• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah olur göbişin boş kalmaz bu iğneler ne içindi çatlatmamı yoksa aşılamamı

aminn birtanemm hepimizn inş yok tatlım asılama diil yumurtalar olgunlaşsın fazla yumurta oluşsun die sorada catlma iğnesi vurulcam iğnlerim sırasnda yumurtalma takibi yapılcak inş boşa gitmez valla bu krizde sskda yok cok emek maddi olrk cok sey harcadık alllaahım büyüksünnnnnnnn

slm arkadaşlar. banada yardımcı olurmusunuzz. bende 5 senelik evliiym. korunmadığımız halde bebeğimiz olmadı. doktora gitikk . büütn testlerimizi yaptırdıkk. kontrolden geçtikk. eşimdede bended bi sorun çıkmadıı. sadece benim çok az prolaktin seviyem yüksek çıkmıştıı. ilaçla onuda düşürdümm zatenn. gecen ay soğun kürünü yaptımm. gerçektenn işe yaradığına inanıyorumm. içimi çok güzel temizledii. ama 3 aydır adet düzensizliği yaşamaya başladımm. normal adet günümü çok geçmeye başladıı. bende by ay adetimle beraber hergün sabah akşam hayıt tohumu içmeye ve tarçın bal çörek otu karışımını yemeye başladımm. bu topiğide görünce bu bal çörek otu tarçın karışımına polenide katsam olurmuu hepsi bir arada yada sadece ballamı karıştırıp sabahları yemem gerekiyo. bide bu adayğınıı nasıl kullanıcazz. nezaman başlamamız gerekiyoo yapmaya ve nakadar zaman uygulamamız gerkiyoo. bana yardımcı olabilirmiisniz kızlar bu konudaa. valla bebek içinn herşeyii yer içer oldukkk. bunuda yapalımm barii. deneme tahtasına döndükk. bi ümit acaba işe yarramı diye yapıyoruzz. inşallah en kısa zmanda herkesinn kucağına bebeğini almak nasip oldurr.

slm arkadaşlar. banada yardımcı olurmusunuzz. bende 5 senelik evliiym. korunmadığımız halde bebeğimiz olmadı. doktora gitikk . büütn testlerimizi yaptırdıkk. kontrolden geçtikk. eşimdede bended bi sorun çıkmadıı. sadece benim çok az prolaktin seviyem yüksek çıkmıştıı. ilaçla onuda düşürdümm zatenn. gecen ay soğun kürünü yaptımm. gerçektenn işe yaradığına inanıyorumm. içimi çok güzel temizledii. ama 3 aydır adet düzensizliği yaşamaya başladımm. normal adet günümü çok geçmeye başladıı. bende by ay adetimle beraber hergün sabah akşam hayıt tohumu içmeye ve tarçın bal çörek otu karışımını yemeye başladımm. bu topiğide görünce bu bal çörek otu tarçın karışımına polenide katsam olurmuu hepsi bir arada yada sadece ballamı karıştırıp sabahları yemem gerekiyo. bide bu adayğınıı nasıl kullanıcazz. nezaman başlamamız gerekiyoo yapmaya ve nakadar zaman uygulamamız gerkiyoo. bana yardımcı olabilirmiisniz kızlar bu konudaa. valla bebek içinn herşeyii yer içer oldukkk. bunuda yapalımm barii. deneme tahtasına döndükk. bi ümit acaba işe yarramı diye yapıyoruzz. inşallah en kısa zmanda herkesinn kucağına bebeğini almak nasip oldurr.
ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞGELDİN SEFA GETİRDİN vereliniortak
EVET CANIM POLENİDE KATSAN OLUR SANIRIM DURUALYA ARKADAŞIMIZDA ÖYLE YAPMIŞTI HEPSİNİ BİR ARADA KULLANIYORDU ADAÇAYIYAPINIDA ADETİN 5. GÜNÜ BAŞLAYIP 5 GÜN KULLANIYORSUN AKŞAM MAKYAJ PAMUĞUNA 3_4 DAMLA KADAR KOY SABAH ÇIKAR CANIM UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR SANA

ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞGELDİN SEFA GETİRDİN vereliniortak
EVET CANIM POLENİDE KATSAN OLUR SANIRIM DURUALYA ARKADAŞIMIZDA ÖYLE YAPMIŞTI HEPSİNİ BİR ARADA KULLANIYORDU ADAÇAYIYAPINIDA ADETİN 5. GÜNÜ BAŞLAYIP 5 GÜN KULLANIYORSUN AKŞAM MAKYAJ PAMUĞUNA 3_4 DAMLA KADAR KOY SABAH ÇIKAR CANIM UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR SANA

hb canımm. teşekkür ederimm. duralya arkadaşımız hamile kalmışmıydıı pekii. işee yarıyomuu bu arkadaşlarr. bebek içinn herşeyi yapar oldukk

hb canımm. Teşekkür ederimm. Duralya arkadaşımız hamile kalmışmıydıı pekii. Işee yarıyomuu bu arkadaşlarr. Bebek içinn herşeyi yapar oldukk

evet canım duru arkadaşımız geçen ay hamile kaldı darısı bzizmde başımıza gerçektende işe yarıyor yanlış hatırlamıyorsam 17 hamilemiz var

hb canımm. teşekkür ederimm. duralya arkadaşımız hamile kalmışmıydıı pekii. işee yarıyomuu bu arkadaşlarr. bebek içinn herşeyi yapar oldukk

H.G. SONCE yaradığını yapanlar söylüyor, bende yaptım söyleyebilirim, yeni başladım bizimde eşimle hiç bir problemimiz yok ve korunmuyoruz. ama vakti saati var sanırım o vakit gelince olacak. o vakit gelesiye kadar da elimizden geleni yapmaya vücudumuzu dinlemeye anlamaya çalışıyoruz. herkesin bünyesi farklı tabii, kimine adacayı yağı iyi geliyor, kimine polen bal çörekotu tarçın, inşallah bizede iyi gelecek bizde bebiş sahibi olacağız..... Burda yazılanların hepsini yapmanı tavsiye ederim.. Arnavut güzelinin de dediği gibi herşey doğal yan etkisi olacağını sanmıyorum.

ooff offf DÜÜÜNN GİBİİİYDİİ SANKİİİ 10TANE VARDIII 17 OLDUUUUU ALLAHIMM DARISI BASIMIZAAA HERGECEN GÜN HAMİLEMZ OLUOOO:teytey:

Hamıle olan arkadaŞlarımı tebrık edıyorum kızlar saĞlıcakla kucaklarını almayı nasıp etsın yÜce rabbım. Hamıle arkadaŞlar bızım ıÇın dua etmeyı unutmayın sız ıkı canlısın Şımdı dualrınız daha Çok kabul olur ÖpÜyorum hepınızı..........:)

H.G. SONCE yaradığını yapanlar söylüyor, bende yaptım söyleyebilirim, yeni başladım bizimde eşimle hiç bir problemimiz yok ve korunmuyoruz. ama vakti saati var sanırım o vakit gelince olacak. o vakit gelesiye kadar da elimizden geleni yapmaya vücudumuzu dinlemeye anlamaya çalışıyoruz. herkesin bünyesi farklı tabii, kimine adacayı yağı iyi geliyor, kimine polen bal çörekotu tarçın, inşallah bizede iyi gelecek bizde bebiş sahibi olacağız..... Burda yazılanların hepsini yapmanı tavsiye ederim.. Arnavut güzelinin de dediği gibi herşey doğal yan etkisi olacağını sanmıyorum.

hb canım.valla artıkk deneme tahtasına döndükk denemediğimizz şey kalmadıı. yeni bişeyde duysak hemen başlar oldukk. ama sonuçta hepsii doğal şeylerr kararında yiyilip içildiği sürece abartıya kaçmadann sorun olmaz diye düşünüyorumm. yaptığımız kürlerii. arkadaşlarr 17 tane hamiş olmuşşş bu vesileyle sanıırmm. acaba bu kürü uyguladıktan sonra nekadar zmanda hamile kaldılar

evet canım duru arkadaşımız geçen ay hamile kaldı darısı bzizmde başımıza gerçektende işe yarıyor yanlış hatırlamıyorsam 17 hamilemiz var

amin canımm inşallahh. 18. 19 20 .21.... böyle devam eder. bizde bu sıralarda oluruzz inşallah tez zamandaa. .......

kızlar ben bugünn bu poleni almak için aktarcıya gittimm. aktardaki kadın bana bu polene metal kaşık değmemeli dedii. tahta kaşıklaa yemelisin dedi. bende metal kaba koyarsak bişey olurmu peki dedimm. porselene yada cama koy dedii. böyle bi bilgisi olan varmıı aranızdaa kızlar

kızlar ben bugünn bu poleni almak için aktarcıya gittimm. aktardaki kadın bana bu polene metal kaşık değmemeli dedii. tahta kaşıklaa yemelisin dedi. bende metal kaba koyarsak bişey olurmu peki dedimm. porselene yada cama koy dedii. böyle bi bilgisi olan varmıı aranızdaa kızlar
ben duymamıştım ama zaten polenle balı cam kavanoza koymuştum öyle yemiştim

Kızlar ben yedim bu karışımı öle hamile kaldım
Bildiğimiz metal kaşıkla yedim her sabah,
Yedikten sonra yarım saat bişey yemeyin iyice sinsin içinize

Hepınıze ıyı akŞamlar yarın gÖrÜŞÜrÜz ÖpÜldÜnÜz

günaydın tatlıımmm Şeniz gittim cumartesi günü büyümüş dedi haftaya cumartesi gel kalp atışını duymamız gerek dedi bende soruyorum içi boş olabilirmi diye biraz daha beklememiz gerek dedi

çok sevindim canım ben bir yakınımın duymuştun bebişinin kalp atışlarını inan çok duygulandım birde kendimin olsa nasıl olurdum kim bilir allah işallah sana da duymayı nasip etsin.

denizsisada senin epey günün geçti ne zaman test yapmayı dşünüyorsun?

denizsisada senin epey günün geçti ne zaman test yapmayı dşünüyorsun?

cnm benim adetlerim düzensiz o yüzden pek ümitli bakmıyorum ben.turuncu gibi lekeler gelmeseydi gene ümitli olurdum ama geldi o yüzden gec yapmak istiyorum.gene kist oluştu sanırım ondan gelmiyordur sanırım.offf vallahi off usandım şu kistten.

cnm benim adetlerim düzensiz o yüzden pek ümitli bakmıyorum ben.turuncu gibi lekeler gelmeseydi gene ümitli olurdum ama geldi o yüzden gec yapmak istiyorum.gene kist oluştu sanırım ondan gelmiyordur sanırım.offf vallahi off usandım şu kistten.
en son adet tarihin ne zamandı ??????*

selimina arkadaşımızı diğer topikten takip ediyordum inanamıyorum ya hamileymiş allahım ne büyüksün sen nelere kadisin işallah hepimizin yüzünü güldürürsün.Selimina tebrik ediyorum seni allah kucağına almayı nasip etsin.

Back
X