• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten yaşımı öğrendiniz şişko yüzümü göstermem işte sonra benle konuşmayın dimi pışşııııııııııııııkkkk :dilcikar:
feci kilo aldım bennnn birazdan mekik çekecem 200 taneee

tamam tatlım beniiiiim hiç önemli değiill biz o nazlıyı bekleriiiz bıkmadan sıkılmadaaaan..o bi gelsindeee:emir_bebek::ecrin_bebek: annesinin kuzusuugamyoncuiremsu..:nazar:

ah teyzesi nazlanıyo işteee olsuunnn bu kadar sene beklemişim gene bekleriimmm:emir_bebek:

zaten yaşımı öğrendiniz şişko yüzümü göstermem işte sonra benle konuşmayın dimi pışşııııııııııııııkkkk :dilcikar:
feci kilo aldım bennnn birazdan mekik çekecem 200 taneee[/QUOyapma kızzz hamişsindir belkiii yorma kendiniiia.s

umutsuz sen bana özeelden mesaj göndermişsin ama bişey yazmıyor açıyorum senin profilin çıkıyor karşıma başlıkta sadece f harfi var

ohoooo 2 sene önce gecikti diye yinemi gecikecek ne alaka :kızgın:
valla bak adet öncesi eğer ağrıların oluyorsa ve şimdi ağrın yoksa bence bişeyler var :emir_bebek:benden sölemesi:CüvCüv:

canım benim bünyem kist ve miyoma yatkınmış doktor söyledi gecikme yaşamamın sebeplerinden birisi bu a.s inan hiç ağrım yok geçen ayda yoktu memişler ağrımıyor şişmedide aaahhh keşke sizlere güzel haber verebilsem canlarım :CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek:

gelirsem oraya varya :mymeka:mekikmiş delimisin kızım sen:kızgın: hanım efendinin günü geçmiş mekik çekecekmiş:oklava:

şiiişt baksanaa talı şişkoo çevir şuuu güzel suratını göreeek.valla böyle liseli nazlı kızlara benzemişsiiiiin..hani ıslık çallarlarda arkandan bakasın gelirde bakmasııız ama için gider hanii. şiiiiiiiş kime diyoruuuuuum hu huuusengözlerimebaksanab güzel bayaaan. yeğenimin annesiiii güzel annesiii asil annesiiiiii..bak artıııık

vüüüş 200 tanemiii aboooow POLEN SAĞOLSUUN MAŞALLAAAAH ...utandım bak şimdi ben 8 ziii zor çekiyoruum bee:1shok::tomato:

kıslar ben çıktım eşim oturacak yarın görüşürüz iyi akşamlarrrrrrrrr

KEDERSıZıııM allahıma emanet olll dadtluum beniiim.yarın görüşürüüüüüüz..

gelirsem oraya varya :mymeka:mekikmiş delimisin kızım sen:kızgın: hanım efendinin günü geçmiş mekik çekecekmiş:oklava:

aabbbaauuuuvvv eli maşalı güzel arkadaşım kızma delikafadulden

şiiişt baksanaa talı şişkoo çevir şuuu güzel suratını göreeek.valla böyle liseli nazlı kızlara benzemişsiiiiin..hani ıslık çallarlarda arkandan bakasın gelirde bakmasııız ama için gider hanii. şiiiiiiiş kime diyoruuuuuum hu huuusengözlerimebaksanab güzel bayaaan. yeğenimin annesiiii güzel annesiii asil annesiiiiii..bak artıııık

vüüüş 200 tanemiii aboooow POLEN SAĞOLSUUN MAŞALLAAAAH ...utandım bak şimdi ben 8 ziii zor çekiyoruum bee:1shok::tomato:

walla şu polen acaip bişi gerçi biraz ara verdim ama hala etkisi devam ediyor bide ab rocket le yapıyorum kızlar zorlamıyorum yaniiii

kızlar sızı takip edıyorum... ben de bu karısımı kocama yedırıyorum..
ınsallah bu ay gelirler..

inşallah tuba inşallaaah sen yeterki inanaaan..kendinii o listede hayal ett,gerisini rabbime bıraak

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyy canlrım o zaman bana müsaade kızmazsanız eğer duş alacağım mekik çekecem diyemiyorumm kızıyonuzzz ama inanın yok bişi sabah çok erken kalkıyorum 05.45 bazen 06.00 delikafadulden sabah erkenden yazdıklarınızı okurum hepinizi çoooooooooook seviyorum allaha emanet olun rüyanızda meleklerinizi görün kürlere devammmmm:lepi:

İnsallah kızlar gelırler bu melekler...

hepimizinkiler gelicek insallah.. kızlar yemedigim sey kalmadı yani..
,incir yiyorum arada bu karısımı da yıyorum da bazen incir yedikten sonra içim almıyor...

Allah nasip edecek insallah bunlar da vesile olacak hepimize...
cok içtensiniz.. hepinizi takip edıorum..

Back
X