• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim söyleyecek birşey bulamıyorum ben şu an

canım arkadaşım seni ve eşini tebrik ediyorum gözünüz aydın rabbim tamamınada erdirsin . bu güzel olayı biz isteyenlerede yaşatsın allahım ..

kısss duru eşin ne diyor bu duruma evdemi onun tepkisi ne oldu merak ettim kaydirigubbakcemile3

duruuuuum kendine geel hadiiiii rüya değğğiiiiil gerçeeeeek SEN HAMıLESııııııııııııııııN AŞKIIIM bebiş geliyoo huuuu hadii amaaaaa kendine gel biliyorum şoktasııııınnnn.ama yarııın büyüük güün olucaaaaak..beni güzel haberlerle uğurlayacaksııııın suruuuumm.mis kokulluu yeni annemiiiiiiiiiiiiiiz

ST58679BR.JPG

durum şok geçiriyo heralde.. kızz gerçek gerçek hamilesinn

eşim kan tahlilinin sonucunu bekliyor bu teste pek güvenmiyor

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:

kızlar hepinize çook teşekkür ederim resimde çok güzeldi teşekkür ederim ya bana ne oldu kelime bulamıyorum herhalde yarına odaklandım

eşim kan tahlilinin sonucunu bekliyor bu teste pek güvenmiyor

eşin işi sağlama almak istiyor merak etme belli etmesede onunda içinde fırtınalar kopuyordur size bu akşam nasıl biter nasıl geçer bilmiyorum tahmin bile edemiyorum yarın kaçta alacaksın sonucuu ben bekliyemiycem ara hastaneyi akşamdan alabilrimiyim diye sor telefonda falan söylerler belkiii

HAYDİ HALAYA KIZLAR BAŞI YİNE BEN ÇEKİYORUM KEDERSİZ:teytey: ARNAVUTGÜZELİ:teytey:SELİMİNA:teytey:MEYRA:teytey:NAZARBOCUĞUM:teytey:ESRAM:teytey:ARZU:teytey:DİĞER ARKADAŞLAR :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

benim ahtım var 2 çizgiyi görürsem
arka arkaya 10 tane test yapıcam 2 çizgi görmek için kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

inanmıyorum durucum süpersin,,gözün aydınnnnnn

heyecandan ne yapcagımı şaşırdım eşimde yanımdaydı haberi duyunca...

oda çok sevindi senin adına

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv: