Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senağlama senağlama beni duygulandırdıın senağlama yüce rabbim belki beni bu yüzden görevlendirdii.düşünüyorumda ben hamile kalsaydım ilk denemede ve bunu sizinle paylaşmasaydım belki hiç biriniz öğrenemeyecektiniz..diyorum ya herzaman her şerde bir hayır vardır ne mutlu bana kii vesile oldum RABBİMDE CANINA CAN KATTI ŞÜKÜRLER OLSUUUN..:Saruboceq:bendee seniii canı gönlüden kucaklıyoruum canım arkadaşım senağlama..DUALARINI EKSİK ETME MELEĞİNE DE KENDİNEDE ÇOK İYİ BAK NE MUTLU ONAKİ BİRSÜRÜ TEYZESİ VAR ARTIK..:1hug:..tabi beni unutma :1hug:beni anlatırsın bebşinee ..sonuçta bizi duysun diyee az dua etmediiik onun içiiiin..a.s.![]()
![]()
arnavut guzelı dualarım hep senınleeeeeeeee......ilk defa gecen ay kurunu denedım ıkısınıde...8 aydır olmuyordu...bugun test yaptım hamıleyımmmmmmmmmm...sana sonsuz tesekkurler....
canım onu incir kürü yazan yere bakarsan daha detaylı yazıyo..Ben adetin 4.gününde başlamıştım 21 gün kullan 7 gün ara ver tekrar 21 gün kullan..inşallah senin işine yarar..bana bi faydası olmadı:1no2: ama dene hiç beli olmaz:1hug:
canım benim ya beni de senin bu yazdıkların çok duygulandırdı.yoksa sen melek falanmısın.seni çok çok çok seviyoruz.
aman yarabbim yaa iki gün uzak kaldık güzel haberler gelmmmmmişşş asu1984 tebrik ederim canım darısı başımıza benim de bu ay 6 gün gecikti ve bu sefer oldu dedim ama bugün hastalandım güzel haberler veremedim senağlama neyse saglık olsun böyle güzel haberler almak daha da umutlandırıyo bizi![]()
kıyamam ben sanaa:teselli: CANIN SAĞOLSUUUN canım arkadaşım napalııım allahın takdiri buu bak bende bekliyorum ,bazen bunalım takılsam bile kör topal idare ediyoruum...takma artık kafayaa bak ben takıyorumda noluyoo ahanda böyle olucaz yakında-tatlicadiarzu-DEFOLU..o yüzdeeen resimdede olduğu gibii sen kocişinle iyi vakit geçirmene baaakŞeniz..BENİM Bİ ARKADAŞIM POLENLE 4 YIL SONRA BEBİŞİ OLDU,şimdide bir görsen ,ağlayan kız gitmiş yerine cadı bir anne ,nankörlük yapıyoo.banada otur oturduğun yerde diyoo çocuk çocuk isteyip durmaa diye kızıyo bana..gerçi onlar bebiş doğudundan beri her gece hastanedeler.. o yüzden böyle düşün DAHA GEZİCEZ TOZUCAZ BEBEK NASILSA OLUR..:1hug:
selam nehir ..çok sevindiim ne güzel herşeyi yapıyosun eminin en kısa zamanda sonucunu alıcaksııın ,allah yardımcın olsuuun..ha bide tampon seni rahatsız ediyosa pamukta kullanabilirsiiin sorun olmaz..Bozo merhaba canıım,tabi genelede akşam yaparsan senin için daha rahat olur..hem sen uyurken o sabit olur seni rahatsız etmez...hadi bakalım dualarım sizinle dilerim herşey gönlünüze göree olurr.kendinize iyi bakın hayırlı haberlerinizi en kısa zamanda almam dileğile..
yarar yaraaar senbi yap helee :)))kuzum benim hadi allah yardımcın olsun tez vakitte güzel haberlerini alırız inşallaaah..sağlıcakla kal
selam nehir ..çok sevindiim ne güzel herşeyi yapıyosun eminin en kısa zamanda sonucunu alıcaksııın ,allah yardımcın olsuuun..ha bide tampon seni rahatsız ediyosa pamukta kullanabilirsiiin sorun olmaz..Bozo merhaba canıım,tabi genelede akşam yaparsan senin için daha rahat olur..hem sen uyurken o sabit olur seni rahatsız etmez...hadi bakalım dualarım sizinle dilerim herşey gönlünüze göree olurr.kendinize iyi bakın hayırlı haberlerinizi en kısa zamanda almam dileğile..