• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
durucum nasılsın, nasıl gidiyor, ben bu hafta tanıştım bu topicle herkesi tam olarak tanımıyorum, fakat hepsi cana çok yakın hem iş hem topic bazen hatları karıştırıyorum.........:))))))) inşallah bu ay yada en geç öbür ay hamile kalmak isityorum.. Allahım lütfennnnnnnnnnn

canıııımmmmm iyiyim sağol Şeniz allah gönlüne göre versiinnn tez zamanda olsun bebişin amiinnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Durum, ayşem ve diğer arkadaşlarım herkese günaydınnn

yine hava bulutlu antalyada benimde içim bi tuhaf.Hayır olur inşallah güzel şeylerle karşılaşmak umuduyla..
çalışan arkadaşlara iyi çalışmalar ,herkese yaptıgı işde kolay gelsin

ayşem inşallah bebiş en yakın zamanda gelir seni fazla bekletmeden.
Sana bedduam Göbişin Bebişlerle dolar ıNŞALLAH

arnavutgüzelinin kürüyle hamile kalanlar

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz............:CüvCüv:

15-cosmopoli..............:CüvCüv:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlaaaarrrr en son listemiz bumuyduuuuu

hadi bakeeemmmmm herbiriniz kopyalasın uğur getirmesi dileğimleeeeeeeeeeee

Durum, ayşem ve diğer arkadaşlarım herkese günaydınnn

yine hava bulutlu antalyada benimde içim bi tuhaf.Hayır olur inşallah güzel şeylerle karşılaşmak umuduyla..
çalışan arkadaşlara iyi çalışmalar ,herkese yaptıgı işde kolay gelsin

sibeliiiimmmm Şeniz canııımm günaydıınnnnn walla burda da hava kapalı yağmur yağacak galibaaaa

hayır olsun güzel haberler duyman dileğimleee :lepi:

1-BSKK..................... :CüvCüv:

2-Ebrum.................... :CüvCüv:

3-Roka....................... :CüvCüv:

4-arzu38.................... :CüvCüv:

5-Zeynomh................ :CüvCüv:

6-asu1984................. :CüvCüv:

7-destna.................... :CüvCüv:

8-sevdiceğim............. :CüvCüv:

9-Cemre822.............. :CüvCüv:

10-nehir67................ :CüvCüv:

11-papatyaaa........... :CüvCüv:

12-nefican..................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz............:CüvCüv:

15-cosmopoli..............:CüvCüv:

herkese günaydınlar yenigün size huzur ,mutluluk sevinç getirsin:Saruboceq:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

:içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:

1-BSKK.....................

2-Ebrum....................

3-Roka.......................

4-arzu38....................

5-Zeynomh................

6-asu1984.................

7-destna....................

8-sevdiceğim.............

9-Cemre822..............

10-nehir67................

11-papatyaaa...........

12-nefican..................

13-durualya.................

14-Sudennnaz............

15-cosmopoli..............

herkese günaydınlar yenigün size huzur ,mutluluk sevinç getirsin

Sıbelım, durucum saĞolun kızlar ınŞallah, preseed kullananlar topıc ıĞını okuyordum.... Ordaydım bı r mÜddet.... DÜn bızde baŞladık yatak jımnastıĞıne ::::::))))))) nasıp yumoŞlarımın gÜnlerı ınŞallah olur canlarım

Sİbelİm, durucum saĞolun kızlar İnŞallah, preseed kullananlar topİc İĞİnİ okuyordum.... Ordaydım bİ r mÜddet.... DÜn bİzde baŞladık yatak jİmnastİĞİne ::::::))))))) nasİp yumoŞlarımın gÜnlerİ İnŞallah olur canlarım

kedersizim günaydın bebişimmmmmm ŞenizŞenizŞenizŞeniz

ayşemm benim doktorda preseedi bilmiyormuş delikafadulden bence endişelenmene gerek yok canımmmm

Günaydınn polenli güzellerim kaydirigubbakcemile2 gününüz aydın olsunnn yalnız burada hava çok fena.
Selimina olayını pek anlamadım iptal ettirmiş bişey demeden gitmiş öylemi Çok üzgünüm çoook o olaylarını anlatırken hep birlikte göz yaşı dökmüştük hep birlikte sevinmiştik ne olduda böyle oldu merak içindeyim:jeyyar:

sağol nurcancım, bu ay geçti artık gelecek aya inşallah ihtiyaç kalmazzzz.... Polen bal adaçayı buharı süt buhari herşeyi yaptım polenede devam ediyorum.
Adaçayı yağı yaptım ikigece iltihap gelmedi... acaba temiz olduğu için mi gelmedi anlayamadım hayırlısı.... kızlar bizim bebişler çok nazlı

günaydın kızlar nasılsınız ?? ben sizin seliminanızı tanımıyorum fakat hamilelik haberini duyduğumdakutlamak için topiğine gitmiştimm eğer anlattığınız gibi bir teşekkürü bile fazla görüp gittiyse çok çok ayıp etmişinsanlar internete giremeyebilirler müsait olmayabilirler ama üyeliğini iptal ettirmekte nesi bugüne kadar girebiliyordudaa bugünmü şartları değiştii dilerim allahtan öyle birşey olmaz ama farzedelim bebeğini düşürdü bu risk hepimiz için varr allah korusunda o zamanda farklı bir nick alıp yaşadıklarını tekrarmı anlatmaya başlayacakk hiç üzülmeyin demekki amacı arkadaşlık değilmişş bakın durumaaa hamileyim diyee hiç bıraktımı biziiii

kızllllllllllllllllllaaaaaaaaarrrrrrr yüreğim sıııııızzzzzllllllllllaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr

topic birinci sayfada olsun diye habire mesaj yazıp duruyorum

preseed kullanmayı düşünen varmı aramızda............. ben düşünüyorum ya siz

Bu ay preseed alamadım eczanelerde olmadığı için gelecek ay kullanıcam inşallah.Bu arada ovylasyon testini yapıyorum ama hala yumoşlar yok ya Çok üzgünüm çoook

topic birinci sayfada olsun diye habire mesaj yazıp duruyorum

hoşbuldummm canımmm :teytey: :içelim: hiççç fazla fazla yazmana gerek yokk topik zaten 1. sıradaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hem olmasa nolur kii arnavutumun pozitif topiği eb alttada olsa çekiyorr insanlarıı lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü ayrıcaaa preseed kullanmadımm herhalde onu kullanırsamm eşim beni boşarrr :mymeka: :mymeka: ne o içine ne sıkıyorsunn hiç korkmuyomusunn bişey olacak diyee yaz zararlıysa ya hasta olursann beynimi yer benimmm vallaaa cokacimcoook cokacimcoook ama hakkındaki yazıları okudum çok mantıklı gözüküyorrr. Şeniz Şeniz

hani üzülmek yoktu pes etmek yoktuuuuu abbaauuuuwwwwwww hadi pozitif olun bakeeemmmm hııııııııııııııııııı

Back
X