• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canımm öle benm agzımdan cıktı ya öle umutlandmm heraldeeee öle askımmm allahımm nasip etsin inş..kızzzzz sence varmı
neden olmasın umutsuzum neden olmasın hee ALLAH büyük canım sen ALLAH tan ümidini kesme yeter herşeyin bir zamanı var güzel ALLAHIM sevdiği kullarını sınarmış bizde sabırlı olacaz ve herzaman yaradanımıza şükür edecez bu sınavımız güzel sonuçlanacak:emir_bebek::CüvCüv: ALLAHın izni ile
selaaaam kızlaaar bidenecik dostlarım beniiim :1hug: kaydirigubbakcemile5..bu gün nasılsınıııızz?*gördüğüm kadarıyla gene kaynatmışsınııızz.valla ben bugün sosyete pazarındaydıııım neler aldım neleeer,harika yazlıklar gelmiiş hepisi markalı bidee..bi gezdim kaydirigubbakcemile4bi gezdiiiim,öyle şeylerki hem hamileyken bile giyilebiliir..:CüvCüv:hihoyyyt

demek poleni bırakıp ŞARABA BAŞLIYOSUNUUZ HAA arzuu???şakkıdı:)))bugün inşallah görmüşsünüzdür seda sayanın programında POLEN TOZUNU öve öve bitiremedileeer :hooray:.özeliklede erkeklere ,spermlere çok iyi geliyomuş sengözlerimebaksanabMUCİZE BESİN DİYE BAHSETTİLER HEPa.s..aslında bende bağlanıcaktım telefonla benim 11 tane hamile :CüvCüv:arkadaşım kaldı bu polen sayesindee.dedim şimdii boşveeerr bide sedaa peşimekaydirigubbakcemile düşermiiş ünlü olurmuşuuuum:1closedeyes: kaydirigubbakcemile3..
aaa umutsuzuum bende senin gibii 1 yıla yakın saçımı siyaha boyattım hamile kalırımdaa hiç saçımla uğraşmam diye,tek renk..ama olmadı,sonra dişlerimi yaptırdıım kalsiyum aldım ,ama nerdeee..ha bide en salakça yaptığım şey kışın denize girmiştiim yaza hamile kalırda canım çekerse giremem diyeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ..çok düşünceliyiz yaa al şimdiiii-tatlicadiarzu-..illaaa şubat ayında günde üç kez ilişkiye girerdik NEYMİŞ EFENDİM EKİM AYNIDA DOĞURİMKİİİİ TERAZİ BURCU OLSUN,SICAKLARDAN PİŞİK OLMASINMIIŞ..yaaw ben kimimki RABBİMİN OL DEMESİYLEYMİŞ ONU ŞİMDİ ÖĞRENDİİİM:a015:

sanada selamlar olsun arnavudum ....ohhhh iyi yapmışsın güle güle eskit ..kaydirigubbakcemile5.kimbilir şimdi ne çok yakışmıştır selvi boyuna sositososito........valla kıss arasaydın keşke sedayı belki başkalarınada vesile olurdun:CüvCüv:

arzucum ben ve eşim 1 mayısta sigarayı bıraktık şimdi hiç aramıyorum darısı başına biraz azim kendimi çok iyi hissediyorum yerimseniben ben düzenli olarak dört ay soğan kürü yaptım ocakta ayında başladım bende adet düzensizliği yoktu ama pko demişti dr belki faydası olur dedim ama maalesef ama sen dene o kadarda kötü değil

ne mutlu sizee vallaa ben bikaç dene yaptım ama başarılı olamadım sadece 2 günde 1 oakete düşürebildim ama tamamen bitirmek lazım azaltarak olmuyor kutları sizi bu soğan olayını kesinlikle yapıcam bendee inşallahh işe yararr :Saruboceq::Saruboceq:

arzucum biliyorsundur belki ama sigara icenlere ne aktarlar nede saracoglu hicbir kürü tavsiye etmiyor. sigarayla birlesince zehire dönüsüomus. bence sen bu vesileyle birak sigarayi, zaten sagliga zararli...
:)

kizlar saraba baslayip bide alkolik olmayinnn :))))

arzucum biliyorsundur belki ama sigara icenlere ne aktarlar nede saracoglu hicbir kürü tavsiye etmiyor. sigarayla birlesince zehire dönüsüomus. bence sen bu vesileyle birak sigarayi, zaten sagliga zararli...
:)

kizlar saraba baslayip bide alkolik olmayinnn :))))

yaaaaaaa aranızda tek sigara içen benmiyimmmmmmmmmmm senağlamasenağlama
ayyyy kendimii çok kötü hissettim beeee içmiycem valla içmiycemm ikinci sınıf muamelesi yani kür bile vermiyolarmışşş :dilcikar::dilcikar:

dumansiz hava sahasi istiozzzzz,
icme sakin bi daha e' olmus pis olmus sigara icme sakin:)

yaaaaaaa aranızda tek sigara içen benmiyimmmmmmmmmmm senağlamasenağlama
ayyyy kendimii çok kötü hissettim beeee içmiycem valla içmiycemm ikinci sınıf muamelesi yani kür bile vermiyolarmışşş :dilcikar::dilcikar:
bir tek sen değilsin içen canım bende senin gibi içenlerdenim:delphin: ama ben soğan kğrğ yapmıştım ne yani zehiremi çeviriyormuş :uhm:ee bana bişey olmadı turp gibiyim maşallahkaydirigubbakcemile2

dumansiz hava sahasi istiozzzzz,
icme sakin bi daha e' olmus pis olmus sigara icme sakin:)

meyrabasman ,sadecemeyra olmuş CADIARZU hayırlı olsun yeni nickin :)nasıl değiştirdin kısss nickini kendin değiştirebiliyormusun yani editörlere sölemeden

bir tek sen değilsin içen canım bende senin gibi içenlerdenim:delphin: ama ben soğan kğrğ yapmıştım ne yani zehiremi çeviriyormuş :uhm:ee bana bişey olmadı turp gibiyim maşallahkaydirigubbakcemile2

kandırıkçı bunlar yaa bırakalım diye yapıyolarr :))) ama ben çok kararlıyım zaten hamile kalsam mecbur bırakmıycakmıyımm sende aynı şekildee bunuda bebiş için yapıcazz hemde sağlığımızı koruycakk hemde kesemizii soyuyolar bizi parayla zehirliyoruz kendimizi hadi gel senle aynı zamanda bırakalımm yanıma yoldaş arıyorum daa :emir_bebek::emir_bebek:

canim saracoglu demisti, ayni seyi ankaradaki istanbul baharatin sahibi mustafa bey den de duymustum. sigara icenlere hic bir kür tavsiye etmediklerini söyledi. kesnlikle ise yaramadigi gibi bazi kürler vücutta zararli maddelere dönüsüyormus. ben onlarin yalancisiyim valla :icecream:

sigara da icmiyorum, kötü kokuo bide kokusu bile midemi rahatsiz edio, ayrica bu yüzden evime gelenlere de izin vermiyorum icmesine. gerekirse cingar cikariyorum:)

ezme ama benii yaaaa tamam valla bırakıcammmm -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

afferim sana yaaa. tebrik ederim seni bu kararindan dolayi. insallah birakirsin gercekten

meyrabasman ,sadecemeyra olmuş CADIARZU hayırlı olsun yeni nickin :)nasıl değiştirdin kısss nickini kendin değiştirebiliyormusun yani editörlere sölemeden

kazen sagolsun canim:)

kandırıkçı bunlar yaa bırakalım diye yapıyolarr :))) ama ben çok kararlıyım zaten hamile kalsam mecbur bırakmıycakmıyımm sende aynı şekildee bunuda bebiş için yapıcazz hemde sağlığımızı koruycakk hemde kesemizii soyuyolar bizi parayla zehirliyoruz kendimizi hadi gel senle aynı zamanda bırakalımm yanıma yoldaş arıyorum daa :emir_bebek::emir_bebek:

hadi bakalim arkadaslar, el ele verip kurtulun ondannnnn ben arkanizdayimmma.s.

hımmmmmmmm :uhm:bilmemki becerebilirmiymki:sm_confused:

AH AH CANIM AH BİLİORM FOS CIKCAK BUAYDA BİŞİİ YOK KENDİKENDİME KONUŞUORMMM İŞTE...BİŞİİ OLDUGUNDAN DEGİL BENM DAHA CIKMADIDA YİRMİLK DİŞLERİM:)19YASINDAYIM:):)kaydirigubbakcemile2 SEN HAMİLEMİSİN YADA HİÇ COCUGUN VARMI:1hug:
benim 11 yaşında bir kızım var ikinci olmuyor ben bir tane var çok şükür Allah ona sağlık versin dedim amaa kızım yedi bitirdi beni kardeşte kardeş benden küçüklerin bile kardeşi oldu benim olmuyo diye daha ne laflar ne laflar son bir senedir unuttu kabullendi heralde yalnızlığı bende daha rahatladım ama işte dedim ya umut fakirin ekmeği kızımı yalnız bırakmamak için bitkisel tedavileri deniyorum :1no2:Al

hımmmmmmmm :uhm:bilmemki becerebilirmiymki:sm_confused:

ooo sen yarışı baştan kaybediyorsunnn olmazkiii tabiki yapabilirizzzzz ayıpsınn ben yarın sigarasız bir güne merhaba demek istiyorummm gaz verin banaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ooo sen yarışı baştan kaybediyorsunnn olmazkiii tabiki yapabilirizzzzz ayıpsınn ben yarın sigarasız bir güne merhaba demek istiyorummm gaz verin banaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
YOLUN AÇIK OLSUN ARKEDEŞ BEN ÇOK DENEDİMDE BAŞARAMADIM İRADESİZİN BİRİYİM İŞTEÇok üzgünüm çoook

[sıze="2"]benim 11 yaşında bir kızım var ikinci olmuyor ben bir tane var çok şükür allah ona sağlık versin dedim amaa kızım yedi bitirdi beni kardeşte kardeş benden küçüklerin bile kardeşi oldu benim olmuyo diye daha ne laflar ne laflar son bir senedir unuttu kabullendi heralde yalnızlığı bende daha rahatladım ama işte dedim ya umut fakirin ekmeği kızımı yalnız bırakmamak için bitkisel tedavileri deniyorum :1no2:al[/sıze]

[sıze="2"]allah kızınızı bağışlasın inşallah yakın bir zamanda kardeş haberini verirsin kızına ..benimde bir arkadaşın kızı vardı 9 yaşında hep annesine soruyordu anne neden benim bir kardeşim yok oda çok üzülürdü kızın gibi, annesi anlatırdı kızım gece yatağa girdiğinde ellerini açar dua eder allahım ne olur benim bir kardeşim olsun diye, arkadaşımın sol tüpü tıkalıymış dr lar %50 şans veriyodular 7 sene hiç korunmadılar amaaaaaaaaaa 2 ay önce nur topu gibi bir oğlu oldu kızınada kardeş darısı sizin başınızada [/sıze]

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydııınnnnn herkese a.s.a.s. çalışan arkadaşlar için haftanın son günüüüüü:teytey::dance:

keyifler iyi aman maşallahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Sigarayı bırakacak arkadaşları şimdiden tebrik ederim...Şeniz

eh ben o zaman cuma duamı yapayım :Saruboceq::Saruboceq:ALLAHIM burdaki bütün arkadaşlarıma hayırlı ve sağlıklı bebiş ver..:Saruboceq::Saruboceq:Sigarayı bırakacak arkadaşlarıma yardım et:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Herkezin günü güzel geçsin :Saruboceq::Saruboceq:işlerinde kolaylık ver:Saruboceq: evlerine bereket ver :Saruboceq::Saruboceq:huzur ver:Saruboceq:mutluluk ver:Saruboceq:sağlık ver:Saruboceq:birde bebiş ver:birde listeye adımızı yazdırmayı nasip et:Saruboceq:AMİİNNNNN:Saruboceq::enbuyukkk::enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydııınnnnn herkese a.s.a.s. çalışan arkadaşlar için haftanın son günüüüüü:teytey::dance:

keyifler iyi aman maşallahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Sigarayı bırakacak arkadaşları şimdiden tebrik ederim...Şeniz

eh ben o zaman cuma duamı yapayım :Saruboceq::Saruboceq:ALLAHIM burdaki bütün arkadaşlarıma hayırlı ve sağlıklı bebiş ver..:Saruboceq::Saruboceq:Sigarayı bırakacak arkadaşlarıma yardım et:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Herkezin günü güzel geçsin :Saruboceq::Saruboceq:işlerinde kolaylık ver:Saruboceq: evlerine bereket ver :Saruboceq::Saruboceq:huzur ver:Saruboceq:mutluluk ver:Saruboceq:sağlık ver:Saruboceq:birde bebiş ver:birde listeye adımızı yazdırmayı nasip et:Saruboceq:AMİİNNNNN:Saruboceq::enbuyukkk::enbuyukkk:
gunaydinnnnnnnnnnn....ne kadar guzel dua etmissin canim...amin...
allahim sen buyuksun yarabbim su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine,saglikli hayirli evlatlar nasip et bizlere..herkeze hayirli cumalar....

Back
X