• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yine vermişsiniz çoşkuyu yetişmek mümkün değil eylül ün yazısı çok güzeldi sevimsu bende rahim filmi çektirmiştim beni o kadar çok korkuttular ki bacaklarım titreyerek gittim hastaneye ama hiç öle korkulacAK değilmiş 10 dk sürüyor hiç kafana takma belki sonrasında hamile kalırsın ayrıca dr da çok iyi anlatmış herşeyin hayırlısı...: arzu hayatım eksik dilek dileme olsunda 7 aylık doğsun diye yazmışsın sakın eylülün yazısını tekrar tekrar oku rahatlatıyor insanı sen ne dilersen olur benim bir tanıdığın çocuğu olmuyorken tek çocuğum olsunda topal olsun demiş aynen dilediği gibi olmuş o yüzden herşeyin hayırlısı :Saruboceq::Saruboceq:

haklısın canımm o bir dilek değildi tabiki herşeyin zamanında ve sağlıklısını yüreğim istiyor kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ayyy ama olsunda topla olsun denirmi yaaa bak işte duasının kabul olacağı zamana denk gelmiş ömür boyu vicdan azabı çekecektir eminim çok zor bir durum :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ayşecim hafif tombişmisin rüyalarım genelde çıkarda :)

Yaa ben bu şampanya olayını bilmiyorumm :içelim: naptınız içtinizmi :kahve: ne zaman ne şekilde bilgi verin banada neye yarıyomuşki hem laelaelaelaelae

canım benim bir arkadaşım şampanya içmiş ilişkide kendini kastığını sölerdi bir kutlamanın ardından ikiside sarhoş o gece ....sonra öğreniyoki hamile kesin şaraptan dediii arzumda bu ay şarap içmiş belkim diyoruz olur (şarap içince sarhoş oluyon dolayısıyla bebek düşünmüyon konu bu )

kıslar rüyamda ne görüyordum biliyormusunuz arnavutgüzelini çırılçıplak görüyordum :1shok:ondan sonra ben buraya yazıyordum kıslar arnavutgüzeli dopinkin kapısında çırılçıplak bekliyor diyekaydirigubbakcemile3kapı ne kapısı oluyorsa kaydirigubbakcemile3ondan sonraayşefilizkolu görüyordum çay bahçesi gibi bir yerdeydik hafif tombiş gibiydi onu görür görmez boynuna sarılıp öpüyordum onu o da bana ben seni çok sevdim diyordu:utangac:

canııııımm hayır olsun rüyannnnn

kıslar rüyamda ne görüyordum biliyormusunuz arnavutgüzelini çırılçıplak görüyordum :1shok:ondan sonra ben buraya yazıyordum kıslar arnavutgüzeli dopinkin kapısında çırılçıplak bekliyor diyekaydirigubbakcemile3kapı ne kapısı oluyorsa kaydirigubbakcemile3ondan sonraayşefilizkolu görüyordum çay bahçesi gibi bir yerdeydik hafif tombiş gibiydi onu görür görmez boynuna sarılıp öpüyordum onu o da bana ben seni çok sevdim diyordu:utangac:

:1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: küstüm ben sanaaa beni görmemişsinnn lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü şaka biryana hayırlara gitsin rüyann düşünerek yattın belkidee ...

Valla bence güzel bir rüya görmüşsün rüyada çıplaklık gördüğün kişinin çocuğu yoksa hamile kalacağına ifade eder ayşefilizden de hayırlı haberler alıcaz yaniiii kıslarr hayırlısıyla sıradaki hamişler belli olcek yakın zamanda hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::sm_cool::sm_cool:

rüyaya bak beee... yalnız kızlar burdan ya hamile olarak ayrıacaz yada sapık olarak:roflol: bende iki gün önce sibel ve meyrayı gördüm kocaları öğretmenmiş kendileri çalışmıyor ikiside şişman ne alaka dedim sabah kalkınca ama normal sanki burası aile fertleri gibi oldu bir evin içinde hep beraber yaşıyoruz:içelim:

:1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: küstüm ben sanaaa beni görmemişsinnn lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü şaka biryana hayırlara gitsin rüyann düşünerek yattın belkidee ...
tamam tamam küsme bir dahaki rüyamda seni görmeye çalışacam :delphin:

Valla bence güzel bir rüya görmüşsün rüyada çıplaklık gördüğün kişinin çocuğu yoksa hamile kalacağına ifade eder ayşefilizden de hayırlı haberler alıcaz yaniiii kıslarr hayırlısıyla sıradaki hamişler belli olcek yakın zamanda hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::sm_cool::sm_cool:
aaa öylemi bende çıplak gördüğün kişinin günahsız olduğunu biliyordum inşallah senin dediğin gibidirde arnavutgüzelim hamile olur en kısa zamanda:CüvCüv:

:1hug::1hug::1hug::teytey::teytey:

rüyana bayıldım, demek bilinç altında bizi düşünüyorsun...... bayıldım senin o bilinçaltına.. sarılcaz tabi hasretle tebriklerimizi birbirimize söyleyek sarılcaz ve mutluluktan halay çekecez:1hug::1hug::1hug:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

a.s.
ayşecim hafif tombişmisin rüyalarım genelde çıkarda :)

tombiş değilim canım,sana fotoğrafımı göstereyim nurcancım:1hug::1hug: seni sevdim canım beni unutmayınnnnnnnn...

sizleri seviyorummmmmmmm:asigim::asigim::asigim::asigim:

kızlar fotoğrafımı göndermek istedim ama gönderemiyorum yükleme yapmıyor nasıl yapıcam bilen varsa söylesin

birazdan çıkıyorum kızlar,,, iyi akşamlar hepinize nurcancım, arnavutgüzelim,arzum, durum, sibelim,yasemninim hepinize iyi akşamlaropuyorumnanaktan

sen 1 2 aya hamile kal bak bu topik ne hale geliyorrrr deli oluruz o günnn valla düşünmesi bile güzellll inşşallllllllll o günler çok yakındaaaaa hep beraber zıplaya zıplaya kutlamalar yapıcaazzz mafoldumben mafoldumben mafoldumben
:dance: :dance: :dance: :dance:

inşallaaah canım beniim inşallaaah allah tatırsın o duyguyuuu çünkü nasıl bişeey çok merak ediyoruuum gerçekteen...hepbirlikte hepbirlikte inşallaah en kısa zamandaaa..:Saruboceq:

ben halaya başlıyom o zaman :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

zemuszemus zemuszemus zemuszemuskaydirigubbakcemile3..e hadii siz çekiiin ben geliyoooomm,şappi şappiiisositososito

GÖRÜŞÜRÜZZ CANIMM HALAYA SELAMMM Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

çok teşekür ederiiim halamın da selamıı var kızlaaar.fazla duramadım halam kızıyoduu.sen bizwemi geldin bilgisayaramı diyee,ondan çoıktım amaa merakımdan çatlayacaktım resmen ,sizi merak ediyoduum..

tamam canım görüşürüz halaya selam kendine de iyi bak ..... İnşallah hamile kalırsınnnnnnnnn bebişinle birlikte konuşuruz......hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:

inşallaaah kızlaaar ağzınııız bal yesin baaaaal tatlı dillileriiiim.kısmetse hayırlısı ise olsuuun..sağool halamında size selamı vaar ,sizi anlata anlata kafalarını şişirdiim hepinizi isim olarak biliyolar bu araaa..kaydirigubbakcemile3

geldimi resmim kızlar

nurcancım sana özel kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $Görüntü020.webp
    $Görüntü020.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 31

-tatlicadiarzu- abbuuuu başıma gelenleeerrkaydirigubbakcemile3 kıııız nasıl güzelmiydiiim barrrriii??kaydirigubbakcemile3 anlamını söylimdee çıplak görmek günaha girmişsin anlamına geliyoo,kendini görseydiin eğer senin üstünden de biri günaha girmiş anlamına geliyoo...amaaa şimdi halam kitap verdi banaaa çok güzel şeyler yazıyoooo varyaa bak yazıyoruum...EĞER BEDEN TEMİZ İSEE BÜTÜN SIKINTILARDAN KURTULUCAKMIŞIIN AMA EĞER TÜYLÜYSEEEEMkaydirigubbakcemile3 TAM TERSİİİ..HAYIRDIR İNŞALLAAAAAH...:Saruboceq: ayrıca kucaklaşmak taa iyiye işaretmiş.sevdiğin bir insanı uzun zamanda görmediğin biriyle kucaklaşıcağın anlamına geliyomuu...abuu falcı gaci oldum beaaa..hemen yeni topik açıyoruum:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

TEŞEKKÜR EDERİM
PUANMI VERMEK SİTİYORSUN İSTERSEN ÖNCE BENDEN BAŞLA :delphin:ŞİMDİ BENİM YAZDIĞIM MESAJIN SAĞ ÜSTÜNDE TERAZİ ŞEKLİNDE BİR SİMGE VAR ORAYA BAS ,BAS BAS ÇEKİNMEkaydirigubbakcemile3 İKİ TANE SEÇENEK VAR BİRİNDE BU YORUMUNUZA SİZE KATILIYORUM DİĞERİ İSE BU YORUMUNUZA KATILMIYORUM HANGİSİNİ TERCİH EDERSEN ORAYA BAS HADİ BEKLİYORUMsengözlerimebaksanab

bende bilmiyordum şimdi sana puan verdim güzelmiş ya.

anlamı o muu yoksaaaa o çıplak kişinin hamile mi kalmasını istiyosunda:utangac: böyle tatlı tatlı yorum yapıyosuun hıııımyerimseniben??yerim senii amiiiiiiiin inşallaah hayır olsun hayııııır:teytey::dance::1hug:

kızlar fotoğrafımı göndermek istedim ama gönderemiyorum yükleme yapmıyor nasıl yapıcam bilen varsa söylesin

birazdan çıkıyorum kızlar,,, iyi akşamlar hepinize nurcancım, arnavutgüzelim,arzum, durum, sibelim,yasemninim hepinize iyi akşamlaropuyorumnanaktan

tamam tatlım sanadaa iyi akşamlaar dikkatli ol giderken allaha emanet ...yine uğra ama tamammı.ben hep gece oluyoruum buseferde gece kimse olmuyooo:sm_confused:..

resim yüklemek için anlatiiim...googleye imageshack yaz
sonraa açılan sayfaya resmini seçmek için browse ye tıkla açılır..sonra resmini seç uplod var aşağda onu tekrar tıklaa. açılan küçük kutuyu tekrar tıkla yani yüklenen resmini gene büyük şekilde açılıncadaaa sol tarafta forum yazan yeri kopyalaaa.en sonda bize cevap yazdığın yere yapıştır de çıkaaaar..CANIM DURUMDA BU ŞEKİLDEEE ÇİFT ÇİZGİLİİİ TESTİNİİİİİ GÖSTERMİŞTİİİİİİİ:teytey: canım beniiiiiiiiiiiiiiiim ne güzeldii ya yıkılmıştıı topiiikk.duyan gelmiştiii.zaten bir benim konum birde kazen beyin konusuu rekor kırıyooo:hooray::enbuyukkk::nazar:masallaaaaaah siz sağoluuuun yeter..

rüyaya bak beee... yalnız kızlar burdan ya hamile olarak ayrıacaz yada sapık olarak:roflol: bende iki gün önce sibel ve meyrayı gördüm kocaları öğretmenmiş kendileri çalışmıyor ikiside şişman ne alaka dedim sabah kalkınca ama normal sanki burası aile fertleri gibi oldu bir evin içinde hep beraber yaşıyoruz:içelim:

Allah iyiliğini versin hiç güleceğim yoktu arkadaşım ya hamile ya da sapık olarak ayrılacaz demişsin ya ona güldüm çok hoşsun ya.

geldimi resmim kızlar

nurcancım sana özel kaydirigubbakcemile3
iki tane güzel hatun görüyorum ama hangisi sen olduğunu kestiremedim rüyamdakine hiç benzemiyorsunkaydirigubbakcemile3
-tatlicadiarzu- abbuuuu başıma gelenleeerrkaydirigubbakcemile3 kıııız nasıl güzelmiydiiim barrrriii??kaydirigubbakcemile3 anlamını söylimdee çıplak görmek günaha girmişsin anlamına geliyoo,kendini görseydiin eğer senin üstünden de biri günaha girmiş anlamına geliyoo...amaaa şimdi halam kitap verdi banaaa çok güzel şeyler yazıyoooo varyaa bak yazıyoruum...EĞER BEDEN TEMıZ ıSEE BÜTÜN SIKINTILARDAN KURTULUCAKMIŞIIN AMA EĞER TÜYLÜYSEEEEMkaydirigubbakcemile3 TAM TERSııı..HAYIRDIR ıNŞALLAAAAAH...:Saruboceq: ayrıca kucaklaşmak taa iyiye işaretmiş.sevdiğin bir insanı uzun zamanda görmediğin biriyle kucaklaşıcağın anlamına geliyomuu...abuu falcı gaci oldum beaaa..hemen yeni topik açıyoruum:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
nasıl görüyordum biliyormusun zaten saçlarının uzunluğunu biliyorum resminde görmüştüm sengözlerimebaksanab o simsiyah saçlarını açık görüyordum yani toka falan takmamıştın kalçalarına kadar gelmiş saçların.. vücudunda bembeyaz ve tertemiz merak etme tüylü falan değildinkaydirigubbakcemile3 ama rüya işte bende arkadaşara diyorumki kızlar arnavutgüzeli topinkin kapısında çırılçıplak bekliyor diye yazmışımkaydirigubbakcemile3 öyle işte :uhm:
bende bilmiyordum şimdi sana puan verdim güzelmiş ya.
teşekkür ederim canım bende sana verdim vereliniortakhayırlı uğurlu olsunkaydirigubbakcemile5

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl görüyordum biliyormusun zaten saçlarının uzunluğunu biliyorum resminde görmüştüm sengözlerimebaksanab o simsiyah saçlarını açık görüyordum yani toka falan takmamıştın kalçalarına kadar gelmiş saçların.. vücudunda bembeyaz ve tertemiz merak etme tüylü falan değildinkaydirigubbakcemile3 ama rüya işte bende arkadaşara diyorumki kızlar arnavutgüzeli topinkin kapısında çırılçıplak bekliyor diye yazmışımkaydirigubbakcemile3 öyle işte :uhm:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 abuuuu kız çatladım haa gülmekteeen,koptum resmeen..kızz sanki gerçekten görmüşsüün benide tarif ediyosuun.saçlarıııım popoma kadar doğruu bidee denize giremedim kaldımmı bembeyaaaazz:çok üzgünüm: ruslara benzediim eyceeebenneyaptımki.. hayır olsuun tatlım beniiim .. beni bugün güldürdün yaa allahta seni güldürsüüüünn...beni çıplak görmüşsüün yaa diğer günler ne vaziyette görücen çok merak ediyoruuum.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ..demek beni düşündüün öyle haaaa:jeyyar: abuu bu sevgimiiz kötüye doğru gidiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X