• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya................::CüvCüv:

14-Sudennnaz............:::CüvCüv:

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.Günaydııınnnn akide şekerleriiiiiiimmmma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ne o sizi bırakacağımı sandınız dimi pışşşşşşııııııııkkkkkkkkkkkkkk walla kapıdan kovun bacadan yine girerim bennnnnnnnnnn:roflol:sırnaşık şey

listemizide koyduummm sizleride bu listede görmek istiyoruummm eeee hadi beni teyze yapınnnnnnnn ŞenizŞenizalkisalkisalkis

aman kürleri aksatmayııınnnn sakıınnnn sizleri çooooooooooooooooooookkk seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm Şeniza.s.:nazar::nazar:

günaydınnn durummm... nasılsın canım nasıl hissediyorsun kendini... nolurrrr biziiiii bırakmaaa hep yanımızda ol.. çünkü sana soracağımız o kadar çok şey varki...

gunaydinnnnnnnnnnn:)))))))))))))) esram82 dilerim sende hamilesindir.........

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya................::CüvCüv:

14-Sudennnaz............:::CüvCüv:

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.Günaydııınnnn akide şekerleriiiiiiimmmma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ne o sizi bırakacağımı sandınız dimi pışşşşşşııııııııkkkkkkkkkkkkkk walla kapıdan kovun bacadan yine girerim bennnnnnnnnnn:roflol:sırnaşık şey

listemizide koyduummm sizleride bu listede görmek istiyoruummm eeee hadi beni teyze yapınnnnnnnn ŞenizŞenizalkisalkisalkis

aman kürleri aksatmayııınnnn sakıınnnn sizleri çooooooooooooooooooookkk seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm Şeniza.s.:nazar::nazar:

canikommmmm günaydınnnnn taze anneeeemmmm nasılsınnn sen şimdi ailenle paylaşmak için pazartesi gününümü bekleyeceksin yoksaaa kutlamalara başladınızmııı valla hep aklımdasınn eşime bile anlattımmm çocuk gibi seviniyorumm allahhh bütün kötülüklerden korusun senii.

ŞenizŞenizŞeniz

durum, Arzum esram, eylülüm hepinize günaydın kızlar...

durucum valla hamile kalan bi daha ugramıyo topiğe ondan öle yazdım.sen bizi bırakma ...

hepinize günaydın kızlarrr dünyanın en güzel anne adaylarıı liste uzadıııı inşallah 1 sayfa listemize yetmezzz moraller yerinde olsun yeterkiii :emir_bebek::emir_bebek:

15dakikalıgına yerimde yokum
simit peynir isteyenler gelsin yan ofisteyim:)))))

:teytey:duruuuuummm,çok sevindim.hepimiz için herşey çok güzel olacak inşallahhhhh

Daha önce de anlatmıştım,pco luyum adet göremiyorum ,bugün farlutal aldım yoksa patlıycam,önümüzdeki aya kadara polen+bal ve ayrıca hayıt içmeye devam edicem,adetimin düzene girmesi ve yumurtlama için başka öneriniz var mı?(incir soğan hariç böğğğkk-tatlicadiarzu-)

:teytey:duruuuuummm,çok sevindim.hepimiz için herşey çok güzel olacak inşallahhhhh

Daha önce de anlatmıştım,pco luyum adet göremiyorum ,bugün farlutal aldım yoksa patlıycam,önümüzdeki aya kadara polen+bal ve ayrıca hayıt içmeye devam edicem,adetimin düzene girmesi ve yumurtlama için başka öneriniz var mı?(incir soğan hariç böğğğkk-tatlicadiarzu-)

dilaracım ben birde çörek otu ve tarçınında çok iyi geldiğini duydum.. tatlarıda çok kötü değil.. tarçını sakızına dök çiğne.. çörekotunuda ya balla karıştır ye yada bir kaşık ağzına kaşıkla dök arkasından su iç.. tercih senin canım.. inşallah şifasını görürsün..:1hug:

dilaracım ben birde çörek otu ve tarçınında çok iyi geldiğini duydum.. tatlarıda çok kötü değil.. tarçını sakızına dök çiğne.. çörekotunuda ya balla karıştır ye yada bir kaşık ağzına kaşıkla dök arkasından su iç.. tercih senin canım.. inşallah şifasını görürsün..:1hug:

Peki canım bunları yapabilirim ama ne zaman başlıcam ve de bitircem?

ayyy canım keşşkkeee ama nerdeee...:1no2: senin bu yazını görmek bile beni heyacanlardırdı :1hug:ama ben çok umutsuzum zaten sancılarım başladı yarın en geç cumartesi hastayım ben.. umutlarımı bir sonraki aya taşıdım..:a015:

Peki canım bunları yapabilirim ama ne zaman başlıcam ve de bitircem?

en erken zamanda başla canım.. zaten onların bir zararı yok.. rahmi güçlendirici yardımcı özellikleri var .. inşallah sende faydasını görürsün

günaydınnn durummm... nasılsın canım nasıl hissediyorsun kendini... nolurrrr biziiiii bırakmaaa hep yanımızda ol.. çünkü sana soracağımız o kadar çok şey varki...

ayy iyiyim aşkım Şeniz walla karışık bir durumdayım desem fisfisfis bırakmam canım sorularınıza hazırım a.s ama lütfen çalıştığım sayfadan soruuuuuunnnnn :roflol::roflol::roflol::roflol:

hepinize günaydın kızlarrr dünyanın en güzel anne adaylarıı liste uzadıııı inşallah 1 sayfa listemize yetmezzz moraller yerinde olsun yeterkiii :emir_bebek::emir_bebek:

günaydın arzucum.. senin sigarıyı bırakma işin nasıl gidiyor canım.. içmedin değilmi

ayy iyiyim aşkım Şeniz walla karışık bir durumdayım desem fisfisfis bırakmam canım sorularınıza hazırım a.s ama lütfen çalıştığım sayfadan soruuuuuunnnnn :roflol::roflol::roflol::roflol:

çalıştığın sayfa neresi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canikommmmm günaydınnnnn taze anneeeemmmm nasılsınnn sen şimdi ailenle paylaşmak için pazartesi gününümü bekleyeceksin yoksaaa kutlamalara başladınızmııı valla hep aklımdasınn eşime bile anlattımmm çocuk gibi seviniyorumm allahhh bütün kötülüklerden korusun senii.

ŞenizŞenizŞeniz

arzuuuummmmm sanada günaydınnnnn a.s.a.s. önce size söyledim ardından annelere söyledim a.sa.s ALLAH sizleride bütün kötülüklerden korusun bi tanem :Saruboceq::nazar: tez zamanda bütün dileklerinizi isteklerinizi gerçekleştirsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

günaydın arzucum.. senin sigarıyı bırakma işin nasıl gidiyor canım.. içmedin değilmi

alkisalkisalkisalkisalkisalkis süperimm süperrr evimde bendee mis gibi kokuyorumm eşimde artık evde içmiyor yani yakında oda tamamen bırakır herhaldee yaşasın dumansız hava sahasııı nefesim açıldııııı valla içmeyin arkadaşlarr o pis sigarayııı kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 :roflol:

günaydın eylülüüüüüümm
a.s.a.s.a.s.a.s.
durum, Arzum esram, eylülüm hepinize günaydın kızlar...

durucum valla hamile kalan bi daha ugramıyo topiğe ondan öle yazdım.sen bizi bırakma ...

bırakmam canıııımmmmm ayyyyy ben sizi çok seviyooommmmmm ŞenizŞenizŞeniz

Back
X