- Konu Sahibi EU2
- #1.481
Sen sağol canımm.Güzele güzel denir tabi ,yiğidi öldür hakkını yeme demişleryerimsenibensenağlamaduygulandırdınız beniiiii ammaaa..
allah sizden razı olsuuun canikolarııım.sağoluuun teşekürederim onlar sizin gönlünüzün güzeliği ,başkalarını nasıl görmek istiyosanız öyle bakıyosunuz:1hug:
beni utandırıp şımartmayın,inşallah sizinde kızlarınız güzeel alımlı,bahtları açık olurlar..kimin için ne diliyosanız allah size İKİ KATINI VERSİN İNŞALLAAAAAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağol nehirciim teşekürederim canım arkadaşım..inşallah bu ay sizde müjdeyi veririiim:Saruboceq:içinden ne geçiyosa seninde başına gelsiiin:CüvCüv::ecrin_bebek: durualyaammmm rabbim canına can katsın göbeşini meleğinle biran önce doldursuun :1hug:
Sanki bu ay yada 1-2 ay içinde yakın bi zamanda yani gelecek bebişin gibi hissttim işte.kendim için de bu ay da yok diye hissediyorum:1no2: herşeyin hayırlısı tabi.Allah hepimizi güldürsün inş. bu konuda:Saruboceq: her konuda.
Haftasonu bebek görmeye gittik 3aylıktı ilgilendim hep salladım uyuttum 2kez sen bu işi biliyorsun diyorlar ama ben daha istemiyorum diyorum kimse bilmesin bilirlerse heray daha fazla strese girerimbenneyaptımki
bebek çok tatlı tombiş mis kokuluydu bize de nasip et Allah'ım içim gidiyor hamileleri bebişleri görünce:Saruboceq: