• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahhhh ahhh nerde (ama kısmet bu belli de olmaz benimm hala umudummm varr:)))

güzelim beniim zaten sen şurda daha kaç gün evlisinkiiii..oluuurr hemdee hemencecik olur gör baak..allahın izniylee hiç kafana takmaa..kocişinin işide rahatlasııın ondan sonra boool bol zamanınız oluur merak etme seen..yerimseniben:1hug:
bu ara biz gidiyoruuz size iyi gecelee kızlaar..öpüyorum herbiriniziii.müjdelerinizi merakla bekliyorum sağlıcakaa kalıın.keşke dediğiniz hayalini kurduğunuz herşey sizinle olsuun..:asigim::nazar:

bu ay da olmadı kızlar kırmızı kartı yedim yine :a015:zaten benim normal yolla zor olur:1no2: eylül ayında tüp bebek tedavisine geçecez bu 3. denememiz olacak :bbo:yinede umudumu tüketmiyorum 6 senedir her ay belki bir mucize olur diye bekliyorum beklemeyede devam edeceğim ALLAH BÜYÜK senağlama

bu ay da olmadı kızlar kırmızı kartı yedim yine :a015:zaten benim normal yolla zor olur:1no2: eylül ayında tüp bebek tedavisine geçecez bu 3. denememiz olacak :bbo:yinede umudumu tüketmiyorum 6 senedir her ay belki bir mucize olur diye bekliyorum beklemeyede devam edeceğim ALLAH BÜYÜK senağlama

Bebişim, canım olsun önümüzde günlerimiz aylarımız var üzülme ..mutlaka olacak demekki daha zamanı gelmedi öyle düşün ....ALLAH hayırlısını ve sağlıklısını versin....Bİrgün hepimiz anne olacağız...Hepimizin bebişi olcak :ecrin_bebek::emir_bebek:
:Saruboceq::CüvCüv:gamyoncuiremsu:lepi:

kızlar dün akşam giremedim topiğe.. sabah işe gelir gelmez okdum bi heyecanla... anam yine döktümüşsünüz.. sabah sabah çok güldüm yawwwww......Walla hepiniz çok tatlısınız şekersiniz
akide şekerlerim beniiiiiiiimmmmmmmmmmm:enbuyukkk:

yaaa kıslaarrr ben gece rüyamda tombul güzel bir erkek bebiş sevdim :emir_bebek::ecrin_bebek: kucağımdaydı anam ne ağırsın sen diyorum ama çok sevimliydi gamyoncuiremsu

herkese selamlar

Sevgili bayanlar yazılarınızı arada sırada takip ediyorum. 24 yaşında ilk evliliimi yaptım.7 ay korunduk ve sonra korunmayı bıraktık iş gereği ayrı kaldık baktık çocuk olmuyor dr gittik sperm düşüklüğü vardı .iki kutu iğne kullandı ve tedaviyi bıraktı. o üzerine düşmeyince bende düşmedim çocuk için. ve evliliğimin 5 yılında tedavisiz mucize bir şekilde gebeydim.29 yaşında anne olmuştum. bebeğim iki yaşındayken boşandım. 8 yıl aradan sonra geçen yıl ikinci evliliğimi yaptım. şimdiki eşimin ilk evliliği yaşım 40 . 13 gün sonra 41 e gireceğim. 16 aydır korunmadığımız halde ve tıbbi olarak herhangi bir olumsuzluk olmamasına rağmen gebe kalamadım. sanırım bu allahın takdiri. ilk evllliğimde yaşımın genç olması mı bilemiyorum hiç böylesine çocuk arzusu olmamıştı içimde ama bu kez nedense çocuk için yanıp tutuşuyorum.olmayınca olmuyor işte. yaşım geçmek üzere. klomen türü ilaçlarıda kullandım ama hep yan etkileri çok olduğu için tüp bebek tedavisi istemiyorum.allah uzun ömür versin bir tane evladım var .yüce yaradan ne derse o oluyor bizler için . bu nedenle fazla takmayın herşey olacağına varır . kendinizi yıpratmayın. allah hepinize içinde de inşallah en kısa zamanda bana da nasip eder anne olmayı. sevgiyle kalın

herkese selamlar

Sevgili bayanlar yazılarınızı arada sırada takip ediyorum. 24 yaşında ilk evliliimi yaptım.7 ay korunduk ve sonra korunmayı bıraktık iş gereği ayrı kaldık baktık çocuk olmuyor dr gittik sperm düşüklüğü vardı .iki kutu iğne kullandı ve tedaviyi bıraktı. o üzerine düşmeyince bende düşmedim çocuk için. ve evliliğimin 5 yılında tedavisiz mucize bir şekilde gebeydim.29 yaşında anne olmuştum. bebeğim iki yaşındayken boşandım. 8 yıl aradan sonra geçen yıl ikinci evliliğimi yaptım. şimdiki eşimin ilk evliliği yaşım 40 . 13 gün sonra 41 e gireceğim. 16 aydır korunmadığımız halde ve tıbbi olarak herhangi bir olumsuzluk olmamasına rağmen gebe kalamadım. sanırım bu allahın takdiri. ilk evllliğimde yaşımın genç olması mı bilemiyorum hiç böylesine çocuk arzusu olmamıştı içimde ama bu kez nedense çocuk için yanıp tutuşuyorum.olmayınca olmuyor işte. yaşım geçmek üzere. klomen türü ilaçlarıda kullandım ama hep yan etkileri çok olduğu için tüp bebek tedavisi istemiyorum.allah uzun ömür versin bir tane evladım var .yüce yaradan ne derse o oluyor bizler için . bu nedenle fazla takmayın herşey olacağına varır . kendinizi yıpratmayın. allah hepinize içinde de inşallah en kısa zamanda bana da nasip eder anne olmayı. sevgiyle kalın

Canım benim olur inşallah hepimiz ne kürler yapıyoruz....Ne zormuş hamile kalmak....Evlenmeden önce hep derdim şu ay hamile kalırım şu ay doğar nerdeeeeeee şimdi olsunda hangi ay olursa olsun sağlıklı ve hayırlı olsun diyorum....Bak Arnavutgüzeli bebişimin başlattığı topic pozitif bir topic sana şans getircek.....inan bak sende yakın zamanda hamile kalcan...şu an 9.cu hamilemiz var...kimbilir belki 10.cu sen olursun öpüyorum seni:1hug:a.s.

üzülme desemde üzüleceksin biliyorum aynı duyguyu heray bizde yaşıyoruz. umarım eylül ayı gelmeden bebeğin sana gelir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ama bir sorun var, benim sag tüpüm yok sola kivrilip yatcam artik napiim

kizzzz ne oldu icindeeee? neler hissettin bize anlatsana

olsun farketmeez sende sol tarafına yat aşkım..ne fark eder..benimde sağ tüpüm çok iyi solum ise rahim filminden sonra açıldı büyük bir ihtimal..çünkü orda hem zor ilerlemiş sıvı hemde eskiden kist vardıı..

ne hissedeceem sürekli gurul guruul sesleeer.hani tükürük dolu bir balonu şişirmeye çaılşırsınyaa yapış yapış olur hanii eski balon şişiremesiin.sonraa zorlaa açılı verdiğin basınçtaan..aynısııı dün bana da oldu resmeeen hissetiim ciddiiyiim baak bana kaş göz hareketi yapmaaakaydirigubbakcemile3valla bak dalga geçmiyorum .

canım akşam aynı şekilde yattım gurul murul bişey duymadımda resmen karnım ağrıdı bişeylerin basınç yaptığı kesin sanki orda hapsediyorsun bebişleri tuhaftı yani anlatamıyorum hissettiklerimi :lepi::lepi: denemesi bedava :teselli:

canım akşam aynı şekilde yattım gurul murul bişey duymadımda resmen karnım ağrıdı bişeylerin basınç yaptığı kesin sanki orda hapsediyorsun bebişleri tuhaftı yani anlatamıyorum hissettiklerimi :lepi::lepi: denemesi bedava :teselli:

Ayy canımmm hadi inşallah bebişin bu sefer tutar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek: bende bu akşam deniyim bakalım.:jeyyar:

Ayy canımmm hadi inşallah bebişin bu sefer tutar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek: bende bu akşam deniyim bakalım.:jeyyar:

inşallahhhh canımmm inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq: kesinlikle dene içindeki hareketleri farkedeceksin umarım sanada faydası olsunn zaten ben hissediyorum bu ay burdan hamişler çıkacakkk :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek:

canıım eniim nolur üzülmee bak kıyamaam sanaa..napalıım boynumuz kıldan ince yaradana karşıı..bak bizde bir umutla bekliyoruuz.yanlız değilsiiinn..:1hug:vardır rabbimin bir bildiğiii vardır onunda hayırlı bir zamanııı:1hug:nolur seen ümidini kaybetmeee.inankii hiiç beklemediğin bir aan sana o mucize gönderilecektiiirr..nolurr üzülmee nolur baak:teselli: a.s.

kızlar dün akşam giremedim topiğe.. sabah işe gelir gelmez okdum bi heyecanla... anam yine döktümüşsünüz.. sabah sabah çok güldüm yawwwww......Walla hepiniz çok tatlısınız şekersiniz
akide şekerlerim beniiiiiiiimmmmmmmmmmm:enbuyukkk:

sen nerdeydiin genee.biz toplandıık burdaa ..hayııırr eksik hisediyorum gene kendimiii..diyorum içimden bu kızlaar ya çalışıyolaar harıl hatrıılkaydirigubbakcemile Şeniz,ondan giremiyolaar yadaa başka bir ihtimaal hamileleeer vakit bulamıyolaar:CüvCüv: başka bir sebep bulamıyorum yaniiiCADIARZU..ancak bu iki şıktan dolayı topiğime girmemezlik yapabilirsiniiiz yoksaa başka neden kabul etmiyoruuuum:1closedeyes:sengözlerimebaksanab

:1hug: sende şekersiin sendee:asigim:

yaaa kıslaarrr ben gece rüyamda tombul güzel bir erkek bebiş sevdim :emir_bebek::ecrin_bebek: kucağımdaydı anam ne ağırsın sen diyorum ama çok sevimliydi gamyoncuiremsu

erkek çocukk güzeel müjdeli habeeerr:dance: birdee büyük bir ihtimal kendi meleğinide görmüş olabilirsiiiinn:teytey:yoksa rabbim sanaa bebişinin nur yüzlü yüzünü mü gösterdii aceeeep????hihoyyythihoyyyt
inşallaah tez müjdeli haber bebişinin geleceği haber olsuuun İNAŞALLAAAAAH:Saruboceq: :teytey: :teytey::nazar::nazar:sositososito

herkese selamlar

ÖNCELİKLEE SİZEE ÇOK TEŞEKÜR EDERİİİİMM..bizimlee küçük bir hayat hikayesini paylaştığınız için..sağoluun mutlaka bir ders çıkarmaya çaılışıcaz.sizin de dediğiniz gibii mutlaka vardır bir hayır,bir bekleme zamanıı..ama işte onu bizim gibi olanlar anlayamıyoruuz.istiyoruzki hemen olsun ,hem kendimizle gurur duyalım(sonuçta elaleme karşıda mahçubuz,sürekli çocuk meselesini sorunca insanlar ister istemez alınıp kendinizi eksik hissediyorsunuuz)hem eşimiz bizimle gurur duysun istiyoruuz..
sizedee büyük geçmiş olsuun dilerim 2 evladınıza en kısa sürede kavuşursunuuuzz:Saruboceq:..yaşı bence hiç sorun etmeyin benim halam 46 yaşında hamile kaldıı,hemde o sırada spor yapıyodu.spor merkezinede bisikleti ile gidiyodu takii step tahtasının üzerinde bayılıp kaldıa.s..o yüzden bu işler hiç belli olmaaz siz ümid etmeye devam edin kimbiliir o mucize tekrar gerçekşelebiliiirr..:emir_bebek::nazar: sizde sağlıcakla kalıına.s.

canım beniiim..o gurul gurul sesi been buhar yaptımyaa iyice açıldı galiba birşeyleer içimdee.ebide spermler geçti ordaaan sanırsaaam İNŞALLAAAAAHhihoyyyt..E AÇIK OLAN TÜPLERİ CENİN POZİSİYONUNDA SIKIŞTIRINCAA KESİN HAVA BOŞLUKLARININ ÇIKARDIĞI SESİTİİİ BENCEECADIARZU..YA SENDE YAPSANA ŞU BUHARII GERÇEKTEEN ONU DA DENEE BAAK.Yhiç belli olmaz ha ummadık tş baş yararmış:tomato:a.s..bakalım benim başım yarılıcakmıı bu aay:jeyyar:kaydirigubbakcemile3 :dance:

erkek çocukk güzeel müjdeli habeeerr:dance: birdee büyük bir ihtimal kendi meleğinide görmüş olabilirsiiiinn:teytey:yoksa rabbim sanaa bebişinin nur yüzlü yüzünü mü gösterdii aceeeep????hihoyyythihoyyyt
inşallaah tez müjdeli haber bebişinin geleceği haber olsuuun İNAŞALLAAAAAH:Saruboceq: :teytey: :teytey::nazar::nazar:sositososito

Ayyyy olabilirmi acaba CADIARZU ama hep bebek görürüm:ecrin_bebek::emir_bebek: gamyoncuiremsu walla sen çok temiz kalplisin aaaa bak şimdi heyecan yaptımmm..delikafadulden terledim haaaaa:roflol:

Sevgili arnavutgüzeli,
bende teşekkür ederim. yalnız bu bir eksiklik değil bu şekilde düşünmeyin.hiç kimseye de mahcup değilsiniz.hiç kimse elalem için yaşamıyor herkes kendisi için yaşıyor bu şekilde düşünüp strese girme.hayatı olağan akışına bırak. gönlünce gez dolaş eğlen. minco pincolar olduktan sonra sokağa adım atamıyorsunuz sonra. yaradan herşeyi bilir ve görür. dualarım sizlerle. sevgiyle kalın.

Ayyyy olabilirmi acaba CADIARZU ama hep bebek görürüm:ecrin_bebek::emir_bebek: gamyoncuiremsu walla sen çok temiz kalplisin aaaa bak şimdi heyecan yaptımmm..delikafadulden terledim haaaaa:roflol:

ben dediyseem olurr yavruuuuuuum..haaaakaydirigubbakcemile3kız beni üfürükçü sanacaklaaar yakaydirigubbakcemile3allah istedi olduu bende tesadüfen söylediim amaa buna siz canı gönüldeen inanıyosunuuuz diyee tutuyoo GÜVEN MESELESİİİ:1closedeyes:sengözlerimebaksanab e rabbime dee ŞÜKÜRLEER OLSUUUN beni mahçup etmiyor size karşıı..

o yüzdeen seen bana inaan BAK BİRDAHA SÖYLÜYORUM KONUŞTUĞUM BÜTÜN BURDAKİ ARKADAŞLARIM HAMİLE OLARAK AYRILACAZ BURDAAAAN:teytey:kaydirigubbakcemile5 AHANDA BURAYA ÇIZDIIIIIIIIM----------------------------yerimseniben :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:SONRADA BEEN FARKLI BİR TOPİK AÇARIM polenden hamile kalanların bebişlerinin güzelliğii yarışılıyooohihoyyytNASIL AMMAACADIARZUyerimseniben:sm_cool::enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

ben dediyseem olurr yavruuuuuuum..haaaakaydirigubbakcemile3kız beni üfürükçü sanacaklaaar yakaydirigubbakcemile3allah istedi olduu bende tesadüfen söylediim amaa buna siz canı gönüldeen inanıyosunuuuz diyee tutuyoo GÜVEN MESELESİİİ:1closedeyes:sengözlerimebaksanab e rabbime dee ŞÜKÜRLEER OLSUUUN beni mahçup etmiyor size karşıı..

o yüzdeen seen bana inaan BAK BİRDAHA SÖYLÜYORUM KONUŞTUĞUM BÜTÜN BURDAKİ ARKADAŞLARIM HAMİLE OLARAK AYRILACAZ BURDAAAAN:teytey:kaydirigubbakcemile5 AHANDA BURAYA ÇIZDIIIIIIIIM----------------------------yerimseniben :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:SONRADA BEEN FARKLI BİR TOPİK AÇARIM polenden hamile kalanların bebişlerinin güzelliğii yarışılıyooohihoyyytNASIL AMMAACADIARZUyerimseniben:sm_cool::enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

Süüppppeerrsinnnn kaydirigubbakcemile5 walla yeni topiği tuttum ben :sm_cool:

Back
X