• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bende bugÜn polene baŞladım... Hayırlısı ınŞallah. BugÜn topıc sessız. ınternetede zor gırılıyor.... Polen ıle folıc plus ıÇersem yan etkı yapar mı????????????

Kızlar bende bugÜn polene baŞladım... Hayırlısı İnŞallah. BugÜn topİc sessİz. İnternetede zor gİrİlİyor.... Polen İle folİc plus İÇersem yan etkİ yapar mı????????????

hayırlısı olsun canımm inşallahh çok uğraştırmadan gelir meleğin ... hayır hiçbir etkisi olmazz hatta sonuç dahada iyi olacaktır :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

bugün birtek benim bağlantıda sorun yok herhalde kimseciklerr yokk :1shok: :1shok: :1shok:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ben 7 aylık doğurmayada razıyımm 9 ay olmasada olurrr :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: bugün benim hormonlar değişiyor yaa kafayı tırlattımm hoş gör benii :1hug: :1hug: :1hug: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:belikide hamilesin ondan tırlattın olamazmı yaniii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Kızlar bende bugÜn polene baŞladım... Hayırlısı İnŞallah. BugÜn topİc sessİz. İnternetede zor gİrİlİyor.... Polen İle folİc plus İÇersem yan etkİ yapar mı????????????
ikiside vitamin deposu zararı yok ama kilolara dikkat et buyrunnnnnnnnn

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:belikide hamilesin ondan tırlattın olamazmı yaniii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben HAYIRR OLAMAMMMM BU BELİRTİYİ BEN ÇOK İYİ TANIYORUMM GELDİM GELİYORUM BELİRTİSİİ senağlama senağlama senağlama senağlama BUYURSUN GELSİN SEFALARR GETİRSİNNN kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

duruummmm yeğenimin dupduru annesiii nerelerdesinn senn bugünnn yoğunsun galibaa ses verrr

hayırlısı olsun canımm inşallahh çok uğraştırmadan gelir meleğin ... hayır hiçbir etkisi olmazz hatta sonuç dahada iyi olacaktır :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

bugün birtek benim bağlantıda sorun yok herhalde kimseciklerr yokk :1shok: :1shok: :1shok:

SAĞOL ARZUCUM, BU AY YADA ÖBÜR AY HAMİLE KALMAK İSTİYORUM ALLAHIN İZNİYLE, ÇÜNKÜ ARTIK ÇALIŞMAKTAN ÇOK YORULDUM. BEBĞİMLE ŞÖYLW 2 YIL GEÇİRMEK İSTİYORUM.... GÜZEL RABBİME YALVARIYORUM.... hihoyyythihoyyythihoyyyt

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben HAYIRR OLAMAMMMM BU BELİRTİYİ BEN ÇOK İYİ TANIYORUMM GELDİM GELİYORUM BELİRTİSİİ senağlama senağlama senağlama senağlama BUYURSUN GELSİN SEFALARR GETİRSİNNN kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
BU İŞLER BELLİ OLMAZ CANIM ADET BELİRTİSİYLE HAMİLELİK BELİRTİSİ ARASINDA ÇOK FARK YOK HEM SELİMİNA ARKADAŞIMIZDA ADET SANCIM VAR DMİŞTİ

BU ARADA SELİMİNA CEZA ALMIŞ KIZLAR SİZİN BİR FİKRİNİZ VARMI NEDEN ALMIŞ ACABA :uhm:

[sıze="2"]ikiside vitamin deposu zararı yok ama kilolara dikkat et buyrunnnnnnnnn[/sıze]

nurcancım nasılsın birlikte alacağım. Doktoruma da danıştım alabilirsin dedi, pre seed i önermiyor doktorum. çünkü içeriğini bilinmeyen maddeleri özel bölgelerinizde kullanmayın... Biraz daha sabretin doğal yolla olacak dedi.... ön sevişmeyi uzatın kendinizi raha bırakın... Bebek için değil birbiriminiz için birlikte olun dediii......

SAĞOL ARZUCUM, BU AY YADA ÖBÜR AY HAMİLE KALMAK İSTİYORUM ALLAHIN İZNİYLE, ÇÜNKÜ ARTIK ÇALIŞMAKTAN ÇOK YORULDUM. BEBĞİMLE ŞÖYLW 2 YIL GEÇİRMEK İSTİYORUM.... GÜZEL RABBİME YALVARIYORUM.... hihoyyythihoyyythihoyyyt
GÜZEL ALLAHIM SESİNİ DUYSUN BİR AN ÖNCE MELEĞİNİ YOLLASIN ANNESİİİİ :emir_bebek:

[sıze="2"]güzel allahım sesini duysun bir an önce meleğini yollasın annesiiii :emir_bebek:[/sıze]

sağol canım..... Pre seed için düşüncelerime katılıyormusun, dün sipariş vermiştim bir siteden sonra vazgeçtim... Doktorum öyle söylediği için.. Acaba kullanan varmı aramızda faydasını gören ?????????????????

nurcancım nasılsın birlikte alacağım. Doktoruma da danıştım alabilirsin dedi, pre seed i önermiyor doktorum. çünkü içeriğini bilinmeyen maddeleri özel bölgelerinizde kullanmayın... Biraz daha sabretin doğal yolla olacak dedi.... ön sevişmeyi uzatın kendinizi raha bırakın... Bebek için değil birbiriminiz için birlikte olun dediii......
İYİYİM CANIM SAOL:1hug:

HAYDAAA NEDEN ÖNERMİYORKİ PRESEEDİCADIARZU HİÇ BİR KİMYASAL MADDE YOKKİ İÇİNDE TAMAMİYLE DOĞAL BİR KAYGANLAŞTIRICI YURDIŞINDAKİ DR LAR KESİNLİKLE ÖNERİYORLARMIŞ buyrunnnnnnnnnBİR ZARARI YOK DİYE BİLİYORDUM BENDE HALLA HALLA :uhm:

duru arkadaŞımızda preseed kullanmıŞtı geÇen ay SONUÇ HAMıLEE

Bu ayda bÖyle geÇsınnn ÖbÜr ay da dÜŞÜneyımmmmm.. Bu ayda olmazsa bakalımmmm almayı dÜŞÜnÜyorum fakat dedıĞım gıbı teredÜt olmasa

BU İŞLER BELLİ OLMAZ CANIM ADET BELİRTİSİYLE HAMİLELİK BELİRTİSİ ARASINDA ÇOK FARK YOK HEM SELİMİNA ARKADAŞIMIZDA ADET SANCIM VAR DMİŞTİ

BU ARADA SELİMİNA CEZA ALMIŞ KIZLAR SİZİN BİR FİKRİNİZ VARMI NEDEN ALMIŞ ACABA :uhm:

o yüzdenmi kapsama alanı dışında yazıyorr allah allah neden ceza alsınkii :uhm: :1no2: :1no2: :1no2:

nurcan haa, bende kizim olursa adini nurcan koycam, lisedeki en iyi arkadaslarimdan birinin adi da nurcan. hala görüsüyoruz. fotograflarini gören bu ne güzel bir hatun diyorlar. kasi gözü düzgün. kedersizinde kasi gözü düzgün, yüz hatlari güzel. bütün nurcanlar mi güzel acabaaaa:)))

nurcan haa, bende kizim olursa adini nurcan koycam, lisedeki en iyi arkadaslarimdan birinin adi da nurcan. hala görüsüyoruz. fotograflarini gören bu ne güzel bir hatun diyorlar. kasi gözü düzgün. kedersizinde kasi gözü düzgün, yüz hatlari güzel. bütün nurcanlar mi güzel acabaaaa:)))

allah gönlüne göre versinnnn inşallahhh minik nurcannn çabucak gelsin sanaaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Back
X