• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarım ben çıkıyorum siz yazın akşam okurum Şeniz

kızlar birşey sorcam
incir kürünü kaç gün yapıyoduk ve adet gününe kaç gün kala bırakılıyo bilen varsa cevap yazabilirmi

:roflol:olacagini bilsem hersabah hersabah ama yok bir senedir yatiyoruz yok kalkiyoruz yoksenağlama olan bana oluyorsenağlama ama ah bir hamile kalayim allahim duy sesimi ben kocisime dunyanin kac bucak oldugunu gostermezmiyim :roflol::dance:delikafadulden 40 gunde dogumdan sonra yasak ohhhhh sen buna 1 sene de delikafadulden:dance:

abbaaauuuuvvvvvvvvvvvvvvvv kısss ben hiç öyle hesaplamamışııımmmmmmmm anamm süperrrr haaaa o zaman tatiiillllll:teytey::dance:hihoyyyt

:jeyyar:yerimseniben
her ay bekliyossss geliyomu gelmiyomuuuuuuuu :roflol::roflol::roflol::roflol:

papatya falı gibi oldu valla.. bir değişiklik var ama seviyo sevmiyo değil

geliyo gelmiyo geliyo gelmiyo geliyo gelmiyo

papatya falı bugünde gelmiyo dedi
delikafadulden delikafadulden delikafadulden

sevimsu aşkııımmmm yoksun sennnnn kaç gün nerdesiin guzuuuuuummmmmmmmmma.s. nasıl gidiyor yumoşlar nasıl

canım benim netde problem vardı mesajlarınızı göremiyodum şimdi hallodu giriyorum ama sizleri çokkkkk özledim

papatya falı gibi oldu valla.. bir değişiklik var ama seviyo sevmiyo değil

geliyo gelmiyo geliyo gelmiyo geliyo gelmiyo

papatya falı bugünde gelmiyo dedi
delikafadulden delikafadulden delikafadulden

heeeee esraammmm doğru aynen öyleee fala döndüü test yap nereye kadar
bak şimdi ben gene tıhgaaaannnndıııııııımmmmmmm

canım benim netde problem vardı mesajlarınızı göremiyodum şimdi hallodu giriyorum ama sizleri çokkkkk özledim

canım benim bende diyorum nereye kaybolduuuu sorunun giderildiğine sevindim canımmmm Şeniz bizde özledik senniiiiiiiiŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

aabbooooooooo servisi kaçırcammmm siz yazın evden eşlik ederim sizeee öptüüümmmmmmmmmmmmm

ayyyyyy vallahi helak oldum yaaa-tatlicadiarzu- bebek bir olsa varya..:hooray:dr'umu tembihliycem esime desinki 9 ay oyunca yasak.:sm_cool:..durum tehlikeli desin:dance: a.s.

ben hamile kalınca dr um oğlumda eşime sakın 6 ay birliktelik yok demişti :utangac:
ohh ne rahat akşam yat sabahkalk .hihoyyyt

kızlar birşey sorcam
incir kürünü kaç gün yapıyoduk ve adet gününe kaç gün kala bırakılıyo bilen varsa cevap yazabilirmi

İncir Kürü:
7-8 tane kuru incir, yarım litre suda 5-10 dk haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (İncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak.

ibrahim saraçoğlu sitesinden alıntıdır canım.. inşallah işine yarar..

kızlar 4 günüm kaldı ama hala adet belirtilerim yok inş bu ay olur bebek

İncir Kürü:
7-8 tane kuru incir, yarım litre suda 5-10 dk haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (İncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak.

ibrahim saraçoğlu sitesinden alıntıdır canım.. inşallah işine yarar..

canım ben incir kürünü şu an yapıyorum ve adet olmadan bırakılacakmı onu bilmiyorum adetime 4 gün kaldı adet olana kadar yapsam zararı varmı acaba bilen varsa cevaplasın lütfen

kızlar 4 günüm kaldı ama hala adet belirtilerim yok inş bu ay olur bebek

inşallah canım inşallahh... allahım sen sevimsu arkadaşımın bu güzel günün hatrı hürmetine bizlere 4 gün sonra müjdeli haber vermesini nasip et.. hasta olmasın hayırlı haberler versin bize.. :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

inşallah canım inşallahh... allahım sen sevimsu arkadaşımın bu güzel günün hatrı hürmetine bizlere 4 gün sonra müjdeli haber vermesini nasip et.. hasta olmasın hayırlı haberler versin bize.. :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

esramm canımmmm ağzından bal damlıyooo :Saruboceq:....:Saruboceq:..:Saruboceq:amin canım inş buradaki herkesin tez zamanda bebişleri olsun rabbimin izniyle..:Saruboceq:

umarım o belirtiler hiç gelmezde hamilelik haberini burda bizimle paylaşırsınnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım inş hemen koşarım buraya haber vermeye keşke olsa bakalım çok çalıştık bu ayy:asigim:..:utangac:

canlarım ben şimdi ıspartaya ailemin yanına gidiyorum pazar akşam gelicem hepinizi öpüyorum
iyi haftasonları geçirmeniz dileklerimle

canlarım ben şimdi ıspartaya ailemin yanına gidiyorum pazar akşam gelicem hepinizi öpüyorum
iyi haftasonları geçirmeniz dileklerimle

canım hayırlı yolculuklar sanada iyi hafta sonları git gel hayırlısıyla öptüm seni Şeniz

Back
X