canım günaydın polen+bal+çörekotu+tarçın hemen başla belirli bir zamanı yok ..toz tarçın kullan çörek otunu ezmedim istersen ezerbilirsin belirli bir ölçü yok..
maydanoz süt ister yarım kilo ister 1 kilo yap bir demet (bağ) yıka ben elimle kopardım süte koydum kaynattım 2-3 sefer yaptım arka arkaya (yani akşam yaptım soğudu ısıttım) sonra attım. (bunuda adet bitminde 4- yada 5.gün başla . 5-6 gün (yumurtalama gününe kadar devam et)
adaçayıyağı adet bitiminde 4- ya da 5 gün başladım 5-6 gün devam ettim ..akşam koydum sabah çıkarttım.
adetin 2 . yada 3. günü hergün 5-6 adet incir yedim ... yumurtlama gününe kadar sonra 11 günde itibaren böğürtlen kökü içtim 1 tatlı kaşığı böğürtlen kökü 1 adet çubuk tarçın üzerine kaynamış su dök denlensin ılınınca iç. yumurtlamanın ortalarında 2 fincana çıkardım 2 hafta içmişimdir
preseed internette var sipariş edersen gönderiyorlar onuda ovulasyon testiyle birlikte kullan zaten 6 adet var içinde
birde ilişkiden sonra ayaklarını duvara daya poponun altına yastık koy beklet 1 saat sonra en çok nerden yumurtluyorsan o tarafa cenin şeklinde yat sabaha kadar.
canım sorularını cevplamaya çalıştım inşallah gelir bebişin

:ecrin_bebek:alkisalkisalkis