• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seni cok iyi anliyorum, ben bile dondum kaldim, sen ne yaptin kimbilir alkisalkisalkis

a.sa.s:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:kibar oynuyorum merak etme canııımmmmmmmmmmmmma.s.

ayy senin kibarligini yerim canim yaaa, kendim gibi sevindim inan

abuu başıma gelenleeer kız otur sana seeeen meyramın dediği gibiii kibarıda olmaz bu işleriiiiiindelikafadulden...yerinde oyna seeen daha diğerleride görmediii 14. kişiyiiii abu gene yıkılıcaaaak topiğiiim maşallaaaaaah:nazar: :hooray: yaaw beni güle oynaya uğurluyosunuz yaaaaa çook teşekürederim sizeee sağoluuuunn.vallaa sanki arkamdan orkestra tutmuşsunuz gibii halay çekiyosunuuz hamişleeerr...hadiiii döndüğümde deee diğer arkadaşlarımıı ve en son kendimi göreyiim halaydaaa :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :enbuyukkk:

abuu başıma gelenleeer kız otur sana seeeen meyramın dediği gibiii kibarıda olmaz bu işleriiiiiindelikafadulden...yerinde oyna seeen daha diğerleride görmediii 14. kişiyiiii abu gene yıkılıcaaaak topiğiiim maşallaaaaaah:nazar: :hooray: yaaw beni güle oynaya uğurluyosunuz yaaaaa çook teşekürederim sizeee sağoluuuunn.vallaa sanki arkamdan orkestra tutmuşsunuz gibii halay çekiyosunuuz hamişleeerr...hadiiii döndüğümde deee diğer arkadaşlarımıı ve en son kendimi göreyiim halaydaaa :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :enbuyukkk:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
sen şimdi safranboluya hayırlı ile git bak görcen sende kendiliğinden hamile kalacan ben 36 yaşında kaldıysammmm senin kürünleeee sen zaten kalırsın sadece ricam kafandan at hiiiç düşünme emii canım
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

insallah canim sende döner dönmez karninda bebis olsun, halayin sonu yok bu gidisleeee :teytey:

Kızlaaaar sudenin yazdıklarınıı paylaşıyorum sizinle gerisi silinmiştiiiiirr.sadece diğer arkadaşlarada ıspat olsuuun..amaan bazılarıda uyduruyosun derler nemelazıım:))

Arnavut gÜzelı benı hatırladınmı ben hemŞerın keÇıboynuzu kÜrÜnÜ uyguluyoduk hatta bızım kınalarda fala gıydıgımız fıstanlardan konuŞmuŞtuk senın resmın vardı avatarında hele neyse cnm ben keÇıboynuzu kÜrÜnÜ 1 ocaktan berı uyguladım takı martın 7 sıne kdr nısandada hamıle kaldım Şoktayım halan ama o sÜre ıÇınde hergÜn havuÇ salatası yaptım ve kuruyemıŞ eŞımde bende yedıkbızım sayı 4 mılyondu 2 sene Önce tÜp bebek denemıŞtık tutmadı derken rabbım yÜzÜmÜze gÜldÜ demem Şıkı cnm sakın umudunu kaybetme kÜrlere dvm et hemŞerım allah razı olsun ıbrahım saraÇoglundan dılerım allah senınde gÖnlÜne gÖre verır cnmınŞallah benı hatırlamıŞındır ben bayagı gırmedım etkılenıyom dıe her ay hamılemıyım dıe kafama takıyodum 2 ay dır gırmedım ve kafam Çok rahattı onunda etkısı vardır ÖpÜyorum cnm allah emanet ol

:roflol::roflol::roflol::roflol:
sen şimdi safranboluya hayırlı ile git bak görcen sende kendiliğinden hamile kalacan ben 36 yaşında kaldıysammmm senin kürünleeee sen zaten kalırsın sadece ricam kafandan at hiiiç düşünme emii canım
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

vallaha bende hamile kalaam duruuum sana sööööz özel bana ait bir liste açıcaaam nihayeeeet arnavutgüzeli durunun yöntemini dinledi ve hamile kalmayı başardı diyeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

arnavutum güzelim inanmamak olurmu bu kadar hamile nasıl oldu o zaman deme öyle listemizde hepimizin ismi olacak peşpeşe patlatcaz topic yıkılacakkkkk:nazar::nazar::sm_cool::teytey::hooray::dance:

vallaha bende hamile kalaam duruuum sana sööööz özel bana ait bir liste açıcaaam nihayeeeet arnavutgüzeli durunun yöntemini dinledi ve hamile kalmayı başardı diyeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

abbuuuuuu sen kal ben senin yerine yazarımmmma.s.a.s.

geçen ay otomatiğe bağlanmıştım hatta preseedi yaptıktan sonra bilem ayaklarımı havaya kaldırmıştım :roflol::roflol:aklıma geldi şimdi hatta eşimde ayaklarını havaya kaldırdı:roflol::roflol::roflol:

arnavutum güzelim inanmamak olurmu bu kadar hamile nasıl oldu o zaman deme öyle listemizde hepimizin ismi olacak peşpeşe patlatcaz topic yıkılacakkkkk:nazar::nazar::sm_cool::teytey::hooray::dance:

olsuun duruum dışardan biri okurr bunlar hergün birilerini listeye ekliyolar denmesin nemelazım ..ben sadece kopyaladım okadaaar..

AMİİİİİİİİİİİN CANIM BENİİİM AMİİİİİİİİİİİİİİN SİZİNLE PATLASINDAAAAA ben sonradan patlatsam da oluuurr.beni allah bunu için görevlendirdii siz kalmadan ben kalmiycaaaaam:içelim: kaydirigubbakcemile5

Kızlaaaar sudenin yazdıklarınıı paylaşıyorum sizinle gerisi silinmiştiiiiirr.sadece diğer arkadaşlarada ıspat olsuuun..amaan bazılarıda uyduruyosun derler nemelazıım:))

Arnavut gÜzelİ benİ hatırladınmı ben hemŞerİn keÇİboynuzu kÜrÜnÜ uyguluyoduk hatta bİzİm kınalarda fala gİydİgİmİz fİstanlardan konuŞmuŞtuk senİn resmİn vardı avatarında hele neyse cnm ben keÇİboynuzu kÜrÜnÜ 1 ocaktan berİ uyguladım takİ martın 7 sİne kdr nİsandada hamİle kaldım Şoktayım halan ama o sÜre İÇİnde hergÜn havuÇ salatası yaptım ve kuruyemİŞ eŞİmde bende yedİkbİzİm sayı 4 mİlyondu 2 sene Önce tÜp bebek denemİŞtİk tutmadı derken rabbİm yÜzÜmÜze gÜldÜ demem Şıkİ cnm sakın umudunu kaybetme kÜrlere dvm et hemŞerİm allah razı olsun İbrahİm saraÇoglundan dİlerİm allah senİnde gÖnlÜne gÖre verİr cnmİnŞallah benİ hatırlamıŞındır ben bayagı gİrmedİm etkİlenİyom dİe her ay hamİlemİyİm dİe kafama takıyodum 2 ay dır gİrmedİm ve kafam Çok rahattı onunda etkİsİ vardır ÖpÜyorum cnm allah emanet ol
VAYYYY BE KEÇİ BOYNUZU KÜRÜ GERÇEKTEN YARIYORMUŞ İŞE AMA BENİM HERİF İÇMİYOR :dilcikar: NE YAPAYIM BEN BUNA ŞİMDİ :mymeka:SORUN KENDİSİNDE OLMASINA RAĞMEN BENİM KADAR TAKMIYOR KAFASINA BEN ONCA KÜR DENİYORUM HİÇ İMRENMİYOR BENİ DİNLESE BELKİ ŞİMDİ HAMİLEYDİM BELKİDE BEBEĞİM BİLE OLMUŞTU

VAYYYY BE KEÇİ BOYNUZU KÜRÜ GERÇEKTEN YARIYORMUŞ İŞE AMA BENİM HERİF İÇMİYOR :dilcikar: NE YAPAYIM BEN BUNA ŞİMDİ :mymeka:SORUN KENDİSİNDE OLMASINA RAĞMEN BENİM KADAR TAKMIYOR KAFASINA BEN ONCA KÜR DENİYORUM HİÇ İMRENMİYOR BENİ DİNLESE BELKİ ŞİMDİ HAMİLEYDİM BELKİDE BEBEĞİM BİLE OLMUŞTU

:dilcikar:küs sende onaaakaydirigubbakcemile banane dee sende yiğcen dee bak herkezin kocası yiğo dee..amaa birazcık gözlerini sulandıır seksiii giyiiiin BAK OZAMAAAN KEÇİ BOYNUZUUUU İLE YIKANMAZSAA BENDE ARNAVUT DEĞİLİİİM.DENE BAAK..:teytey: :asigim:

kedersizim eşin çerez severmi benim eşim her akşam fındık fıstık badem ceviz yedi
eğer keçiboynuzu kürünü sevmiyorsa sen ona taze sıkılmış havuçsuyu içir ama içine mutlaka bir kaç damla zeytinyağ koy oda spermi artırır balkabağı yedir
keçiboynuzu pekmezide olur canım ayy aklıma başka birşey gelmiyor ilişkiden önce türk kahvesi içir polen yesin incir yesin

:dilcikar:küs sende onaaakaydirigubbakcemile banane dee sende yiğcen dee bak herkezin kocası yiğo dee..amaa birazcık gözlerini sulandıır seksiii giyiiiin BAK OZAMAAAN KEÇİ BOYNUZUUUU İLE YIKANMAZSAA BENDE ARNAVUT DEĞİLİİİM.DENE BAAK..:teytey: :asigim:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ilahi sen çok yaşa emiiiiiii seksi güyün haaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

kedersizim böğürtlen kökü var demiştin en son adet günün ne zamandı

arnavutum güzelim sen yarın 11.00 yola çıkıyosun o zaman sana hayırlı yolculuklar diliyorum güle güle git güle güle gel ama arada gir topiğine

yarın sabah listeyi yine kopyalarım ben artık dinleneyim

canlarım akide şekerlerim hepinize tekrar teşekkürlerimi iletiyorum sorularınıza cevap veremedim ne olur kızmayın

iyi akşamlar öpüyorum Şeniza.s.:nazar::enbuyukkk:

kedersizim eşin çerez severmi benim eşim her akşam fındık fıstık badem ceviz yedi
eğer keçiboynuzu kürünü sevmiyorsa sen ona taze sıkılmış havuçsuyu içir ama içine mutlaka bir kaç damla zeytinyağ koy oda spermi artırır balkabağı yedir
keçiboynuzu pekmezide olur canım ayy aklıma başka birşey gelmiyor ilişkiden önce türk kahvesi içir polen yesin incir yesin

KEDERSİZİİİİİM duruum doğru söylüyoo en azındaaan kuru yemiş yedir özeliklee fındık balla karıştır yedir..keçiboynuzunun pekmezini içir bari bir fincan kadar içsin..yada durunun dediği gibii inciri bi gece zeytin yağında beklet yediir..yemiyosaa buraya takılsıın been cabındaa halederiiim duruylaaakaydirigubbakcemile5

arnavutum güzelim sen yarın 11.00 yola çıkıyosun o zaman sana hayırlı yolculuklar diliyorum güle güle git güle güle gel ama arada gir topiğine

yarın sabah listeyi yine kopyalarım ben artık dinleneyim

canlarım akide şekerlerim hepinize tekrar teşekkürlerimi iletiyorum sorularınıza cevap veremedim ne olur kızmayın

iyi akşamlar öpüyorum Şeniza.s.:nazar::enbuyukkk:

<canıııım beniiim sağol çok teşekürederiiiiiiiim..çok sağoool
tabikii uğrarııım
hiç girmemezlik yaparmıyıım

bende sneiii ve yeğenimi kocamaan öpüyoruuuum allaha emant ol sende hakkını helaal et:1hug:

Canım arkadaşlaarıııım bende şimdi çıkıyoruuum eşim yemeğe götürücek beniiii Şeniz..

sizi çok özliyceeem ,mutlaka topiğe girmeye çalışıcaaam ,yoksa çatlarım haaakaydirigubbakcemile3 ahanda böyle oluruum-tatlicadiarzu- sizdee bana süpriz yapıp hepiniz hamile kalıııın :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :lepi:..
topiğime iyi bakın yeni gelen arkadaşlara yardımcı olun onlara vesile olun herşey allah rızası için herşey yeni gelecek olan bebişlerimiz içiin onların hatrı daha büyüük..

ALLAHIMA emanet olun nolur nolmaz hakkınızı helal ediiin görüşmek dileğileee.döndüğümdee herkezi burda listede görmek istiyoruum tee okaaaa:oklava: ...sizleri çooook seviyoruuuuum ,çok özliyceeeem öpüyoruum kocamaaaaan mucuuuuuuuuukŞeniz

sağlıcakla kalııııın iyi geceleeer.herşey gönlünüzce olsuuuuun...
ay veda mektubu gibi oldu ama napiiiim ayrılamıyoruuuum üüüüfff:çok üzgünüm:..

:1hug: kaydirigubbakcemile5

Back
X