• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar yeni hafta yeni umutlar getirsin hepimize

herkese günaydınlar
bugün yine dopink sallanacak,dolup taşacak,yine halaylar çekilecek :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

evet kedersizim bencede kızlar selimina test yapmış ikinci çizgi silik çıkmış bugün kan tahlili yaptıracak :dance::teytey:

arkadaşlar herkese selammmm

biliyonuzmu bugun arnavutgüzelinin mekanını bastım:)))) pazartesi gelicemi söledim ama eşim kanıma girdi hadi senin arkadaşa süpriz yapalım dedi...
gittim karşımda züppper bi hatun sanki podyumdan inip gelmiş...yüreginin güzelliği yüzüne vurmuş.Eşiylede pek yakışmışlar Allah hep mutlu etsin onları birde bebişle mutluluklarını taçlandırsın inşallah...çooook mutlu oldummmm yaa
iyi geceler herkese

oooo arnavutgüzelim çok güzeldir valla manken gibi boyu posu var hamilelik ona çok yakışacak valla :CüvCüv:bende onu resimlerinde gördüm eşiylede çok yakışıoyorlar ALLAH IM BİRDE TONTİŞ BİR BEBEKTE VARDİMİ KUCAKLARINA :emir_bebek:ÇOK GÜZEL BİR ÇEKİRDEK AİLE OLURLAR

günaydın durum

Dr gittin mi yegenim nasılmış merak ettim ya?

günaydın tatlıımmm Şeniz gittim cumartesi günü büyümüş dedi haftaya cumartesi gel kalp atışını duymamız gerek dedi bende soruyorum içi boş olabilirmi diye biraz daha beklememiz gerek dedi

duru anlatsana canım ne dedi dr

doktorun bana söylediği senden beklediğim bir hamilelikti şimdilik bir sorun yok gibi ama sık sık takip etmek istiyorum zaten sorunlu bir bünyen vardı dedi muhtemelen bu hafta sonunda kalp atışı olmalıdır dedi çokda ümitlendirmek istemiyor bu arada miyomlarım var onlarda gebelikle birlikte büyüyecekmiş size haber veremedim cumartesinden beri hep yattım

günaydın tatlıımmm Şeniz gittim cumartesi günü büyümüş dedi haftaya cumartesi gel kalp atışını duymamız gerek dedi bende soruyorum içi boş olabilirmi diye biraz daha beklememiz gerek dedi
canım artık içini ferah tut içi boşmu diye de sakın düşünme ,haftayada kalp atışlarını duyacaksın miniğinin ALLAHIN İZİNİ İLE BEBEĞİN ÇOK SAĞLIKLI OLACAK İÇİME DOĞDU NUT TOPU GİBİDE BİR OĞLUN OLACAK:emir_bebek:

oooo arnavutgüzelim çok güzeldir valla manken gibi boyu posu var hamilelik ona çok yakışacak valla :CüvCüv:bende onu resimlerinde gördüm eşiylede çok yakışıoyorlar ALLAH IM BİRDE TONTİŞ BİR BEBEKTE VARDİMİ KUCAKLARINA :emir_bebek:ÇOK GÜZEL BİR ÇEKİRDEK AİLE OLURLAR

kedersizim sana şöyle söyliyim......

Kız nikini bilmişte koymuş Arnavutların en güzeli MAŞALLLAH :nazar: :nazar: :nazar:

canım artık içini ferah tut içi boşmu diye de sakın düşünme ,haftayada kalp atışlarını duyacaksın miniğinin ALLAHIN İZİNİ İLE BEBEĞİN ÇOK SAĞLIKLI OLACAK İÇİME DOĞDU NUT TOPU GİBİDE BİR OĞLUN OLACAK:emir_bebek:

canııımm ŞenizŞeniz annelerde erkek dediler abbaauuww kaydirigubbakcemile3

kedersizim sana şöyle söyliyim......

Kız nikini bilmişte koymuş Arnavutların en güzeli MAŞALLLAH :nazar: :nazar: :nazar:

maşallah çok güzel bende msnde resimlerini gördüümmm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

oooo Durum süpeer ya büyüyo demek oğlumuz :emir_bebek:

sen hiç aklına kötü şeyler getirme içindeki bebişin keyfini çıkar...haftaya da pıt pıt kalp atışınıda duycaz hayırlısıyla

oooo Durum süpeer ya büyüyo demek oğlumuz :emir_bebek:

sen hiç aklına kötü şeyler getirme içindeki bebişin keyfini çıkar...haftaya da pıt pıt kalp atışınıda duycaz hayırlısıyla

inşallah sibelim inşallah bu hafta karından ultrasonla baktı haftayada alttan bakacam dedi ben endişe edince alttan bakmak zorundayım korkmana gerek yok dedi
doktorun erkek kardeşide kadın doğum uzmanı antalyadaymış adını bilmiyorum beraber geldi muayenehaneye yardımcı kadın doğumcu getridim diye espri yaptııkaydirigubbakcemile3

Günaydın herkese seliminanın haberiyle bu sabah güne daha ümitle başladım inşallah güzel haberler verir inşallah hepimize bunu yaşatır arkadaşlar süprizzzzz
bu arada denizsizadadan da haber yok değil mi ?

merhaba canlarım
bi süredir işlerim yoğun olduğundan size sırnaşamadım,takip de edemedim fazla
durualyacım,inşallah herşey yolunda gider,ki benim içime öyle doğuyo ve içime doğan hep çıkmıştır
arnavutçum çok sevindim senin de iyi olmana,allah bir daha böyle stresler vermesin hiçbirimize inşallah.. kocaman öpüyorum seni
şimdi gelelim benim sorularıma..ben en sonunda farlutalle muradıma erdim..2.gün bal-tarçın-çörekotuna başladım.bunu toplam 10 gün mü yicez,yani 12.güne kadar?ayrıca polen+bal da yiyorum.bunun etkisi mi bilinmez ya da uzun zamandır olmadığımdan olabilir acaip yoğun geliyor..
elma yağını da ne zaman başlayığ ne zaman bitiriyoduk unuttum benÇok üzgünüm çoook

ama yine de seviyom siziiiiiikaydirigubbakcemile3

merhaba canlarım
bi süredir işlerim yoğun olduğundan size sırnaşamadım,takip de edemedim fazla
durualyacım,inşallah herşey yolunda gider,ki benim içime öyle doğuyo ve içime doğan hep çıkmıştır
arnavutçum çok sevindim senin de iyi olmana,allah bir daha böyle stresler vermesin hiçbirimize inşallah.. kocaman öpüyorum seni
şimdi gelelim benim sorularıma..ben en sonunda farlutalle muradıma erdim..2.gün bal-tarçın-çörekotuna başladım.bunu toplam 10 gün mü yicez,yani 12.güne kadar?ayrıca polen+bal da yiyorum.bunun etkisi mi bilinmez ya da uzun zamandır olmadığımdan olabilir acaip yoğun geliyor..
elma yağını da ne zaman başlayığ ne zaman bitiriyoduk unuttum benÇok üzgünüm çoook

ama yine de seviyom siziiiiiikaydirigubbakcemile3

canım benim bildiğim kadarıyla bal +çörektu+tarçın bu kürün belirli bir günü yok sanırım 3 ay kullamılması lazımmış arnavutumuz öyle diyor sen daha yeni başlamışsın canım yemeye devam et elmayağınıda adetini 5. günü uyguluyorsun 5 gün boyunca akşam koy sabah çıkarkaydirigubbakcemile3

bizde seni sefiyoz kaydirigubbakcemile3

canım benim bildiğim kadarıyla bal +çörektu+tarçın bu kürün belirli bir günü yok sanırım 3 ay kullamılması lazımmış arnavutumuz öyle diyor sen daha yeni başlamışsın canım yemeye devam et elmayağınıda adetini 5. günü uyguluyorsun 5 gün boyunca akşam koy sabah çıkarkaydirigubbakcemile3

bizde seni sefiyoz kaydirigubbakcemile3
hayddaaaa bazı topiklerde 2.günden 12.güne gibi bişi diyodu bal-tarçın için ondan karıştı kafam-tatlicadiarzu-
ya size bişi sorcam orda pamukla mı yatıyonuz siz?günlük pede koysak olmaz mı?ben yatamam gibi geliyo?:utangac:

Back
X