• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy walla haklısın şekerim olsunda hayırlı ve sağlıklı olsun...baksana neler yapıyoruz bebiş için:ecrin_bebek::emir_bebek:gamyoncuiremsu

evet ya yok oramıza buramıza bişeyler koyuyoruz onun buharına otur bunu ye ama ben ilk kez bu ay başladım iyiki bu siteye girdim iyiki arnavutgüzeli bu topiği açmış ilk kez poztifim karamsar karamsar beklemiyorum olacak diyorum huzurluyumm teşekkürlerrrrr.... çalışmalara devammmm...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlarr walla cemre arkadaşımızdan başka bir hamilemiz daha çıkacak gibi geliyooooo öyle hissediyooomm yineeeeeeeeee:emir_bebek::ecrin_bebek:hadi hayırlısı bakalımmm

Kızlarr walla cemre arkadaşımızdan başka bir hamilemiz daha çıkacak gibi geliyooooo öyle hissediyooomm yineeeeeeeeee:emir_bebek::ecrin_bebek:hadi hayırlısı bakalımmm

ben seni aşıla yaptırmıştın diye hatırlıyorum hepinizi tek tek takip ettim :) 16 yada 18 nisanda test yapmayacakmıydın belki sensin o hamile ama ben 10. hamile olarak arnavut güzelini listeye koymuştumm inşallaahhhhhhhhh.... ikinizde olunnn isteyen herkes olsunn araya benide sıkıştır allahım :sm_cool:

benimde kullanmadığım ilaç kalmadı gonaphane,klomen,progestan.ama olmuyor.eşimde bir sorun yok.yumurta çatlamsı için iğne yapıldı.oda işe yaramadı.aşılama yaptırmaya karar verdik.

:çok üzgünüm:
Hoşgeldin canım aramızaa.s.bak arnavutgüzelimin başlattığı topic pozitif...sanada uğur getirsin inşallah...öyle sinirleri bozmak felan yok tamammı hadi bakalım ..ALLAH emeklerimizi boş çıkarmasın çalışmalara devam

çalışmalara devam zaten.herhalde psikolojik bu.kafaya çok takıyorum.hiç aklımdan çıkmıyor.:çok üzgünüm:

ben seni aşıla yaptırmıştın diye hatırlıyorum hepinizi tek tek takip ettim :) 16 yada 18 nisanda test yapmayacakmıydın belki sensin o hamile ama ben 10. hamile olarak arnavut güzelini listeye koymuştumm inşallaahhhhhhhhh.... ikinizde olunnn isteyen herkes olsunn araya benide sıkıştır allahım :sm_cool:

Evet canım aşılama yaptırdım 30 martta...ilk aşılamam...aslında ben pek ümitli değilim baştan beri rahatım yani....sadece şişkinlik ve göğüs acısı var..olmazsa tüpe kadar gidecek ....eşim boşver test yapma bekle diyooo oda sakin yani....o tarih yaklaştığında hormonların baskısıyla test yaparmıyım yapmazmıyım bilmiyorum...ALLAH hepimizin dualarını şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine kabul etsin AMİN..

:çok üzgünüm:

çalışmalara devam zaten.herhalde psikolojik bu.kafaya çok takıyorum.hiç aklımdan çıkmıyor.:çok üzgünüm:

İşte zaten bütün sorunda bu sanırım... doktor bana kafaya takma diyooo da o çevre baskısı yokmu... zaten çok istiyorum ..... insanın aklına getirtiyolar ...yok neden olmamış tedavi oluyomusun.. bak yaşın geçcek ...sonra zor olur ...yoksa olmuyomu.. kaçıncı yılınız hala mı olmadı ....vs vs...

ayyyy kızlar servise yetişcemmm çıkıyorum ben öptüm sizleriiiiiiiiiiiiiiiiii mucksss

allahtan hayırlısı artık herşeyin çaresi var bizim tek sorunumuz çok kafaya takıp olacağıda oldurmuyoruz doğuda kadınlar çatır çatır doğuruyor hangisi tüp bebek yapıyor aşıla ne demek biliyorlarmı acaba adam ceketini atsa hamile kalıyorlar ama tabiki en büyük etken bahçelerine ekip ordan yiyorlar bizim gibi mart ayında domates yemiyorlar alıyoruz herşeyin hormonlusunu bozuyoruz bütün dengeleri sonra kapı kapı çare arıyoruzz bende hep sıktım kendimi neden neden artık etrafımdaki hamilelere bakmak bile istemiyorum onların ne suçu varkii içgüdüsel işte insan fesatlanıyor :jeyyar: allahh herkese hayırlısını versin..

İşte zaten bütün sorunda bu sanırım... doktor bana kafaya takma diyooo da o çevre baskısı yokmu... zaten çok istiyorum ..... insanın aklına getirtiyolar ...yok neden olmamış tedavi oluyomusun.. bak yaşın geçcek ...sonra zor olur ...yoksa olmuyomu.. kaçıncı yılınız hala mı olmadı ....vs vs...

evet aynen.öyle insanlara dert anlatmaktan canım çıktı artık.şimdiye kadar insanlardan hep sakladım.bundan sonra soranlara olmuyor diyeceğim.hiç değilse bir daha sormazlar.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allah korusun benimki dönme olması yani alt üst durumu sürekli değişen bişey Şeniz

kaydirigubbakcemile3allah iyiliğini versiiiiiin seniiin.kııızz yok amuıda da kalktım olmadııı..hem bişey söylimiii sizee bendee kız erkek yöntemleri var doktorum bana anlatııı nasıl olucağını..öyle sağ tamakla sola yatmakla olmuyoo..eğer yumurtan çatlamadan önce beraber olursaan kız olur.kızlaar çok yaşarmış içerdee ama erkekler yumurtayı görmeyince hemen ölürlermiiş.ama çatladıkatn sonra yada hemen ilişkiye girersen erkek oluur.haa birdee yemene bağlı eğer bir bayan sürekli proteinle besleniyosa kesin kız olur ama zayıf kıdalarla yani makrana salata balık v.s ozaman erkek olur..yaaaa:1closedeyes:amaaaan ne farkedeeerr ister kııız ister erkeeek.eli ayağı düzgün olsun kızlar o önemlii.biz eskiden eşimle çook kavga ederdiik yok kız olsun yok erkeek.baktık şimdi hiç biri olmuyooo dersimizi aldııık.allah dedi alın sizeee EKLEMEEEK:oklava::mymeka:

evet aynen.öyle insanlara dert anlatmaktan canım çıktı artık.şimdiye kadar insanlardan hep sakladım.bundan sonra soranlara olmuyor diyeceğim.hiç değilse bir daha sormazlar.

sizlere okadar katılıyorum ki bunu kelimelerle anlatamam.....

kaydirigubbakcemile3allah iyiliğini versiiiiiin seniiin.kııızz yok amuıda da kalktım olmadııı..hem bişey söylimiii sizee bendee kız erkek yöntemleri var doktorum bana anlatııı nasıl olucağını..öyle sağ tamakla sola yatmakla olmuyoo..eğer yumurtan çatlamadan önce beraber olursaan kız olur.kızlaar çok yaşarmış içerdee ama erkekler yumurtayı görmeyince hemen ölürlermiiş.ama çatladıkatn sonra yada hemen ilişkiye girersen erkek oluur.haa birdee yemene bağlı eğer bir bayan sürekli proteinle besleniyosa kesin kız olur ama zayıf kıdalarla yani makrana salata balık v.s ozaman erkek olur..yaaaa:1closedeyes:amaaaan ne farkedeeerr ister kııız ister erkeeek.eli ayağı düzgün olsun kızlar o önemlii.biz eskiden eşimle çook kavga ederdiik yok kız olsun yok erkeek.baktık şimdi hiç biri olmuyooo dersimizi aldııık.allah dedi alın sizeee EKLEMEEEK:oklava::mymeka:

desene erkeklerin spermleri bile dayanıksızz :dance: kızlar garibim ümitle bekliyorlarr :teytey:

arnavut güzeli polen tozu ve bal ne kadar yiyeceğiz.

canıım öncelikleeee bu pozitiiif topiğeee buu nur yüzlüü arkadaşlarımın arasınaa hoşgeldiiiinn.sendeee çok şanslısıın biliyomusuun..sende bizim çığlıklarımızı mı duyduuun:teytey:baksanaa habiree hamile çıkıyoo yaaaw:dance:darısıı senin başınaaa inşallaaaaaah..amaaaa burdaa karamsar olmak yook bu topiğe giren hamile olarak çıkıyooo..o yüzdeeen sende lütfeeen artık kafana takmaaa bak kaç kişiydik kaç kişi kaldııık..gelen hamile kalıyo geleen hamilee kalııyoo rabbime şükürler olsuuuun..sendee takıl bizeee poleni tarçını eğer midene dokunmazsaaa 3 ay kullanmamız gerekicek kii göreceksin okadar bile sürmeyeceeekkaydirigubbakcemile5 sana sööööz..aç karnına yemeğe çalış ..bu kimyasal ilaç olmadığı için tamamen doğal o yüzden bünyemizdeki eksikleri tamamlayıncaya kadar içiceez..tamam hadi bakalım sanaa uğru getirsiin bu topiik.sağlıcakla kaal ve sakın kafaya takmıyosuuun olucaaaak gör bak:teytey:hihoyyyt:teytey::1hug:

desene erkeklerin spermleri bile dayanıksızz :dance: kızlar garibim ümitle bekliyorlarr :teytey:

anacım onlar gönderiyolar bize kızı erkeğiii biz istediğimizi seçip diğerleni imha ediyoruuuz..amaa yoook illa pozisiyon yapasınız varsaaaakaydirigubbakcemile3 ben bilmem ..bak bii siz hangi pozisyonu beğeniyosanız kocalarınıza diyinkii bak böyle yapınca erkek oluyomuş diyiiinkaydirigubbakcemile3 çaktırmayın tabiii :asigim: :asigim: kaydirigubbakcemile5

anacım onlar gönderiyolar bize kızı erkeğiii biz istediğimizi seçip diğerleni imha ediyoruuuz..amaa yoook illa pozisiyon yapasınız varsaaaakaydirigubbakcemile3 ben bilmem ..bak bii siz hangi pozisyonu beğeniyosanız kocalarınıza diyinkii bak böyle yapınca erkek oluyomuş diyiiinkaydirigubbakcemile3 çaktırmayın tabiii :asigim: :asigim: kaydirigubbakcemile5

senağlamasenağlama ben hepsiniimha ediyorum senağlamasenağlama neysee ümitsizlik yokkkk .. herşey çok güzel olacakkk .... hepimiz süper anneler olucaazz...:lepi::lepi:

Back
X