D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #1.561
inşallah kısmet artık...durualya canım bu arada yazdıklarının hepsini aynı andamı yapıyorsun bi zararı olmasın fisfisfis
:roflol::roflol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah kısmet artık...durualya canım bu arada yazdıklarının hepsini aynı andamı yapıyorsun bi zararı olmasın fisfisfis
:ecrin_bebek:
canım inş yeter 1 yumurta ama çok zormuş,34 sn yumurta pek işe yaramıyomuş çünki istenilen zamanda olmamış çok erken olmuş,çokda büyükmüş,oda kist yaptı 4 sn kistim vardı şimdi 3,5 sn time düşmüş,maydonoz buharı yazmışsınya,ben maydonoz yemenin zararlı olduğunu duymuştum ama hamile kalana kadar zararlımı bilmiyorum,düşük tehlikesi yapıyomuş hamilelere,süt buharını bende deneyecem en kısa zamanda inş işe yarar hepimizde.:Saruboceq::CüvCüv:hamile kalırız en kısa zamanda![]()
canım kistin gerileyip yok olur inşallah sen ona kafanı takma sakınn....bende maydanozu hamileler yerse düşük olur diye biliyorum ama yanlışmı bilmem....ama maydanozun iltihap sökücü özelliği varr zaten yemiyoruzki buharına tünüyoruzzzkaydirigubbakcemile3 sende dene belki fayda eder..gelsin artık şu bebişleeeerrrrrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım sütün içinemi atıyosun yazarmısın denicem inş
cnm bende daha önce ısırganı kaynatmıştım köküyle beraber aynı şekilde kaynatıp buharına duruyosun,sonra o sıcaklıkla yani terle yatıyosun hiç üşütmeden eşinle birlikde oluyosun hiç kalkmadan 5 veya 6 saat yatıyosun hem üşütmeyede ii geliyomuş.yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.
canım bak bunu buldum kopyaladım...bu topiğin hemen altında süt maydanoz buharı ile ilgili topic var birde orayı oku canım inşallah faydasını görürsün...:ecrin_bebek:
cnm bende daha önce ısırganı kaynatmıştım köküyle beraber aynı şekilde kaynatıp buharına duruyosun,sonra o sıcaklıkla yani terle yatıyosun hiç üşütmeden eşinle birlikde oluyosun hiç kalkmadan 5 veya 6 saat yatıyosun hem üşütmeyede ii geliyomuş.
aaa bak bunu duymadım....ALLAHIM tez zamanda bizlere hayırlı ve de sağlıklı bebiş ver AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım ben daha öncedende bunu yaptım karın ağrısına özellikle çok iyi geliyo dene bence göreceksin iyi geldiğini insan öyle rahat ediyoki hemencecik uykusu geliyo yatıncamirmirmirmir
buda aklımda olsun sağol canım benim...
canım sende çok sağol bilgilerin için inş işe yarar biri olmazsa öteki yarayacak bence allahın izniyle..
canım benim inşallah bak bu kürlerden birisi mutlak olacak.....heleki bu topicte arnavutgüzelimin başlattığı topicte 9 hamilemiz varrr....yeterki inanalım zaten inanmak başarmanın yarısıdır dimi....
kızlaaarrr kürler nasıl gidiyorrr hadi anlatın sessiz kaldı yine burasııııııı
canım benim ya evet inanmak çok önemli ama bazen o dr masasına yatınca insan hepsini unutuveriyor,allah yardımcımız olsun inş:Saruboceq:
Allah'ım bize dünyanın en güzel duygusunu, anneliği tattır, yaradılıştan getirdiğimiz bu hissimizi yaşamamıza izin ver,kendimizden ve kendimizden de çok sevdiğimizden eşlerimizden olan,ikimizin karışımı,canı olan bebeğimizi bu dünyada gözümüzden de sakınarak,sevgiyle, emekle büyütmemizi nasip et, sen istersen her şey olur, senin her şeye gücün yeter :Saruboceq::Saruboceq:
yeterki sen ve tüm isteyen arkadaşlar hamileyim diye yazın tabi bendeben hiçbiryere gitmem bu arada sizinle paylaşmam lazım benim adet düzensizliğim olduğu için tahminime göre daha 2 haftam falan var ama bu kullandığım kürlerdenmidir bilmiyorum nasıl bir akıntım var anlatamam su gibi ve belimi bir bacaklarımdan biri kollarımdan tutup çekiyormuşçasına ağrıyor resmen yarılıyor acaba bu kürler işe yaradıda düzenemi giriyorum hiç böyle olmazdıı belim çok ağrıyıooooooooo
senağlamasenağlamasenağlama
walla kendini dinleme meselesi hep varr...ya memişler mıncıklanır yada başka şeylerde birşey ararız.....canım inşallah gelir bebişlerimiz:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
:roflol::rofloltomatiğe bağlandım ayoolllll.....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı sabah kalkar kalkmaz polen kürümü yiyorumm...akşamda eve gittiğimde 4-5 adet incir yiyorum aç karnına....sonra maydanoz süt buharına oturuyorum otururkende böğürtlen kökünü içiyorum bir fincan işim bitince ardında adaçayı yağını koyuyorum -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-hepsinin arası var canım arka arkaya olmaz tabiiiiii.......
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq::Saruboceq: ağzından bal damlıyoo baaaaal maşallaaaah..güzel ağızına sağlıık.. allah ne muradımız varsa versiiinn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug: