• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar bende çörekotu sabahları yiyince midemde acayip bir yanma oluyor.. acaba sizdede öyle oluyormu..-tatlicadiarzu-

canım ben çörek otunun dövülmüş halini aldım yani toz halde hepsini karıştırdığım için pek hissetmiyom hele ki benimde meyra gibi mide sorunlarım var reflü ve bağırsak sorunu ama rahatsızlık vermedi allaha şükür.
sadece incir biraz motoru bozdu :utangac:

Herkese günaydınnn.olsun susuzyaz bi dahaki sefere inşallah kafana takma hepimiz aynı şeyi istiyoruz ama zamanı gelmedi demekki bizler için.:1hug:

sevimsudan uzun zamandır haber yok yaa merak ediyom bende ne yaptı acaba :CüvCüv:

denizsizada da hadi sende bir an önce sonuçlandır listemiz çoğalsın.:CüvCüv:

arnavutgüzeline allah yardımcı olsun sorunsuz biter de yanımıza gelir bir an önce inşallahh :Saruboceq:

yapıcam yapıcamda cnm gene negatif cıkacak onu kesin biliyorum büyükte konusmak istemiyorum.inşallah sizlerin dedikleri cıkarda ben utanırım.

Herşeyde bi hayır var unutma hayırlısıyla hamilesindir inşallah ama değilsende sorun değil kafana takmamaya çalış bak hepimiz beklemedeyiz sabırla.denemeye devam edicez sen bir an önce sonuçlandırmaya bak

canım ben çörek otunun dövülmüş halini aldım yani toz halde hepsini karıştırdığım için pek hissetmiyom hele ki benimde meyra gibi mide sorunlarım var reflü ve bağırsak sorunu ama rahatsızlık vermedi allaha şükür.
sadece incir biraz motoru bozdu :utangac:

ya benimki dövülmemiş belki ondan ya.. bende dövülmüş aldırayım bari.. cevap için teşekkür canım arkadaşımm:1hug:

yapıcam yapıcamda cnm gene negatif cıkacak onu kesin biliyorum büyükte konusmak istemiyorum.inşallah sizlerin dedikleri cıkarda ben utanırım.

inşallah hamilesindir... hadi bize hayırlı haber ver canım biraz neşelenelim halay tutalım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Gül yüzlü güzel arkadaşlarım Hepiciğinize GüNaYıDıN:)))))))))))))

meyracım çok geçmişolsun..Umutsuzcum artık üzülmek yok napıyoruz Takmıyoruz Tak Hamile KAlıyoruz Slagonumuz Budur arkadaşlar...

Arkadaşlar Arnavut güzeli daha ameliyata girmemiş Dr bekliyorlarmış.:çıkınca beni arayacaklar bende size durumu bildiririm.

Sizden isteği bol bol DUA :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bir de hepinize çooook selamı var.
Allahım ne olursun hayırlısıysa güzel haberlerle çıksın.:nazar: :CüvCüv: 1-2 aya kalmadanda çifter çifter bebişleri :emir_bebek:olsun (AMİNNNNNNNNNN)

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ben duamı yolladım :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Fıstıklarımmmm

Çok heyecanlandım çok sevinçliyim ya

Arnavutgüzelimiz ameliyatttan çıkmış alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis .
Dualarınız :Saruboceq: için çoook teşekkür ediyor...
Şimdi konuştum.Sesi biraz durgun geliyodu ama çok mutlu :lepi: :lepi: :lepi: ..
aNlayacağınız herşey yolunda

gayet iyiyim diyo1-2 saat hastanede yatıp çıkacakmış

Fıstıklarımmmm

Arnavutgüzelimiz ameliyatttan çıkmış alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis .

canıııımmmmmm sibelimmmm çok teşekkür ederim haber verdiğin içn ŞenizŞeniz
çok merak etmiştim çok şükür iyiymiş ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUUUN :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet durucum çok şükür herşey yolunda

arnavut güzelimde pek mutlu artık 1-2 ay sonra daha da mutlu olacak inşallah

evet durucum çok şükür herşey yolunda

arnavut güzelimde pek mutlu artık 1-2 ay sonra daha da mutlu olacak inşallah

inşallah sibelim inşallah allah arnavutumunda yüzünü güldürecek sizlerinde alkisalkisalkishihoyyyt:teytey::dance:

canııımmmm arnavutum güzeliiimmmmmm geçmiş olsuuuuunnnnnnn ŞenizŞenizŞeniz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Fıstıklarımmmm

sibelcim teşekkürler haber verdiğin için... Arnavutgüzelim geçmiş olsunnnnna.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

[QUOTE=latsibel;7118694]Fıstıklarımmmm

gayet iyiyim diyo1-2 saat hastanede yatıp çıkacakmış[/QUOTE]

Allaha şükür çok geçmiş olsun arnavut güzelimiz...

Fıstıklarımmmm

cok guzel haber bu....insallah en kisa zamanda hamile haberinide aliriz...arnavut guzeliminkaydirigubbakcemile3alkisalkisalkisŞeniz cok gecmis olsun..

kızlar üniversite kağidim gelmiş postaçı zili çaldı tam aşağiya inerken merdivenlerden düştüm.içim ılıdı gitti ellerim titredi.ben eğer hamileysem bişe olmaz demi.

kızlar üniversite kağidim gelmiş postaçı zili çaldı tam aşağiya inerken merdivenlerden düştüm.içim ılıdı gitti ellerim titredi.ben eğer hamileysem bişe olmaz demi.

canııımmm geçmiş olsuuunnn a.s.:nazar: iyimisin varmı ağrın :nazar: kalbini temiz tut
yat sen şimdi ... eşin yok şu an herhalde... geldiğinde bence yaptır kan testini derim kaç gün geciktin

slm
kızlar bu gün test yaptırdım bakalım sonuç varmı bebiş
dua edin bana olurmu birazdan alcam sonucu

arnavut güzelim çok geçmiş olsun canıım aramıza tez vakitte iyileşip dönersin inş
seni kocaman öpüyorum canım.Şeniz

Back
X