Polen+bal+çörekotu+tarçın her sabah aç karnına 1 çay kaşığı hergün
Adet bitti 5.gün
akşam eve gider gitmez aç karnına kuru incir 4-5 adet
süt maydanoz buharı
ardından adaçayı yağı vajina sabah çıkardım
buharı yaparken böğürtlen kökü içtim (bir fincana 1 tatlı kaşığı böğürtlen kökü koy üstüne sıcak su dök ben 1 adet çubuk tarçında koydum demlensin 1 fincan iç) (Yumurtlamanın ortalarında 2 fincana çıkardım)
buhar bitti,adaçayı yağı bitti yumurtlama zamanı (ayy buda tavuk gibi oldu)
polen devam, 4-5 adet incir devam, akşam böğürtlen kökü devam sonra preseed ilişki ayaklar havada yarım saat sonra cenin pozisyonu (aklınıza tatili getirin)
ovulasyon testi mutlaka alın derim hamile kalmak için sadece 2 gün varmış bu kadar
canım cok sevindim inanki hamile olmana.allah kucağinada almayı nasip etsin inşlh.burda bana yol gösteren ilk kişilerdiniz siz.
yanlız benim sana bikaç sorum olacak.polen-tarçın-bal-ç.otunu adetin kaçinçi günü başladın kaç gün devam ettin.çörek otunu eziptemi giyeyim.senin ölçülerin neydi?
maydonoz buharını yarım litre süttemi yoksa 1litre süttemi yaptın.yaptığımız sütü atmamızmı lazım.yani tekrar kaynatsak olurmu.(süt önemli değil ne kadar giderse gitsin de sizler atmadıysanız ben atarım yazık olmasın diye soruyorum)
adaçayı yağini pamuğa batırıp ii ce içeriye mi koymak lazım ya kaçarsa.başka türlü olmazmı.bunu adetinin kaçinçi günü başlayıp kaç gün devam ettin.günde kaç kere.
böğürtlen köküne toz tarcın koysam olurmu acaba.sıcak suyu döktükten sonra hemen içiyormuyuz yoksa demlenmesini beklemek lazım mı?bunuda adetinin kaçinçi günü başlayıp kaç gün devam ettin?
preseed i sen netten mi aldın?onu ne zmanlar yapmak lazım ayrıca.
okadar fazla soru sordum ki kusura bakma.bende hamile kalırmıyım ümidiyle işte.inşlh bende hamile kalırım bu kürler sayesinde.