• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
durum yani hiiçççç bişey yapmamışsınn haa... anam sen bunların hepsini nasıl yaptın okurken kafam karıştı beaa kafamçokkarıştı işte azmin zaferi buna derler.. amma çok şey yapmışsın.. ama sonuç süpper değer yanii.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

abbbaaaauuuuuwwwwwwww :roflol::roflol::roflol::roflol: birazdan liste olarak yapiiim bariiiii bekleyiiinnn

ayyy canım benim dur yazayım

ben polen+bal+çörek otu+tarçın yedim hersabah aç karnına 1 çay kaşığı
adet bittikten sonra 5. Gün süt maydanoz buharı yaptım 3 gün .. Bir gün yapamadım ertesi gün tekrar yaptım yani toplamda 4 gün oldu .....buhardan sonra adaçayı yağı koydum 5 gün sonra bıraktım...buhar yaparken hergün akşam eve gider gitmez aç karnına 4-5 adet incir yedim kaynatmadım (42 gün denemiştim) akşamda buharı yaparken böğürtlen kökü içtim...böğürtlen kökünün yumurta çatlatıcı özelliği varmışş....böyle ağaç kabğu parçası gibi bana aktarcı hergün 1 tatlı kaşığı kaynamış suya koy demlensin dedi bende 1 fincana 1 tatlı kaşığı koydum birdeeeee 1 adet çubuk tarçııınnnn koydum kaynamış suuuuu demlendikten sonra içtim sadece akşamları içtim yumurtlamanın ortasında 1 tatlı kaşığı miktarı artırdım 2 tatlı kaşığı kadar koydum içtim veeee preseed almıştıımmmm ilişkiye girmeden önce onu kullandımm yalnızzz mutlaka ovulasyon testi ile kullanılmalı ben iki tane almıştım birinci denememde tek çizgiydi ikinci denememde hafif silik bir çizgi yakaladım ve birliktelik ayaklarımı kaldırdım yukarı yarım saat beklettim sonra sağ tarafıma cenin pozisyonda yattım çünkü benim sol tarafımda yapışıklık varr....o kadar aklımada tatili getirdimmmm birdee size bahsetmiştim belki manevi bir inanç ama zemzem suyundan içtim karnıma sürdüm annemde yaşlı bir teyzeden temiz iç çamaşırını zemzemle ıslat kurusun kızın giysin demiş ben ilişkiden sonra giymedim ertesi gün giydim bu kadar canlarım

[sıze="2"]vay bee neler neler uygulamışsın öyle cadıarzu zemzem suyunu evet hatırlıyorum yazmıştın buraya ,,şu böğürtlen kökünü anlamadım ama benimde eşim almıştı geçen ay ama ben kullanmadım,sen yazmışsın yaa bir çay kaşığı diye toz halindemi aldın benim büyük büyük parçalara halinde [/sıze]

durum elin değmişken şimdiki belirtileride anlatsan.. mesala akıntın çok varmı.. yani vücudundaki değişiklikler ne..

[sıze="2"]vay bee neler neler uygulamışsın öyle cadıarzu zemzem suyunu evet hatırlıyorum yazmıştın buraya ,,şu böğürtlen kökünü anlamadım ama benimde eşim almıştı geçen ay ama ben kullanmadım,sen yazmışsın yaa bir çay kaşığı diye toz halindemi aldın benim büyük büyük parçalara halinde [/sıze]

kedersizim böğürtlen kökü küçük küçük odun parçaları gibi bunu sanırım kaynatıyorlar öyle içiyorlar ama benim aldığım aktar bana kaynamış suya 1 tatlı kaşığı koy demlensin dedi bende öyle yaptım ilk gün sonra çubuk tarçın aklıma geldi onla beraber içtim

durum elin değmişken şimdiki belirtileride anlatsan.. mesala akıntın çok varmı.. yani vücudundaki değişiklikler ne..

esram bir kere adet ağrısı gibi bir ağrım var arada acaip bir ağrı giriyor aslında öyle akıntım yok ama hani adetten önce peçeteye sildiğimizde açık sarı renk gelir ya şu anda öyle bir durum belim zaten hep ağrır memişlerde açıma yok uçlarda da yok bakıyorum koyu renkli kısma değişiklik görmedim

kızlar birazdan döncem liste olarak yapiim bariii bekleyin bir lavaboya gidim

durualya tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok sevindim.

Valla bunları yaptıysan helal olsun :) ben çok unutkanım yaa daha doğrusu ilaç v.b. şeylere alışkanlığım yok unutuyorum hep.çalışıncada alel acele anca işe yetişiyom kaydirigubbakcemile4 ama güzel sonuç için herşey yapılırrr :emir_bebek: bide şu ovulasyon testi hakkında bilgi verirmisin canım ya hiç bi bilgim yok o konuda

duruuuuuum canııım bak senin için çardağıda eşimide iptal ettim vallaaa:))erkenden koştum geldiiim haberini almayaaaa..naptın daha aramamışsııın hadi nolur çatlayacaaam şimdiiiii,çok heycanlıyııım ,ellerim bile titriyoo baak:))

canım beniiim seni tebrik ediyoruum,ne güzel herşeyi yapmışsıın sabrına hayranım.bıkmadan usanmadaaaan,ve işte azmin ZAFERıııı:))).rabbim o güzel yüzünü bugün güldürsüüüün inşallaaah:))zemzem suyudaaa çok işe yaramıştırr aslındaa herşey sen beyninde yaramtışsıın sonuç alıcağını bildiğin için her gün herşeyi hiç aksatmadan disiplinli bir şekilde yapmışsııınn..rabbim emeğinin karşılığını versiiiin,kucağını doldursuuuun:))

kızlaaaaar günaydıın sizlereeedeee nasılsınıız bugüüüüün??umarım herşey yolundadııır hadii sizdee druyu örnek alıın..pes etmek yook,allah sabredenin muradını verirmiiiiş:)

yeni yeni haberler güzel haberler almamız dileğileeee...işte topiğimz sesiz kaldımıııı bize uğur getiriyo farkındamısınııııız:))

Polen+bal+çörekotu+tarçın her sabah aç karnına 1 çay kaşığı hergün

Adet bitti 5.gün
akşam eve gider gitmez aç karnına kuru incir 4-5 adet
süt maydanoz buharı
ardından adaçayı yağı vajina sabah çıkardım
buharı yaparken böğürtlen kökü içtim (bir fincana 1 tatlı kaşığı böğürtlen kökü koy üstüne sıcak su dök ben 1 adet çubuk tarçında koydum demlensin 1 fincan iç) (Yumurtlamanın ortalarında 2 fincana çıkardım)
buhar bitti,adaçayı yağı bitti yumurtlama zamanı (ayy buda tavuk gibi oldu)
polen devam, 4-5 adet incir devam, akşam böğürtlen kökü devam sonra preseed ilişki ayaklar havada yarım saat sonra cenin pozisyonu (aklınıza tatili getirin)
ovulasyon testi mutlaka alın derim hamile kalmak için sadece 2 gün varmış bu kadar

yeb2004 canım teşekkür ederim..
sevdanehrim ovulasyon testi burdaki arkadaşlarım söylediler banada benim dr takvim yöntemini veriyordu..eczaneye ovulasyon güzlerini gösteren test diye sor canım bazı eczaneler anlamıyooodelikafadulden benimkisi tek kullanımlıktı sanırım 12 tl idi bunuda ovulsayon günlerinde yani 12-14-16 günlerde kullan yani yumurtanın çatladığını gösterir ve sen ogün 24 yada 36 saatti sanırım ilişkiye girmelisin ...

duruuuuuum canııım bak senin için çardağıda eşimide iptal ettim vallaaa:))erkenden koştum geldiiim haberini almayaaaa..naptın daha aramamışsııın hadi nolur çatlayacaaam şimdiiiii,çok heycanlıyııım ,ellerim bile titriyoo baak:))

canım beniiim seni tebrik ediyoruum,ne güzel herşeyi yapmışsıın sabrına hayranım.bıkmadan usanmadaaaan,ve işte azmin ZAFERİİİİ:))).rabbim o güzel yüzünü bugün güldürsüüüün inşallaaah:))zemzem suyudaaa çok işe yaramıştırr aslındaa herşey sen beyninde yaramtışsıın sonuç alıcağını bildiğin için her gün herşeyi hiç aksatmadan disiplinli bir şekilde yapmışsııınn..rabbim emeğinin karşılığını versiiiin,kucağını doldursuuuun:))

abbaaauuuuuwwww erkencisin bugün arnavutum güzelim beniimmmmmm ŞenizŞeniz
dün zaten kan alan kişiye kızdım söylemiyorlar gıcıklar neymiş efendim prosedürmüş

rabbim tez zamanda herkesin kucağını doldursun AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bendee o prosedürleri çıkaranıı KINIYORUUUUUUUUM ..allahııım yaa gözümü açar açmaaaz eşimden önce fırladım.nereye diyoo durum hamile ona bakıcam dediim.vay bee diyooo ben okadar erken çağırdım diyo kalkıp gelmedin :)hahahahahah yani yeğeniiim daha önemli valla hiiiç kusuruma bakma dediiim çektim kapıyı ondan önce geldiiim:))))

kızlaaaaar günaydıın sizlereeedeee nasılsınıız bugüüüüün??umarım herşey yolundadııır hadii sizdee druyu örnek alıın..pes etmek yook,allah sabredenin muradını verirmiiiiş:)

yeni yeni haberler güzel haberler almamız dileğileeee...işte topiğimz sesiz kaldımıııı bize uğur getiriyo farkındamısınııııız:))

günaydın arnavutum.. vallahi bu tupic hepimizin uğuru olacak buna canı gönülden inanıyorum.. durumda ayağını iyice sürtüyo işte.. hepimizin adını görecez o listede allahın izniyle..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sağol canım bilgilerini paylaştığın için

rabbim tez zamanda herkesin kucağını doldursun AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

aminnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:

bendee o prosedürleri çıkaranıı KINIYORUUUUUUUUM ..allahııım yaa gözümü açar açmaaaz eşimden önce fırladım.nereye diyoo durum hamile ona bakıcam dediim.vay bee diyooo ben okadar erken çağırdım diyo kalkıp gelmedin :)hahahahahah yani yeğeniiim daha önemli valla hiiiç kusuruma bakma dediiim çektim kapıyı ondan önce geldiiim:))))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sen çok yaşa emiiiiii :Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım bilgilerini paylaştığın için

rabbim tez zamanda herkesin kucağını doldursun AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:[/QUOTE]

canım ne demek herkez faydalansın hepimiz buraya birşeyler öğrenmek için giriyoruz bende burdan öğrendim ALLAH RAZI OLSUN herkezden özellikle ARNAVUTUMDAN paylaştı bilgilerini Şeniz burdaki arkadaşlarımında bilgileri o kadar faydalı ki preseed cenin pozisyon ooooo süt maydanoz buharııııı seliminammmm nerdesin yawwww

aminnnnnnnnnnnnnnnn:sm_cool:

canım ne demek herkez faydalansın hepimiz buraya birşeyler öğrenmek için giriyoruz bende burdan öğrendim ALLAH RAZI OLSUN herkezden özellikle ARNAVUTUMDAN paylaştı bilgilerini Şeniz burdaki arkadaşlarımında bilgileri o kadar faydalı ki preseed cenin pozisyon ooooo süt maydanoz buharııııı seliminammmm nerdesin yawwww[/QUOTE]

peki amuda kalkmak :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın arnavutum.. vallahi bu tupic hepimizin uğuru olacak buna canı gönülden inanıyorum.. durumda ayağını iyice sürtüyo işte.. hepimizin adını görecez o listede allahın izniyle..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Eveeeet ben size ne dediim gireeeeeen HAMİLE ÇIKICAAAAAAAAAK :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::nazar::nazar::nazar::nazar: :teytey:
AMİİİİİİİİİN CANIM BENİİİİİM..

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sen çok yaşa emiiiiii :Saruboceq::Saruboceq:
sende duruuuum sendeeeee :CüvCüv: :ecrin_bebek: :nazar: :teytey: :1hug:

canım ne demek herkez faydalansın hepimiz buraya birşeyler öğrenmek için giriyoruz bende burdan öğrendim ALLAH RAZI OLSUN herkezden özellikle ARNAVUTUMDAN paylaştı bilgilerini Şeniz burdaki arkadaşlarımında bilgileri o kadar faydalı ki preseed cenin pozisyon ooooo süt maydanoz buharııııı seliminammmm nerdesin yawwww

peki amuda kalkmak :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:[/QUOTE]

amuda kalkmayıdaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:hatta eşimde arada bana eşlik ettiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X