Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese selamlarr hayırlı cumalar bu öübarek günde dualarımız kabul olur inşallah..
Valla kızlar bu ne hız yetişemiyom sizlere alkisalkisalkis sayfalar çoğaldıkça çoğalıyo okumaktan yazamıyom

aşkıııımm o neden kaynaklanıyooo biliyon mu polen+bal yedik ya hepimizzz çörekotu+tarçında tabiiiii işte ondan enerjimiz süper arkadaşlığımız süperrrr eee daha ne olsuuuuunnnnn vereliniortak

bencede arzu otur dinlen eşin yapsın.kedersizin dediği gibi kistim var sanırken bebek cıktı bende bilemeden iş görmüştüm pat pat balkondan silkmiştim elime ne gectiyse.sen bari otur yoksa benim gibi içinden sesler senide kötü etkiler.

bencede bırak arzuuummmm eşin assın ser koltuklara kırışmazzzz otur yat dinlennn

tamam kızlar yatıyorum ben şimdi beni havaya soktunuz birazdan göbeğimi tuta tuta yürümeye başlarım artıkk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bu arada durumm benim göbeğimin altı pıtırcığın üstü sancı yapıyor bu normal bir adet ağrısı değil kedrsiz şimdi kızacak bana ama kist yada iltihap falanmı var yoksa sende bu tip ağrılar yaşadınmıı :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETıNE SEVGıLı PEYGAMBERıMıZıN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBıM!! BıZLERı ELLERıMıZ BOŞ ÇEVıRME BıZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBıM SENDEN BASKA GıDECEK YERıMıZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA ıSTEYECEK DıLEK KAPIMIZ YOKK SEN BıZı SIKINTILARIMIZDAN ıŞLEDıĞıMıZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBıM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ ıMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASııP ET !!! ÇACUK HASRETı ÇEKEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR NASıP EYLE ALLAHIM ....ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBıM .... ( amin)

HAYIRLI CUMALAR KIZLAR............... ALLAHIM BU MUBAREK GÜNDE KıMSENıN ELıNı BOŞ :Saruboceq:ÇEVıRMESıN.........OO BÜYÜK HAZıNESıNDEN BıZEDE HAYIRLI EVLATLAR NASıP ETSıN.

bencede arzu otur dinlen eşin yapsın.kedersizin dediği gibi kistim var sanırken bebek cıktı bende bilemeden iş görmüştüm pat pat balkondan silkmiştim elime ne gectiyse.sen bari otur yoksa benim gibi içinden sesler senide kötü etkiler.

canım aynı soru senin içinde geçerli opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canııımmm allahtan cumartesi pazar evdeyim dinlenirim bu arada avatarına bayıldım

heee süper olurduuu wallaaa a.s
istersen avatarım senin olsun sana yakışır valla ciddiym bak sengözlerimebaksanab
bende ARKADAŞLIK KUTSALDIR !!! yazına bayıldım çok anlamlı

Hamıle arkadaŞlarım........

Cevız yemeĞı de ıhmal etmeyın.... BebeĞın gelıŞımı ıÇın Önemlı .....
Arada bır gelıyorum kızlar

malum ÇalıŞıyorum

hepınızın yazılarını okuyorum

nurcancım o resımdekı sarı saÇlı olan kızkardeŞım canım...... Kumral saÇlı olan da benım bıtanem.......................

tamam kızlar yatıyorum ben şimdi beni havaya soktunuz birazdan göbeğimi tuta tuta yürümeye başlarım artıkk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bu arada durumm benim göbeğimin altı pıtırcığın üstü sancı yapıyor bu normal bir adet ağrısı değil kedrsiz şimdi kızacak bana ama kist yada iltihap falanmı var yoksa sende bu tip ağrılar yaşadınmıı :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

PITIRCIĞIN ÜSTÜMÜ :roflol: :roflol: :roflol::roflol: AYY ALEMSİN ARZU ALLAH SENİ AN_NE ETSİN EMİ
YOK YOK KIZMIYORUM SEN SÖLE BELKİDE BU KİSTİM VAR İLTİHABIM VAR LAFI SİHİRLİDİR KİMBİLİR şakkıdı

arzuuuummm hani spor yaparsında karnının acık altı ağrır ya hani deriz ya kaslarım tutuldu işte benim o vardııı yani senin bahsettiğin gibi çok hafifi bir şekilde ben o zaman sporda yapmamıştım olabilir ilk defa yaşamıştım bu ağrıyı dikkat et derimmm belki bebiş vardır aslında kan tahlili en doğrusu ama sen bilirsin bebeğim

ben markete gidiyorum kızlar dönene kadar allah aşkına biri bana doktor önersin

..............................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
....................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
arzuuuummm hani spor yaparsında karnının acık altı ağrır ya hani deriz ya kaslarım tutuldu işte benim o vardııı yani senin bahsettiğin gibi çok hafifi bir şekilde ben o zaman sporda yapmamıştım olabilir ilk defa yaşamıştım bu ağrıyı dikkat et derimmm belki bebiş vardır aslında kan tahlili en doğrusu ama sen bilirsin bebeğim

Ayy arzucumm sanki sıra sende yaa ben bile ritme girdim kim bilir bu konuşmalardan sonra sen ne durumdasınn :CüvCüv: :CüvCüv: inşallah sıradaki sensin zemuszemus

istersen avatarım senin olsun sana yakışır valla ciddiym bak sengözlerimebaksanab
bende ARKADAŞLIK KUTSALDIR !!! yazına bayıldım çok anlamlı

sağol canım o avatar sana uğur getirsinnn :ecrin_bebek::emir_bebek:
bir mail geldi sabah "bugün kızarkadaşlar hatfasıymış" diye tamda zamanında aslında benim avatar hareketli ama olmadı olsun ordaki anlam önemli

Nurcancım teŞekkÜr ederım.......... Sızde hoŞsunuz hoŞlarsınız........

ayŞecım ıstersen sıleyım resmını belkı bÖyle ulu ortada olmasını ıstemezsın

PITIRCIĞIN ÜSTÜMÜ :roflol: :roflol: :roflol::roflol: AYY ALEMSİN ARZU ALLAH SENİ AN_NE ETSİN EMİ
YOK YOK KIZMIYORUM SEN SÖLE BELKİDE BU KİSTİM VAR İLTİHABIM VAR LAFI SİHİRLİDİR KİMBİLİR şakkıdı

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü evet pıtırcık sibelcimden alıntıı :roflol: :roflol: :roflol:

evet durucum benmde öyle spor yapınca et kesiği gibi derler yaa ama benim çok hafif ara ara küt diye bişey vuruyo sankii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Back
X