Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb canım arnavut güzeli ya yarın bende alcam artık şu adaçayı yağından karnım acayip ağrıyo intap var sanırım çok şükür onundışında bişi yok 5 yıldr bebiş olmuyo 3 ay önce doğal yoldan oldu boş gebelik geçirdim şimdi her birliktelik sonrası karnım acayip ağıyo dr fitil veriyo o ay geçiyo tekrar başlıyo şu senin yağ geçirimi drsin?

kızlar saolun güzel bilgiler için...... insallah işimize yarar.. gecen ay adacayı yagını denedim..
ama olmadı canlarım yaa.. kaç gun yapcaktık...
ben 5 gun yapmıstımm az mı yaptım acaba?

mrb canım arnavut güzeli ya yarın bende alcam artık şu adaçayı yağından karnım acayip ağrıyo intap var sanırım çok şükür onundışında bişi yok 5 yıldr bebiş olmuyo 3 ay önce doğal yoldan oldu boş gebelik geçirdim şimdi her birliktelik sonrası karnım acayip ağıyo dr fitil veriyo o ay geçiyo tekrar başlıyo şu senin yağ geçirimi drsin?

canım beniiim peki sana rahim filmi çekildimi acebaa.neden karnın ağırsınkiii,belkide dediğin gibi ilthab vardır o yüzdeen sancı da yapıyor olabiliirr..doğal yolla olması çok büyük bir şans demekki hamile kalabiliyosun ama boş yada dış gebelik gibi bir durum ise söz konusu kesin tüplerindee tıkanıklık yani ilthab vardıırr..bencee hiiç bekleeeme adaçayı yağını yaap amaa sana bir tavsiye daha çünkü bendee yeni yapmaya başladıım..şu süt ve maydonoz buharı acayip akıntı yapıyoo..resmen içerde bişeylerin açıldığını hissediyosun..o buharı dene ardından adaçayı yağını koy ..bu işlemleride adettin 6. yada 7. gününden itibaren yap..eminim çok işine yarayacaktıırr.hadi bakalım sanada hayırlı uğurlu olsuun ..dilerim sende hamileler kervanına tez zamanda katılırsın.sağlıcakla kal:1hug:a.s.

kızlar saolun güzel bilgiler için...... insallah işimize yarar.. gecen ay adacayı yagını denedim..
ama olmadı canlarım yaa.. kaç gun yapcaktık...
ben 5 gun yapmıstımm az mı yaptım acaba?

yok tatlım az koymakla bir ilgisi yook..sanmıyorum :sm_confused:5 gün yapılıyo zaten,ama bu ay birdaha dene ayrıca umarım polenide yiğosundur a.s o da sonuç almana vesile olucaktır..mesela biliyosun bende denememe rağmen olmadı demekki benim bünyem cevap vermedii.bunların yanıda başka şeyler deniyorum şimdii..özelikledee yukarda yeni yazdığım konuyu dikkate al..gerçekten ben ilk defa dün denedim..kesinliklee sabah bile spermler dışarı çıkmadı ancak şimdi hapşurduğmda falan,yürürken hissedebiliyoruum..
inşallah tez sonuç alırsııın canım benim..sağlıcakla kala.s.

ondan kolay ne var hemen yapalimmmhihoyyyt

canıım dün ben bunu tesadüfen buldum bu sitedee..gerçekten yapan kişi hemen ilk denemede hamile kalmış..tavsiye ettiği kişilerde aynı zamandaa..
ben dün ilişkiden hemen sonra bacaklarımı yukarıya 20 kaldırdım..sonrada indirdiğimde artık tekrar sağıma dönüp bacaklarımı busefer karnıma çektim öylece 2 saat yatım ..eşime dayadım dizlerimi.dedim ahanda şimdi hepisi dışarı çıkıcak..ama gerçekten inanamadıım öyle değişik şeyler olduki içimdeee..meğerse araştırdım .rahime giden spermleri ben rahmimde hapsedip.birde tüplere doğru baskı yaptırmışıım.yaaaaa.s..allahım sen nelere kadirsiiiin.dilerim bu ay olucaaak inşallaaaaaah..:Saruboceq: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canıım dün ben bunu tesadüfen buldum bu sitedee..gerçekten yapan kişi hemen ilk denemede hamile kalmış..tavsiye ettiği kişilerde aynı zamandaa..
ben dün ilişkiden hemen sonra bacaklarımı yukarıya 20 kaldırdım..sonrada indirdiğimde artık tekrar sağıma dönüp bacaklarımı busefer karnıma çektim öylece 2 saat yatım ..eşime dayadım dizlerimi.dedim ahanda şimdi hepisi dışarı çıkıcak..ama gerçekten inanamadıım öyle değişik şeyler olduki içimdeee..meğerse araştırdım .rahime giden spermleri ben rahmimde hapsedip.birde tüplere doğru baskı yaptırmışıım.yaaaaa.s..allahım sen nelere kadirsiiiin.dilerim bu ay olucaaak inşallaaaaaah..:Saruboceq: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ayyyyyyyy hadi inşallah bebişim inşallah bu ay hamilemiz sen olursun :CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:gamyoncuiremsu :teytey::nazar:

ama bir sorun var, benim sag tüpüm yok sola kivrilip yatcam artik napiim benneyaptımki

kizzzz ne oldu icindeeee? neler hissettin bize anlatsana :jeyyar:

Ayyyyyyyy hadi inşallah bebişim inşallah bu ay hamilemiz sen olursun :CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek:gamyoncuiremsu :teytey::nazar:

canımsıııın inaşşaalh vallaaa sizde benden kurtulursunuuz heeem..her ay hasta oldummu siz teseli ediyodunuz beniii:1hug:..allah sizden razı olsuun..zaten kalırsam sizin dualarınızın sayesinde kalmış olucaam..Allahı bıktırdım vallaa isteye isteyee:Saruboceq:..

tekrar tekrar teşekürederiiiim güzel dileklerin için ..:asigim:

ama bir sorun var, benim sag tüpüm yok sola kivrilip yatcam artik napiim

kizzzz ne oldu icindeeee? neler hissettin bize anlatsana

olsun farketmeez sende sol tarafına yat aşkım..ne fark eder..benimde sağ tüpüm çok iyi solum ise rahim filminden sonra açıldı büyük bir ihtimal..çünkü orda hem zor ilerlemiş sıvı hemde eskiden kist vardıı..

ne hissedeceem sürekli gurul guruul sesleeer.hani tükürük dolu bir balonu şişirmeye çaılşırsınyaa yapış yapış olur hanii eski balon şişiremesiin.sonraa zorlaa açılı verdiğin basınçtaan..aynısııı dün bana da oldu resmeeen hissetiim ciddiiyiim baak bana kaş göz hareketi yapmaaakaydirigubbakcemile3valla bak dalga geçmiyorum .

ayyy icin hava dolunca ucma sakinnnn :roflol:
yukarlardan toplamayalim seni. bide elinde tesbihle okuya okuya Allah seni ucurmasinnn :roflol:

yavrummmmm bu ay 10 numara sen olucaksınnnn hihoyyyt :sm_cool: :nazar: :nazar: :nazar:

inşallah oolur cnm bende çok istiyorum birde soğan kabuğunu kaynatıp içince içindeki ne var ne yoksa söküyormuş hemen amile kalmıyı sağlıyormuş

kızlar ben sizi çok iyi anlıyorum.3 yıllık evliyim 2 yıl uğraştım hamile kalmak için, doktora gittim hormonlar normal, eşime bakılmadı, bana hsg çekildi, onda dr tüplerden birinin ucu hafif tıkalı aşılama yapılacak dedi benim moralim öyle bozuldu ki gitmedim bir daha doktora filan.
internetten biraz araştırdım her ihtimale karşı kendime soğan kürü eşime de keçiboynuzu kürü yaptım eşimin kürü daha bitmemişti.
bir arkadaşımın tavsiyesini uyguladım ve şu anda 7+4 hamileyim.
arkadaşıma doktoru daha bekarken anne olamazsın demiş ama arkadaşım doğum yaptı:)
uygulama şu: ilişki esnasında ayaklarınızı duvara dayayın, ilişkiden sonra da ayaklarınıza battaniye sarıp 20 dk bekleyin sonra sağ tarafınıza doğru yatıp cenin pozisyonu alrak 3-4 saat hç kalkmadan yatın. cenin pozisyonu yani bacaklarınızı karnınıza çekerek. ben bunu denediğim ilk ayda hamile kaldım arkadaşım sabah ilişkiye girilirse şansın daha fazla olduğunu söylemişti ama ben vakitten dolayı sabah deneyemedim.
ve bunu denediğim ay ne yumurtlamamı hesapladım ne de bir şey. gün aşırı olacak diye kendimi kasmadım.
üstelik doktor da yumurtlama döneminde her gün ilişkiye girilmesinin daha mantıklı olduğunu çünkü spermlerin hangi gün daha iyi bir durumda olacağını kimsenin bilmediğini söylemişti ben buna da hak verdim.
bu yöntemi deneyin, oluyor.
umudunuzu yitirmeyin.
ben anladım ki ne tüplerim tıkalıymış ne bir şey. doktorların bazıları maalesef böylesine hassas bir konuyu nakit kaynağı olarak görüyor.
bizim ne kadar yıprandığımız strese girdiğimiz onları ilgilendirmiyor.
bu yöntemi deneyin, bir şey kaybetmezsiniz.
bence hamile kalacaksınız.
dualarım sizinle:)

kızlar bakın ne bulduum..bunu hemen uygulayıın ..öpüyorum sizleriii..geleceğin annelerii

aaa bu çok basitkaydirigubbakcemile3 bişey içmeyecez zevkini sürüp yan gelip yatcaz yani oleyy süpersin arnavut güzelii:utangac: ayykaydirigubbakcemile3

:kahve: ya kizlar facebook da kimler vardi bu topikten? bazi arkadaslara özelden yazmak istedim ordamisiniz diye ama özel mesajlari kapaliydi. onun icin burdan soruyorum

kızlar ben sizi çok iyi anlıyorum.3 yıllık evliyim 2 yıl uğraştım hamile kalmak için, doktora gittim hormonlar normal, eşime bakılmadı, bana hsg çekildi, onda dr tüplerden birinin ucu hafif tıkalı aşılama yapılacak dedi benim moralim öyle bozuldu ki gitmedim bir daha doktora filan.
internetten biraz araştırdım her ihtimale karşı kendime soğan kürü eşime de keçiboynuzu kürü yaptım eşimin kürü daha bitmemişti.
bir arkadaşımın tavsiyesini uyguladım ve şu anda 7+4 hamileyim.
arkadaşıma doktoru daha bekarken anne olamazsın demiş ama arkadaşım doğum yaptı:)
uygulama şu: ilişki esnasında ayaklarınızı duvara dayayın, ilişkiden sonra da ayaklarınıza battaniye sarıp 20 dk bekleyin sonra sağ tarafınıza doğru yatıp cenin pozisyonu alrak 3-4 saat hç kalkmadan yatın. cenin pozisyonu yani bacaklarınızı karnınıza çekerek. ben bunu denediğim ilk ayda hamile kaldım arkadaşım sabah ilişkiye girilirse şansın daha fazla olduğunu söylemişti ama ben vakitten dolayı sabah deneyemedim.
ve bunu denediğim ay ne yumurtlamamı hesapladım ne de bir şey. gün aşırı olacak diye kendimi kasmadım.
üstelik doktor da yumurtlama döneminde her gün ilişkiye girilmesinin daha mantıklı olduğunu çünkü spermlerin hangi gün daha iyi bir durumda olacağını kimsenin bilmediğini söylemişti ben buna da hak verdim.
bu yöntemi deneyin, oluyor.
umudunuzu yitirmeyin.
ben anladım ki ne tüplerim tıkalıymış ne bir şey. doktorların bazıları maalesef böylesine hassas bir konuyu nakit kaynağı olarak görüyor.
bizim ne kadar yıprandığımız strese girdiğimiz onları ilgilendirmiyor.
bu yöntemi deneyin, bir şey kaybetmezsiniz.
bence hamile kalacaksınız.
dualarım sizinle:)

kızlar bakın ne bulduum..bunu hemen uygulayıın ..öpüyorum sizleriii..geleceğin annelerii

canım yaa herşey iyi güzelde ilişki sırasında ayaklarımı nasıl duvara dayıycam delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden o kadar marifetli değilim ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy icin hava dolunca ucma sakinnnn :roflol:
yukarlardan toplamayalim seni. bide elinde tesbihle okuya okuya Allah seni ucurmasinnn :roflol:

bak cadıya baaaak..senidee götürücem yanımdaa ha haberin olsuuun ..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile4..

kıskandın demiii ben bu aralar çok uçuyoruum diyee, vallaa seen tatildesin galibaa ..
CADIARZU kaydirigubbakcemile3
bak gör beni hırslandırdıın bu ay 10.hamile ben olucam yarışmayı ben kazanıcam gör baak..sonra yukardaan sana el sallarım artıkııın:icecream:

kaydirigubbakcemile5:1hug:

Back
X