L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
cemrecim hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arnavut güzeli çok güzel bilgiler vermişsin. Tebrik ederim seni. Paylaşman çok güzel
meyra basman seeen hiiç merak etme ..tek tüpü olmayan bir arkadaşım var burda ve o hamile kaldıysaa seeen hiç sorun etme allahın izniylee o tıkalı dediğin tüpüde açıcatır emin ol sen buna ..adet sancınıda azaltacak..adet olmadan 2-3 gün çnce geceleri ılık suya 2-3 damla da damlatıp içebilirsin hiç kuşkun olmasın adet günlerinde acısız geçicek..sen yeterki inan sabırlı ol.bende dahil olmak üzere.,canım arkadaşlarımda da sağolsunlar elimizden geldiğince herkeze yardımcı olmaya çalışıcazkaydirigubbakcemile5HEPİMİZ BİRİMİZ ,BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİN VARIZ BURDA:enbuyukkk:..POLENİ BALI VE TARÇINIDA MUTLAKA BUNA EK OLARAK KULLANIN..hadi bakalım hayırlı olsun size bu kür uğur getirsin vesile olsun..:içelim:iyiki varsınıız..keşke biraraya gelip oturup kunuşabilsek sizi çok merak ediyorum.böyle yardımsever arkadaşlarım olduğunuz için sizinle gurur duyuyoruum...a.s.:1hug:
saol canim moral verdigin icin.a.s. insallah hepimiz hakkinda hayirlisi olsun. inanmak ve duayi elden birakmamak lazim. ama cok tezcanliyim iste. hemen olsun istiyorum. beklemeye tahammülüm yok. Rabbim de beni hep sabirla siniyor. bakalim, nasip... hepinize dua ediyorum arkadaslar inanin.:enbuyukkk:
slm arkadaşlar ben yeni katıldım ama uzun zamandır takip ediyorum.aklıma takılan bir şey var bu adaçayı yağını bir gece kadar vücudumuzda tutuyoruz benim bildiğim tamponlar 3 saatten fazla vajinada kalırsa toksik şok geçirip ölüm riskine kadar uzanabiliyor bu yüzden uylulamaya korktum.bu konuda bilgisi olanlar varmı
evet herseyde bir hayir var gercekten. burda kendin gibi ayni sorunlari yasayan arkadasla olunca insan kendini yalniz hissetmio.
ayni bende senin gibi subatta hamile kalicam diodum. üzerinden 3 yil gecti. hala tik yok. önceden bi amleliyat olmustum. o zaman taaa cocukken sag tüpüm yapismis. dikisler felan. imkani yok acilmaz dedi dr. laparoskopi bos is olur senin icin dedi. kendimi cok kötü hissettim. ama yapacak bisey yok. Rabbim aldi o tüpü. ins Rabbim yine hayirli bi cocuk verecek. inaniyorum da sabir yok............................
GEÇMİŞ OLSUUN CANIIIM.. çok ilginç DURU..bana hiç öyle birşey olmamıştı nitekim yazıştığım hiç bir kimse dahi böyle bir sorunla karşılaşmamıştıı..demekki senin cildin çok hassas ..aceba diyorum SEN ÖNCEDEN İLİŞKİDEN TAHRİŞ OLUPTA ÜZERİNE Mİ YAPTIN ,,YADA MANTARIN VARDIDA YAĞI KOYUNCA İYİCE KABARTTI???çünkü adaçayı yağı MİKROP ÖLDÜRÜCÜ YARA KAPATICI ÖZELLİĞİ VARDIR..adaçayı yağı antiseptiktir yaniii(Antiseptik sağlık teriminin açıklaması):
Bakterileri öldüren yahut çoğalmalarını önleyen bir maddedir ..sağlıcakla kalCOLOR]
sakın moralini bozma sakıın..ne tüpü yaa KİBELE DİYE BİR ARKADAŞIM VAR ODA K.K. onun bir tüpü alınmış ve 7 yıl sonra hamile kaldı.hiç umudunu kaybetmeden hemde ..en son ovulasyon testi ve pre-seed kayganlaştırıcıyla hamile kaldı bir haftada adaçayı yağı kullandı..ve şimdi hamile çok şükür..o yüzdeen sen içini ferah tut canım arkadaşııım..biz burda boşunamı varııız..göreceksin en yakın zamanda allah karnımızı bebişlerle doldurucakk..demekki biiiz halen gezip tozucaaz kocalarımızla vakit geçiriceeezŞeniz..buda güzel tarafıı..:1closedeyes:benim kafama takıldı:teselli: ,laparoskopiye gerek yok demesiii..LAPAROSKOPİ ZATEN TIKALI OLAN,YAPIŞIK OLAN TÜPLERİ AÇMAK İÇİN KULLANILAN BİR OPERASYON ŞEKLİDİR HA BİDE KİSTLERİN ALINMASII..SEN YİNEDE BİR DÜŞÜN ŞU LAPAROSKOPİ İŞİNİİ DERİM..
Bilemiyorum arnavutgüzeli cildimde hiç hassas değildir ama olacağı vardı heralde 1 gün ara verdim bugün tekrar deneyeceğim hayırlısı bakalım yarında ovulasyon başlıyooooo:CüvCüv: