• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Polen+bal+çörekotu+tarçın her sabah aç karnına 1 çay kaşığı hergün

Adet bitti 5.gün
akşam eve gider gitmez aç karnına kuru incir 4-5 adet
süt maydanoz buharı
ardından adaçayı yağı vajina sabah çıkardım
buharı yaparken böğürtlen kökü içtim (bir fincana 1 tatlı kaşığı böğürtlen kökü koy üstüne sıcak su dök ben 1 adet çubuk tarçında koydum demlensin 1 fincan iç) (Yumurtlamanın ortalarında 2 fincana çıkardım)
buhar bitti,adaçayı yağı bitti yumurtlama zamanı (ayy buda tavuk gibi oldu)
polen devam, 4-5 adet incir devam, akşam böğürtlen kökü devam sonra preseed ilişki ayaklar havada yarım saat sonra cenin pozisyonu (aklınıza tatili getirin)
ovulasyon testi mutlaka alın derim hamile kalmak için sadece 2 gün varmış bu kadar

durum hamileya belki senin işine yarar diye kopyaladım.. bugünden başlayabilirsin

adet olmadan başlıyım mı yani?hemen bugün?

dilaracım başlaa bunların günü yok adet öncesi sonrasııı ne zaman istersenn hormonlarını dengeye sokacak bunlar bende hiç zamanında adet olmazdım ilk defa bu ay ilaçsız kendiliğinden adet oldumm polen ve tarçın çayı sayesinde diye düşünüyorumm sende kullan çok faydasını göreceksin zaten burdanmı gördüler ne bu ara televizyonda hep poleni anlatıyprlarr herkes için faydalııı inşallah sende faydasını görürsün ben tarçını sakızla değil bitki çayının içine yada 1 bardak sıcak su içine karıştırarak içiyorum nasıl mideni zorlamazsan sende o şekilde kullan mutlaka yerimsenibenyerimseniben

dialracım senin için durunun yaptıklarını kopyaladım... hadi ama kızlar sizde biraz yardımcı olun dilaraya.. yani çörekotu ve tarçına bugünden başlayabilirsin dedimm sizcede öylemii

:teytey:duruuuuummm,çok sevindim.hepimiz için herşey çok güzel olacak inşallahhhhh

Daha önce de anlatmıştım,pco luyum adet göremiyorum ,bugün farlutal aldım yoksa patlıycam,önümüzdeki aya kadara polen+bal ve ayrıca hayıt içmeye devam edicem,adetimin düzene girmesi ve yumurtlama için başka öneriniz var mı?(incir soğan hariç böğğğkk-tatlicadiarzu-)

dilarammmm günaydıın canımmmmm teşekkür ederimmŞeniza.s.

canım farlutal adet söktürücü bende kullanmıştıımm bir zamanlar.... poleni bırakma hatta polen+bal+çörekotu+tarçın ye soğanı bende içemedimm içenler şanslı ama 1 adet yemeklik soğanın üzerine 1 yemek kaşığı sumak döküp yemeni tavsiye ederim. a.s
eğer incir kürünü yapamıyosan ye :icecream: ben bu ay adetten itibaren hergün 4-5 adet yedim çatlaması içinde böğürtlen kökü içtim tarçınla birlikte:kahve:

dilaracım ben birde çörek otu ve tarçınında çok iyi geldiğini duydum.. tatlarıda çok kötü değil.. tarçını sakızına dök çiğne.. çörekotunuda ya balla karıştır ye yada bir kaşık ağzına kaşıkla dök arkasından su iç.. tercih senin canım.. inşallah şifasını görürsün..:1hug:

kızlarr yalnız çörekotuyla ilgili bir şey duymuştum yanlışmı bilmiyorumm

biliyosunuz serttir onu yediğimizde sanırım bağırsakları çizme özelliği var

o yüzden lütfen havanda dövün öyle yiyin ok

çalıştığın sayfa neresi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

simit peynir bayılırım... ama şimdi durucumun yanında böyle konuşuruz anne adayımızın canı ister felan..:CüvCüv:

abbbaauuuuuuwwwwwwwwwwwww laf ebesi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Şeniz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

walla canım hiçbişi çekmiyoooooo rahat konuşabiliriiizzzzzzzzzzzzzzzzzcokacimcoooka.s.

bu arada benim aklım hala kekte börekteeeeeeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis süperimm süperrr evimde bendee mis gibi kokuyorumm eşimde artık evde içmiyor yani yakında oda tamamen bırakır herhaldee yaşasın dumansız hava sahasııı nefesim açıldııııı valla içmeyin arkadaşlarr o pis sigarayııı kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 :roflol:

eeee ben buna alkış deriiiimmmmmmmmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

abbbaauuuuuuwwwwwwwwwwwww laf ebesi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Şeniz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

walla canım hiçbişi çekmiyoooooo rahat konuşabiliriiizzzzzzzzzzzzzzzzzcokacimcoooka.s.

bu arada benim aklım hala kekte börekteeeeeeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 cevap veremedin değilmi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

dilaram başla başla hemen hatırlarsanız arnavutum güzelim tarçını çay gibi için derdiiiiiii

kızlar mutlaka preseed de alın fiyatı 50 TL rahim sıvısına yakın bir şey ilaç değil kesinlikle doğal yaniiiii

kızlar size iyi muhabbetlerr benim dıları çıkmam gerekiyorr akşam üstü okurum yazdıklarınızıı inşallahh hamile haberleride alırımmm kendinizee dikkat edinnnn kaydirigubbakcemile

alkisalkisalkisalkisalkisalkis süperimm süperrr evimde bendee mis gibi kokuyorumm eşimde artık evde içmiyor yani yakında oda tamamen bırakır herhaldee yaşasın dumansız hava sahasııı nefesim açıldııııı valla içmeyin arkadaşlarr o pis sigarayııı kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 :roflol:

kaydirigubbakcemile5 BRAVO CANIMM alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 cevap veremedin değilmi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kısssss gelirsemmmm basarımm senin orayı kaydirigubbakcemile4 bu arada nerde oturuyon bilmiyom amaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: yorma beni yaşlı yaşlıııııııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çalıştığım sayfadan rica edeyiyom işteeeee bu arada akşam elektrikler kesildi sular akmadı o yüzden çok çalışamadııııııııımmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

dilaram başla başla hemen hatırlarsanız arnavutum güzelim tarçını çay gibi için derdiiiiiii

kızlar mutlaka preseed de alın fiyatı 50 TL rahim sıvısına yakın bir şey ilaç değil kesinlikle doğal yaniiiii

PRESEED KAÇ KULLANIMLIK DURUM.. BİRDE OVULASYON TESTİ İSTETTİMDE ARTIK BANA YARDIM EDERSİN.. İLK DEFA KULLANACAM:uhm: :uhm:

kızlar size iyi muhabbetlerr benim dıları çıkmam gerekiyorr akşam üstü okurum yazdıklarınızıı inşallahh hamile haberleride alırımmm kendinizee dikkat edinnnn kaydirigubbakcemile

arzuuuuummmm dikkat et kendine sakın ağır bişi kaldırmaaaaaaaaaaaaaa görüşürüüzzzz ŞenizŞeniza.s.:nazar:

kısssss gelirsemmmm basarımm senin orayı kaydirigubbakcemile4 bu arada nerde oturuyon bilmiyom amaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: yorma beni yaşlı yaşlıııııııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çalıştığım sayfadan rica edeyiyom işteeeee bu arada akşam elektrikler kesildi sular akmadı o yüzden çok çalışamadııııııııımmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

elektrikleri anladımda bu su işini anlayamadımmm:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

PRESEED KAÇ KULLANIMLIK DURUM.. BİRDE OVULASYON TESTİ İSTETTİMDE ARTIK BANA YARDIM EDERSİN.. İLK DEFA KULLANACAM:uhm: :uhm:

canım preseed'de 6 adet var ...a.s canım ovulasyon testini yumurtlama günlerinde kullancan bende topu topu 2 adet yaptım birinde çift çizgiyi yakalayamadım diğerinde silikti

eğer hamile kalamasaydım bu ay şu hamilelik monitörü var onu almayı planlıyordum ama çok pahalı yaaaaaa kürlerle beraber onu kullancaktım

elektrikleri anladımda bu su işini anlayamadımmm:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evi su bastıııııı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım preseed'de 6 adet var ...a.s canım ovulasyon testini yumurtlama günlerinde kullancan bende topu topu 2 adet yaptım birinde çift çizgiyi yakalayamadım diğerinde silikti

eğer hamile kalamasaydım bu ay şu hamilelik monitörü var onu almayı planlıyordum ama çok pahalı yaaaaaa kürlerle beraber onu kullancaktım

ozaman adet olduktan 11 gün sonra ovulasyon testini kullanacam hangi gün çift çizgi görürsem o günmü çalışma yapacaz :utangac: :utangac: :utangac:

Back
X