• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim ahtım var 2 çizgiyi görürsem
arka arkaya 10 tane test yapıcam 2 çizgi görmek için kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: demekki tek değilimmm bendee her negatif çıktığında öyle diyodumm bi pozitif göreyimm 10 tane alcamm herkese göstercemm ama durucummmmm sende kanda pozitifte çıksa al çift çizgiyi iyice gör ve onu sakla ben öyle yapıcamm büyüyünce gösteririm :dance::dance::dance: ay ben çok mutluyummmm çokkkkkk kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

nazarboncuğum dün 1 adet almıştım bugün 19 mayıs resmi tatil nedeniyle eczaneler kapalı bende kan tahlili yaptırdım arzum yarın akşam test sonucunu alacakmışım telefonla söyleyemezlermiş birde kızdım söylendim hem para veriyorum hem alamıyorum diye prosedürleri öyleymiş olsun yarın akşam sonucu alır almaz size yazacağım canlarım benim hepinizi çoooooookkkkkkkkkkk seviyoruuummmmmmmmmmmm

CANIIM ARKADAŞLARIIIIIM GELııN KUTLAYALIM BUNUUUUU ben şampanyayı patlatııııııııııııııııııııııııııım bebişimiziiin uğurlu ayağı geldiiiii..teyzelerinii toplamayı başardıııı.hepimiz burdayııız duruuum halay başııııııı ...şıkıdım şıkıdııım yandaaan.sen salamaa biz sallarız sen otur hanım hanıııım..

duruuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamilesnnn tebrk edrmm ben sanaaaa nedediimmmmmmmmmmmmmmmmmmm neeeeeeeeeee heyyyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrrrrrrrrrrrr süperrrrrrrrrrrr ayyy ayyyyyyyyy:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey:haydeeee kızlarrrrr....baslasın halayyyy lililililililililililili)::):):):):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ya kızlarrr çoookkk teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı inanın bana hiç sevinemedim bile yani anlamadım ne biliimmm ayyyyy kelimeler tükendiiiiiiii tıhgandıııımmmmmmmm

sositososito sositososito sositososito :dance: :dance: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

:hooray:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :içelim: :içelim: :içelim: kaydirigubbakcemile5 :1hug::dance:

ya kızlarrr çoookkk teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı inanın bana hiç sevinemedim bile yani anlamadım ne biliimmm ayyyyy kelimeler tükendiiiiiiii tıhgandıııımmmmmmmm

durummmmmmmm sen yarın sevineceksinnnnn şimdi inanamıyorsunnnnnnnn ondannn şoklardasınnnnnnn yarın halaya katılırsınnnnnnnnnnnnnnn sen git bi yüzünü yıka hadii :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ohhhh yandan :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ohhh ohh :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

CANIIM ARKADAŞLARIIIIIM GELİİN KUTLAYALIM BUNUUUUU ben şampanyayı patlatııııııııııııııııııııııııııım bebişimiziiin uğurlu ayağı geldiiiii..teyzelerinii toplamayı başardıııı.hepimiz burdayııız duruuum halay başııııııı ...şıkıdım şıkıdııım yandaaan.sen salamaa biz sallarız sen otur hanım hanıııım..
:içelim: :içelim::içelim::içelim: :içelim: :içelim: :içelim:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben hala teste bakıp duruyorum ya negatifse diyeeeeee

haklısın aptallaştım yani garip bir durumdayıımm

merhaba kızlaaarr
biz poleni yaklaşık 1 haftadır yiyoruz,size tavsiyem ,kocalarınıza da yedirin:asigim:anladınız siz onu:teytey:müthiş farkediyor

canım bende farkındayım iyi geliyor..:utangac: ama eşime yedirmeye korkuyorum anla işte adam zaten duruyor kaydirigubbakcemile3.

durucum özel hastanede yaptırmadın mı testini....?

özel kliniklerde 2 saat içinde belli oluyo

:teytey: :teytey: :teytey:12.kez teyze olduk ya süpersin durucum :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

duralya canım hamilemisin hemen cevapla okudum ama tam sayfalar açılmıyor

durucum özel hastanede yaptırmadın mı testini....?

özel kliniklerde 2 saat içinde belli oluyo

canım bana yakın bir yerde isim versem belki yanlış olur olsun ya beklerim yarın akşamı
ne oldu bana bekleye bekleye sabır taşınamı döndüm neeedelikafadulden

cnnmmm yaaa test resmennnnn pozşitif hiçççççççççççççççççççç düşünme hamilsennnnnnnnnn ayy yazmıormm bilee ya süper

canım bana yakın bir yerde isim versem belki yanlış olur olsun ya beklerim yarın akşamı
ne oldu bana bekleye bekleye sabır taşınamı döndüm neeedelikafadulden

canım evdeki test pozitifse pekde yanılma olmuyor ya hmilesin demiiiiiiiiiiiiiiiii

Back
X