• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sagol canim cvp verdigin icin...dr'a gittim herseyin normal oldugunu soyledi.yumurtlama gununde boyle lekelenmeler ve agrilar olabilir buda yumurtalarin guzel calistigi anlamina gelir dedi.peki simdi yumurtlama donemimmi dedim hayir atlatmissin dedi,e zaman bu lekelenme ne agri gecmezmi dedim yanitsiz kaldi maalesef normaldir demekle yetindi....ilac yazdi lekelenmeler kesilsin diye.gecen ay hormon testi yaptim daha 1 ay olmadi hersey normal cikmisti.........cocugum yok cok istyrm olmasini,11 aydir denyrz ama sonuc yok........

jinekoljik problemim yok demişsin ama hiç spekülm denilen aleti takıp rahim ağzına baktırmışmıydın?bazen rahim ağzında yara olabiliyo özellikle ilişki sonralarında lekelenme tarzı kanama yapabiliyo.1 kaç seanslık crioterapi[dondurma] tedavisi ile düzeliyo.

yaaaaa ben böğürtlen kökünü atlamışım galibaaaa....eğer kızmazsanız nasıl kullanılacağını anlatabilirmisiniz..lütfeeeeennnnnnnnfisfisfis

Böğürtlen Kökü Kürü:
Tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz de toplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumaya bırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır. Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
tarif bu canım bende dün başladım inşallah işe yarar bir an önce bebişlerimize kavuşuruz

Böğürtlen Kökü Kürü:
Tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz de toplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumaya bırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır. Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
tarif bu canım bende dün başladım inşallah işe yarar bir an önce bebişlerimize kavuşuruz

canim nerden buldun bunu? benim okudugum yerde günlük taze hazirlanmasi lazim diyordu da, merak ettim simdi :uhm:

merhaba güzeller a.s. ben bugün başladım küre.tadıda güzel iki kaşık yedim :icecream: inşallah faydasını görürüm.bakalım artık...

Kızlarr amma çok şey denıyoruzz....
ya midem kaldırmıyor artık..

soğan denıcektım ama 2 yudum içtimm gerisi fos.. midem dayanmıyor..
aklıma gelınce bıle mıdem bulanıyor... Ah bebişler gelin artık anneleri üzmeden :)

jinekoljik problemim yok demişsin ama hiç spekülm denilen aleti takıp rahim ağzına baktırmışmıydın?bazen rahim ağzında yara olabiliyo özellikle ilişki sonralarında lekelenme tarzı kanama yapabiliyo.1 kaç seanslık crioterapi[dondurma] tedavisi ile düzeliyo.

evet canim spekulm denen aletlede baktirmistim dun yine bakti..cok sukur ne yara ne kist nede herhangi kotu birsey cikmadi,rahmin gayet temiz dedi...bebek olmuyor diye stres yapiyorum belkide o yuzdendir....

Kızlarr amma çok şey denıyoruzz....
ya midem kaldırmıyor artık..

soğan denıcektım ama 2 yudum içtimm gerisi fos.. midem dayanmıyor..
aklıma gelınce bıle mıdem bulanıyor... Ah bebişler gelin artık anneleri üzmeden :)

su bebisler dogsa zaten annelerinden cekecekleri olacak orasi kesin :))) sende butun kur'leri ayni anda deneme,bu sagligin icin hic iyi olmaz..bence biraz ara ver.sogan kurune oyle basla.....allah bebek isteyenlerin yardimcisi olsun..dilerim en kisa zamanda hamile kalirsin.....

Böğürtlen Kökü Kürü:

Ah ağzına sağlık o yazan ellerin dert görmesin .....deneyecem canım çoooooookkk teşekkür ederim.....

selam arnavut güzeli bende senin müthiş kürünle hamile kaldım biliyorsun . şu an 6 hafta 2 günlük hamileyim pazartesi doktora gittim tahlil verdi birsürüü sonuçlar ayrı günlerde çıktı çarşamba gösterdim
doktor herşey iyi dedi elevit vitamin verdi şu an mide bulantım falan olmamasına rağmen belki olur diye bulantı hapı verdii.neyse eve geldim sevindim tabii bişey yok diye ogün görümceme gittim akşam geç vakit eve geldik sabah namaza kalltım abdest alıcam bi kanama olmuşum öyle böyle değil ödüm koptu ağlayarak eşimi uyandırdım adamcağız kendime getiremedi beni neyse sabah hastanenin yolunu tuttuk numaralar bitmiş doktora durumu anlatınca saolsun benim için kontejanı açtı muayene odasına geç dedi allttan vajinal ultrasonla baktı kesede bi bozukluk yok gayet iyi dedi bazı gebeliklerde olur dedi ama muayenede doktorun bile eli kanlandı progestan hapı verdi 15 gün boyunca hep yatıcam her şey yasak başınızı şişirdim arkadaşlar belki ama kaybetme korkusu çok kötüü doktor önlem için grekli bunlar dedi Raabbim hepimize meleklerini bağışlasın sağlıkla huzurla mutllulukla....

canlarım bişey soracam şu böğürtlen kökününde belli bir zamanı varmı.. yani adet başlangıcından yumurtlama gününe kadarmı içiliyo yoksa sürekli içebilirmiyiz.. bazı otlar düşük tehlikesi yaptığı için yumurtlama gününde içilmiyoda o bakımdan sordum..

canlarım bişey soracam şu böğürtlen kökününde belli bir zamanı varmı.. yani adet başlangıcından yumurtlama gününe kadarmı içiliyo yoksa sürekli içebilirmiyiz.. bazı otlar düşük tehlikesi yaptığı için yumurtlama gününde içilmiyoda o bakımdan sordum..

Bedeni güçlendirici toniktir.
Doku ve damar büzücü etkisi vardır.
Diyareyi keser, peklik verir.
İdrar söktürücüdür.
Kadınlarda, aybaşı dönemlerinde aşırı kan gelişini önler.
Gebe kadınlarda sırt kaslarını güçlendirir.
Ciltteki ağrı ve yangıları hafifletir.
Yara iyileştiricidir.
Hafif yanıklara iyi gelir.
Hemoroit tedavisinde etkili olur.
Böğürtlen cildi gerer ve canlandırır.

bu ot gebeler içinde faydalı:CüvCüv:

Bedeni güçlendirici toniktir.
Doku ve damar büzücü etkisi vardır.
Diyareyi keser, peklik verir.
İdrar söktürücüdür.
Kadınlarda, aybaşı dönemlerinde aşırı kan gelişini önler.
Gebe kadınlarda sırt kaslarını güçlendirir.
Ciltteki ağrı ve yangıları hafifletir.
Yara iyileştiricidir.
Hafif yanıklara iyi gelir.
Hemoroit tedavisinde etkili olur.
Böğürtlen cildi gerer ve canlandırır.

bu ot gebeler içinde faydalı:CüvCüv:

cevap için teşekkürler..a.s. demekki ne yapıyorz faso böğürtlen kökü içiyoruz. :içelim:

BSKK..O KÜRÜ BAYANIN DEDİĞİNE GÖRE kavanozun yarısına gelmeden hamile kalmış o üçünüde karıştırıp içmiş ama BEN AKTARCIDAN ALDIĞIMDA sütle kulanmamam gerektiğini söyledi çünkü SÜT PANZEHİR OLDUĞU İÇİN ETKİSİNİ %50 DÜŞÜRÜRMÜŞ bende sadece aç karnına sabahları kalktığımda bi çay k.onadn bide bal alıyorum..istediğin kadar uygulayabilirsiin sadece hamile kalmak için değil ayrıca çok faydaları var..tadı çok çok güzel değil ama ballakarıştırıp içildiğinde güzel oluyo olmadı ılık suya karıştırıp için..EVET İSTEDİĞİN ZAMAN BAŞLAYABİLİRSİİN..Rica ederiiim ayrıca inşallah siz benden öncee hamiş kalırsınızdaa bende bu olaya vesile olmuş oluruum:)

ben bugün aldım polen'i ama toz değil tozunu bulamadım istersem onu blendrda çekebileceğimi söyledi aktar,olurmu çekilse sadece öylede ballada kullanılıyor dedi aktar,ama ben yinede sana bir sorim dedim,cevap yazarsan sevinirim,şimdiden teşekkürler.

ben bugün aldım polen'i ama toz değil tozunu bulamadım istersem onu blendrda çekebileceğimi söyledi aktar,olurmu çekilse sadece öylede ballada kullanılıyor dedi aktar,ama ben yinede sana bir sorim dedim,cevap yazarsan sevinirim,şimdiden teşekkürler.

...sevimcim arnavutgüzeli arkadaşımıza sormuşsun ama istersen ben yardımcı olayım.poleni toz haline getirmene gerek yok.balla karıştırarak yaapabilirsin bende aynen o şekilde kullanıyorum."

arnavutgüzeli saol cnm valla çok kötüydümya iyiyiiiiiim, artık takmayacağımda.(yani inşallah)
yeni arkadaşlarda var baya çoğalmaya başladık negüzel hadi kızlar ha gayret bakalım sayıyı kaça çıkaracağız.canım araştırmayı seviyorsunya sana sorayım yine düşükten sonra genelde kaç ay arayla hamile kalıyolar biliyomusun çünkü bana hemen kalırsın demişlerdi ama bak yok kaç aydır bu aynılgılarında etkisi var bence stres yapmama seni seviyoruz öptüm seni şeker:1hug:

beni seviyosaaaan ozamaan;BAK KALAMIYORUM DİYE BİR SÖZ ÇIKMASIN AĞZINDAN..ben kalıyorum dee yaaw:CüvCüv:iyi olduğunaaa çok sevindiiiiiim inaan bu topik POZİTİF BİR TOPİK kimse üzgün olmayacvaaak ben dahiiil:dance:evet yavaş yavaş çoğalıyoruuuz:teytey: kurabn olduğum rabbiim beni daha çok heveslendiriyooo,o yüzden siz hamile kalmadaaan bende kalmiycam..bakıyorum diğer topiklere.hamile kalan birdaha konularına uğramıyolaar ama BEN SİZEE SÖZ VERİYORUMKİ 9. AYIMA KADAR ALLAHIM NASİB EDERSE SİZİNLE OLUCAM SİZİ ASLA BIRAKMIYCAAM SÖZ:teytey: :enbuyukkk:..stres diye bir cümle yok hayatımızdaa biz hamile kalıyoruuz..olmadı kafanaıza mı girmiyo bu konuu ozaman lütfen %100 düşünce gücünü okuyun yada the secret kitaplarını okuyuun..bakın yaz geliyoo doğurganlık dönemi artıcaaak..burdaki herkeez yaza çıktıkmııı hamile kalıyoruuuzz:teytey:buraya giren hamile çıkıcaaak.tamamııı asıl beeen sizi seviyoruuuuum bebişimiin teyzeleriiii kader arkadaşlarııımm.küre devaam moraliniz yüksek olsuuun..:teytey:AYRICA BUNU AKLINDAN ÇIKARMAAA SEN BİR İKİ AYA KALMAZ HAMİLE KALICAKSIN GÖR BAAAAKkaydirigubbakcemile5:nazar::emir_bebek:

sagol canim cvp verdigin icin...dr'a gittim herseyin normal oldugunu soyledi.yumurtlama gununde boyle lekelenmeler ve agrilar olabilir buda yumurtalarin guzel calistigi anlamina gelir dedi.peki simdi yumurtlama donemimmi dedim hayir atlatmissin dedi,e zaman bu lekelenme ne agri gecmezmi dedim yanitsiz kaldi maalesef normaldir demekle yetindi....ilac yazdi lekelenmeler kesilsin diye.gecen ay hormon testi yaptim daha 1 ay olmadi hersey normal cikmisti.........cocugum yok cok istyrm olmasini,11 aydir denyrz ama sonuc yok........

eylul çok sevindim canım iyi olduğunaaa..bişey çıkmamış baksanaaa oh beee:1hug:..11 ay ne kiii sen dahaa tazesiin bitaneem daha duur heryerinden spermler bi fışkırsıııın..yerimseniben..benim yakında ağzımdan taşıcaakkaydirigubbakcemile -tatlicadiarzu-..kaydirigubbakcemile3.bide yumurtalığın çatlamış bile haa,süperr hadi ozaman siz artık her ay 11. gün oldumu çalışmalara başlayın..bak gör bu poleni tarçını kullaan allahın izniyleeee genee teyze olucaam gibime geliyoo benim bu aralaaaar hissediyoruuumm kızlaaaar:hooray: :dance: allaaaah...hadi elinizi çabuk tutuuuunhihoyyyt..

canııım bu polen tozuu zaten toz değil gülüüüm..bunları küçük küçük toplar şeklinde düşün..hiç çektirmene gerek yok direkt ondan bir kaşık al sonra baldan bir kaşık al yeee..latsibel teşekürleeer canım beniiim HIZIIIR gibisiiin..sağol ben yokkeeen yardımcı olmuşsuunkaydirigubbakcemile5 öperim seniiiiŞeniz..varmı böyle bir dayanışmaaa yaaaa seviyoruum siziii..:1hug: a.s. :enbuyukkk:

selam arnavut güzeli bende senin müthiş kürünle hamile kaldım biliyorsun . şu an 6 hafta 2 günlük hamileyim pazartesi doktora gittim tahlil verdi birsürüü sonuçlar ayrı günlerde çıktı çarşamba gösterdim
doktor herşey iyi dedi elevit vitamin verdi şu an mide bulantım falan olmamasına rağmen belki olur diye bulantı hapı verdii.neyse eve geldim sevindim tabii bişey yok diye ogün görümceme gittim akşam geç vakit eve geldik sabah namaza kalltım abdest alıcam bi kanama olmuşum öyle böyle değil ödüm koptu ağlayarak eşimi uyandırdım adamcağız kendime getiremedi beni neyse sabah hastanenin yolunu tuttuk numaralar bitmiş doktora durumu anlatınca saolsun benim için kontejanı açtı muayene odasına geç dedi allttan vajinal ultrasonla baktı kesede bi bozukluk yok gayet iyi dedi bazı gebeliklerde olur dedi ama muayenede doktorun bile eli kanlandı progestan hapı verdi 15 gün boyunca hep yatıcam her şey yasak başınızı şişirdim arkadaşlar belki ama kaybetme korkusu çok kötüü doktor önlem için grekli bunlar dedi Raabbim hepimize meleklerini bağışlasın sağlıkla huzurla mutllulukla....

:nazar: destna canııııım beniiiim:nazar: GEÇMİŞ OLSUUUN bitanemm beniiiim..ne baş şişirmesiiii aşk olsuuun..bak sayenizde kaç kişi buraya uğruyoo sonuçta rabbim banaa o duyguyu yaşatmadı ama sizedee mahçup etmedi çok şükküüür..rabbim seni korusuuun meleğimideee:Saruboceq:allahım nasıl okudum bu yazıyıı,nasıl korkttuuum:1no2: hemen sonunu okudum sonra rahatladııım..evet canım nolur hareketlerine dikkattet,kendini sakın yorma bol bol dinlen,bu aralarda eşinden uzak duryerimseniben..bebişiim beniiiim annenee sıkıı tutuuuun lütfeeeen:emir_bebek:kuzum kendini zorlamaa sana asla karışmak istemeem amaa namazını oturarak kıl tamam ,sen hiç kılmazsan bile ALLAHIM için çok değerlisiin ..cennet senin ayaklarının altındaa:1hug:dualarım seninlee sağlıcaklaa kaaal..a.s.:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

...sevimcim arnavutgüzeli arkadaşımıza sormuşsun ama istersen ben yardımcı olayım.poleni toz haline getirmene gerek yok.balla karıştırarak yaapabilirsin bende aynen o şekilde kullanıyorum."

canım çok sağol bilgi için,arkadaşlar bana göre bir aile gibi olduk,hepinizi çok sevdim ben,ALLAH hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Back
X