• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kullandım aşkım kullandımdaa bu içimdeki iltahptan dolayıı bana pre-seed bile yaramadıı..genelde herkez sonuç alıyo zateen..
yoook canııım ne ilgisi olucak zaten spermlerle beraber pre-seed da dışarı çıkıyodu ayağa kalkar kalkmaz. ikiside su gibi şefaflaşıyo zaten..benim içimden çıkanlar varyaa CADIARZU nasıl anlatiiiiiiimCADIARZU şey gibiii böyle damarlı gibi kalın yapışık.serça parmağı kalnlığında kordon gibi bebek kordonu.düşün onlar içimdeymiş o yüzden ne 90 miliyonluk sperm nede pre-seed vız geldii.ama şimdiii pre-seedım var gene kullanıcam hazıır temizlenmişkeeeeen:dance: allahım yardımcım olsuuun.ben bu 1-2 ay içinde haberi veriyoruuum ona göreee..hazırlıklı oluun durumundaa avatarını kaptııııııım:teytey:

sen 1 2 aya hamile kal bak bu topik ne hale geliyorrrr deli oluruz o günnn valla düşünmesi bile güzellll inşşallllllllll o günler çok yakındaaaaa hep beraber zıplaya zıplaya kutlamalar yapıcaazzz mafoldumben mafoldumben mafoldumben
:dance: :dance: :dance: :dance:

kullandım aşkım kullandımdaa bu içimdeki iltahptan dolayıı bana pre-seed bile yaramadıı..genelde herkez sonuç alıyo zateen..
yoook canııım ne ilgisi olucak zaten spermlerle beraber pre-seed da dışarı çıkıyodu ayağa kalkar kalkmaz. ikiside su gibi şefaflaşıyo zaten..benim içimden çıkanlar varyaa CADIARZU nasıl anlatiiiiiiimCADIARZU şey gibiii böyle damarlı gibi kalın yapışık.serça parmağı kalnlığında kordon gibi bebek kordonu.düşün onlar içimdeymiş o yüzden ne 90 miliyonluk sperm nede pre-seed vız geldii.ama şimdiii pre-seedım var gene kullanıcam hazıır temizlenmişkeeeeen:dance: allahım yardımcım olsuuun.ben bu 1-2 ay içinde haberi veriyoruuum ona göreee..hazırlıklı oluun durumundaa avatarını kaptııııııım:teytey:

ben halaya başlıyom o zaman :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
sevdanehri, ArnavutGüzeli, aysefilizkol, durualya, nisan13, _arzu_

baya kalabalığız -tatlicadiarzu-

kısçeleriim ben biraz çıkıyoruuum.halamdayım zaten şu an sandalyede çok yorulduuuum..sonra gene görüşürüüüüüzz.öpüyorum herbirinizii allaha emanet oluuuunn.

tamam canım görüşürüz halaya selam kendine de iyi bak ..... İnşallah hamile kalırsınnnnnnnnn bebişinle birlikte konuşuruz......hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:

okudum okudum anam giremiyoruz işte iş güç patron da var başımızda bilgisayarcıda geldi yükleme yapıyor değişiklikleri arada giriyorum ama hepinizden haberim var

arzucum yarın yap artık şu testi hamilesindir inşallah bitanem öpüyorum canı gönülden

okudum okudum anam giremiyoruz işte iş güç patron da var başımızda bilgisayarcıda geldi yükleme yapıyor değişiklikleri arada giriyorum ama hepinizden haberim var

arzucum yarın yap artık şu testi hamilesindir inşallah bitanem öpüyorum canı gönülden

Yokk canımm test yapacak kadar olmadııı daha dün adet olmam gerekiyordu ama ben 1 hafta 10 gğn geçikmelere o kadar alışığımkii çıkarın aklınızdan benii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: bende havaya girerim bakkk :dance: :dance: :dance:

Yokk canımm test yapacak kadar olmadııı daha dün adet olmam gerekiyordu ama ben 1 hafta 10 gğn geçikmelere o kadar alışığımkii çıkarın aklınızdan benii :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: bende havaya girerim bakkk :dance: :dance: :dance:

bende bu ay öyle diyoduummm aman ya kistten yada miyomdan uzadı diyee amma diilmiş arzuuummm en doğrusu kan tahlili yinede sen bilirsin canımmmm inşallah bebiş gelmiştir bu ay :ecrin_bebek:şampanya içtin ya belki:içelim:

bende bu ay öyle diyoduummm aman ya kistten yada miyomdan uzadı diyee amma diilmiş arzuuummm en doğrusu kan tahlili yinede sen bilirsin canımmmm inşallah bebiş gelmiştir bu ay :ecrin_bebek:şampanya içtin ya belki:içelim:

haha vallaa ben bu ay onuda yapmıştım dimii -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- bellide olmaz bak ben onu tamamenn unutmuştumm :içelim: :içelim: :içelim: allahım hayırlısını versinn benim tek dileğim o hayırlıysa bana ve hepimize evlat nasip etsin değilse kaderimizmiş deriz :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

haha vallaa ben bu ay onuda yapmıştım dimii -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- bellide olmaz bak ben onu tamamenn unutmuştumm :içelim: :içelim: :içelim: allahım hayırlısını versinn benim tek dileğim o hayırlıysa bana ve hepimize evlat nasip etsin değilse kaderimizmiş deriz :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

hayırlısı için AMİİNN canııımm:Saruboceq: ben ümitliyim a.s

Son düzenleyen: Moderatör:
huhuuuuuuuuuuuu günaydın kızlar valla öyle tatlı tatlı uyuyordumkii bizim iki tane muhabet kuşumuz var onların sesiyle uyandım küçücük bedenlerinden o ses nasıl çıkıyor öylee anlamadım...garibanlarımında yavruları olmadı daha 1 seneden fazla oldu fisfisfis

huhuuuuuuuuuuuu günaydın kızlar valla öyle tatlı tatlı uyuyordumkii bizim iki tane muhabet kuşumuz var onların sesiyle uyandım küçücük bedenlerinden o ses nasıl çıkıyor öylee anlamadım...garibanlarımında yavruları olmadı daha 1 seneden fazla oldu fisfisfis

günaydınnn canımm ohh ne tatlı gelmiştirr o uyku şimdii vallaa benimde uyuyasım geldii mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

günaydıınnn kraliçem buyrunnnnnnnnn yerim o muhabbet kuşlarını bennn bilirim acaip sesleri var annemlerinde vardı konuşuyordu

Yaa ben bu şampanya olayını bilmiyorumm :içelim: naptınız içtinizmi :kahve: ne zaman ne şekilde bilgi verin banada neye yarıyomuşki hem laelaelaelaelae

kızlar yine vermişsiniz çoşkuyu yetişmek mümkün değil eylül ün yazısı çok güzeldi sevimsu bende rahim filmi çektirmiştim beni o kadar çok korkuttular ki bacaklarım titreyerek gittim hastaneye ama hiç öle korkulacAK değilmiş 10 dk sürüyor hiç kafana takma belki sonrasında hamile kalırsın ayrıca dr da çok iyi anlatmış herşeyin hayırlısı...: arzu hayatım eksik dilek dileme olsunda 7 aylık doğsun diye yazmışsın sakın eylülün yazısını tekrar tekrar oku rahatlatıyor insanı sen ne dilersen olur benim bir tanıdığın çocuğu olmuyorken tek çocuğum olsunda topal olsun demiş aynen dilediği gibi olmuş o yüzden herşeyin hayırlısı :Saruboceq::Saruboceq:

günaydınnn canımm ohh ne tatlı gelmiştirr o uyku şimdii vallaa benimde uyuyasım geldii mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
kıslar rüyamda ne görüyordum biliyormusunuz arnavutgüzelini çırılçıplak görüyordum :1shok:ondan sonra ben buraya yazıyordum kıslar arnavutgüzeli dopinkin kapısında çırılçıplak bekliyor diyekaydirigubbakcemile3kapı ne kapısı oluyorsa kaydirigubbakcemile3ondan sonraayşefilizkolu görüyordum çay bahçesi gibi bir yerdeydik hafif tombiş gibiydi onu görür görmez boynuna sarılıp öpüyordum onu o da bana ben seni çok sevdim diyordu:utangac:

kıslar bugün buraya çok takıldım galiba ondanmı böyle garip bir rüya gördüm:))

Back
X