• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar topiğimiz baya kalabalık olmaya başladı hamileleri duyan geldi duyan geldi delikafaduldendelikafadulden

arzuuuuummm senden ne haberrrrr müdemiz bu ay geliyo dimi adet günün geçtimiiii

durumm benim en son adet 2 mayıstıı son 2 aydır polen sayesinde vaktinde adet oluyordum yani 2 günüm falan var benim takvime göreee biran önce adet olup doktora gitmek istiyorummm ama bana süpriz olurdaa bebişim gelirseee ne kadar daaa güzel olurrrr ben onun için sigarayı bıraktımm sağlıklı besleniyorum kilo bile aldımm oda artık nazlanmasınn yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

durumm benim en son adet 2 mayıstıı son 2 aydır polen sayesinde vaktinde adet oluyordum yani 2 günüm falan var benim takvime göreee biran önce adet olup doktora gitmek istiyorummm ama bana süpriz olurdaa bebişim gelirseee ne kadar daaa güzel olurrrr ben onun için sigarayı bıraktımm sağlıklı besleniyorum kilo bile aldımm oda artık nazlanmasınn yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canıııımmm bu yumurcaklar zaten sürpriz yapmaya bayılıyor kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis:emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv: belki diyorum gelir bu ay ayy şimdiden heyecanlandım bennnn :lepi:

canıııımmm bu yumurcaklar zaten sürpriz yapmaya bayılıyor kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis:emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv: belki diyorum gelir bu ay ayy şimdiden heyecanlandım bennnn :lepi:

:Saruboceq::Saruboceq: inşallahh canımm inşallahh benimle birlikte tüm isteyenlere allah nasip etsinn herkesin yüzünü güldürsünnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlaaaaaaaaaar esliminaaaam HAMıLE HAMıLEEEEEEEEEE KURBAN OLDUĞUM RABBııM MUCıZESıNı GÖNDERMııııııııııııııŞ...ŞÜKÜRLER OLSUUUUN ...OKADAR ÜZÜNTÜDEN SONRAA RABBıM ONA SÜPRııZ YAPTIIII SÜPRıııZZ.TEBRıK EDıYORUUUM KUCAKLIYORUUUUUM ONUU.O BUNU ÇOKTAN HAKEDıYODU KIZLAAAAR.
AY BEN ÇOK KÖTÜYÜÜÜM KENDıME GELEMEDıM HALAAAAAAAAA AĞLIYORUUUM

sibelcimm senin kullandığın ilaç bu konudaa çok iyi attığını düşünüyorumm bugün doktorun kaliteli kaliteli yumuşların olsun diye tedaviye başlayacak bencee önümüzdeki aydaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: güzel haberlerr bekliyorum sendenn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ağzından bal damlıyo inşallah atmışımdır..ben hiç böle adet olmamıştım.
bugub 2.günüm ama ilkgünden itibaren okadar yogunumki atıyorum inşallah.
arkadaşlar bakın topikde sırası gelen hamile kalıyo ona göre acaba önümüzdeki ay kimde sıra:) ?

kızlaaaaaaaaaar esliminaaaam HAMİLE HAMİLEEEEEEEEEE KURBAN OLDUĞUM RABBİİM MUCİZESİNİ GÖNDERMİİİİİİİİİİİİİİŞ...ŞÜKÜRLER OLSUUUUN ...OKADAR ÜZÜNTÜDEN SONRAA RABBİM ONA SÜPRİİZ YAPTIIII SÜPRİİİZZ.TEBRİK EDİYORUUUM KUCAKLIYORUUUUUM ONUU.O BUNU ÇOKTAN HAKEDİYODU KIZLAAAAR.
AY BEN ÇOK KÖTÜYÜÜÜM KENDİME GELEMEDİM HALAAAAAAAAA AĞLIYORUUUM

canııııımmmmm sen dememişmiydin bizlere bu yaz topic patlayacak diyee :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::emir_bebek: ahanda sırayla geliyo bebişler :teytey::teytey::teytey::teytey:

ben diper topiğe gidiyom bi halay çekip geliiimmmm :teytey::teytey:

arkadaşlar herkese selammmm

biliyonuzmu bugun arnavutgüzelinin mekanını bastım:)))) pazartesi gelicemi söledim ama eşim kanıma girdi hadi senin arkadaşa süpriz yapalım dedi...
gittim karşımda züppper bi hatun sanki podyumdan inip gelmiş...yüreginin güzelliği yüzüne vurmuş.Eşiylede pek yakışmışlar Allah hep mutlu etsin onları birde bebişle mutluluklarını taçlandırsın inşallah...çooook mutlu oldummmm yaa
iyi geceler herkese

:asigim:YERİM BENİ SENİİİİİİopuyorumnanaktan evet sen eşkiyamısıın da basıyosuun mekanımı haa ben sana evime gel gidek demedimii bugün içiiiin.amaa söz verdiin anlamaaaam daha bana geliceeennn olmadı doyamadım kiiiii o tatlılığınaaaopuyorumnanaktan..
harika bir süpriz olduuuuu harika çok şaşırdıım görünceee..okadar biitkindimki zateeen ,oda saklanmıııışmıı.bir gördüüm ŞOOOOOOOOOOKŞeniz ..sağol geldiğin için hep böyle yap nasılsa öğrendiin..meğerse ÇARDAĞIMI MERAK EDİYORMUUUŞkaydirigubbakcemile3..
BENDE HAYRAN KALDIIIM,EŞİDE ÇOK BEYFENDİİ ONDAN DA ALLAH RAZI OLSUUUN GETİRTİĞİ İÇİİN..SONUNDA EŞLERİMİZDE MERAKLARINI GİDERDİLER ACEBA ERKEKMİ DİYEEE HEP ŞÜPHELENİYOLARDII..kaydirigubbakcemile3..

ALLAHIM İNŞALLAH HERBİRİNİZ BANA BÖYLE SÜPRİZ YAPARSINIIIIIIZ:jeyyar:İNŞALLAH HERBİRİNİZİ TEK TEK GÖRÜRÜÜÜÜM YAKINDAN CANLI CANLII..DÜNKÜ SİBELİMİN TATLILIĞINI ANLATAMAAAM SÜSLÜM BENİİM KOCA ŞIMARIĞIIII:1closedeyes:opuyorumnanaktan..MAŞALAAAAAH ALLAH NAZARDAN KORUSUN İKİSİNİDEE:Saruboceq: TEŞEKÜR EDERİİM SİBELİİİİİM SAĞOL GELDİĞİN İÇİN İNAAAN ÇOK MUTLU OLDUUM AKŞAMA KADAR VERDİĞİN O ENERJİN BANA YETTİİİ..HELE SABAHKİİİ DAHADA ,Bİ GÜZELDİİİ:teytey: :teytey:

a.s.SENİ ÇOK SEVİYORUUUUM

:asigim:YERİM BENİ SENİİİİİİopuyorumnanaktan evet sen eşkiyamısıın da basıyosuun mekanımı haa ben sana evime gel gidek demedimii bugün içiiiin.amaa söz verdiin anlamaaaam daha bana geliceeennn olmadı doyamadım kiiiii o tatlılığınaaaopuyorumnanaktan..
harika bir süpriz olduuuuu harika çok şaşırdıım görünceee..okadar biitkindimki zateeen ,oda saklanmıııışmıı.bir gördüüm ŞOOOOOOOOOOKŞeniz ..sağol geldiğin için hep böyle yap nasılsa öğrendiin..meğerse ÇARDAĞIMI MERAK EDİYORMUUUŞkaydirigubbakcemile3..
BENDE HAYRAN KALDIIIM,EŞİDE ÇOK BEYFENDİİ ONDAN DA ALLAH RAZI OLSUUUN GETİRTİĞİ İÇİİN..SONUNDA EŞLERİMİZDE MERAKLARINI GİDERDİLER ACEBA ERKEKMİ DİYEEE HEP ŞÜPHELENİYOLARDII..kaydirigubbakcemile3..

ALLAHIM İNŞALLAH HERBİRİNİZ BANA BÖYLE SÜPRİZ YAPARSINIIIIIIZ:jeyyar:İNŞALLAH HERBİRİNİZİ TEK TEK GÖRÜRÜÜÜÜM YAKINDAN CANLI CANLII..DÜNKÜ SİBELİMİN TATLILIĞINI ANLATAMAAAM SÜSLÜM BENİİM KOCA ŞIMARIĞIIII:1closedeyes:opuyorumnanaktan..MAŞALAAAAAH ALLAH NAZARDAN KORUSUN İKİSİNİDEE:Saruboceq: TEŞEKÜR EDERİİM SİBELİİİİİM SAĞOL GELDİĞİN İÇİN İNAAAN ÇOK MUTLU OLDUUM AKŞAMA KADAR VERDİĞİN O ENERJİN BANA YETTİİİ..HELE SABAHKİİİ DAHADA ,Bİ GÜZELDİİİ:teytey: :teytey:

a.s.SENİ ÇOK SEVİYORUUUUM

CAnim
Benim
BENDE SENİ ÇOOK SEVİYOM.

sağol eşimin aklına geldi ama varya heyecandan öldüm ben.sen neymişsin ya
Eşim sürekli dalga geçiyo valla sibel kıskanmaya başladım ne bu halin diyo bana ama çok değişik bi duyguydu ya .müşterinin arkasına sakladım :))
kola istedim ya eger tanımasaydın kolamı alıp gidecektim.Eşimde arabadan çıkarken kolam soğuk olsun diyodu:))))
ama varya fotolardan daha güzelsin daha samimi daha içten sağol herşey için.

Bu arada eşimin yorumu :süper çift dedi oğlan yakışıklı kız güzel birbirine çok yakışmışlar dedi.

verdiğim sözümü en yakın zamanda tutmak istiyorum onu unutmadım tabia.s

oooo arnavutgüzelim çok güzeldir valla manken gibi boyu posu var hamilelik ona çok yakışacak valla :CüvCüv:bende onu resimlerinde gördüm eşiylede çok yakışıoyorlar ALLAH IM BİRDE TONTİŞ BİR BEBEKTE VARDİMİ KUCAKLARINA :emir_bebek:ÇOK GÜZEL BİR ÇEKİRDEK AİLE OLURLAR

BENİ ŞIMARTIYOSUNUUUUUZ YAPMAYIN LÜTFEEEN..VALLAA İNSANLAR SANICAK MATAH BİŞEEEY ..OKADARDA DEĞİLİM YAA BELKİ BOYUMDAN ÖYLE GÖSTERİYORUMDUUUR..SİZİN O İÇ GÜZELLİĞİNİİİZ BENİ NASIL GÖRMEK İSTİYOSAA ÖYLE GÖRÜYOSUNUUUUUZ:1hug: :asigim:

kedersizim sana şöyle söyliyim......

Kız nikini bilmişte koymuş Arnavutların en güzeli MAŞALLLAH :nazar: :nazar: :nazar:

canııııııııııııııım bideneeem kız yok öylesine yazmıştım vallaaaa güzellikle bir ilgisi yoook..sırf bayan olduğum için aslında arnavut kızı yazıcaktım sonra dedim aaa bende arnavutum bananeee arnavut güzeli yazdıım..ki eskiden hiç siteyi sevmezdim ne araştırsaam hep karşıma çıkıyoduu bende sinir oluyodum..sonradaa rabbim istedi heralde üye olduuum.vee muhteşeeeeeem harika insanlarlaa karşılaştırdı beniiiivereliniortak çok şüküüüür iyikiii bebeişim olmamııış bunu sammimiyetimle söylüyoruum inanıın iyikii sizin gibi dostluklar kazandırmış banaaa.herşeyin hayırlısını vermiiiiş..çok seviyoruum siziiii..benii temiz pencerelerdeeen baktığınız içiiiina.syerimseniben

canııımm ŞenizŞeniz annelerde erkek dediler abbaauuww kaydirigubbakcemile3

maşallah çok güzel bende msnde resimlerini gördüümmm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canımsııın çok sağool bideneem yeğenimin tatlı annesiiiiiii:CüvCüv:zemuszemus bak karnını okşuyoruuum... canıım çok sevindiim biziiim mercimek büyümüş haaahihoyyytşükürlerolsuun rabbimee canına can kattığı içiin.sana kucağına almanı hayırlı gördüğü içiiin.sen hiç merak etmeee kalp atışlarınıda duycaksıın allahın izniylee dualarımız onunlaaaa:ecrin_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :lepi::nazar::nazar::nazar:

merhaba canlarım
bi süredir işlerim yoğun olduğundan size sırnaşamadım,takip de edemedim fazla
durualyacım,inşallah herşey yolunda gider,ki benim içime öyle doğuyo ve içime doğan hep çıkmıştır
arnavutçum çok sevindim senin de iyi olmana,allah bir daha böyle stresler vermesin hiçbirimize inşallah.. kocaman öpüyorum seni
şimdi gelelim benim sorularıma..ben en sonunda farlutalle muradıma erdim..2.gün bal-tarçın-çörekotuna başladım.bunu toplam 10 gün mü yicez,yani 12.güne kadar?ayrıca polen+bal da yiyorum.bunun etkisi mi bilinmez ya da uzun zamandır olmadığımdan olabilir acaip yoğun geliyor..
elma yağını da ne zaman başlayığ ne zaman bitiriyoduk unuttum benÇok üzgünüm çoook

ama yine de seviyom siziiiiiikaydirigubbakcemile3

canım beniim hoşgeldiiiinn.sağol tatlım iyim iyimiii.zaten kötü olmak mümkün değilki bu topikteee..beniim dualarını eksik etmeyen dostlarım sağolsuuuun..bizde seni seviyoruuum..hadi artııık sırnaaaş bizeeeee...adetin 5. günü başla tatlım yağına tamam 6-7 günde kullan geceleri.sabahlarıda çıkar..öpüyoruum bende seniiiiiiiiii
opuyorumnanaktan

• bu ayda olmadı adet oldum az önce mafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kuzuuum bitaneeeeem kıyamaaam sana beeeeensenağlama ağlama bak noluuurr allahtan ümit kesilmeeezz..bak herkez sırayla hamile kalıyo demeki bizimde zamanımız gelememiiiiiiş..azıcık da bekliyceeezz..:teselli:..içini sen ferah tut herşey çok güzel olucaak çoooook..bu topik uğurluu ben sana dediim hamile kalmadaaan şurdan şuraya gidemezsiiiiiiiiiiiiiin:kızgın:..olucaaak ben inanıyoruuuum:dance: yeterki sen sabret bekle minnoşunu :emir_bebek::1hug:

ben geldim yine valla kıslar burya girmeden olmuyor biraz yaptım temizliğimi size bakayım dedim hem birazda dinlenmiş olurum:kahve:
seliminadan haber yokmu daha kan sonucunu ne zaman alacak acaba pozitif çıkacağından eminim ALLAHIM selimina arkadaşımızın geçirdiği sıkıntılı günlerin hediyesini gönderdi:emir_bebek: ALLAHIM bizede nasip etsin:Saruboceq:

güzellerim canlarımmm benimmm.çok az kaldı sonucu almaya bir saat falan size sonucu hemen yazıcam.oradanda annemlere gidicez haberi vermeye.arnavutum canım benim.çok şükür galiba artık oldu.ben hala inanamıyorum.rabbim sizede yaşatsın bunu.kedersizim üzülme.bak ben ne hallere düştüm.ama demekki yaşamak lazımmış onca sıkıntıyı.benim maceram bu topickte başladı.adaçayıyağı polen vs.neler denedim neler yaptım biliyorsunuz.enson pes etmiştim artık.ama demekki bebişin gelmeye niyeti varmış.zamanı şimdi imiş.çok dua ediyorum size.herzamanda edicem.allah hepinizden razı olsun.inşalllah sizden de güzel haberler alırım.

amin canım bizimde sıramız gelcek az sabır etcez.
seliminacım 13.30 da alcak sonucu .inşallah güzel haberleri ile döner bize:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

CAnim
Benim
BENDE SENİ ÇOOK SEVİYOM.

sağol eşimin aklına geldi ama varya heyecandan öldüm ben.sen neymişsin ya
Eşim sürekli dalga geçiyo valla sibel kıskanmaya başladım ne bu halin diyo bana ama çok değişik bi duyguydu ya .müşterinin arkasına sakladım :))
kola istedim ya eger tanımasaydın kolamı alıp gidecektim.Eşimde arabadan çıkarken kolam soğuk olsun diyodu:))))
ama varya fotolardan daha güzelsin daha samimi daha içten sağol herşey için.

Bu arada eşimin yorumu :süper çift dedi oğlan yakışıklı kız güzel birbirine çok yakışmışlar dedi.

verdiğim sözümü en yakın zamanda tutmak istiyorum onu unutmadım tabia.s

BENDE BENDE BENDEE ÇOK SEVİYORUUUM HEM VALLAAH HEM BİLLAAAAAHŞenizopuyorumnanaktan..kız bende seni görüncee heycanlandıııım gördün işte ellerimiii :1hug:kaydirigubbakcemile5 .hahahahha bide eşim görmesin diye suratınıda kapatmışsııın yaakaydirigubbakcemile3 ..kafamı bir kaldırdııım afalladım zateen..heralde dedim monitordan dışarı fırlamış sonra bir çığlıık SİBEEEEEEEEEEEEL:dance: mis kokulum beniiiiiiiimmm canım dostuum..:1hug:sende öylesiiin çok tatlısııın çok hoş bir bayansııın boşuna senin kociş el stünde tutmuyo seniiiiŞeniz..
sağol tekrar tekraar dediğim gibi hep süpriz yapın hep geliiin çok seviniriiizz.akşamları oturalııımkaydirigubbakcemile5:içelim: çok mutlu oluruuuuum..eşinede çok teşekürleeerr..allahım sizide korusuun:nazar: :nazar: :1hug:
sendee resimlerdee hep çıtı pıtııı çıkmışsııın amaa hiç alaksı yok yaaaww çok daha güzelsiiiiin çok bayıldım ben çok sevdim..:1hug: a.s. a.s. a.s.

Arnavut güzeli,ben bişiii soracağim.bendede bebek yok malesef.geçen topiği okudum.aktardan adaçayıyağı aldım.ayrıca üzerinde acı elma yazıyor.yanlışmı almışım?başlarıda okudum yinede anlamadım.
cevap verirsen sevinirim

kuzuuum bitaneeeeem kıyamaaam sana beeeeensenağlama ağlama bak noluuurr allahtan ümit kesilmeeezz..bak herkez sırayla hamile kalıyo demeki bizimde zamanımız gelememiiiiiiş..azıcık da bekliyceeezz..:teselli:..içini sen ferah tut herşey çok güzel olucaak çoooook..bu topik uğurluu ben sana dediim hamile kalmadaaan şurdan şuraya gidemezsiiiiiiiiiiiiiin:kızgın:..olucaaak ben inanıyoruuuum:dance: yeterki sen sabret bekle minnoşunu :emir_bebek::1hug:
arnavutum olmuyor işte ilk günün verdiği üzüntüyle ağlamadan olmuyor ağlayınca en azından açılıyorum canım benim inşallah dediğin gibi çıkacak ben hamile kalmadan burdan çıkmak yok ama hamile kalınca ben sizi sizde beni unutun :1closedeyes:şaka tabikide daha ne doipnkler açacaz biz sizinle yok bebğim ishal oldu yok kusuyor yok çok ağlıyor geceleri uyumuyor inşallah zamanı gelince bunlarıda konuşacaza.s
canııııımmm seni çok iyi anlıyorum bende aynı düşünceleri yaşadım üstelik yaş sınırım vardı (ameliyattan dolayı) lütfen isyan etme bir tanem hiç ummadığın bir anda sürpriz yapıyooo benim öyle oldu bak seliminaya onda sürpriz oldu
burdaki bütün arkadaşlarım hepiniz hamile kalacak anne olacaksınız peşimden geleceksiniz ben inanıyorum hepde inandım lütfen pozitif ol benim yüreği sıcak kalbi temiz arkadaşım ŞenizŞeniz

canııımmm kolay gelsin de sakın kendini yorma o kadar tamammı seni seviyorum kedersiziiiiimmmmm ŞenizŞenizŞenizŞeniz
durummmm canım arkadşım saol allahım sağlıkla kucağına versin bebeğini inşallah...asla isyan etmiyorummmmm verende o alanda o güzel ALLAHIM kulları için herzaman en hayırlısını veriri bunu biliyorum mafoldumben
kolay gelsin canım bende bu konuda kendimi tek zannederdimm hiç akılsız kafam demee aynısnı bende yapıyorumm tedbirli olmakta yarar varr yinedee çok yakındaa müjdeler vereceksin bize yinede kendini çok yormaa sancılanırsın vallaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bunu duyduğuma sevindim arkadaşım demek bi ben düşünmüyorum öyle vereliniortak yok çok yormadan yapıyorum işimi benim akılsız kafam çok yorma diyor kendini belki üstüne görmüş olabilirsin diyorda kaydirigubbakcemile3/FONT]

napalım canım üzülme kaderimiz ortak umutlar bir sonraki aya işallah

inşallah canım saol ister istemez insan üzülüyor tabi elinde olmadan benim her ay umudum var ama açıkçasıda yoruldum biraz :delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X