin noooolur. adetime bir hafta var bunu simdiden kullansam dogru olurmu?
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi cvp
canım acı elma yağı yazanı kullanıcaksın ve adetinin son günü kullanmaya baslıycaksın 6 yada 7 gun kadar kullanıcaksına.s.

ayyyyy arkadaslar sizi seviyorum ya. ne güzel her türlü seyi paylasip sorulara hemen cvp alabiliyoruz. iyi ki varsiniz. cok saolun.
ins Rabbim hepimize hayirli bebisler versin. bakalim ise yarayacak mi?
benim adet sancim var cok kötü geciyor her ay. civanpercemi otunu deniycem bu ay icin. birde bu adayagini kullanayim dedim önceden. belki kanallari acar ve sancim cok olmaz. ama tek tüpüm tikali oldugundan ise yarayacakmi bi fikrim yok, neyse hayirlisi. hepinize saglikli günler ve hayirli bebekler diliyorum....

meyra basman seeen hiiç merak etme ..tek tüpü olmayan bir arkadaşım var burda ve o hamile kaldıysaa seeen hiç sorun etme allahın izniylee o tıkalı dediğin tüpüde açıcatır emin ol sen buna ..adet sancınıda azaltacak..adet olmadan 2-3 gün çnce geceleri ılık suya 2-3 damla da damlatıp içebilirsin hiç kuşkun olmasın adet günlerinde acısız geçicek..sen yeterki inan sabırlı ol.bende dahil olmak üzere.,canım arkadaşlarımda da sağolsunlar elimizden geldiğince herkeze yardımcı olmaya çalışıcazkaydirigubbakcemile5HEPİMİZ BİRİMİZ ,BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİN VARIZ BURDA:enbuyukkk:..POLENİ BALI VE TARÇINIDA MUTLAKA BUNA EK OLARAK KULLANIN..hadi bakalım hayırlı olsun size bu kür uğur getirsin vesile olsun..:içelim:iyiki varsınıız..keşke biraraya gelip oturup kunuşabilsek sizi çok merak ediyorum.böyle yardımsever arkadaşlarım olduğunuz için sizinle gurur duyuyoruum...a.s.:1hug:

Arnavut güzeli çok güzel bilgiler vermişsin. Tebrik ederim seni. Paylaşman çok güzel

Son düzenleme:
bunu bende duymuşdum ama denemeye cesaret edemedim malum hassas bölge.Yakmayalım sonra :)

CADIARZU SLM KIZLAR BEN YENİYİM. YAZDIKLARINIZI OKUDUM ÇOK GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞMISINIZ.BAKIN BEN NE BULDUM.http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...lternatif-tip/255365-tecrubeyle-sabittir.html BİR GÖZATIN DERİM.
valla arkadaslar ilk korunmayı bıraktığımda sistit olmuştum ve bir arkadasım bu kürü önermıstı uyguladım baya rahatlatıyor ama bebek ıcın elınden gelenı yapamadı :jeyyar: delikafadulden bu arada benım son 3 gunum bakalım senağlama

Back
X