• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
KEDERSİZ, ArnavutGüzeli+, durualya+, esra06, eysiel, Sevimsu, violette, _arzu_+

kızlarrr 2 tane misafirimiz varrr laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

benmiiiiiiiiiii hiççççç üzülmedim amannnnnnn kendisi üzülsün böyle arkadaşları kaybettiği için vızzzz gelir tırsssss gider şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

kötüyüm ben kötüyüüm ishal yapar kustururuuuum:jeyyar:kötükedihüso

abbbuuuuu 400 sayfaya yazmasam orta yerimden çatlarıııımmmmmm :roflol:

senmiii kötüsünn :)))))))

kızlarrrr dün adet olmam lazımdıı hadi dua edin bana biran önce gelsindee artık doktora gidiyimmmmmmm kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

canım anestezi istedim dr umdan ama o önermiyorum diyor vücuttan atması zor oluyomuş öyle diyo ama öncesinde ağrı kesici al dedi bakalım
ben 2 tane düşük yaptım sordum dr a kürtaj kadar zormu diye yok dedi sadece hafif adet sancısı hissedersin diyo bakalım
evet bende araştırma yapıyorum 2 aydır aman dedim bir kere yaptırim sitreside gitsin keşke daha önce dr um önerseydi beni çok oyaladı ve onu bıraktım bu dr um pek maddiyetçı değil çünki kendileride tedavi görüyolarmış bebek için
100 liraya çekiyo filmi çokda pahalı değil burada başka yerlerde 500 liraya çekiyolar aradaki fark bayağı var hayırlısı olsun bi çektirim zormu kolaymı yazacam sizede bir bitse hayırlısıyla

yaaa süpermiş fiyatıı..iyi iyii aman öyle olsun allah razı olsun doktordaan..bende 80 di 50 de anesteziii..ucuz yanii..
yok kıız ne atıcaksın ki vucuttan ..inan hiiç birşey farketmiyoki hayattaa.ama sende haklısın madem biliyosun o işlemleriii.rahim filminide atlatırsıın.dediğim gibi bünyeye bağlı birşeey.ben kasılıyodum ve güle oynaya istedim anesteziyii,ama sen istemiyosaan süpeer ne güzel işteee.doktorun dediği doğruu..adet sancısı gibii 5-10 dk sürüyo okadar...

biter geçer bilee hatırladığında gülersiiin kendine ne diye bukadar stres yapmışım meğeer diyeee...ben rahim filminden sonra bide geçenlerde histeroskopi olduum amaneeen bendeki heycanı görmeniz lazıım.. çok komiik utandım kendimden nekadar büyütmüşüm meğeeerr..:bbo:

kızlarrrr dün adet olmam lazımdıı hadi dua edin bana biran önce gelsindee artık doktora gidiyimmmmmmm kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

ne diyon sen bacumm neden gelsin diye dua edelim delulümüsün belkide hamişsin bellimi olur :CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:

arzuuuuuuuuuuum inşallaah olmazsııın inşallaaaaaaaah
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

zemuszemus davulcuyu bulun kızlaaar halay başımızda gelsiiin..pür dikkat bekliyoruuuuuz..yarııın süprizleeer mujizeleeer olabilüüüüüüüüürr.allahıma şükürleeeer olsuuuuuuun ooooooy zemuszemus:nazar: oooooooyzemuszemus

yaaa süpermiş fiyatıı..iyi iyii aman öyle olsun allah razı olsun doktordaan..bende 80 di 50 de anesteziii..ucuz yanii..
yok kıız ne atıcaksın ki vucuttan ..inan hiiç birşey farketmiyoki hayattaa.ama sende haklısın madem biliyosun o işlemleriii.rahim filminide atlatırsıın.dediğim gibi bünyeye bağlı birşeey.ben kasılıyodum ve güle oynaya istedim anesteziyii,ama sen istemiyosaan süpeer ne güzel işteee.doktorun dediği doğruu..adet sancısı gibii 5-10 dk sürüyo okadar...

biter geçer bilee hatırladığında gülersiiin kendine ne diye bukadar stres yapmışım meğeer diyeee...ben rahim filminden sonra bide geçenlerde histeroskopi olduum amaneeen bendeki heycanı görmeniz lazıım.. çok komiik utandım kendimden nekadar büyütmüşüm meğeeerr..:bbo:

ilk kürtajım çok zordu çokkk :1no2:ölüyorum sandım sonraki sancıyla oldu sonrada kürtaj yine yani neler atlattımki onumu atlatamicam diyorum inş kolay atlatırım

ne diyon sen bacumm neden gelsin diye dua edelim delulümüsün belkide hamişsin bellimi olur :CüvCüv:

arzuuuuuuuuuuum inşallaah olmazsııın inşallaaaaaaaah

davulcuyu bulun kızlaaar halay başımızda gelsiiin..pür dikkat bekliyoruuuuuz..yarııın süprizleeer mujizeleeer olabilüüüüüüüüürr.allahıma şükürleeeer olsuuuuuuun ooooooy oooooooy

yokk kızlarrr belirtileri dünden başladı zatennn ben hiççç hamile olabilme ihtimalini bile düşünmüyorum ben kendimi adet olup doktora gitmeye öyle bir odakladım kii benim zaten günüm normaldede geçiyorr sakın sizde boşa ümitlenmeyinnn :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:

arzu canım biz olmayalım bebek olsun diyebakarız seninki hepden farklı bir istek
canım inş bebek geliyodur

hadi hayırlı olsun canım
benim dr um rahim filmini nasıl değerlendirdi biliyormusun :1closedeyes:şimdi tüpleri yol gibi düşün dedi rahim filminden önce o yol köy yolu gibi taşlı topraklı ve spermler yumurtaya ulaşmak için zorlanıyor dedi ama rahim filminden sonra ise otoban gibi oluyormuşşakkıdı spermler daha rahat ulaşıyormuş yumurtaya valla benim dr um öyle demişti bilmiyorum artık

Ya arkadaşlar ben hala film çektirmedim gidiyorum daha sonra diyip başka şeylerle uğraştırıp duruyolar acaba gerek mi duymuyolar bende merak ediyorum Çok üzgünüm çoook Eşimin sonuçlarını görünce kimse benimle ilgilenmiyo kaydirigubbakcemile

Valla arkadaşlar sizleri takip etmekten iş yapamaz hale geldim delikafadulden patronla köşe kapmaca oynuyom resmen yakalanmıyım diye akşama kadar burdayım yaa bağımlı oldummm kaydirigubbakcemile

Ya arkadaşlar ben hala film çektirmedim gidiyorum daha sonra diyip başka şeylerle uğraştırıp duruyolar acaba gerek mi duymuyolar bende merak ediyorum Çok üzgünüm çoook Eşimin sonuçlarını görünce kimse benimle ilgilenmiyo kaydirigubbakcemile

hıııııımCADIARZU sen doktoruna hiç sordunmu pekii??
eşinde tam olarak ne vardıkii??spermlerde dimii sorun?:uhm:

ayyyyyyy çok hızlısınız walaha yazmaya yetişemiyooommmmm yaşlıyım bennnnn acıyın bannnnnnnnaaaaaaaa

benimde sorun eşimde ama bana yapıldı yine:sm_confused:

yokk kızlarrr belirtileri dünden başladı zatennn ben hiççç hamile olabilme ihtimalini bile düşünmüyorum ben kendimi adet olup doktora gitmeye öyle bir odakladım kii benim zaten günüm normaldede geçiyorr sakın sizde boşa ümitlenmeyinnn :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:[/QUOTE]

olsun yaaa biz hazır olalımdaaa..ne biliyosuuun ÇAĞRIŞTIRIYORUUUZ BELKİİİİ ..

lülü lülülüüüüüüü kızlaaaaaar kısçeleriiiiiim...yerinizi alıııın bakeeemm..lülülülülüüüüüü..hihoyyyt hihoyyyt :dance: :dance:

İnşallahhhh hamişsindirrr :Saruboceq: rabbim karnını bebişle doldursun inşallahh.

Back
X