• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-DURU...................::CüvCüv: alkisalkisalkis :teytey:

GÜNAYDIIINNNNN akide şekerlerim bugün dünden güzel geçmesi dileğiyle a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydıııınnnnn... durum yazmışsın listeye istimi :lepi: :lepi: :lepi:

günaydın durum
yeni liste vatana millete hayırlı olsun

durucuuuummm tebrik ederim,mis kokulu bebiş geliyoooo
2 dakka bıraktım şu topiği hemen hamile kalmış birileri yavkaydirigubbakcemile3

dilaram teşekkür ederiiimm akşam kan testi sonucunu yazacam a.s.

herkese günaydın
duru nasılsın canım bize bu ay neler yaptığını ayrıntılarıyla yaz tamammı tatlım,belirtilerin neler olduu onlarıda yaz bide ilşkiden sonra ayakların havada bekledinmi
inşallah sevimsu arkadaşımızda duru arkadaşımız gibi bize müjdeli haberini verir

herkese günaydın
duru nasılsın canım bize bu ay neler yaptığını ayrıntılarıyla yaz tamammı tatlım,belirtilerin neler olduu onlarıda yaz bide ilşkiden sonra ayakların havada bekledinmi
inşallah sevimsu arkadaşımızda duru arkadaşımız gibi bize müjdeli haberini verir

sanada günaydın güzelim benim Şeniz yazacam kesinlikle a.s

günaydın kızlarrrr durummm canımmm bugün kan testini alıncaa mutlaka bize yaz olurmu bak sabırsızlıklaa sevincimizinn onaylanmasınıı bekliyorummm :CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlarrrr durummm canımmm bugün kan testini alıncaa mutlaka bize yaz olurmu bak sabırsızlıklaa sevincimizinn onaylanmasınıı bekliyorummm :CüvCüv:

arzuumm günaydın allahım inşallah benim yüzümü size kara çıkartmasın yazacam mutlaka a.s

ayyy evinde mis gibi olmuştur şimdiii abbaaauuwwwwwww eeeee sen çalışmalara devam diyordun bak şimdi geldi aklıma arzuuuummmmm inşallah ağır birşey kaldırmamışsındır :1shok:

AMAN ALLAHIM INANAMIYORUM.......HALA SOKTAYIM........DURUALYAM AYYYYY SAYFALARI TITREYE TITREYE OKUDUM.........ALLAHIM SANA BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN.......DURUALYAAAAAAAAA HAMILESIN SENNNNNNN...HALA INANAMIYORUM....SEN NE BUYUKSUN ALLAHIMMMMM..NE DIYECEGIMI NE YAZACAGIMI BILEMIYORUM:sm_cool: TIIGGGGANDIMMMMMMMMM HAAAAAAAAA:sm_cool: COK COK COK SEVINDIM...RABBIM BEBEGINI SAG SALIM SAGLIKLI BIR SEKILDE KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN...DIYECEK BIR SEY BULAMIYORUM ARKADASIM KELIMELER KIFAYETSIZ KALIYOR BAZI YERLERDE kaydirigubbakcemile3hihoyyyt :dance: RABBIM SENI VE BEBEGINI NAZARLARDAN KORUSUN :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::CüvCüv::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::ecrin_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::ecrin_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
SAYFAMIZ HAMILELERLE DOLUP TASACAK UMUTLUYUMMMMMMMMMMMM..:içelim:a.s.

eylülüm canım walla ben nediyeceğimi bilemiyorum gerçekten çoookkkkkkkkkkk teşekkür ederiiiiiimmmmmmmmma.s.a.s. bende tııhhhggaaaaannddııııııııımmmmmmmm telllleedddddiiiiiiiimmmmmmmmm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

durum bende tam kedersiz arkadaşım gibi soracaktım o benden önce davrandı.. herşeyi bende merakla bekliyomm..

eylülüm canım walla ben nediyeceğimi bilemiyorum gerçekten çoookkkkkkkkkkk teşekkür ederiiiiiimmmmmmmmma.s.a.s. bende tııhhhggaaaaannddııııııııımmmmmmmm telllleedddddiiiiiiiimmmmmmmmm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

MUKEMMELLLLLLLLLL BIR HABER BU YAAAAAA.....:dance:Şeniz ALLAH YARDIMCIN OLSUN..DILERIM AKSAM TEYID HABERLERINIDE VERIRSIN.......TEKRAR GOZUN AYDIN...5 YILDIR ISTIYORDUN DEGILMI VAY BEEEEEEEEEE 5 YIL SONRA GELEN MUTLULUK....RABBIM DAIM ETSIN.......gamyoncuiremsu:dance::nazar::nazar::nazar:

HADİ AMA NE ZAMAN YAZMAYI DÜŞÜNÜYORSUN:mymeka:kaydirigubbakcemile

ayyy canım benim dur yazayım

ben polen+bal+çörek otu+tarçın yedim hersabah aç karnına 1 çay kaşığı
adet bittikten sonra 5. gün süt maydanoz buharı yaptım 3 gün .. bir gün yapamadım ertesi gün tekrar yaptım yani toplamda 4 gün oldu .....buhardan sonra adaçayı yağı koydum 5 gün sonra bıraktım...buhar yaparken hergün akşam eve gider gitmez aç karnına 4-5 adet incir yedim kaynatmadım (42 gün denemiştim) akşamda buharı yaparken böğürtlen kökü içtim...böğürtlen kökünün yumurta çatlatıcı özelliği varmışş....böyle ağaç kabğu parçası gibi bana aktarcı hergün 1 tatlı kaşığı kaynamış suya koy demlensin dedi bende 1 fincana 1 tatlı kaşığı koydum birdeeeee 1 adet çubuk tarçııınnnn koydum kaynamış suuuuu demlendikten sonra içtim sadece akşamları içtim yumurtlamanın ortasında 1 tatlı kaşığı miktarı artırdım 2 tatlı kaşığı kadar koydum içtim veeee preseed almıştıımmmm ilişkiye girmeden önce onu kullandımm yalnızzz mutlaka ovulasyon testi ile kullanılmalı ben iki tane almıştım birinci denememde tek çizgiydi ikinci denememde hafif silik bir çizgi yakaladım ve birliktelik ayaklarımı kaldırdım yukarı yarım saat beklettim sonra sağ tarafıma cenin pozisyonda yattım çünkü benim sol tarafımda yapışıklık varr....o kadar aklımada tatili getirdimmmm birdee size bahsetmiştim belki manevi bir inanç ama zemzem suyundan içtim karnıma sürdüm annemde yaşlı bir teyzeden temiz iç çamaşırını zemzemle ıslat kurusun kızın giysin demiş ben ilişkiden sonra giymedim ertesi gün giydim bu kadar canlarım

arzuumm günaydın allahım inşallah benim yüzümü size kara çıkartmasın yazacam mutlaka a.s

ayyy evinde mis gibi olmuştur şimdiii abbaaauuwwwwwww eeeee sen çalışmalara devam diyordun bak şimdi geldi aklıma arzuuuummmmm inşallah ağır birşey kaldırmamışsındır :1shok:

oldu vallaaa evde dumansız hava sahası ilan ettimmm her yeri temizledim arındırdım :)) ama evet ağır şeylerde kaldırdımm amann napıyımm ya durucumm olacağı varsa zaten oluyorr analarımız yatarakmı yapmış bizzii onlar ne ağırlar kaldırmışlarr bak bizde sana mekik çekme diyorduk olacağı varsa allah onu benim kaderime yazdıysa zaten olacakkk zaten 2 gündür eşim işten geç çıkıyor yanii taam günlerimde adam sızıp kalıyoo napalımm artık kısmett sen bize evet kızlar boşuna sevinmediniz hamileyim yazda ben başka birşey istemiyorum aaa olurda tersi çıkarr bunuda dert etmek yok olurmu canımmm nasıl olsa biz her duruma alışığız artık her iki şeklide allahtan canımmm seviyorummm seniiii kendine dikkat ett emiii ŞenizŞeniz

MUKEMMELLLLLLLLLL BIR HABER BU YAAAAAA.....:dance:Şeniz ALLAH YARDIMCIN OLSUN..DILERIM AKSAM TEYID HABERLERINIDE VERIRSIN.......TEKRAR GOZUN AYDIN...5 YILDIR ISTIYORDUN DEGILMI VAY BEEEEEEEEEE 5 YIL SONRA GELEN MUTLULUK....RABBIM DAIM ETSIN.......gamyoncuiremsu:dance::nazar::nazar::nazar:

eylülüm 5 yıllık evliyim zaten evliliğimin ikinci yılında paldır küldür miyom ameliyatı oldum neye uğradığımı şaşırdım 3 yılıdırda uğraşıyorum

waallaaa ben ayağımı sürüyecem arkamdan gelin diyeeeee bu liste var ya hepimizin adı olacak görecen bak ahanda yazıyoooommmmmm buraya

sizlerin yaşı benden küçük kesin olacak buna inanınn

ayyy canım benim dur yazayım

ben polen+bal+çörek otu+tarçın yedim hersabah aç karnına 1 çay kaşığı
adet bittikten sonra 5. gün süt maydanoz buharı yaptım 3 gün .. bir gün yapamadım ertesi gün tekrar yaptım yani toplamda 4 gün oldu .....buhardan sonra adaçayı yağı koydum 5 gün sonra bıraktım...buhar yaparken hergün akşam eve gider gitmez aç karnına 4-5 adet incir yedim kaynatmadım (42 gün denemiştim) akşamda buharı yaparken böğürtlen kökü içtim...böğürtlen kökünün yumurta çatlatıcı özelliği varmışş....böyle ağaç kabğu parçası gibi bana aktarcı hergün 1 tatlı kaşığı kaynamış suya koy demlensin dedi bende 1 fincana 1 tatlı kaşığı koydum birdeeeee 1 adet çubuk tarçııınnnn koydum kaynamış suuuuu demlendikten sonra içtim sadece akşamları içtim yumurtlamanın ortasında 1 tatlı kaşığı miktarı artırdım 2 tatlı kaşığı kadar koydum içtim veeee preseed almıştıımmmm ilişkiye girmeden önce onu kullandımm yalnızzz mutlaka ovulasyon testi ile kullanılmalı ben iki tane almıştım birinci denememde tek çizgiydi ikinci denememde hafif silik bir çizgi yakaladım ve birliktelik ayaklarımı kaldırdım yukarı yarım saat beklettim sonra sağ tarafıma cenin pozisyonda yattım çünkü benim sol tarafımda yapışıklık varr....o kadar aklımada tatili getirdimmmm birdee size bahsetmiştim belki manevi bir inanç ama zemzem suyundan içtim karnıma sürdüm annemde yaşlı bir teyzeden temiz iç çamaşırını zemzemle ıslat kurusun kızın giysin demiş ben ilişkiden sonra giymedim ertesi gün giydim bu kadar canlarım

durum yani hiiçççç bişey yapmamışsınn haa... anam sen bunların hepsini nasıl yaptın okurken kafam karıştı beaa kafamçokkarıştı işte azmin zaferi buna derler.. amma çok şey yapmışsın.. ama sonuç süpper değer yanii.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

oldu vallaaa evde dumansız hava sahası ilan ettimmm her yeri temizledim arındırdım :)) ama evet ağır şeylerde kaldırdımm amann napıyımm ya durucumm olacağı varsa zaten oluyorr analarımız yatarakmı yapmış bizzii onlar ne ağırlar kaldırmışlarr bak bizde sana mekik çekme diyorduk olacağı varsa allah onu benim kaderime yazdıysa zaten olacakkk zaten 2 gündür eşim işten geç çıkıyor yanii taam günlerimde adam sızıp kalıyoo napalımm artık kısmett sen bize evet kızlar boşuna sevinmediniz hamileyim yazda ben başka birşey istemiyorum aaa olurda tersi çıkarr bunuda dert etmek yok olurmu canımmm nasıl olsa biz her duruma alışığız artık her iki şeklide allahtan canımmm seviyorummm seniiii kendine dikkat ett emiii ŞenizŞeniz

negatif çıksada inan bana üzülmeyecem sadece sizler o kadar çok sevindiniz ki sizin üzülmenize üzülürüm
burdaki dostluğa hiçbişeyi değişmem sizleri tanımak çok güzel gerçekten
bu arada ovulsayon testi alın mutlaka hamile kalmak için sadece 2 gün varmış onu yakalamak çok önemli

Back
X