• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rica ederim bitanem belki vesile olurumda teyze olurum:ecrin_bebek::emir_bebek:

Kızlarr akşam adaçayı yağını koydum bende yanma olmadı nane gibi havalandı ama süper iyi geldi rahatlattı walla......kaydirigubbakcemile3

aradim,gorustum..cok guzel ve cok sicak konustular.senin verdigin fiyati verdiler asilamada ssk gecerli degilmis..yarin burdaki dr'a gidip geleyim..ona gore bende adim atmaya baslayayim...canim cok tesekkur ederim...

Tamam canım herşey iyi olacak hepimiz ALLAHIN izniyle hamile kalacaz...:CüvCüv: inanıyorum...Kürlere devam bırakmak yok....öptüm seniŞeniz

Rica ederim bitanem belki vesile olurumda teyze olurum:ecrin_bebek::emir_bebek:

amin canim insallah...umarim beklediklerimize kavusuruz...nette arastirma yaptim,herkes cok memnun kalmis ordan...tek kotu yani bana cok uzak..:emir_bebek::ecrin_bebek:hihoyyyt

Tamam canım herşey iyi olacak hepimiz ALLAHIN izniyle hamile kalacaz...:CüvCüv: inanıyorum...Kürlere devam bırakmak yok....öptüm seniŞeniz

insallah canim ya...bende inaniyorum en kisa zamanda hamile kalicaz.ben hic kure baslamadim..1 haftadir folik asit a-c-e vitaminlerine basladik esimle....hakkimizda hayirlisi tekrar tesekkurler...a.s. cok optum

Canım benim sağol hayırlısı artık....cumartesi günü eşim tuttu elimden doğru aşılamaya dedi..benim en çok korktuğum iğne...ama başa gelince kaçamıyosun...canım adetin 2.ci yada 3.cü günü ultrasonla muayene ediyorlar...sabah kan vermek gerekebilir ben aç gittim ama benim daha önceki kan testlerimin değerleri iyi olduğundan dr. gerek duymadı....4 adet göbekten iğne verdi..yarın ultrasonla bakacak...sonrasında nasıl bir tedavi olacak bende bilmiyorum.. benimki üsküdar-altunizadede tüp bebek merkezi...hastanedeki protokol nasıl bilmiyorum...ben 2 sene önce miyomdan ameliyat oldum...sadece ameliyattan dolayı şansımın yüzde 50 azaldığını söyledi doktorum...Tüp bebek merkezindeki başka doktorum ise hayret nasıl olmaz sizin durumunuz çok iyi diyo her seferinde...o yüzden aşılama deneyelim dedi...her iki doktorumda kafana takma diyo.....bakalım ne olacak....Herşeyin hayırlısı öptüm canım
Canıııım beniiiim....ben yoktum bugüün ,daha yeni geldiim neler olmuş yyaaa..herkez burdaymış sanırsaam:çok üzgünüm:.bi ben yokmuşuuum..canım beniiim aşılama tedavin başladı demeeek:1hug:..hadi bakalım hayırlı uğurlu olsuun..BAK BUNU SANAA BURAYA YAZIYORUM hemdee BÜYÜÜÜK HARFLERLEE..SANA BU AŞILAMA UĞURLU GELİCEK KENDİNİİ HAZIRLAA BU AY HAMİLESİİİİİN..KESİİN KONUŞUYORUUM..doktorun çok iyi ne güzel hiç oyalamıyor senii..genelde hiç bir doktor aşılama ile beraber karnından iğne vermez amaa bu verdiysee süper daha hızlı olucaktıır..ayrıca sen takviye olarak poleni balı ve tarçını sakın ihmal etmee..deseneee burdaa çığlıklaar yükseleceeek yakındaaa:dance: :teytey: :dance: :teytey:..sağlıcaklaa kaal ve nolur pozitif ol tamam herşey gönlünce olsuuun kucaklıyorum seniiii:1hug:a.s.

insallah canim ya...bende inaniyorum en kisa zamanda hamile kalicaz.ben hic kure baslamadim..1 haftadir folik asit a-c-e vitaminlerine basladik esimle....hakkimizda hayirlisi tekrar tesekkurler...a.s. cok optum

:uhm:nasıl yaniii sen hiç kür kullanmıyormusuuun???nedenkii..??kafana takılan bişey mi var aceba.seni yeterince bilgilendirmedimmikiii:sm_confused:??..canım folik asit almanız çok iyi ama sen ne yapıp et polene ve tarçına mutlaka başlaa..
ohooo bende diyorum kürler sonuç vericek artıkk nerdeyse 1 ay oluyoo seninle konuşalıı..yerimsenibencanım benim diğer bölümlerde bir arkadaşımızın eşinede doktor sperm eksikliği yüzünden POLEN kullanıyoduu..o yüzden onu sadece sen değil eşinde kullanabilir tamamen doğal hiç tereddüt etmee internettede araştırabilirsiin..yerimseniben..

sağlıcakla kal..sevgileera.s.

:uhm:nasıl yaniii sen hiç kür kullanmıyormusuuun???nedenkii..??kafana takılan bişey mi var aceba.seni yeterince bilgilendirmedimmikiii:sm_confused:??..canım folik asit almanız çok iyi ama sen ne yapıp et polene ve tarçına mutlaka başlaa..
ohooo bende diyorum kürler sonuç vericek artıkk nerdeyse 1 ay oluyoo seninle konuşalıı..yerimsenibencanım benim diğer bölümlerde bir arkadaşımızın eşinede doktor sperm eksikliği yüzünden POLEN kullanıyoduu..o yüzden onu sadece sen değil eşinde kullanabilir tamamen doğal hiç tereddüt etmee internettede araştırabilirsiin..yerimseniben..

sağlıcakla kal..sevgileera.s.

oncelikli olarak bu saate kadar nerdesin sen kaydirigubbakcemile...ah canim ah benim esim senin gibi arnavut inadi tuttumu tamamdirkaydirigubbakcemile3 ben dun baslamayi dusunuyordum ama dr sperm hareketlerinde problem var deyince bende alip baslamadim...sen asilama falam yapmayi dusunmuyormusun canim...daha nekadar bekliycez....sositososito yarin dr gidip geleyim allahin izniyle ona gore adim atarim artik...Şeniz

oncelikli olarak bu saate kadar nerdesin sen kaydirigubbakcemile...ah canim ah benim esim senin gibi arnavut inadi tuttumu tamamdirkaydirigubbakcemile3 ben dun baslamayi dusunuyordum ama dr sperm hareketlerinde problem var deyince bende alip baslamadim...sen asilama falam yapmayi dusunmuyormusun canim...daha nekadar bekliycez....sositososito yarin dr gidip geleyim allahin izniyle ona gore adim atarim artik...Şeniz

:çok üzgünüm:gezdiiiiiiim:sm_confused:napiim hava çok güzeldiii..biraz kozmetik eksiğim vardı onları almaya gittiiimm..ama aklım hep sizdeydii..kahve falımda hamile çıktıı, dedim kesin şimdi kızlardan biriii hamileyim diyeee duyuru yapıyodur ve ben o anı kaçırırsaam kötü olur dediiim..ama bkıyorumdaaa bensiizz kaynatmışsınıız burayıııı:jeyyar:..

aah ahh o arnavut inadı yokmuuu..sorma benim eşimde harıl harıl araştırıyoo inat aldırma amelyatı varmı diyeekaydirigubbakcemile3..

canım ben aşılama yaptırdım bilee,benim denemediğim birşey kalamdı ki,rahim filmidee çektirdiiim..Aşılamayı ben birkez yaptırdıım..pekte ümitli değildim aslında o aralar iyikide olmamış çok stresli bir ay dı benim için..benim aşılama çok ucuzdu bidee onu farkettim 600 yazıncaaa..ben 150tl 'ye yaptırmıştım..sende yaptırabilirsin çok kolay bir işlem..adetim 5 gününde hormon hapı veriliyo yumurtalığın gelişsin diye.. busefer adetin 11 gününde iğne vuruluyosun yumurtanı çatlatmak için..sonra adetin 12.gününde gidiyosun eşinle beraber ..eşinin spermleri yıkanıyo (yani aralarında en hızlı olanları ve en gelişmiş olanları alınıyo..bu ara eşin 3 gün cinsel pehrize girmek zorunda)sonra işte sen muaeyene pozisyonundayken sana ince bir şırınga yardımıyla eşinin spermlerini içine fışkırtılıyoo ..öylece yatıyosun 30 dk falan sonra kalkıyosun işlem bitiyooo..bence sende yaptır hiç beklemee..herşey gönlünceee olsuuun :1hug:

aaaaaaa belki kahve falindaki hamile sensindir....ne guzel olur....150.00 asilamami yapiyorlar ne guzel...ama bu seferde insana pahalisi cazip geliyor..ucuz yaptik o yuzden sonuc kotu oldu diye gei kalan omrumuzude oyle curutup gideriz...senin niye tutmadiki ne sende nede esinde problem yok...allahin isi iste hangimiz nerden bilecez.bende esimi ikna ettim asilama icin ama bana biraz zaman ver dedi..bende nasil istersen dedim..malum daha yeni sperm testi yapti onlar bizim gibi degiller uzun sure etki altinda kaliyorlar.sen asilamani nerde yaptin devletmi ozelmi?:emir_bebek::ecrin_bebek: bana arkadas 600 asilama 180 ilac dedi..bende tekrar aradim merkezi 600 asilama ilaclar diger masraflar derken yaklasik olarak 900 veya 1000 bulur dedi...a.s...rabbim yardimcimiz olsun..

Kızlar geçen ay fsh hormonum normalin çok üstündeydi 18.8 di.Dr.um d.kontrol hapını kullanırken bunun normal olduğunu söylemişti ama bu sitede başka bir dr.a sorduğumda bu değerle asla normal yolla çocuğum olmazdı tüp bebek yapmam gerekliydi.ama ben moralimi bozmadım. daha iyimser olana inandım.ayrıca arısütü polen bal karışımını uyguladım bir ay hapı da bırakmıştım.sanırım ikisinin de etkisi var.bugün kan tahlili sonucumu aldım fsh hormonum 9a inmiş.okadar sevindim kihihoyyyt kistim de küçülmüş.yok benden daha mutlusu şu anda.sositososito arnavut güzeli çok teşekkür ederima.s.

herkese merhaba...nehircim senin adına sevindim inşallah yakın zamanda da güzel haberlerini alırız...ben 1 haftadır içmiyorum karışımı çünkü hastalandım ve moralim bozuldu.oysaki çok ümitliydim bu ay.kısmet artık :çok üzgünüm: haftaya yeniden içmeye başlayacağım.daha tam atamadım üzüntümü senağlama

Hayırlısı tatlım herşeyin.Ben de üzülmüştüm ama şimdi normalim üzme kendini yeni bir yumurtlama dönemi geliyoryerimseniben ben de adet olunca kullanmadım nedense ama son günü başlarım tekrar artık.Umarım hepimiz güzel haberler verecez yakında:dance:a.s.

Kızlar geçen ay fsh hormonum normalin çok üstündeydi 18.8 di.Dr.um d.kontrol hapını kullanırken bunun normal olduğunu söylemişti ama bu sitede başka bir dr.a sorduğumda bu değerle asla normal yolla çocuğum olmazdı tüp bebek yapmam gerekliydi.ama ben moralimi bozmadım. daha iyimser olana inandım.ayrıca arısütü polen bal karışımını uyguladım bir ay hapı da bırakmıştım.sanırım ikisinin de etkisi var.bugün kan tahlili sonucumu aldım fsh hormonum 9a inmiş.okadar sevindim kihihoyyyt kistim de küçülmüş.yok benden daha mutlusu şu anda.sositososito arnavut güzeli çok teşekkür ederima.s.

merhaba nehir67,inanilmaz bir dusus olmus gercekten..gozun aydin...peki bu sonucu dr'a gosterdinmi 9 normalmiymis...ben simdi dr'dan geliyorum benm fsh.8.27 ama dr yuksek dedi....senin dr ne dedi cok merak ediyorum.

merhaba nehir67,inanilmaz bir dusus olmus gercekten..gozun aydin...peki bu sonucu dr'a gosterdinmi 9 normalmiymis...ben simdi dr'dan geliyorum benm fsh.8.27 ama dr yuksek dedi....senin dr ne dedi cok merak ediyorum.

Yok canım gösteremedim henüz benim kendi dr.um yoktu başka dr.a gidip tahlil yaptırdım ama sonucu ona göstermedim kendi dr.umu bekliyorum.ama bana verilen kağıtta min. 3,5- maksimum 12.5 yazıyor fsh hormonu için.yani ona göre normal.hem hormonlar aydan aya değişir stresle çok alakalıdır.bence seninkisi de gayet güzel.belki bir dahaki aya daha da düşeryerimseniben sen de takma takacak birşey yok stres yaparsan çoğalır ve bence çok güzel değerin.yerimseniben

merhabalar bende bısey sormak istiyorum ..bende doktora gıttım...fsh , lh , e2 ve progesteron hormonu testi yaptırdım..lh sevıyem fsh dan daha yuksek cıktı..bu bır problem mı ? hamıle kalmama engelmı ?

merhabalar bende bısey sormak istiyorum ..bende doktora gıttım...fsh , lh , e2 ve progesteron hormonu testi yaptırdım..lh sevıyem fsh dan daha yuksek cıktı..bu bır problem mı ? hamıle kalmama engelmı ?

fsh hormonun kac cikti canim...

bunu bende bilemiyorum dr.una sorman lazım ama bi yerde okumuştum lh fsh den birkaç kat fazlaysa pko oluyormuş sanırım.ama onun da tedavisi var. sen dr.una danış yine de inş bir sorun yoktur

Yok canım gösteremedim henüz benim kendi dr.um yoktu başka dr.a gidip tahlil yaptırdım ama sonucu ona göstermedim kendi dr.umu bekliyorum.ama bana verilen kağıtta min. 3,5- maksimum 12.5 yazıyor fsh hormonu için.yani ona göre normal.hem hormonlar aydan aya değişir stresle çok alakalıdır.bence seninkisi de gayet güzel.belki bir dahaki aya daha da düşeryerimseniben sen de takma takacak birşey yok stres yaparsan çoğalır ve bence çok güzel değerin.yerimseniben

cok tesekkur ederim...ben basaksehir devlet hastanesinde yaptirdim hormon tahlilini dr'a gosterdim cok iyi dedi... baska hastanede infirtilite bolumundeki dr a gosterdigimde fsh hormonun biraz yuksek cikmis bu gebelige engelmi dedim olabilir dedi...ama nette okudum 9 a kadar normal diyor...

normal canım 20 lerle 30larla hamile kalanları okudum bir ara kafayı baya bir takmıştım buna.kendi dr.um hap kullanırken yükselmesi normal demişti hiç takacak bir şey yok demişti.ben yinede bu sitedeki dr.a sordum o hiç şans vermedi direk tüp bebek dedi bana ozman.ama bana çok saçma geldi aydan aya değişiyor snuçta bir tahlile bakıp buna karar verilmez bence.şimdi zaten yarıyarıya indi birdahaki ay belki daha da iner.sen de hiç takma kafana zaten güzel değerin o dr.da demiş öyle.arı sütü polen bala devamyerimseniben

Back
X