• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecen gun baska bir dr a gittik esimle ondan tekrar sperm testi yapti...dun sonuclari aldim inanamadim super cikmisti dr a gosterdim guzel dedi :)) ondanda kurtulduk...15 gun esimle vitamin ilaci ve folik asit kullanmistik onunmu etkisi bilmem ama sonuclarda %50 lik bir artis olmustu...

hadi canim insallah güzel haberlerini aliriz kisa zamanda. senlik ilan ederiz burdaaa

tesekkur ederim canim benimmmmm...
insallah rabbim duysun sesini...allah hepimizin yardimcisi olsun.....

eylülcüm hadi hayırlısı nisanda da senin güzel haberini alırız inşallah:ecrin_bebek: ...güzel haberleri hihoyyytduyunca bende gaza geliyorum:)))
canım ben teyze olmak istiyorum elini çabuk tut:emir_bebek:

bu arada polen kurune basladim....dun aktarcidayken yasli bir teze geldi kizi icin bogurtlen koku ve hayit tohumu aldi....onu gorunce eksik kalirmiyim:))) hemen bende aldim eve geldim kaynattim suyunu icecektim iyyyyyyyyyy cok aciydi :(..hemen doktum..adacayi yaginida kullandim cok az yakti oda nanesiydi herhalde:)

canıım beniim başladığına çok sevindiim dileriim bu nisan ayıda sana uğurlu geliiirr:dance:..canıım yazdığın ve gördüğün o kız içiin allah acil şifa versiin çok üzüldüüm görmediğim haldeee..ben herzaman diyorum allah geç te olsaa eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat versin bizeee ..sakın isyan etmiyeliim sonra pişman olucağımız şeyler yaşamayalıım..sen bana bakmaa o gün yeni hasta olmuştuum vee elimde olmadaan hormonlarımın da vermiş olduğu değişiklik yüzünden öyle yazdıım ama çok şükür hemen toparlandııımm..canıım hadi bakalıım mutlu haberlerini almamız dileğileee..arnavut geliniii kocişine iyi bakmışsıın ne mutlu sanaa..hadii size iyi çalışmalaaaaryerimsenibensağlıcaklaa kaal..herşey gönlünüzce olsun:1hug:

merhaba arkadaşlar sizlere bişey soracaktım bu kürlerden hamile aranızda kalan oldumu allah hepinize nasip eder inşallah benim 20 aylık bir kızım var aşılamayla oldu ama ilaçlardan bıktım tedavi esnasında allah nasip ederse ikinciye bunları denemek istiyorum bilgi verirseniz sevinirim

evet canim adacayi yagi ve bal polenle 8 hamilemiz var. bizlerde deniyoruz bakalim...

allah isteyen herkese versin benim arkadaşlarımdan olmayanlarda var onlarada bu kürden tarif edeceğim bakalım biraz zaman geçsin bende uygulayacağım

eylülcüm hadi hayırlısı nisanda da senin güzel haberini alırız inşallah:ecrin_bebek: ...güzel haberleri hihoyyytduyunca bende gaza geliyorum:)))
canım ben teyze olmak istiyorum elini çabuk tut:emir_bebek:

insallah canim benim......burdan hepimiz hamile olarak cikacagiz bundan hic suphem yok Şeniz havalarda isininca insanin icini daha bir mutluluk sariyor..ben cok calisiyorum sende calis canim...allah bos durani sevmezmis :)))) gecen ay sperm testi vererek gecti ama bu ay:dance: bos gecemeyecek...Şeniz opuyorum seni.....

canıım beniim başladığına çok sevindiim dileriim bu nisan ayıda sana uğurlu canim:dance:..canıım yazdığın ve gördüğün o kız içiin allah acil şifa versiin çok üzüldüüm görmediğim haldeee..ben herzaman diyorum allah geç te olsaa eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat versin bizeee ..sakın isyan etmiyeliim sonra pişman olucağımız şeyler yaşamayalıım..sen bana bakmaa o gün yeni hasta olmuştuum vee elimde olmadaan hormonlarımın da vermiş olduğu değişiklik yüzünden öyle yazdıım ama çok şükür hemen toparlandııımm..canıım hadi bakalıım mutlu haberlerini almamız dileğileee..arnavut geliniii kocişine iyi bakmışsıın ne mutlu sanaa..hadii size iyi çalışmalaaaaryerimsenibensağlıcaklaa kaal..herşey gönlünüzce olsun:1hug:

sagol canimmmmmm benimkaydirigubbakcemile5....ayyyyy insallah bu ay hamile kalirim ya....bu ayin 27 si benim evlilik yil donumum...esime en guzel hediyeyi vermek istiyorum..dualarin icin kocaman AMIN diyorum...rabbim hepimiz icin hayirli olanini ve sagliklisini nasip etsin.....senin suan uyguladigin kur varmi? hayit tohumu ve bogurtlen koku cok aci ya ben icemem napicaz? ama polen kuru guzelcokacimcoook evet canim kocisime cok iyi bakmisim :hooray: kendine iyi bak..xxŞeniz

evet canim adacayi yagi ve bal polenle 8 hamilemiz var. bizlerde deniyoruz bakalim...

dr bile artik alternatif tip'a yonlendiriyor insanlari...allah kizinizi size bagislasin....dilerim ikinciyide kisa zamanda kucaginiza almak nasip olur..ilk asilamadami hamile kaldiniz? :nazar:

merhaba canim ne mutlu sana asilamani olmussun umarim sonucun pozitif olur , mutlulugun kat kat artar..senin adina cok sevindim dualarim seninle...allah yarimcin olsun...:emir_bebek:

Canım çok teşekkür ederim.a.s.:1hug:aşılamaya yüzde 10 veya 20 şans veriyor hayırlısı ...artık kafamada takmıyorum :kahve: Hepimizin mutluluğu artsın..bende dualar ediyorum hepimiz için:Saruboceq:Yakın zamanda burda hamilelerimiz çıkacak öyle hissediyorum:CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek:gamyoncuiremsu Kürlere başlamışsın hadi bakalım hayırlısı olsun...Bak testlerde iyi çıkmış çok sevindim..ALLAH hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin....:ecrin_bebek::emir_bebek:gamyoncuiremsu:nazar::enbuyukkk:

Canım çok teşekkür ederim.a.s.:1hug:aşılamaya yüzde 10 veya 20 şans veriyor hayırlısı ...artık kafamada takmıyorum :kahve: Hepimizin mutluluğu artsın..bende dualar ediyorum hepimiz için:Saruboceq:Yakın zamanda burda hamilelerimiz çıkacak öyle hissediyorum:CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek:gamyoncuiremsu Kürlere başlamışsın hadi bakalım hayırlısı olsun...Bak testlerde iyi çıkmış çok sevindim..ALLAH hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin....:ecrin_bebek::emir_bebek:gamyoncuiremsu:nazar::enbuyukkk:

amin canim insallah ya....ne zaman test yapacaksin?bencede hic takma,takinca streste bize takiyor....sen hic olumsuz dusunme....evet kure basladim insallah banada fayda eder.....dualarim seninle...:1hug:

amin canim insallah ya....ne zaman test yapacaksin?bencede hic takma,takinca streste bize takiyor....sen hic olumsuz dusunme....evet kure basladim insallah banada fayda eder.....dualarim seninle...:1hug:

Canım 16 nisan yapılabilir ama ben 18 gibimi yaptırsam yoksa beklesemmi bilmiyorum..bakalım ozaman bi gelsinde...

arkadaşlar ben de 2.çocuğa bir türlü hamile kalamıyorum.polen ve balı denedim,2 ay kadar incir (sabahları aç karnına )denedim.adaçayını pek yapmak istemiyorum.Bir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyorum.Bu arada 39 yaşındayım.Galiba biraz geç kaldım.

canıım bende denediim herşeyii ama malesef bende de bir etki yapmadıı.ama çok şükür arkadaşlarım hemen sonuç gördüler..demekki metabolizmaya göre değişiyor..

slm kızlar bugün bi arkadaşımın plansızca öylesine hamile kaldığını öğrendim ağlıyodu midesi bulanıyo diye,galiba kıskandım onu:((
eve geldim hemen soğan kürüne başlıyım dedim ama çok kötü geldi bana 3 gün olsa neyse 15 gün yok yapamıycam,adet olıyımda inciri yapayım:))

dr bile artik alternatif tip'a yonlendiriyor insanlari...allah kizinizi size bagislasin....dilerim ikinciyide kisa zamanda kucaginiza almak nasip olur..ilk asilamadami hamile kaldiniz? :nazar:

canim yanlis anlasilma oldu herhalde. benim henüz bi bebegim yok. ama dedigin dua yerine gecsin de olsun hemen:emir_bebek:

sagol canimmmmmm benimkaydirigubbakcemile5....ayyyyy insallah bu ay hamile kalirim ya....bu ayin 27 si benim evlilik yil donumum...esime en guzel hediyeyi vermek istiyorum..dualarin icin kocaman AMIN diyorum...rabbim hepimiz icin hayirli olanini ve sagliklisini nasip etsin..... :hooray: kendine iyi bak..xxŞeniz

insallah canim, bende bekledim marttaydi evlilik yildönümüm ama olmadi, insallah sen müjdeli haberler veririsin.. a.s.

slm kızlar bugün bi arkadaşımın plansızca öylesine hamile kaldığını öğrendim ağlıyodu midesi bulanıyo diye,galiba kıskandım onu:((
eve geldim hemen soğan kürüne başlıyım dedim ama çok kötü geldi bana 3 gün olsa neyse 15 gün yok yapamıycam,adet olıyımda inciri yapayım:))

selam canim, bende ilk zaman cok zorlanmistim. sana birsey tavsiye edeyim. ben ilk günlerde alisana kadar icine limon damlattim. cok fazla degil yani bir kac damla. sonra alistim ve normal ictim, zor gelmedi.

Back
X