E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #2.401
valla durum hamileysende mekiklerin yüzünden düşüreceksin.. bir dur bir bekle bakalım noluyo ondan sonra 500 tanemi çekiyon 700 tanemi çekiyon çek yanii..kaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canım.. geçmiş olsun.
evet canim bende duydum rahim filminden sonra hamile kalanlar cogunluktaymis....insallah allah duysun sesini...guzel bir yer bulursam cektiricem...
evet canim avrupa yakasindayim.tavsiyeni bekliyorum cok tesekkurler...
herkese iyi günler kızlar hızınıza yetişmek ne mümkün okumaktan yazacak halim kalmıyor:1shok:bence her ay hamileyim diye hareketleri kısıtlamamak lazım hergün strese gireriz ayrıca bebek dünyaya gelecekse sen ne yaparsan yap yinede gelir
rahim filminde verilen ilaç bazılarında iltihaptan sonra tıkanan kanalları açıyor o yüzden hamile kalınıyor bende çektirmiştim 3 sene önce inşallh sende filmden sonra hamile kalırsın
valla durum hamileysende mekiklerin yüzünden düşüreceksin.. bir dur bir bekle bakalım noluyo ondan sonra 500 tanemi çekiyon 700 tanemi çekiyon çek yanii..kaydirigubbakcemile2
herkese iyi günler kızlar hızınıza yetişmek ne mümkün okumaktan yazacak halim kalmıyor:1shok:bence her ay hamileyim diye hareketleri kısıtlamamak lazım hergün strese gireriz ayrıca bebek dünyaya gelecekse sen ne yaparsan yap yinede gelir
DURUALYA sen rahim filmini ne zamn cektirdin? canin cok acidimi ?insallah rahim filmine gerek kalmadan bebis gelir:Saruboceq:
canım sana şiddetle katılıyorum..eger o dünyaya gelecekse sen ne yapsan nafile...teyzem 4.hamileydi(tabii yanlışlıkla)kürtaj olmak istedi ama 3ayı geçmiş diye yapmadılar.Peki neden beklemiş okadar ay diyeceksiniz.bu garibim menepoza girdim sanmış. okadar yükseklerden hopladı.en zor sporları yaptı.hergün tonlarca şey kaldırdı,düşsün diye ama nafile çok sağlık bişekilde dünyaya geldi ve çokda zeki.
haklısın ama avrupa yakasındaysan sana sigorta geçen ve ilk muayene ücretsiz olan bi tüp bebek merkezi tavsiye edebilirim.
merhaba bana da mesajla atar mısın tüp bebek merkezinin adını
annemde bana hamileyken babamla doktora gitmiş aldırmak için babam istiyormuş doktorla anlaşmış anneme bir iğne yapmış düşcek diyekaydirigubbakcemile3 meğer vitamin iğnesi yapmış kaydirigubbakcemile3 annem şimdi gülerek anlatıyor iyiki doğurmuşum diyorrrrŞeniz
afferin o doktora
evet ya bende annene katılıyorum iyiki dogurmuş yoksa biz ne yapardık
:))))))
selam fıstıklar,sabahtan işlerim çok yoğundu giremedim
maşşallah sayfalar alıp yürümüş yarım saattir okuyomkaydirigubbakcemile3
ya ben bu bebek stresinden altüst olmuş durumdayım,her dakika kafamda bu var,burada biraz unutuyorum.ama napmam lazım?adet bile göremiyom artık bu stresten ,pkoluyum ama yine de er geç oluyodum.ama artık bu takıntıdan ötürü sanırım beynim reddediyo,çıban çıkarttım valla ya-tatlicadiarzu-
selam fıstıklar,sabahtan işlerim çok yoğundu giremedim
maşşallah sayfalar alıp yürümüş yarım saattir okuyomkaydirigubbakcemile3
ya ben bu bebek stresinden altüst olmuş durumdayım,her dakika kafamda bu var,burada biraz unutuyorum.ama napmam lazım?adet bile göremiyom artık bu stresten ,pkoluyum ama yine de er geç oluyodum.ama artık bu takıntıdan ötürü sanırım beynim reddediyo,çıban çıkarttım valla ya-tatlicadiarzu-