• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hihoyyyt hihoyyyt günaydın kızlarrrr naparsınızz beyaaa mafoldumben mafoldumben yokmu gebe topik sessizmi nee lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Günaydın arkadaşlar.Anca işleri topladım sonra sitemize girebildim:))))))

:Ddelikafadulden:Ddelikafadulden:Ddelikafadulden ilahi Arzum ne güldüm ama

Benim kaliteli yumoşlar ayın 13 dogru sanırımsam o aralar hızlandırmalı bi etüte girmemiz lazım:)))))

:Ddelikafadulden:Ddelikafadulden:Ddelikafadulden ilahi Arzum ne güldüm ama

Benim kaliteli yumoşlar ayın 13 dogru sanırımsam o aralar hızlandırmalı bi etüte girmemiz lazım:)))))

:dance: :dance: :dance: canım bak sen şimdi kendine terapi uygulayacaksınn ben bu aralar beynimizin bütün hormonlarımızı yönlendirmesiyle ilgili bazı yazılar okuyorumm kafayı sıyırmazsam iyidir gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
gelelim terapiyee süreklii pozitif düşüneceksinn kendi kendine benim çok kaliteli yumurtalarım varr çok kaliteli yumurtalarım varr ve bu ay çatlarken bebişimi tutacakk hep böyle sonraa hamşle kaldığında giyeceğin kıyafeti bebeğine alacağın beşiği onunla neler yapacağını hayal edeceksin sonra ben kadınımm ben doğurganım diyeceksinn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sonra gelsinn bebişlerrr :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik

kızlaaar çook tatlısınız yaaa sabah sabah güldürdünüz beniiii kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese bugün sakiniz kimse yok yaa sabah sabah o kadar çok karışım yiyorumki bal, tarçın, çörekotu, polen üstünede bir bardak su kahvaltıya yer kalmıyor birde benim tarçının kokusuna bile tahammülüm yoktu nefret ederim ama katlanıyoruz daha nelere katlanacaz bebek için :kahve:

:dance: :dance: :dance: canım bak sen şimdi kendine terapi uygulayacaksınn ben bu aralar beynimizin bütün hormonlarımızı yönlendirmesiyle ilgili bazı yazılar okuyorumm kafayı sıyırmazsam iyidir gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
gelelim terapiyee süreklii pozitif düşüneceksinn kendi kendine benim çok kaliteli yumurtalarım varr çok kaliteli yumurtalarım varr ve bu ay çatlarken bebişimi tutacakk hep böyle sonraa hamşle kaldığında giyeceğin kıyafeti bebeğine alacağın beşiği onunla neler yapacağını hayal edeceksin sonra ben kadınımm ben doğurganım diyeceksinn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sonra gelsinn bebişlerrr :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Ben güzel bir karıyammm ben güzel anne olucam..
yumuşlarım çatır çatır çatlicak sonrada bebişim olucak...

Ah Arzum ah ben bu hayalleri hep kuruyomda sonra içimdeki kötü şey hemen devreye giriyo hiç bi zaman bebişim olmassa ya hep ben başkalarının bebişlerini sevmekle yetinirsen diyo .o zaman bitiyorum

Bu yazıları bende okuyayım bari hamileliği engelleyen hormanlar diyemi arattın

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Ben güzel bir karıyammm ben güzel anne olucam..
yumuşlarım çatır çatır çatlicak sonrada bebişim olucak...

Ah Arzum ah ben bu hayalleri hep kuruyomda sonra içimdeki kötü şey hemen devreye giriyo hiç bi zaman bebişim olmassa ya hep ben başkalarının bebişlerini sevmekle yetinirsen diyo .o zaman bitiyorum

Bu yazıları bende okuyayım bari hamileliği engelleyen hormanlar diyemi arattın

canım dergilerden okudum yazıları ama internettede bulabilirsin sonuç olarak herşey pozitif düşünmeye bağlı kötü düşüncelerii aklına hiççç getirmeyeceksinnn başkasına akıl vermek kolay oluyodaa bi sor bakalım ben yapabiliyımuyumm sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

bu topik yine sessizzz kim hamile acaaabaa kaydirigubbakcemile2

hu huuuu selam hanımlar bugün kimsecikler yok burada sengözlerimebaksanab herhalde yine hamile çıkacak gibi görünüyor :CüvCüv:
havalar çok ısındı yaaadelikafadulden piştim piştim evde benneyaptımki
]

ahhhh arzucum ahh bu negatif düşünceyi çıkarsak aklımızdan gelecekte bebişlerimiz ama nerde olumsuz düşünceler benim peşimi hiççç bırakmıyor:mymeka:

selaaam pozitifçileeeerr..ne güzeel ya ne güzeeel bende bendeedoğurganıım ayoooll..:)
fıstıklar nette sorun var giremiyo kimse doğru düzgün..yavaşlıoo bide sayfalar geç açılıyoo..
o yüzden topiğimiz sesiiiz..

selaaam pozitifçileeeerr..ne güzeel ya ne güzeeel bende bendeedoğurganıım ayoooll..:)
fıstıklar nette sorun var giremiyo kimse doğru düzgün..yavaşlıoo bide sayfalar geç açılıyoo..

[sıze="2"]anladık arnavutgüzeli sen pozitifsin doğurgansın bebeğin olacak 3 defa yazmana ne gerek var canım:))[/sıze]

[sıze="2"]anladık arnavutgüzeli sen pozitifsin doğurgansın bebeğin olacak 3 defa yazmana ne gerek var canım:))[/sıze]

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: hepimiz doğurganız hepimizzz :icecream: :icecream: :icecream: ama buayda ben kırmızıları görücemm ama çok mutlu olucamm çünküü çok gecikmiycekkkk adet öncesii sıvılar su gibi vallaaa :asigim: :asigim: laelaelaelaelae laelaelaelaelae

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: hepimiz doğurganız hepimizzz :icecream: :icecream: :icecream: ama buayda ben kırmızıları görücemm ama çok mutlu olucamm çünküü çok gecikmiycekkkk adet öncesii sıvılar su gibi vallaaa :asigim: :asigim: laelaelaelaelae laelaelaelaelae

BENİM POZİTİF DÜŞÜNEN ARKADAŞIM,ADET OLSA BİLE MUTLU OLAN ARKADAŞIM kaydirigubbakcemile5İNŞALLAH BİR GÜN GELECEK ,GELMİYECEK O KIRMIZILAR 9 AY BOYUNCAhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

BENİM POZİTİF DÜŞÜNEN ARKADAŞIM,ADET OLSA BİLE MUTLU OLAN ARKADAŞIM kaydirigubbakcemile5İNŞALLAH BİR GÜN GELECEK ,GELMİYECEK O KIRMIZILAR 9 AY BOYUNCAhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ben 7 aylık doğurmayada razıyımm 9 ay olmasada olurrr :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: bugün benim hormonlar değişiyor yaa kafayı tırlattımm hoş gör benii :1hug: :1hug: :1hug: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back
X