• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederima.s.güzel haber vermeyi isterim ama bekleyeyim bakimm çünkü böyle gecikmeyi çok yaşadım sonuç hep hüsrandı o yüzden beklemek en doğrusu fisfisfis

günaydın kızlarrr... iyi haftalar diliyorum hepinize... şansınız bol gününüz aydın olsun..

günaydınnn kızlar.
yeni bi haftaya daha başladık herkese hayırlı olur inşallah...
Hafta sonu ailemin yanındaydım süper geçti havada çok güzeldi,piknikler gezmeler derken yine iş başındayız.hepinizi öpüyorum canlarım

HEPıNıZE GÜNAYDINNNN KIZLARRR güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir umarımm iş başı yapanlar ev hanımları hepinizekolay gelsinn bu güzel havalarda bol bol yumurtalarınız olsunnn küçük bebişleri yakalasınlar inşallahhh kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

HEPİNİZE GÜNAYDINNNN KIZLARRR güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir umarımm iş başı yapanlar ev hanımları hepinizekolay gelsinn bu güzel havalarda bol bol yumurtalarınız olsunnn küçük bebişleri yakalasınlar inşallahhh kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlarrr... iyi haftalar diliyorum hepinize... şansınız bol gününüz aydın olsun..

seninde esramm seninde Şeniz

günaydınnn kızlar.
yeni bi haftaya daha başladık herkese hayırlı olur inşallah...
Hafta sonu ailemin yanındaydım süper geçti havada çok güzeldi,piknikler gezmeler derken yine iş başındayız.hepinizi öpüyorum canlarım

latsibelim canım piknik süpermiş walla ooohhhhhhhhh temiz oksijen almışsındır hihoyyyt sana hayırlı haftalar bebişim

HEPİNİZE GÜNAYDINNNN KIZLARRR güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir umarımm iş başı yapanlar ev hanımları hepinizekolay gelsinn bu güzel havalarda bol bol yumurtalarınız olsunnn küçük bebişleri yakalasınlar inşallahhh kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

arzuumm amiinnn diyorum bendeeee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

herkese neşeli, huzurlu, sağlıklı, kırmızısız haftalar diliyorum hafta sonu bol bol stres atmışsınızdır inş :teytey:

merhaba kızlaaarr
biz poleni yaklaşık 1 haftadır yiyoruz,size tavsiyem ,kocalarınıza da yedirin:asigim:anladınız siz onu:teytey:müthiş farkediyor

merhaba kızlaaarr
biz poleni yaklaşık 1 haftadır yiyoruz,size tavsiyem ,kocalarınıza da yedirin:asigim:anladınız siz onu:teytey:müthiş farkediyor

sizler şanslısınızz benim eşim polenmiş keçi boynuzuymuş hiçbirşey yemiyorr ben yiyemem onları diyip geçiyor vallaa ben ona kızdıkça daha çok yiyorumm kilo aldım vallaaa :sm_cool::sm_cool:

merhaba kızlaaarr

dilara77 canim valla ben kocama hicccccccc yedirmeyi dusunmuyorum :jeyyar:yedirmedigim halde bukadar cok istiyorsa birde yedigini dusunursem:roflol:olan bana olur butun gune boyle baslarim-tatlicadiarzu-Şeniz ben inanilmaz kilo aldim eski kiyafetlerim askida oylece kalakaldilar polen sayesinde...

sizler şanslısınızz benim eşim polenmiş keçi boynuzuymuş hiçbirşey yemiyorr ben yiyemem onları diyip geçiyor vallaa ben ona kızdıkça daha çok yiyorumm kilo aldım vallaaa :sm_cool::sm_cool:

arzuumm benim eşimde poleni yemedi:1no2: ama keçiboynuzu kürünü uyguladı sağolsun sorun yoktu ama yinede içti :kahve:

durualyam canimmm benimmmm hadi hayirli ve mutlu haberlerini bekliyoruz...Şeniz

arzuumm benim eşimde poleni yemedi:1no2: ama keçiboynuzu kürünü uyguladı sağolsun sorun yoktu ama yinede içti :kahve:

bana keçi boynuzu pekmezi alırsam onu yerim dedi ama kürle falan uğraşamam ya ayrıca neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun ki kendine olursa olur olmazsa olmaz canım biz iki kişide yaşarız diyo ama bi çocuk gördüğünde ben bakışlarını yakalıyorumm beni teselli etmekten başka birşey değil yani sözlerii pekmezde almadım işe yararmı yaramazmı bilmiyorum eşimdede sorun yok ama belki daha kuvvetli olur ne bileyim durualyacım yaa umut dünyası işteee :uhm::uhm:

durualyam canimmm benimmmm hadi hayirli ve mutlu haberlerini bekliyoruz...Şeniz

canım eylülüm walla kızların hepsi atcak beni topicten :mymeka: :mymeka:
gelmedi benim kırmızı ben geçen ay erken oldum ordan yanıldım (11 nisan):uhm:
hani aşılama oldum ya hormonlardanmıdır nedir 8 gün erken gelmiştifisfisfis
ondan öncede mart 19 da olmuşum yani yarindan itibaren gelmesi gerek ümitlenmeyin walla üzülüyorum :a015: sizleride üzmek istemiyorum canlarıma.s.a.s.:enbuyukkk::enbuyukkk:

bana keçi boynuzu pekmezi alırsam onu yerim dedi ama kürle falan uğraşamam ya ayrıca neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun ki kendine olursa olur olmazsa olmaz canım biz iki kişide yaşarız diyo ama bi çocuk gördüğünde ben bakışlarını yakalıyorumm beni teselli etmekten başka birşey değil yani sözlerii pekmezde almadım işe yararmı yaramazmı bilmiyorum eşimdede sorun yok ama belki daha kuvvetli olur ne bileyim durualyacım yaa umut dünyası işteee :uhm::uhm:

benim eşimde boşver diyor biz bazen evcilik oynuyoruz onla ben onun çocuğu oluyorum o benim çocuğum oluyor bazende abimi çocuğumuz yapıyoruz :roflol::roflol::roflol::roflol:abimde kafayı yediğimizi düşünüyoooo:roflol::roflol:

eşime keçiboynuzu pekmezide yedirdim ama en etkilisi taze olarak kaynatılmış keçiboynuzu eğer yapabilirsen içiyorsa onu yap derim hareketlilikte inanılmaz artış oluyorra.s umut dünyası sözüne katılıyorum zaten umut etmesek bu kadar kürüde yapmazdık dimialkisalkisalkis

canım eylülüm walla kızların hepsi atcak beni topicten :mymeka: :mymeka:
gelmedi benim kırmızı ben geçen ay erken oldum ordan yanıldım (11 nisan):uhm:
hani aşılama oldum ya hormonlardanmıdır nedir 8 gün erken gelmiştifisfisfis
ondan öncede mart 19 da olmuşum yani yarindan itibaren gelmesi gerek ümitlenmeyin walla üzülüyorum :a015: sizleride üzmek istemiyorum canlarıma.s.a.s.:enbuyukkk::enbuyukkk:

hakkinda hayirlisi olsun canim..olacagi varsa olur,kirmizilar gelsede uzulme zamani dolmamis demekki...keci boynuzunun tadi hic kaynatmadan nasil...guzelmi?

arzucum aynı kaderi paylaşıyoz
benim eşimde yiyemen ben kocakarı ilaçlarını sen ye diyoooo
off offffffffffffofffffffff

benim eşimde boşver diyor biz bazen evcilik oynuyoruz onla ben onun çocuğu oluyorum o benim çocuğum oluyor bazende abimi çocuğumuz yapıyoruz :roflol::roflol::roflol::roflol:abimde kafayı yediğimizi düşünüyoooo:roflol::roflol:

eşime keçiboynuzu pekmezide yedirdim ama en etkilisi taze olarak kaynatılmış keçiboynuzu eğer yapabilirsen içiyorsa onu yap derim hareketlilikte inanılmaz artış oluyorra.s umut dünyası sözüne katılıyorum zaten umut etmesek bu kadar kürüde yapmazdık dimialkisalkisalkis

:roflol::roflol::roflol: ayyy alemsinizzzz çok güldüm yaaa ben abime aynı şeyi yapsam kızım bakırköy yakın sizee bi gidin der vallaaa :roflol::roflol::roflol: çok yaşa emiii bu ay ben herşeyi kestimm ama dün pikniğe gittikk 2 bardak şarap içtimm sırnaşık şeysırnaşık şey hani oluryaaa zaten hatırlamıyomm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bünye alışık değil yadırgadıı herhalde bu ay müjde veririm belkii a.s.a.s.

arzucum aynı kaderi paylaşıyoz
benim eşimde yiyemen ben kocakarı ilaçlarını sen ye diyoooo
off offffffffffffofffffffff

haklısın canımm öyle diyorlar ama kendileri nasıl dünyaya geldi acaba ben tıbba tabiki karşı değilim ama kocakarı yöntemlerinede inanıyorumm ama eşim mümkün değil ikna olmuyorr ısrar edersen kavga ederiz diye tehdit ediyor bide benii ee bendee tartışma çıkmasın allahım sen gör ben elimden geldiği kadar çaba gösteriyorum mükafatını sen ver diye diliyorum sadece :Saruboceq::Saruboceq: sen en kısa sürede bebek sahibi olacaksın canım ben bunu hissediyorum sadece düşünme diyemem çünkü mümkün değil ama daha az düşünmeye çalış olurmuu.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

hakkinda hayirlisi olsun canim..olacagi varsa olur,kirmizilar gelsede uzulme zamani dolmamis demekki...keci boynuzunun tadi hic kaynatmadan nasil...guzelmi?

keçiboynuzunu çiğ yeridim ben..eşime kaynatıp içirdim onu tadını bilmiyorum:kahve: ama hareketlilikte artış oluyo kesinn

Back
X