• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-DURU...................::CüvCüv: alkisalkisalkis :teytey:

14-Sudennnaz............:::CüvCüv:

..

Arkadaşlaar özleden msj geldii Sudennnaz arkadaşımızda haileeeeeee:teytey::teytey: çok şüküür bugün iki güzel habeeerr..
aranızda hatırlayan mutlaka vardır..olmazsa onunlada irtibata geçin ne yaptığını öğrenin,sizede örnek olsun:1hug:

ayyyyyyyyyyy süper sudenaz tebrik ederiiimmmmmmm:ecrin_bebek::emir_bebek: Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsiinnn:CüvCüv:a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

arnavut güzeli merhaba uzun zamandır topik ten sizi takip ediyorum. En son safranboluya geleceğinizi yazdınız birden heyecan sardı mümkünse de görüşmek isterim ben bu şehirde yaşıyorum

arnavut güzeli merhaba uzun zamandır topik ten sizi takip ediyorum. En son safranboluya geleceğinizi yazdınız birden heyecan sardı mümkünse de görüşmek isterim ben bu şehirde yaşıyorum

:uhm:aa gerçektenmiii karabüktemisiniiiiz??neden olmasııınyerimseniben..inşallaaaah.

Yenimi üye oldunuz pekiii??

inanın safranboluya geleceğinizi duyunca görüşebilmek umuduyla yeni üye oldum üye olalı 10 dakika oldu yazdıklarınızı takip ediyor bir kısmınıda uyguluyorum eğer benimle görüşmek isterseniz nasıl irtibata geçeriz

inanın safranboluya geleceğinizi duyunca görüşebilmek umuduyla yeni üye oldum üye olalı 10 dakika oldu yazdıklarınızı takip ediyor bir kısmınıda uyguluyorum eğer benimle görüşmek isterseniz nasıl irtibata geçeriz

:asigim: çok şaşırdım birdeeen söyleyincee :1rolleyes: ..

nasıl irtibata geçiceeez inan hiç bir fikrim yok gerçekteeen:1no2:

ben 5 gün safranboluda kalıcam:1rolleyes:

çok özür ama tel veremem,kusuruma bakmayın nolur:1hug:..ama olurya dünya küçük siz iyi kötü takip ettiyseniz resimlerdende tanıyabilirsiniizyerimseniben..ben eski çarşıda mutlaka gezicem her gün inşalah karşılaşırızkaydirigubbakcemile5
sizin bir fikriniz varmı?? görüşmek açınızdan??CADIARZU.

AAAAAAAAA SUDENAZDAMI HAMİLE AMANINNNNNNNNN NEDEN BURAYA YAZMIYOR PEKİ GELSİN ONUN İÇİNDE HALAY ÇEKELİM

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

yanılmıyorsam yarım 11 de yola çıkacaktınız 23 mayıs ta saat 15,00 gibi cinci kervansarayın önünde buluşalım olur mu

ayrıca ben fotoğrafınızın yayınlandığı zamanlarda bu forumda yoktum o yüzden böyle bir buluşma geldi aklıma siz burada oteldemi yoksa bir yakınınızın yanındamı kalacaksınız onlar bilirler yazdığım yeri

AAAAAAAAA SUDENAZDAMI HAMİLE AMANINNNNNNNNN NEDEN BURAYA YAZMIYOR PEKİ GELSİN ONUN İÇİNDE HALAY ÇEKELİM

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:ben kusurmu kaliimmmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

yanılmıyorsam yarım 11 de yola çıkacaktınız 23 mayıs ta saat 15,00 gibi cinci kervansarayın önünde buluşalım olur mu

ayrıca ben fotoğrafınızın yayınlandığı zamanlarda bu forumda yoktum o yüzden böyle bir buluşma geldi aklıma siz burada oteldemi yoksa bir yakınınızın yanındamı kalacaksınız onlar bilirler yazdığım yeri

ben safranbolu aktarmalı gidicem o yüzden ben ordayken mutlaka topiğe girerim ozaman haberleşiriiiz ordayken,olurmu?*CADIARZU

Evet kızlaaaar özleden yazmııış şimdi ona cevap yazdım tekrar ulaşmaya çalışıyoruuuum:))buraya gelip yazsın diyeee...
süper yaaaa harika haberleeerrr ...

ayy senin kibarligini yerim canim yaaa, kendim gibi sevindim inan

yaa kızlaaaar sudennnaz şu an kapsama dışında görünüyooo:1no2: bana teşekür etmiş ve ayrılmış heraldeee..ama neysee onunda sorun vardı bir tüp bebek denemseinden sonra hamile kaldı.hemde keçi boynuzu pekmezini önermiştim ben ona öylece sperm sayısı yükselmiş ve kendiside polenle hamile kalmış nisan ayında çok şükküüür..:teytey:
topiğe arada bi girmiiş ama morali her seferinde hamile değil diye bozuluyomuş o yüzden bizim yazılarımızı takip ediyomuş sadecee..neyseee emeğinin karşılığını aldıyaa muradına kavuştuya o bana yeterr..
Tebrik ediyoruz onu cani gönüldeen:teytey: :hooray::1hug:

biliyorum meyraaammmm topic reyting rekoru kırdıııı:nazar:
inan bana hepiniz süpersiniz herbirinize cevap bile yazamadım dondum iki gün ...

Back
X