• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vulsat2008..canııım noldukii anlamadııım,adaçayı yağını koyduktan sonra mı öyle olduun???adaçayı yağı mıı yaktı nolduuuu??panik olduuum baak??bitanem sen aceba hamiştinde adaçayı yağını mı koydundaa kanaman vaar???benmi yanlış anladım acebaa,,hemen cevap yaz baak çok merak ettim seniii???

canım ya hayır hamile falan değilim...ben adaçayı yağını adet bittikten 7 gün sonra koydum ama o zman ne acıma oldu ne de bişey... bugünlerde benim adet olmam lazımdı...cumadan beri damla damla açık pembe olarak geliyor...oda çamaşıra falan değil yani silince görüyorum başladımı diye kontrol etmek için...o yüzden sordum hani bende olduğu gibi başkasında da oldumu diye adet düzenine etki yapabilirmi diye

canım ya hayır hamile falan değilim...ben adaçayı yağını adet bittikten 7 gün sonra koydum ama o zman ne acıma oldu ne de bişey... bugünlerde benim adet olmam lazımdı...cumadan beri damla damla açık pembe olarak geliyor...oda çamaşıra falan değil yani silince görüyorum başladımı diye kontrol etmek için...o yüzden sordum hani bende olduğu gibi başkasında da oldumu diye adet düzenine etki yapabilirmi diye

canım sistit belirtileri bahsettiğin belirtiler ben ce hemen doktora git kanama idrara yollarından da geliyor olabilir çok geçmiş olsun ayrıca adacayı yagını adetının bıttıgı son gun koyacaksın 7 gun sonrası tehlıkelı olur cunku yumurtlama zamanına denk gelıyo yanlısım varsa beni duzelt arnavut güzeli :uhm:

canım beniiim adetin kaç gün sürüyoki sen adet bittikten sonra koydun ..benim bahsettiğim adetin 5.gününden itibaren 7 gün yapman..7 gün demek ovulasyonun başlamadan bitmesi demek zaten genelede herkez öyle yaptı..adaçayı yağının yapmış olduğu bişey değildir bitanemCADIARZU ..hattaa ilişkiden sonrada koyanlar var hiç böyle birşey ile karşılaşmadım:sm_confused: sen adaçayı yağı olduğundan eminsin dimiii..??canım ayrıca bu yağı doktorda tavsiye etmiş arkadaşın birine,diğer sayfalardada yazıyo..sne yinede bir doktora git..beni de haberdaret :1hug:geçmiş olsun

canım beniiim adetin kaç gün sürüyoki sen adet bittikten sonra koydun ..benim bahsettiğim adetin 5.gününden itibaren 7 gün yapman..7 gün demek ovulasyonun başlamadan bitmesi demek zaten genelede herkez öyle yaptı..adaçayı yağının yapmış olduğu bişey değildir bitanemCADIARZU ..hattaa ilişkiden sonrada koyanlar var hiç böyle birşey ile karşılaşmadım:sm_confused: sen adaçayı yağı olduğundan eminsin dimiii..??canım ayrıca bu yağı doktorda tavsiye etmiş arkadaşın birine,diğer sayfalardada yazıyo..sne yinede bir doktora git..beni de haberdaret :1hug:geçmiş olsun

arnavutgüzeli sana nasıl teşekkür edebilirim bilemiyorum ama dua listemin en başına aldım senii :))
3 aydır bebek istiyoduk 1 yıllık evliyim etraftan gelen baskı konuşmalar canımı çok sıkmıştı nette gezinirken senin kürü okudum doğal olması hemen ilgmi çektii
aktardan aldım hatta uygulamayı adaçayını biraz geç kalarak regli sonrası 3 gün koydum
polnni balı hem ben hem eşim yedik hergün. sonuç hamileyim....................

dün öğrendim adetim ilk kez gecikti ben strese bağladım
evde test yaptım silik çıktı dün sağlıkocağına gittim orda kan testi yapılıyo sanıyoodum
.hemşire idrar istedi öylesine verdim boşu boşuna gitmemiş olmak için tebrik ederim hamilesin dedii

hala şoku atamadım Rabbim hepimizi sevindirsin herkesin gönlüne göre versin vesile olan

kulun(arnavut güzelini) tez zamanda meleğini yolasın Allaha emanet ol

senağlama benim üzücü günümdeee böyle muhteşem güzel bi haber almaaak oğlan üstüüüü birr şeeeeeeey :teytey: çok şüküüüüür hihoyyyt tebrik ediyoruuum seniiii çok çok çok sevindiiiiim..HAYIRLI UĞURLU OLSUUUN CANIM BENİİİM :1hug: KUCAKLIYORUM SENİİİİ :1hug: :nazar: :nazar: :nazar: BENİ SEVİNDİRDİN YAAAsenağlama ..sağol gülüüüm o güzel dileklerin için..inşallaah benimde bi meleğim olur inşallaah ..amin duaların kabul olsuun..tekrartebrik ederiiiim :teytey:a.s.

slm arkadaşlar geçen ay hsg filmi çekildim .iki tüpüm de tıkalı çıktı .bazen kasılmadan dolayıı tüpler tıkalı olabiliyomuş diye okudum .üniversite hastanesine gittim .ayın 10 unda tekrar hsg çektireceğim bugün adetimin 4 üncü günü yarın bende adaçayı yağına başlıycağım tıkalıysa da hsg fillmi çekilene kadar açılmasını ümit ediyorum .gelişmeleri sizinle paylaşacağım arkadaşlar benim içinde dua edin

arnavutgüzeli sana nasıl teşekkür edebilirim bilemiyorum ama dua listemin en başına aldım senii :))
3 aydır bebek istiyoduk 1 yıllık evliyim etraftan gelen baskı konuşmalar canımı çok sıkmıştı nette gezinirken senin kürü okudum doğal olması hemen ilgmi çektii
aktardan aldım hatta uygulamayı adaçayını biraz geç kalarak regli sonrası 3 gün koydum
polnni balı hem ben hem eşim yedik hergün. sonuç hamileyim....................

dün öğrendim adetim ilk kez gecikti ben strese bağladım
evde test yaptım silik çıktı dün sağlıkocağına gittim orda kan testi yapılıyo sanıyoodum
.hemşire idrar istedi öylesine verdim boşu boşuna gitmemiş olmak için tebrik ederim hamilesin dedii

hala şoku atamadım Rabbim hepimizi sevindirsin herkesin gönlüne göre versin vesile olan

kulun(arnavut güzelini) tez zamanda meleğini yolasın Allaha emanet ol

ne güzel haber yaa.. bu aldığım 2. hamile haberi.. ay sizi okudukça daha çok hevesleniyom.. Yüce allahım işte ol dedimi mutlaka bişeyler versile oluyor ve bebişler tek tek oluyor... Arnavutgüzeli inşallah sende en kısa zamanda olacaksın.. bu kürlerle bu 6. hamile maşallahhh:nazar: hadi darısı bizedeeee..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar anlarımda arkadaş oldunu bu ay hiç ümidim yoktuu

kendimii bal polen yerken vitamin doping alıyorum sağlıklı olucam diye motive ediyodum

adet günümde de sancı cektim leke geldii hiç ihtimal vermiyodum yanii.. nasip iştee..

arnavut güzeli neye üzüldün :1no2:tüm güzellikler senin olsun

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar anlarımda arkadaş oldunu bu ay hiç ümidim yoktuu

kendimii bal polen yerken vitamin doping alıyorum sağlıklı olucam diye motive ediyodum

adet günümde de sancı cektim leke geldii hiç ihtimal vermiyodum yanii.. nasip iştee..

yeni üyeyim kızlar hatalarımı mazur görün eksik yazmışım siteyi uzun zamandır takip ediyodum ama üye olmayı dün başardım ama sizleri uzun zamandır tanıyorum siz yüzünü bilmediğim ama kalbini çok sevdiğim arkadaşlarım oldnza.s

canııım beniiim,uzun uğraşmalarıma rağmen bugün gene kırmızıları gördüm,ki bugün çok umutluydum ,gerçi artık kullanacak bişeyimde kalmadı:((amaa seen yinedee bana umut oldun ,tam karamsallığa kapılıyodumkiii sayfayı açınca gözlerime inanamadııım bu rabbimden de bir işaret..bebişime kavuşmak için benim sabretmemi istiyoo ve beni hep böyle güzel haberlerle mutlu ediyo ..hihoyyyt ...canım güzel dileğin için amiin cümlemiziiin ..ee anlat bakim sen şimdi bana eşin ne yaptı duyunca??:asigim:

inş en kısa zamanda senin haberini duyucaz mutlu olcanım :)

eşim çok sevindiii öyle bi sarıldıkii çok duygulandım

tahlilden öncede diyodu bananazan bu ay hamilesin ben hiç

kondurmuyodum havaya sokma

ya deilsem diyodum dediği çıktı çok muutlu. karnıma kafasını dayıyo beni duyarmı bebişim

alem bu adamlar :)

:dance:

vallamıııı:)))) kıyamaaam babişkoo olucaak tabiiii,nekadar heycanlıdıııır.sen ona en güzel hediyeyi verdiiiiin ne mutlu sanaa..ARTIK CENNET BİLE SENİN AYAKLARIN ALTINDA OLUCAK..rabbim sana bunuda nasib etti yaa çok şükkür ..yeğenime çok iyi baak annesiiii...:CüvCüv::ecrin_bebek:

vallamıııı:)))) kıyamaaam babişkoo olucaak tabiiii,nekadar heycanlıdıııır.sen ona en güzel hediyeyi verdiiiiin ne mutlu sanaa..ARTIK CENNET BİLE SENİN AYAKLARIN ALTINDA OLUCAK..rabbim sana bunuda nasib etti yaa çok şükkür ..yeğenime çok iyi baak annesiiii...:CüvCüv::ecrin_bebek:

:)
çok incesin canım çok mutlu ettin beniii :)iyi bakarım teyzesii esas doğduktan sonra mesele

büyük bir sorumluluk evlat yetiştirmek Rabbim cümlemizi muvaffak kılsın

inş benimutlu ettin Allahta seni etsin rabbim sınayıp dereceni arttırıyo sevdiğinii sınarmış

güzel gönüllü insan

canım benim benim adet 6-7 gün sürüyor nerdeyse damla damla gelir sonra başlar zaten bugün bir başladıki aman allahım diyorum çok fena geliyor ben geçen hafta çok griptim belkide idrar yollarınıda üşüttüm herkalde çünkü hala idrara çıkarken zorlanıyorum bide belkide tampon yapmış olabilir bana başladı diye tampon koydum 2-3 saatte bir değiştirdim ama o da yapmış olabilir diyorum sağol yinede canım benim herkezle ne kadar çok ilgileniyorsun seni seviyorum bu yüzden...

çünkü o bizim Arnavut güzeli ablamız(güzin ablamızkaydirigubbakcemile3) herzaman yanımızda çok sağolsun.Ama bugun oda çok üzgün ama ben onu teselli edemedim.senağlamaBen onun kadar bu konuda başarılı değilim malesef.Artık gün bitti sayılır inşallah düzelmiştir, keyfi yerne gelmiştir.allahım tez zamanda onunda yüzünü güldürür inşallah:Saruboceq:

canııım beniiim,uzun uğraşmalarıma rağmen bugün gene kırmızıları gördüm,ki bugün çok umutluydum ,gerçi artık kullanacak bişeyimde kalmadı:((amaa seen yinedee bana umut oldun ,tam karamsallığa kapılıyodumkiii sayfayı açınca gözlerime inanamadııım bu rabbimden de bir işaret..bebişime kavuşmak için benim sabretmemi istiyoo ve beni hep böyle güzel haberlerle mutlu ediyo ..hihoyyyt ...canım güzel dileğin için amiin cümlemiziiin ..ee anlat bakim sen şimdi bana eşin ne yaptı duyunca??:asigim:
kader arkadasım dedıklerını unutma napmıyoruz ÜZÜLMÜYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZ hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bize kırmızı çok yakışıyor............ delikafadulden kötükedihüso

kıslar bişey sorucam bende bu yazdıklarınızı yeni okudum...ve çok umutlandım... hemen gidip ada yağı aldımm... ama adetim geçikti benim test yaptım negatif sonuç... şimdi yağı uygulasam olurmu...soğan kürü yaptıktan sonra akıntım çok oluyoo....ne dersiniz cvplarınızı bekliyorum..şimdiden tşk ..arnavut güzeli sanada tşk ederiim böle bi bilgiyi bizimle paylaştığın icin,,,

kıslar bişey sorucam bende bu yazdıklarınızı yeni okudum...ve çok umutlandım... hemen gidip ada yağı aldımm... ama adetim geçikti benim test yaptım negatif sonuç... şimdi yağı uygulasam olurmu...soğan kürü yaptıktan sonra akıntım çok oluyoo....ne dersiniz cvplarınızı bekliyorum..şimdiden tşk ..arnavut güzeli sanada tşk ederiim böle bi bilgiyi bizimle paylaştığın icin,,,

canım hoşgeldin aramıza adaçayı yağını adetinin son günü uygulamaya baslıyosun 7 gun uygulayacaksın bırakacaksın su an yapma kaydirigubbakcemile5

Back
X