• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canııım bu polen tozuu zaten toz değil gülüüüm..bunları küçük küçük toplar şeklinde düşün..hiç çektirmene gerek yok direkt ondan bir kaşık al sonra baldan bir kaşık al yeee..latsibel teşekürleeer canım beniiim HIZIIIR gibisiiin..sağol ben yokkeeen yardımcı olmuşsuunkaydirigubbakcemile5 öperim seniiiiŞeniz..varmı böyle bir dayanışmaaa yaaaa seviyoruum siziii..:1hug: a.s. :enbuyukkk:

arkadaşım çok sağol,iyiki varsınız moralim bozuluyodu,herkesin sayesinde moralim biraz daha iyi,arnavutgüzeli senin tavsiye ettiğin kürler hepimizde işe yarayacak inş,duyduklarını bizimle paylaştığın için sağol:teselli:hepimizin desteğe ihtiyacı var,inş birgün bir teyze oldun haberide benden gelir sana:emir_bebek:

arkadaşım çok sağol,iyiki varsınız moralim bozuluyodu,herkesin sayesinde moralim biraz daha iyi,arnavutgüzeli senin tavsiye ettiğin kürler hepimizde işe yarayacak inş,duyduklarını bizimle paylaştığın için sağol:teselli:hepimizin desteğe ihtiyacı var,inş birgün bir teyze oldun haberide benden gelir sana:emir_bebek:

:teytey:İNŞALLAAH :nazar: İNŞALLAAAAH amiiin canıım beniiiimm..:teytey::Saruboceq: hepinizeee hepimizee tez zamandaaa.hihoyyyt,sendee iyiki burdasııın bu gün BEN SANAA yarın seeen başkalarına ,inanın rabbim bizi bir araya boşuna getirmedii..artık moralinde bozulmasın bizde senin binevi kızkardeşiniiz ne varsa içini dök ama karamsar olma sakııın tamaam.unutma senin yazılarını okuyan başkaa biri senden heveslenmeli,ona ışık olmalısııın..allaah hepimiziin yüzünü güldürsüüünn kader arkadaşlarım beniiim..HA GAYREEET AKINTIYA KARŞI KÜREKLERİNİZİİİ DAHA HIZLI ÇEKİİN(kürkelriniz -azminiz olsunkaydirigubbakcemile4)rabbim elbet bu emeklerimizin karşılığını verecek..:teytey: :hooray: :dance:

:teytey:İNŞALLAAH :nazar: İNŞALLAAAAH amiiin canıım beniiiimm..:teytey::Saruboceq: hepinizeee hepimizee tez zamandaaa.hihoyyyt,sendee iyiki burdasııın bu gün BEN SANAA yarın seeen başkalarına ,inanın rabbim bizi bir araya boşuna getirmedii..artık moralinde bozulmasın bizde senin binevi kızkardeşiniiz ne varsa içini dök ama karamsar olma sakııın tamaam.unutma senin yazılarını okuyan başkaa biri senden heveslenmeli,ona ışık olmalısııın..allaah hepimiziin yüzünü güldürsüüünn kader arkadaşlarım beniiim..HA GAYREEET AKINTIYA KARŞI KÜREKLERİNİZİİİ DAHA HIZLI ÇEKİİN(kürkelriniz -azminiz olsunkaydirigubbakcemile4)rabbim elbet bu emeklerimizin karşılığını verecek..:teytey: :hooray: :dance:

güzel sözlerinden dolayı sana çok teşekkür ediyorum canım,ben çoktan birkaç kişiye senin bizlere verdiğin polen tarifini verdim,kolaymış dediler ve hemen yaparız ne varki bunda diyolargerçekten bu site çok güzelmiş,keşke daha önce bilseydim ama geç kaldım sayılmaz sizleri tanıdığıma çok memnun oldum canlarım hepiniz moral kaynağımsınız umarım bende sizlere moral verebilirim,ALLA kulunu zorda bırakmazmış,inş bizlere yardım edecek rabbim,tez zamanda sendende güzel haber duyarız inş,arnavutgüzeli bizleride teyze yapman dilğiyle kocaman öpüyorum senigamyoncuiremsukaydirigubbakcemile5

arnavut güzeli canım iyiki varsın moral veriyosun saol d.ikkat ediyorum ayakta kalmıyorum .namazı oturrak kılıyorum herkese dua ediyorum sağlık gibi bir nimet yok herkese sağlıklı mutlu günler:)

sağoluun kızlaaar...allah sizden de razı olsuuunn,sizde iyiki varsınııız(KEŞKE OLMASAYDINIZ ASLINDA KEŞKE BU SORUNLA HıÇ BıRıMıZıN BAŞINA GELMESEYDı) AMA YıNEDE ÇOK ŞÜKKÜR ALADĞIMIZDA DERDıMıZı ANLAYAN BıRıLERı VAR SONUÇTA,bu yüzden depresiyona giren bile var,hiç kimseyle hiç birşeyi paylaşamayan da vaar..yinedee iyki varsınııız beee:)) sizin sözlerinizde beni mutlu ediyoo inanın bunaa,heycanlaa saatlercee burdayım kime ne faydam dokunabilir diyee..hele bide sonuçları alıncaa BAL KAYMAK OLUYOO..sevimsuu canııım inşallaah bendee sizi teyze yaparıım elimden geleni yapıyoruuum vallaa:))rabbimdee sizin için ne düşünüyosam bana onu versiiiin..

eylul çok sevindim canım iyi olduğunaaa..bişey çıkmamış baksanaaa oh beee:1hug:..11 ay ne kiii sen dahaa tazesiin bitaneem daha duur heryerinden spermler bi fışkırsıııın..yerimseniben..benim yakında ağzımdan taşıcaakkaydirigubbakcemile -tatlicadiarzu-..kaydirigubbakcemile3.bide yumurtalığın çatlamış bile haa,süperr hadi ozaman siz artık her ay 11. gün oldumu çalışmalara başlayın..bak gör bu poleni tarçını kullaan allahın izniyleeee genee teyze olucaam gibime geliyoo benim bu aralaaaar hissediyoruuumm kızlaaaar:hooray: :dance: allaaaah...hadi elinizi çabuk tutuuuunhihoyyyt..

evet canim cok sukur birsey cikmadi....ama maalesef karin agrisi ve cok az lekelenme devam ediyor....inanirmasin bana 11 ay 11 yil gibi geldi...yumurtlama oluyor bunu her ay hissediyorum yumurtlama gunumude herhangi bir kit kullanmadan biliyorum cok sukur...ama faydasini goremedim...gerci biz hemen hemen hergun iliskiye giriyoruz esimin sayesinde :a015:.......yani yeterli sperm birikmiyor bu yuzdende olabilir..gerci bu ay 2-3 gun yapmadigimiz oldu ama bakalim..yarin esim sperm testi yapacak sonucuda ertesi gun aliriz allahin izniyle,bakalim umarim kotu birsey cikmaz.....senin kurune bende baslamayi dusunuyorum,ama once esimin sonuclarini ogrenmemiz lazim.bu arada sen bizi ne zaman teyze yapacaksin?bizleri dusunmekten bizde teyze olamiycaz...arkadaslar seni teyze yapmislar sira sende hayatim.. benim hic kiz kardesim yok ama eminim sen beni teyze yapacaksin....rabbim tez zamanda kucagina:ecrin_bebek::nazar: hayirli,saglikli,tombis yanakli mis kokulu bir bebek vermesi dilegimle...:ecrin_bebek:

Arkadaslar,
hepimiz birbirimize dua edelim, Once Allahin izniyle gelsin artik bebisler. Ben ilk defa gecen ay bu test kitlerinden alip denedim LH hormonunu, sanirim tespit etti bir yukselme. bu ayda deneyecegim. yalniz burda okudugum kadariyla bazen adet olmamiza ragmen o ay yumurtlama olmayabiliyormus. Belki cok aptalca bir soru olacak ama nasil anliyorsunuz yumurtlamadiginizi, birde ben kesinlikle kendime bakip yumurtlama olayini cozemiyorum. akinti vs. yorumlayamiyorum. siz nasil anliyorsunuz?
insallah biz bu ay denemeye baslayacagiz, insallah olurda birseyler buraya yazabilirim hem ben hemde sizler.coookk tesekkur ederim, Allah yardimcimiz olsun..

selam kızlar
ben ballı polenli kürü uyguluyorum
benim iltahabım olduğu için soğan kürü yapıyodum sanırım iltihabım tekrarladı
soğan kürüyle bal kürünü birlikte uygulasam bi zararı olurmu sizce

selam kızlar
ben ballı polenli kürü uyguluyorum
benim iltahabım olduğu için soğan kürü yapıyodum sanırım iltihabım tekrarladı
soğan kürüyle bal kürünü birlikte uygulasam bi zararı olurmu sizce

yok canıım hiç birşey olmaaaaz,ikiside doğal şeyleeer..sadece arka arkaya içmee derim yani aralarında bikaç dk geçsin..geçmiş olsuuun:1hug:peki bişey sorucam ilthabın tekrarladığını nerden anlıyorsun??akıntıdanmıı??CADIARZU

Arkadaslar,
hepimiz birbirimize dua edelim, Once Allahin izniyle gelsin artik bebisler. Ben ilk defa gecen ay bu test kitlerinden alip denedim LH hormonunu, sanirim tespit etti bir yukselme. bu ayda deneyecegim. yalniz burda okudugum kadariyla bazen adet olmamiza ragmen o ay yumurtlama olmayabiliyormus. Belki cok aptalca bir soru olacak ama nasil anliyorsunuz yumurtlamadiginizi, birde ben kesinlikle kendime bakip yumurtlama olayini cozemiyorum. akinti vs. yorumlayamiyorum. siz nasil anliyorsunuz?
insallah biz bu ay denemeye baslayacagiz, insallah olurda birseyler buraya yazabilirim hem ben hemde sizler.coookk tesekkur ederim, Allah yardimcimiz olsun..

canım peki yaptığın testte hangi gün çift çizgiyi gördün peki??evet o konuda çok haklısıın malesef ki her ay yumurtlama olmayabilirmiş..ama biz napıyoruuz iyi besleniyoruuz ,yumurtalıklarımızı geliştiriyoruz,ful doping yapıyoruuuz..Yumurtlama meselesine gelelim.ben adetin 12. günü oldumu mutlakaa akıntımın kıvamı değişiyo dahabii yoğunlaşıyo.yoğurt gibi..bikaç gün sürüyoo e zaten o ara göğüsümün tekine sancı giriyo belimedee,ateşim çıkıyo gibii afakalnlar basıyoo-tatlicadiarzu-karnımda çok şişiyoo,sancı çekiyorum resmen gazda tabii..böyle böle sürüyo iştee..ama dediğim gibii mutlaka 11. gün oldumu sen yumurtayı falan bekleme çalışmalara başla hergüüünŞeniz.ama fazla delirmeyin buseferde tutanıda düşürmeyin tamamyerimseniben..bak beni konuşturuyosunuuuuz konu dağılıyoo olmadıı herşeyi açık açık yazıcaaam aaaakaydirigubbakcemile3canım beniiim senindee allah yardımcın olsuuun hadi bakalııım kolay gelsiiin,sağlıcakla kal:1hug: :nazar:

arnavut güzeli canım iyiki varsın moral veriyosun saol d.ikkat ediyorum ayakta kalmıyorum .namazı oturrak kılıyorum herkese dua ediyorum sağlık gibi bir nimet yok herkese sağlıklı mutlu günler:)

sağoool çok teşekürederiiiiiim..rabbim dualarını kabul etsiiin canım beniiim..dualarım seninleee:Saruboceq::nazar: :1hug:

Arkadaslar,

normalde gelen akinti beyaz renkte olurya yumurtlama gununde gelen akinti ise seffaf renkte olur ,pecete ile sildiginde bile rahatlikla anlasiliyor.yumurtlama gununu internettende ogrenebilirsin benim dogru cikiyor..birde yumurtlama gununde sag veye sol yumurtana (hangi taraftan yumurtluyorsan o tarafa)cok hafif bir agri girip cikiyor.duan icinde kocaman bir AMIN....ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN

canlarım bazılarınız ovulasyon testi kullanıyomuş ben kullanmadım birde hangi günlerde birlikte olunmalı diye yazılmış belki yararı olur bana daha olmadı ama belki sizde tutar daha önceki sayfalarda yazmıştım...bana doktor verdi..

Adetin başlama gününden sayıyoruz yaaa....

11.gün
13.gün
14 gün
16 gün
18 gün
20 gün
22 günlerde ilişkiye girin (22. günden sonra her gün hatta adete kadar devam edebilirsiniz...bir
hastasına da aynı takvimi vermiş doktorun önerdiği bu takvim günlerinde
ilişkiye girmiş.. sonrasına amaannn demişler onlarda doktor söylemeden 22. günden sonra her gün beraber
olmuşlar ve hamile kalmış meğer o ay geç yumurtlamış ve tutmuş)

Belki faydası olur canlarım...
bu arada ovulasyon testleri pahalımıdır acabaaa??

yok canıım hiç birşey olmaaaaz,ikiside doğal şeyleeer..sadece arka arkaya içmee derim yani aralarında bikaç dk geçsin..geçmiş olsuuun:1hug:peki bişey sorucam ilthabın tekrarladığını nerden anlıyorsun??akıntıdanmıı??CADIARZU

bugün akıntım oldu biraz da sancım oldu aslında yumurtlamamın son günü hesaplıyıcıya göre ondanmı geliyo diye şüphelendim ben önlemimi alıyım diye soğan suyuna başlamak istedim

canım peki yaptığın testte hangi gün çift çizgiyi gördün peki??evet o konuda çok haklısıın malesef ki her ay yumurtlama olmayabilirmiş:

Benim adet dongum internetten hesapladigima gore 31 gun suruyor, bu ovulation testi adetten sonraki 17. gunde cift cizgi oldu. 18.gunde yine iki cizgiydi ama bu sefer daha belirgindi. sanirim o gunlerde yumurtladim, dedigim gibi anlayamiyorum cunku bende yumurta aki kivaminda bir akinti olmuyor, bir akinti var ama yumurta aki gibi degil. fisfisfis Simdi bir sorum bu test LH hormonunu yakaladigina gore ben kesin yumurtlamisimdir degilmi? yumurta olmadan bu hormonu yakalayamaz bu test galiba. bunuda niye soruyorum cunku bazen yumurtlanmadan da adet olunabiliyormus .:bbo: bakalim yarin adet donemim bitiyor kaydirigubbakcemile3

Benim adet dongum internetten hesapladigima gore 31 gun suruyor, bu ovulation testi adetten sonraki 17. gunde cift cizgi oldu. 18.gunde yine iki cizgiydi ama bu sefer daha belirgindi. sanirim o gunlerde yumurtladim, dedigim gibi anlayamiyorum cunku bende yumurta aki kivaminda bir akinti olmuyor, bir akinti var ama yumurta aki gibi degil. Simdi bir sorum bu test LH hormonunu yakaladigina gore ben kesin yumurtlamisimdir degilmi? yumurta olmadan bu hormonu yakalayamaz bu test galiba. bunuda niye soruyorum cunku bazen yumurtlanmadan da adet olunabiliyormus . bakalim yarin adet donemim bitiyor

canım 17. ve 18. günler, senin yumurtlama olmadan önceki günlerin. keşke testi bi kaç gün daha yapmaya devam etseydin. çünkü yumurtlama gerçekleştiği zaman ovulasyon testi tekrar tek çizgiye dönüyo. yani kısacası senin 17. ve 18. günleri ve sonraki bir kaç günü çok iyi değerlendirmen gerekirdi. hem testi yapmaya devam ederek yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğinide anlamış olurdun. bu arada ben ovulasyon testini kullanarak hamile kalmıştım 2 ay önce. darısı hepinizin başına. dualarım sizinle :)

bende pcoluyum bu ay klomen kullanmaya başladım adetlerim çok düzensiz bebişte iştiorum tabiiki banada önerebilceğiniz bişey varmı?

merhaba arnavut güzeli sendemi pco lusun bana bunun hakkında bilgi verirmisin bende pcolu olduğumu yeni öğrendim

bende pcoluyum bu ay klomen kullanmaya başladım adetlerim çok düzensiz bebişte iştiorum tabiiki banada önerebilceğiniz bişey varmı?

hiç durma hemen bu küre başlaa..dilerim polen tozu herşeyi yoluna sokar sende bize hayılı haberler verirsiiin..bilmiyorum biliyomusun ama pcolu olan bir arkadaşımız hemen hamile kaldı bu kür sayesinde..üşenmezsen konuları okuyup bulursan kendisiyle irtibat kurbailirsin canım..geçmiş olsuuun a.s.

merhaba arnavut güzeli sendemi pco lusun bana bunun hakkında bilgi verirmisin bende pcolu olduğumu yeni öğrendim

yok değilim canııım..7 ay öncesi vardı bende rahim filminden sonra kendiliğinden patladımı noldu,birdaha görülmedi ultrasyonda ..çok şükkür..

Back
X