Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü evet pıtırcık sibelcimden alıntıı :roflol: :roflol: :roflol:

evet durucum benmde öyle spor yapınca et kesiği gibi derler yaa ama benim çok hafif ara ara küt diye bişey vuruyo sankii hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

arzuuuuumm allah aşkına git ver şu kanını yaaaaa ne olur bak ben çok heyecan yaptııımmmm ya varsa en azından içimiz rahatlar lütfennnnnn

Ayy arzucumm sanki sıra sende yaa ben bile ritme girdim kim bilir bu konuşmalardan sonra sen ne durumdasınn :CüvCüv: :CüvCüv: inşallah sıradaki sensin zemuszemus

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: allahımmm tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhhh senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

abbuuuuu alayım abime o zamannnnnn

HAYIR ÖNCE BEN SÖLEDİM ÇEKİL SEN ARADAN BENkötükedihüsoABİME ALACAM

BAK AYŞECİM BENİM ABİM ÖĞRETMEN VALLA KENAN İMİZRZALI OĞLUNA BENZETİYORLAR ABİMİ ALLAHIN EMRİ PEYGAMBERİN KABRİYLE KARDEŞİNİ ABİME İSTİYORUM:1closedeyes:

Kız arkadaşlar haftasımı ilk senden duydum canım benim.Ama güzel bi buluş evet arkadaşlar bizim haftamız bugünn vereliniortak hihoyyyt

kızarkadaşlar haftasınıı bende ilk defa duyuyorum
kutluyalım ozaman :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

KISARKADAŞLAR HAFTANIZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Kız arkadaşlar haftasımı ilk senden duydum canım benim.Ama güzel bi buluş evet arkadaşlar bizim haftamız bugünn vereliniortak hihoyyyt

öyleymiş bende ilk defa bu sabah gelen maillle duyduummm ee bizde kutlayalıımm

KIZARKADAŞLAR HAFTANIZ KUTLU OLSUUUUUUUNNNNN alkisalkisalkis:teytey:hihoyyyt:sm_cool::dance:sositososito:enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
kısçelerr arkadaşlar günümüz kutlu olsunnnnnnnn .. bende bilmiyodum ama güzel birgünmüşş herşeyin günü var bizimde günümüz olsun
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

...........................................................................................................

HAYIR ÖNCE BEN SÖLEDİM ÇEKİL SEN ARADAN BENkötükedihüsoABİME ALACAM

BAK AYŞECİM BENİM ABİM ÖĞRETMEN VALLA KENAN İMİZRZALI OĞLUNA BENZETİYORLAR ABİMİ ALLAHIN EMRİ PEYGAMBERİN KABRİYLE KARDEŞİNİ ABİME İSTİYORUM:1closedeyes:

ilahi nurcancım.::::)))))))))) ne tesadüftür ki kardeşim de öğretmen........ kadrolu değil fakat,,, dersanede MEB sözleşmeli öğretmeni..... nasip diyelim kısmettttttttttt :::::::::::::::::::))))))))))))))))))kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt düğün var yakında desene .......... atarız göbecikleriiii çekeriz halaylarııııııııııııııııı

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
_arzu_, aysefilizkol, denizsizada, durualya+, egeliyim48, KEDERSİZ+, nazanım, sevdanehri, yakamoz82
misafir senindee kızarkadaş günün kutlu olsunn naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik

Ohhh yandan yandaannn kurtlarımızı dökelimmm :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance:
:içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:
Aman hamileler dikkat çok göbek atmayın bebişlere dikkatt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ilahi nurcancım.::::)))))))))) ne tesadüftür ki kardeşim de öğretmen........ kadrolu değil fakat,,, dersanede MEB sözleşmeli öğretmeni..... nasip diyelim kısmettttttttttt :::::::::::::::::::))))))))))))))))))kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt düğün var yakında desene .......... atarız göbecikleriiii çekeriz halaylarııııııııııııııııı

AA BAK NE GÜZEL İKİSİDE ÖĞRETMEN GÜL GİBİ GEÇİNİP GİDERLER VALLA HAYIRLISI DÜNÜRCÜM HAYIRLISI:1closedeyes:

misafirlerimiz sizde katılın bizeee hadiiiiiiiiiiiiii:teytey::teytey::teytey::teytey:

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
_arzu_, aysefilizkol, denizsizada, durualya+, egeliyim48, KEDERSİZ+, nazanım, sevdanehri, yakamoz82
misafir senindee kızarkadaş günün kutlu olsunn naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik
EVET BENCEDE KUTLU OLSUN NEDE OLSA ZAMANINDA ARKADAŞTIK ONUNLA laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

AA BAK NE GÜZEL İKİSİDE ÖĞRETMEN GÜL GİBİ GEÇİNİP GİDERLER VALLA HAYIRLISI DÜNÜRCÜM HAYIRLISI:1closedeyes:

hadi inşallah dünürcümmmmmmmmmm.

Kızlar haftanız kutlu olsun..... canlarımmmmmmmmmmmm

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KEDERSıZ, aysefilizkol, durualya+, latsibel, merm, Moonlight, nazanım, neslihan1983, SadeceMeyra+, yakamoz82, _arzu_+

DURUCUM YıNE GELDı O MıSAFıR:)) VALLA GıT GıDE ÇOĞALIYORUZ KIZLAR MAŞALLAH BıR ARNAVUTGÜZELı ESKSıK

arzuuumm meyraaammmmm biz halayı kurmuşkennnn hadi sizde bize güzel haber veriiinnnnnn yapın şu kan tahliliniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hihoyyytzemuszemussositososito:sm_cool::teytey::teytey:

Back
X