Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anaaam benim tüpün biri tıkalı bende işe yararmı acep bu tablet.baktım nette şimdi.bide bunu deneyelim bakalım eşim gelsin hemen söliycem.teşekkürler canlarımmmm.
selam kızlaaaar.nasılsınııız??dün ben acil çıkmak zorundaydım kusuruma bakmayıın.artık meyrama söyledim sağolsun iletmiş..
fshsos çok teşekürler canııım paylaştığın için..şu anda kimsecikler yok ama yarın herkez görecektir..sağlıcakla kalın öpüyorum hepinizii.hayırlı haberlerle dönün inşallaaaah..
ya benim bugün 3 günüm adetimin o yüzden altan baktı ve bir gelişmiş yumurtam varmış onu atamamışım o yüzden bana doğum kontrol hapı verdi düşünebiliyomusunuz..bende tam yumurtalığımın çatlayacağı günümü öğrenmiştiiim bideee..o yüzden ben bu ay hap kullanıp onu yoketmem gerek çünkü kalitesiz yumurta kaliteli yumurtayı güçlendirmeden atarmış..o yüzden ancak histereskopi bu ay olucam yaa belki o ay hamile kalırım ki zannetmiyorum,ama neyse sorun değil onuda takmıyorum doktorum geliyoyaaa allahın izniyle ben ona gözüm kapalı güvenerim..antalyada patlama yaşanıcak en iyi tüp bebek merkezi seçilecek türkiyede:lepi: sositososito hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım beniiiim çok sağol bitanem beniiim..artık ben size yoğunlaştım hadi kızlaaaar bu günlerde beni sevindiriin teyze olmak istiyorum gene gene geneeee:teytey::dance::teytey:
KIZLAR BAKIN NE BULDUM!!
Bir tablet var ovaryum içinmiş.Rahimde oluşan ovaryosalpenjit (yumurtalık ve fallop tüpü iltihaları), ovarit (yumurtalık enfeksiyonları), salpenjit (fallop tüpü enfeksiyonları), kistlerde, özellikle sık sık tekrarlayan enfeksiyonlarda, lokore (beyaz akıntı), dismenore (sancılı menstürasyonda) ve ovulasyon yetersizliğinde Ek besin takviyesi olarak tavsiye ediliyor. (Özellikle infertilite (kısırlıkta) kullanılması önerilebilinir.Yumurtalık kistlerin de Kadın cinsel organlarının iltihaplarında oldukça etkili olabilmektedir) deniyor.Düzenli kullanılması ile yumurtalık kistleri ortadan kalkabiliyormuş.Adet dönemlerindeki spazmik ağrıları azaltmada,ayrıca döl yatağı boruları ve yumurtalıklarındaki iltihaplarda yardımcı ek besin takviyesiymiş
1 TABLET İÇİNDE
40 mg Civan Perçemi
15 mg Ada Çayı
30 mg Hercai Menekşe
30 mg Ebegümeci
15 mg Aynısafa Çiçeği
40 mg Çin Geveni
15 mg Kedi Nanesi
15 mg Sinirli Ot
15 mg Sarı Yoğurt Otu
15 mg Ekinazeya
20 mg Kabarcıklı Alg
5 mg Magnezyum streain
245 mg Serbitol
günaydınnn kızlar ....
yeni bi hafta yeni umutlar yeni bebişler getirsin hepinize...
Güzel Allahım herşeyi kalbinize göre versin ...öpüyorummmm
merhaba kızlar, bu ay hiç ümidim yoktu ama adetim 2 gün geçince bu gün test yaptım ve silik de olsa 2. çizgiyi gördüm. yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 8-9 aydır korunmuyorduk ama olmuyordu. 2 aydır marankinin aslanpançesi civanperöemi çobançantası karışımını çok düzenli olmasa da kullanmaya çalıştım ve bugün 2. çizgi silik de olsa çıktı ben hala inanamıyorum diğer başlıklara resmi de eklemiştim buraya da ekleyeyim. umarım isteyen herkes sağlıkla bebişlerini kucağına alır.
HERKESE SELAMLAR a.s. NASILSINIZ KIZLAR BEN ÇOK İYİ DEĞİLİM ASLINDA ,ADETİME 5 GÜN VAR AMA DÜNDEN BERİ SANCILAR KENDİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI... ASLINDA BU AY DEĞİŞİK BİŞEYLER HİSEDİYORDUM GEBELİK BELİRİLERİ GİBİ MESELA DÜN GECE MİDEM BULANDI, BU SABAHDA YİNE BİRAZ BULANDI, BACAKLARIMIN AĞRISINDAN DÜN GECE ZOR UYUDUM, 3 GÜNDÜR FELAKET BELİM AĞRIYOR TUTULMUŞ GİBİ ,ŞEFAF AKINTIM ÇOK GELİYOR BU SABAH SARI RENGİNE DÖNDÜ AKINTIM, İŞTAHIM AÇIK ,YORGUNLUK VE UYKU HALİM VAR ..AMA BU SANCILAR UMUDUMU KIRIYOR ...NERDEYSE 6 SENE OLUYOR OLURSADA MUCİZE OLUR NEYSE ,KIZLAR BUGÜN NETTEN GEBELİK HESAPLAYICI VAR ONA BAKTIM AZ ÖNCE EN SON ADET TARİHİMİ YAZDIM 5 NİSAN 3+6 GÜN DİYOR YARIN 4 HAFTA OLACAK AMA BENİM HESABIMA GÖRE BUGÜN DAHA 23 . GÜNÜM NASIL OLUYOR BU:uhm: BENMİ YANLIŞIM YOKSA HESAPLAYICIMI ANLAMADIM:sm_confused: SİZDE BİR BAKARMISINIZ KIZLAR Gebelik Takvimi, Gebeliğinizi Hesaplayarak Hafta Hafta Takip Hamilelik Gebelik Hesaplama Haftası
merhaba kızlar, bu ay hiç ümidim yoktu ama adetim 2 gün geçince bu gün test yaptım ve silik de olsa 2. çizgiyi gördüm. yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 8-9 aydır korunmuyorduk ama olmuyordu. 2 aydır marankinin aslanpançesi civanperöemi çobançantası karışımını çok düzenli olmasa da kullanmaya çalıştım ve bugün 2. çizgi silik de olsa çıktı ben hala inanamıyorum diğer başlıklara resmi de eklemiştim buraya da ekleyeyim. umarım isteyen herkes sağlıkla bebişlerini kucağına alır.
hayırlı olsun canıımmmm:CüvCüv::ecrin_bebek:
a.s.a.s. ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsinnnnn
kedersiz canim, bir arakadasim adet agrisi cekti 9 ay boyunca her ay. ama hamileydi. hic sektirmeden günü gelince adet agrisi cekiodu. belki sende öylesindir. insallah olmustur canim. Allah hayirlisini versin. :Saruboceq: