• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

canlarım benimm nasılsınız bakiimma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
hafta sonu gezmeye gidenler güle güle gidip geliiinnnnnnnkaydirigubbakcemile4
çalışan arakadaşlarım sizede kolay gelsiiiinnnnnnna.s.a.s.Şeniz

arzuuuummmm canım nasıılsıınnnn a.s. sende varmı bir gelişme CADIARZU

selamlar
ben dün akşam ada çayı yağını yaptım
polenide yiyiyorum .........
hayırlısı artık........

amin umutsuz inş hepimizin gönlüne göre hayırlısı inş
sende umutlu olursun artık :)

arzuuuummmm canım nasıılsıınnnn a.s. sende varmı bir gelişme CADIARZU

canımmm ben iyiyim çalışmalara devam ediyoruzz :utangac::utangac: senden güzel haberler bekliyorummm valla hamileyim kızlar yazmanı diliyorum canımm umarım bu haberii en yakın günlerde yazarsınn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

selam kizlar, bu saatte kimse yok tabii dogal olarak. bende bi bakim demistim. duramadim:)

hepimize iyi calismalar.

arnavut güzeli canim güle güle git sag salim gel insallah. iyi yolculuklar.

kızlar an önce yine test yaptım sonuç negatiffff daha var demekkiiiii adetime :kahve:
durcum nasılsın gülüm bak sana ne diyecem eğer adet olmadıysan daha, hamile olabilirsin ..bak bizim bir tanıdık kaç sene sonra hamile kaldı kalmasına kaldı ama kötü sonla bitti hamileliği ...şimdi bu tanıdığımızın günü geçiyormuş hem idrardan hemde kanda bakıyor negatif adetinin (40. günü yapıyor bu testi )3 ay olmuş halen adet görmemiş hamile tabi, buna komşusu geliyor komşusuna gel sırtıma basta adet olayım artık demiş kadında biraz cahil tabi dr a bidaha gitmemiş neden adetim gelmiyor diye ,neyse komşusu sırtına bastığı gibi bebği düşüyormuş düşürüken bebeğini görüyor tabi bütün organları falan oluşmuş çok üzüldüm ona ..demek istediğim şuki hiççç belli olmaz durucum testlere güvenme inşallah arkadaşım adet olmamışsındır daha ve bize müjdeli haberini verirsin
selaaaam kızlaaar ..:teytey:
nasılsınıız bugün?hafta sonu hemde inşallah yaşadığınız yerde hava güzeldirde çıkar gezersiniiz kaydirigubbakcemile4biraz stresten uzaklaşırsınızkaydirigubbakcemile2..güneş ışığı çok faydalı d vitamini yükleyn vucudunuza..yerimseniben.
kimsecikler yok kimsecikler yazmamış bugüüün :dilcikar:,ya ben daha safranboluya gitmedimkii:sm_confused:,ohooo demek ben yokken böyle kayataracaksınız haa..a.s

umarım herşey yolundadır,umarım güzel haberler verirsiniiz banakaydirigubbakcemile5sağlıcakla kalıın kucaklıyorum hepiniziii:1hug:
arnavutum nasılsın bakıyım demek gezmelere gidiyorsun hee iyi yapıyorsun canım gezs dolaş tabii canım arkadaşım ,yolun açık olsun özletme kendini tamammı fırsatını bulduğun anda dopiğine uğramayı unutma :1hug:
selamlar
ben dün akşam ada çayı yağını yaptım
polenide yiyiyorum .........
hayırlısı artık........
hayırlı olsun :)inşalllah şifasınıda görürüsün bize güzel haberini en kısa zamanda verirsin :CüvCüv:

canım inşallah hayırlısı ile bebiş gelir bu ay:ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin :Saruboceq::Saruboceq:
inş.birtanem hepimizin olucak inş..
:Saruboceq::Saruboceq:inşaallah cnm
slm hanımlarrra.s.
canım bunların yanına incir ve havuç kürünüde yapsana

tavsiye için tşk ederim cnm
fakat hepsini karıştırmayayım dedim ne olur ne olmaz
başka bi etki göstermesin sonraafisfisfis

ayyyyyyyyyyyy kimseciklerrrrr yokkkkk çalışın anaaammm calısınnnnnn pazarda bugunnnnn bboollbolll calısınnnnkaydirigubbakcemileŞeniz

kızlar an önce yine test yaptım sonuç negatiffff daha var demekkiiiii adetime :kahve:

Durualyacim kesinlikle kedersiz arkadasimin dediklerine katiliyorum.Testler bazen hic guvenli olmuyor.Benimde adetim biraz gecikmisti,test yaptim testte negatif cikti bende adetim bir an evvel gelsin diye civanpercemi,anason falan ictim sonra adetim leke seklinde gelmeye basladi ama tam olarak gelmedi bende dr. gittim ve orada hamile oldugumu ogrendim ama kisa bir sure sonra hamileligim dusukle sonuclandi.Insallah hamilesindir canim sakin olumsuz dusunme.

Meyracim yeni nicin bencede hayirli olsun bunu daha cok sevdim.Gule gule kullan seker.Insallah sana ugur getirir.

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

GünaydınnnnŞeniz akide şekerleriiimmma.s.a.s.a.s.a.s.

Back
X